Sziasztok Lanyok
Bocsesz hogy csak igy eltuntem,de teljes havazas volta munkahelyemen mar 2 hete,de hetfotol vegre jon a kis pihi es ujra tudok jonni
Amugym eg delutan olyan faradt voltam hogy orultem ha jatszok Alexxal+vacsit fozok anelkul hogy ulve el ne aludjak.
Ugyhogy szuleim latva ezt tegnap elvittek Alexet magukhoz,es ma delutan ig ott is lesz,akkor megyunk erte.
Voltak uszodaban is tegnap,hihetetlen hogy siman ugral a medence szelerol a vizbe,persze gyerekmedence de akkor sem fel ha esetleg lemerul
Ovikeresesben is vagyok,majustol kene mar kezdeni neki az ovit,2 johet szoba,Az egyik gyalog 5 percre van,viszont kicsi az udvara es 25-en vannak a csoportban ,a masik messzebb van viszont hatalmas udvar es 18-an kesznek a csoportban.Ugyhogy most eppen ezen is dilemmazok.
Viszont nemileg megcsaltam a dokimat,mert ajnlottak egy maganrendelest itt a kozelben.Egy fiatal no (velunk egy koru )es az Istvanban dolgozik egyebkent.Elmentem hozza rakszuresre,meg vizsgaltra es nagyon szimpi volt,idopontra mentem es 15 perc alatt vegeztem.Egyszeruen nem fer bele most az idombe hogy a Klinikan varjak orakat,mert ugye Alexre is vigyazni kell valakinek.Ugyhogy most hezitalok hogy hogyan legyen tovabb....
Persze amig nem vagyok babas addig nem egeto a valasztas.
Haloing temahoz annyia hozzafuzni valom,hogy ha visszagondolok hogy milyen igenytelenul neztem ott ki nem vagyok magamra buszke,de valahogy az oxitocin izekkel az orromba es kisirt szemekkel+ko cickokkal valahogy ez nem erdekelet...Es a korhazit hordtam,de ha kimentem akkor a kopeny ugyis mindent eltakart...
Ja es nekem is magatol indult a szulesde elotte gyors zuhany meg belefert,viszont sminkelni nem tudtam mert ugy remegett a kezem az idegessegtol
Latom azert mindenki unja mar ezt a telet.En vettem mar kis primulakat a lakasba hogy
legalabb itt tavasz legyen
Zsuzsa
Nagyon szep nagy a hasad
Gondolom hogy idegesta a sok hulye kerdes...
Katus
Le a kalappal elotted a vizsgak miatt
Dori
Dolgozol meg heti rendszeresseggel?
Kope
Latom Aniko mozgekonysaga teges nem szogez a gephez mar
Detti
hogym egy az otthon let??
Hoka
Akartam mar irini hogy ez a kislany nagyon szepseges,gratula hozza megeyszer,es gyer ha idod engedi a szules storyval.
Na megyek mert most aktiv pihin vagyok
Puszi mindekinek
kata