Új privát üzeneted érkezett!

Tontica! Kép

Nem mindegyik fogigátló ilyen! Én 10 évig szedtem, és egy deka gond nem volt, és azóta sem! Ami nyomor van, az meg nem attól!
A háromfázisú gyógyszerek elég jól követik a természetes működést! Kép

De sztem ne szedjél! Kép

Ja, tényleg, nem is vagyok béna! Kép Megvan kezem-lábam! Kép

angel37

Most jövök a dokitól:kaptam még bromot,azt mondta jól beállítottam magamnak az adagotKép
A PCO-m ra azt mondta még megvan,de amint tartósan magas prolaktin nélkül leszek,elmúlik majd,mert az a kiváltó oka.Merthogy másodlagos!!!!!!!!!!KépKépKép
Na,és mivel augusztusig jó lenne egy pozitívat tesztelni,kaptam clostyt is.Az 5. naptól 5 napon keresztül fél tabit kell szedni.Aztán UH-n ellenőrzi a hatást!
Tul.képp örülök,mert van rá lehetőség,hogy a fránya PCO-m elmúljon!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ildi:Kaptam végre Agnucastont,és nem is röhögtek ki miattaKépKépKép

Bocsi,hogy most másnak nem írok,majd este még jövök és folytatom!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti: Kép
EZEK FANTASZTIKUS HIREK!!!!
De jo, hogy nem is olyan komoly a baj es nemsokara minden rendbejon!!! Kép
Augusztus meg messze van, tutti sikerul addig!!! Kép
Mire jo az a Agnucaston?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Nektek is leírom, amit egy másik topicba írtam:

"Nagyon foglalkoztatott a dolog, és utánanéztem egy picit a részleteknek.
Amerikában kapható egy Fertility Blend nevű termék, mert egy Fertilitytea nevű tea, és azt írják, hogy olyan nőket vizsgáltak, akik hónapok óta nem estek teherbe,mert vagy nem volt jó peteérésük (állítólag 37fok feletti hőmérséklet jelzi a jót), vagy 1 petefészkük van, vagy túl rövid a pé utáni szakaszuk. A vizsgált nők 30%-a már az első hónapban terhes lett a bogyótól, ami CSAK gyógynövényekből áll.
Nos nekem mostanában nem megy 37 fok fölé a hőm (Zsoltival is emlékszem tényleg 37,2 volt!), és a 14 nap helyett csak 11 nap a pé utáni szakaszom.
Szóval ezt a szert itthon nem lehet kapni, de a gyártó cég Európába nem szállít. Még szerencse, hogy megtaláltam az összetételét a csodaszernek, és hát ha az ember lánya vegyész, pikk-pakk össze lehet dobni.

Szóval a recept:
A bogyó:
szűzbokor kivonat
L-arginin
zöldtea

A tea:
Szűzbokor kivonat
Málnalevél tea
zöld tea
Ladies Mantle (ez nem tudom micsoda)
Csalánlevél
Borsos mentalevél

Ennek örömére gyorsan összedobtam itthon egy ilyen teát. Úgy látom egyébként, hogy a szűzbokor kivonat a kulcsa mindkettőnek.

Az Agnucaston tablettának és a PreMens tablettának is a szűzbokor kivonat a hatóanyaga."

Dobok egy görbét is:
Kép

Angyal!
Köszi a mailt.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Lányok !! Nagyon kedvesek vagytok köszönöm.
Alig hittem a szememnek reggel, olyan nehezen akart kijönni ez a második csíkocska! kb. 5perc ami ilyenkor egy órának tünik.
Aggaszt egy kicsit ez a hasfájás, néha olyan minha rögtön megjönne,( ezért sem éltem magam bele annyira.) Dokihoz nem megyek csak a jövő hét után.
ui.Ez clostys gyerek!!!!

KépKép
eszterke80

Eszter!
GRATULALOK!!!!Kép

Ilyenkor kezdek en is bizakodni!Most nekem is lett 2db tuszom a Clostytol!Remenykedem hogy legalabb egynek sikerul megfoganni!!!+

Kép
Kép
ancsa81

Moni!:a görbém Képremélem kivehető a paint-ba így tudtam csak lekicsinyíteni
Okr:ez tök jó!!!

KépKép
eszterke80

Sziasztok!

Egyelőre a lényeg!

Eszerke gratulálok!

Editke! Nagyon sajnálom. Nem tudom mit kell ilyenkor mondani. Azért megpróbálom. Ne keseredj el, ha egyszer sikerült, sikerülni fog az később is. Lakással mi van? Hol tartotok?

Angyal hajrá aviva!!!!!! Nekem is tornázni kéne. Cd nincs ilyenben?? Csak könyvbe van?

Tontica!! Tudom nehéz!! De egyszer majd csak becsúszik! Nemsokára jössz haza és egy kicsit kikapcsolsz ebből a babatémából. Jobb lesz hidd el!!

Titi! Üdv köztünk! Mielőbbi babásodást!

Sosi! Neked is üdv. még 3 nap és kiderül! Ha nem jön piri akkor baba van a dologban!! Hajrá!!

Junkó!! Hogy te már megint a 20 cn-en vagy??!!! Megint lehet izgulni. Csak én vagyok ilyen lassú, hogy mindenki lekőröz!!!!

Kriszti!! Miért röhögtek volna ki az Agnu miatt??
Akkor hajrá closti!!
Vendég

Sziasztok!Kép
Kriszti, Angel, Anyapoc, Junko, Tontica, Keditke, Eszterke!Kép
Köszönöm, hogy érdeklődtök és drukkoltok!
Még nem érzek semmit. Korábban a 26-28 napos ciklus úgy nézett ki, hogy pecsételés vagy hasfájás megelőzte.
Most semmi jel. Feszül a mellem.

Gratulálok Eszterkének!!! Én most szedtem be az első doboz Closty-t. Nem tudom, mit hoz!

Keditke! Sajnálom, hogy így alakult!

Angel!
Drukkolok, hogy a legjobbat javasolja az orvos!
S ügyi legyél a tornával!

Kriszti!
Úgy olvasom, jó hírekkel jöttél az orvostól!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
Reméljük a Closty meghozza az eredményt!

Ha valakit kihagytam, az csak véletlen volt.
Mindenkinek drukk!KépKépKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka!!!!!
Én is drukkolok nagyon! Bocsi, h kihagytalak!
Az jó jel, ha feszül a melled!! Én már nagyon rég nem éreztem ilyet.(Azóta, amióta szarakodik a ciklusom)
A hőd milyen magasságokban mozog?
Ja és megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
Vendég

Na,végre gyermek alszik,és van egy kis időm írogatni!Kép

Sosi
Sztem ha már holnap feljebb megy a hőd,akkor az jó jel!Kép

Tontica
Bizony,a kikapcs jó lesz!Nagyon fog hiányozni a férjecskéd,hidd el tudom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Ildi
Azért ,mert a múltkor majdnem kiröhögtek!Először is odavatteték,hogy nem is gyógyszer,keressem herbáriábanKépAztán meg 5 ember fejét összedugva kiderítette,hogy mégiscsak gógyszertári dolog,és kéne is legyen nekik belőle.Ja,megkérdezte a nőci,melyiket kérem a tabit,vagy a cseppeket,esetleg a Premens cseppeket?
Erre én:Melyik van?Mert mindegy,uarra való mindegyik!
Erre ő:Nincs egyik semKépKépKépKépKép

Zsóka
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++
A cicifeszkó jó jel!!!!!

Eszterke
Nálad is ott a kiugrás!De jó! A 3 fázis is megvan.Mintagörbe!!!!!!!!!!!!KépKép
Ha clostys,akkor azért számolj az ikrbabák lehetőségével is!!!Kép
Mikor mész UH-ra?Kíváncsi vagyok!

Tücsök
Az Agnucaston=barátcserje sztem.
A prolaktint csökkenti,és rendezi a ciklust egyébként(vagy ezt Tontica kérdezte?)
Én kecskerutafűteát iszom a PCO miatt.
Jó az akciók időzítése!Így tovább!!!!!Kép

Titi
"Kétnaponta akcióval" biztosan beletaláltok!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!

Eszternek a 21. napon van kiugrás??
Nem értem egyébként ezt a három fázist. Egyszer azt mondjátok, h beágyazódáskor leesik máskor meg azt , h fölmegy. Nem értem!!!
Akkor már most kezded a clostit??? Jó lesz ez a párosítás sztm. Én holnap megyek dokihoz. Remélem ad v.mi mensihozót és kezdhetem én is a clsotit. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a hőm túl alacsony. Ja a másik: képzeld azt vettem észre mostanában, h az alsó szemhélyam rezeg vagy mi!! De csak a jobb szememnél! Szerintem nekem v.mi nyugtató is kéne. Csak nem tudom, hogy az mellett lehet-e próbálkozni. De nem értem mi a fenétől vagyok ilyen ideges, hiszen most lett vége a vizsgaidőnek.
Vendég

Ildi
Igyál citromfű teát!Az nyugtatólag hat.Nekem is volt egyébként ilyen,még régen.Egyszer aztán magától elmúlt.
A 21.napon van a kiugrás.A 25.-n csökkenés,és azt követi a 3.fázis.A kiugrás épp Tonticának is megvan mindig,de vhol olvastam,az esetek 5%-ban nem babás görbe az,amelyiken ilyet látható.

KépKép

KépKép
okr

Köszi, kipróbálom!
Jó éjt!
Vendég

Jó éjt!Kép

KépKép

KépKép
okr

Tlidi: Kép
Ez a sterssztol van, nekem is volt ilyen idoszakom, alt. a nagy hajsza utan a nyugalmi idoben szokott elojonni.
Probalj pihizni, nagyokat aludni!!! Kép

Kriszti: Kép
Lehet hogy mar az elso gyogyszeres ciklus eredmenyes lesz, mindent bele! Kép

Biztos hianyozni fog a parom de neha annyira tudok ra haragudni, miert nem tud megerteni, a fene egye a ferfiakat! Kép A normalisakat kiveve. Kép

Akkor sem fogok fogigatlot szedni es kesz! Kép
Ahogy Ildi irta: egyszer majdcsak becsuszik es ha fel-egy ev mulva az sem erdekel! Kép

Zsazsoka: Kép
Nagyon ugy fest a dolog! Kép Mikor tudhatjuk meg?

Ancsa: Kép
HAJRA IKREKET!!! Kép

Eszterke: gyonyoru a gorbed!!! Kép

Tucsok: Kép
Kivancsi vagyok milyen lesz a tea, tajekoztass minket majd. Kép

Beszeltem a hugimmal: 13. het, hanyinger nuku, teljesen jol van, NEM CIGIZIK!!! Kép Ugy orulok, nemsokara egyutt pletyizhetunk a noi dolgokrol, mar ugy varom!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Pontosan mikor jöttök?
Ne is szedjél semmiféle fogigátlót!Becsúszik az a baba előbb.utóbb!Mikor hazamész úgy megörültök egymásnak,hogy elfelejtitek hányadik cn,és durrbele-bumm lesz!!!!!!!KépKépKép
Jó a hugodnak!Szerencsés alkat!

KépKép

KépKép
okr

Tlidi, Kriszti!Kép
Köszi! A hőm 37.1 folyamatosan.
Nem tudom, mit hoz a Closty!

Ildi! Szemrángásra egy jó nagy séta. Illetve nekem mindig jót tett erre, ha elmentem tornázni és az ugrálással levezettem a feszültséget.
Vannak nyugtató hatású teák is.
De lehet, hogy csak ki kellene pihenned magad.

Kép
Kép
zsazsóka73

Kriszti: miert mindig en vagyok az 5 %-ban? Kép Kép Kép
Tok edi ez a baba! Kép

En Vele kivanok Jo Ejszakat! Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kriszti:
Pontosan mahoz 2 hetre utazunk, 15-en. Kép
7 honapja voltam utoljara otthon! Kép

Durr bele bumm? Kép Az jo! Kép
Akkor sem adom fel! Kép Igazabol a harag beszel belollem, ha megprobalta volna szepen megbeszelni es kompromisszumot kotni en is mashogy allnak hozza de igy nem. Kép

Zsazsoka: Szerintem ez tutti, tutti baba!!!!!!!! Kép
Holnap csinalj tesztet? Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Holnap reggel 8.10-kor adjak a :Mibol lesz a cserebogar cimu dok.filmet a spekrumon, ha valaki tudja nezze meg, nagyon erdekes!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
A tiéd édibb!!!!!Nekünk Adáról nem sok alvós kép van,nem véletlenül:sosem alszik!!!KépHosszas keresgélés után ezt egyet találtamKép

KépKép

KépKép
okr

Zsóka
Írtam mailt!

Tontica
Akkor már csak 14 nap!

Megyek aludni!Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
okr

Zsazsóka csinálj tesztet!!!!!!!
Annyira izgulok!!! 20-as HCG-set vegyél!!! De azért várd meg amíg meg kéne hogy jöjjön, mert nálam nem mutatta , pedíg elvileg már be volt ágyazódva.
DRUKKOLOK EZERREL!!!

Ezek a gyerekek tündérek!!

KépKép
eszterke80

Kép

SZép napot mindenkinek!!!

KépKép
eszterke80

MegjöttKép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!!

Tücsök!!
Engem is érdekelne az a csodaszer de amiket leirtál nekem kinaiul hangzik,tényleg nem lehet nálunk kapniKép!!??
Gondolkodtam,lehet h megint fehérfagyöngy teát kéne innom,lehet nekem az segitet bár 3 hónapja nem ittam már!!Ugy szeretnék 2 hónap mulva" megint" terhes lenni,na jo az igaz h azt mondtam h fél évig a baba szoba se jöhet,de ez 2 napja mondtamKép!!Most már sokkal jobban vagyok,és szeretnék még egy + tesztet!!
Vendég

Editke!
Én utánanéztem a neten, de mindenhol azt írták, hogy itthon nem kapható, Amerikából meg nem szállítanak Európába. Ha esetleg van ott ismerősöd, ő meg tudja neked venni. Nekem nincs ott ismerősöm, ezért néztem meg az összetételét, amit le is írtam. Én naponta 3 bögrével iszom belőle és szedem az Agnucaston tablettát, de csak napi 1-et.
Ez a fehérfagyöngy tea mit tud? Erről még nem hallottam.

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Tücsök!

Meddöségre jó a fehérfagyöngy!
Jó lenne vmit megint szedni ami talán segit! Ja ismerösöm az nincs kinnt sajna!!
Vendég

SZiasztok! Kép

Tücsök,
remélem veszed vmi hasznát az infóknak! Kép

én nem hiszem, hogy kötelező lenne az a 37... nekem afölé szinte soha nem ment, ált. 36,9 szokott lenni, de 36,3-4 alaphőhöz nehogy ne legyen elég... Kép hormonvizsga alapján a progim a felső határt rugdosta!

Tlidi,
szia! Kép
CD-n csak a tornához való zene van.
nekem a szemem sarka csinált ilyesmit néha, de csak régebben! ált. hamar elmúlt magától!

drukk a dokihoz! Kép

Sosi,
sajnálom Kép

Kriszta Kép
írtam neked a másikba! Kép

Tontica,
Két hét múlva jöttök Mo-ra? Tök jó! Kép

angel37

Editke,
végül most voltál dokinál?

angel37

Nem voltam,nem is megyek mert mensi meghozo gyogyit irna fel de én inkább megvárom mig természetesen megjön!!Ha esetleg nem jön meg akor megyek egy másik dokihoz,de addig nem akarok!!
Vendég

Editke
Sztem jó lenne mégiscsak elmenned!Kérlek,kérlek!!!!Sztem minél előbb ki kellene onann ürülnie a benmaradt dolgoknak!Légyszi,légyszi!!!!!!!

Sosi
KépSajnálom!

Eszterke
Köszike!

Angyal
Puszóka!Zenés torna Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!
Ari vagy de amint irtam a doki csak gyógyit irna fel!És ha beszedem akor összekutyulja a szervezetem.Emlékesztek mikor péntek 13-án véreztem szerintem akor menr el a baba,ha volt egyántalán .A doki csak annyit mondott álpozitiv teszt volt .!!
15.-ig várok mindenképpen!
Anyut a jövö héten fektetik be a korházba ,kipakolják,Kép!!Szegény ugy sajnálom!Az én gondom az övéhez képest semmiség!!
Vendég

Jo Reggelt!

Kriszti: Nagyon edes volt Ada kisbabanak is! Kép
Mi az hogy sohasem alszik? Na, ne!!! Kép

Mai tabla:
/remelem semmit nem szurtam el Kép /
Kép
Kép
Kép
Valaki multrok kerte hogy kakjak be neki egy cicas kepet de elfelejtettem ki volt. Bocsi!

Hianyoznak adatok:
MANKA /de o nem tud jonni/
KEDITKE, MANO

Hianyoznak kepek:
GYONGYI, JUNKO, KAMILLA, KEDITKE
MANO, MONI, TIMOCSKA , TLIDI, TUCSOK

/persze nem kotelezo Kép /

KépKép
KépKép
tontica

Sosi: Nagyon sajnalom hogy megjott de ne szontyolodj el majd legkozelebb!!! Kép
Beirjalak a tablaba? Kép Naaaaaaaaaaaa! Kép

Keditke: Kép
Ket honapot kell varni ilyenkor? Remelem nemsokar ujra pozitiv leszel! Kép MInden teren!!!
Borzalmasan sajnalom az anyukadat!!!! Kép

Nekem ma folment a hom 37-re ahogy megjosoltam Kép tehat tegnap volt pe-m.
Tudja valaki (fo-fo tanacsado Kép )hogy amikor faj a petefeszeknel akkor mi tortenik? Akkor reped meg a tuszo es onnantol kezdve 24 oraig termekeny? Mert nekem tegnapelott du. lezdett el fajni es tegnap estig tartott, tehat akkor mar nem vagyok termekeny, ugye? Kép Hihetetlen hogy egy honapban csak 24 orat kapunk. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Jó reggelt!!! (Már akinek még reggel van)

Angel! Köszi! Majd belenézek a könyvbe egy k.boltban. A torna már eleve jó, hát még ha ezt stimuzza.

Tontica! Na, Neked akartam írni, h megnéztem a műsort tényleg nagyon jóKép. Mikor lesz a köv. rész???

Editke! Sztm. is el kéne menni dokihoz. De másihoz az tuti!!!! (nem akarom leszólni, de aki a barnizásra nem ad gyógyszert, az nem orvos, hanem kuruzsló). Úgyhogy tessék keresni egy jó orvost!(Nem könnyű, én is ezen vagyok). Ja és örülök, hogy újra a régi erődben vagy. Ez a lényeg. Hidd el, ha egyszer összjött összejön az mégegyszer. Látod milyen a természet: amikor azt mondod, hogy pihi,akkor bizonyítgat a természet, hogy ne pihizz, mert készen áll minden. Ez egy jel volt. Úgyhogy hajrá!! Mindenesestre, ha találsz dokit egy hormontükröt kérjél sztm. mert a progid gyenge lehet! és ezt erősíteni kéne. Persze ez csak egy vélemény!

Kriszti! Hajrá closti és du. jövök a lelettel.

Mindenkinek megy a drukk!(Zsazsókának is)

Pusszantás
Vendég

Bocsánat!!!
Sosi sajnálom!Kép
Vendég

Tontika!
Köszi, írjál.
34 éves, 30-31 napos ciklus, 1.cn., 2005.okt.óta próbálkozunk, Elek, testvér: Lujza másfél éves.

Kép
Kép
sosi

Tontica!!

Én nem akarok a táblába bekerülni,azt se tudom hol tartok!A babát szeretnékböl is már kivettetem magam!!

Ildi!

Olyan ari vagy te isKép!!

Na én lépek mert megyek dolgozni!!Kép

Sziasztok!!
Vendég

Tlidi:
4-n szombaton:
19.40: Ikrek, orom es kuzdelem 15.
20.10: Ikrek, orom es kuzdelem 16.
20.45: Mibol lesz a cserebogar? 05, Hatalmi harcok (a hisztirol meg az onallosag kezdeterol fog szolni, engem ez specko NAGYON erdekel Kép )

KépKép
KépKép
tontica

Keditke: Kivettelek Kép

Sosi: beirtalak Kép Kepet szeretnel foltenni a neved menne, mondjuk a kislanyoddal?

KépKép
KépKép
tontica

OK, Editke, ahogy érzed! Kép

Bár én elmennék orvoshoz, mert vmi odabent elkezdődött, és nem jött ki... az egynapos vérzés sztem kevés volt.

Anyukádat nagyon sajnálom Kép kb. tudom min megy keresztül... Jobbulást neki és sok-sok erőt!

Tlidi,
a könyvet a tanfolyamon lehet megvenni, könyvesboltok közül az Alexandrában érdemes csak megpróbálni!
nekem most ebben van a bizodalmam! Kép

Tontica,
nekem vmikor fáj pé-kor, gondolom a tüsző akkor éri el a nagyságát, és utána reped... (de fájhat egy csomó mástól is, és az se biztos, hogy a p.fészek fáj)

A petesejt 24 órás élettartamából csak 12 órán át megtermékenyíthető! Csak hogy fokozzam az optimizmust! Kép

angel37

A tv2-n ma este : 20:55 Szemünk fénye akció (amerikai vígjáték, 1997) 94' (12)

Ajálom mindenkinekKép!!
Vendég

Angel:
Ezt itt olvastam a babaneten:
"A férfi ivarsejtjei szexuális izgalom során kerülnek a no hüvelyébe - ahol akár 7 napig is életképesek maradhatnak- de csak 48 óráig termékenyítoképesek . A noi petesejt csupán 2-3 napig életképes – de csak 24 óráig termékenyítoképes."

KépKép
KépKép
tontica

En azt szeretnem tudni hogy talan ma meg termekeny vagyok-e ha tegnapelott kezdett el fajni, tegnap egesz nap fajt de a ferty a tegnapi napra fogja rakni a pe-t? Kép
Na, ki tudja a valaszt erre a talalos kerdesre? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kriszta!

Ez igen jó hír! Akkro a köv. hónapban tömeges closty-ciklusok várhatóak. Reménykedjünk lányok. Kép
Jó példával jár elöttünk Eszterke!

Ancsa!
Neked is hajrá, a két tüsző sikeres átalakulásához.

Editka!
Én is elmennék orvoshoz, de egy másikhoz. Gyógyszert akkor sem kell bevenned, ha nem akarasz, de legalább lásson szakember. Sztem felelőtlenség ha nem mész. Ne haragudj, tudod, hogy mindenki neked akar jót.

Zsazsóka!
Nahát ez igen remek, mellfeszülés-magas hő.
(én még soha az életemben nem éreztem mellfeszülést). Teszt mikorra van izzítva?

Tontica!
Küldök majd fotót, de most tényleg nagyon sok a melóm. Már így is lekiismeret furdalásom van.

Ildi!
Nekem is volt már ilyen szemrezgésem.- Aztán elmult, nem foglalkoztam vele.

Kamilla!

Rég voltál, viszont olvastam valamit a rövid cikuklusokról ami neked érdekes lehet, mert úgy láttam neked olyan 24-26 napos. HA érdekel majd leírom.

Angyal!
Én is elkezdem lehet ezt a tornát. Ezt az avivát vagy mit. Te hogy haladsz vele? Kép

Na sziasztok.
junko

Amikor este nézem majd a Szemünkfénye akciót rátok fogok gondolni!
Vendég

Hú, sztem azért ez túlzás... bár jó lenne! Kép Én azért inkább a kisebb időtartamokkal számolok! Kép

Sztem sajna estére már valszeg nem Kép Éjjel is fájt?

angel37

SZia Junko!

Kedden csináltam, ma fogom újra. Aztán majd a jövő héten! Tegnapelőtt kissé ügyetlenke voltam, nagyon kell néznem még a könyvet! Kép

Úgy szeretném ha be tudnék számolni valami igazán pozitív tapasztalatról! Kép Ha nem is rögtön az első hónapban! Kép

angel37

Sziasztok!
Tontica egy cicás képet berakhatsz nekem (bármilyet)
Sosi Sajnálom!
Velem semmi nem történik, várom a ciklus közepét.
Zsazsóka drukkok mennek!!

Kép
Kép
bgyöngyi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?