Szia Edit!
Mi belevágtunk a közepébe, az elsö foglalkozás 12-én kedden lesz. Illetve, hogy lesz-e kinek tartani, azt még nem tudom, meg a megkeresettek még nem adtak konkrét visszajelzést.
Szóval egy kicsit el is vagyok keseredve ez miatt. Akivel beszéltem, az azt mondta, hogy tök jó ötlet, érdekli. Aztán ennyi. Néhány helyre tettem ki "plakátot" is, B. Csabánál már érdeklödtek, de engem még nem értesített a Csaba, hogy most mi lett a "nóta vége"? Már beszéltem egy gyerekruha butikossal (a volt sógornöm
) is, ö a bérleteseknek adna 5 % kedvezményt vásárláskor! Csak hát én is most azon kesergek, hogy nem lesz senki, akit érdekel! A Te félegyházi ismeröseidnek tetszett az ötlet? Nem akarnak jelentkezni? Szórólapot találnak a Timea butikban, azon rajta van a mobilszámom. ( a 20-as)
A húsvéti takarítással én is gyengén állok, meg nem is nagyon tartózkodunk majd otthon (csak kb. reggel 10-ig), igy annyira nem is zavar. Az ablakpucolás megvár a jövö héten is, ha véletlenül nem férne be Húsvétig. A hétvégén is elutazunk (szomb-vas.), igy nem annyira készülödöm!
Neked további jó takarítást, és ha ráérsz, azért irj! Jó pihenést az ünnepekre! Ja, és sok locsolkodót
!
Marica