Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én a babaprojectes topikból jövök. Felrakom a görbém, jó? Ma 1 tizedet leesett, ez rossz jel? Hozzáteszem egész éjjel mászkáltam, mert a kislányom nagyon csúnyán köhögött. Ébredés előtt kb 1,5 órával is kint voltam az ágyból. Ez számít szerintetek?

Kép
Kép
sosi

Hiába kattintok a feltöltésre, nem csinál semmit. Majd később.

Kép
Kép
sosi

Eszterke!

Huráááááááá!Kép
Azért mesélj egy kicsit bővebben.

Kriszta!

Én a helyedben nem idegesíteném magam két görbével is, főleg ha ennyire eltérőek. Figyu sztem megnéz a doki, igazítotok, ittis ott is egy kicsit ha kell (nálam is ez lesz, és én most már nagyon de nagyon várom), és minden rendben lesz.Kép Sztem egyébként a Fertynek van igaza. Sajnos mi is időzítettünk már jól, mégsem lett semmi. Ki érti ezt???

Sosi!
Egy két tized eltérés persze lehet attól, hogy mászkáltál, vagy nem aludtál jól. Ám alapvetően a tendencián sztem nem változtat. De rakd fel a görbéd, mert így nehéz...

Tontica!
Én minden este nyúlkálok. Kép. Próbálom vizsgálni a méhnyak-ot. Annyit tapasztaltam, hogy valóban mozog. Most már teljesen lent van. A ciklus elején meg alig találtam. De hogy pé-kor kinyílik, hát nem tom...ezt még nem sikerült elkapnom. Lehet a férjeinket kéne megkérni, hogy ők vizsgálják. Nyakastul-nyákostul, szőröstül-bőröstül. Kép

Bali!
Minden rendben lesz. Otthon rend és béke honol? Kép

Anyapoc!
Nem tudom alapjában nem érzem magam nagyon stresszesnek. Na jó most volt egy határidős munkám (azért voltam fent négykor Kép ), meg veszünk házat, és munkám is van hál istennek, de nem érzek feszültséget. Ennek ellenére, minden reggel 4 körül felébredek és nem is tudok többet visszaaludni. Hát nem tom, azért halálra nem dolgozom magam, mint a levelem hosszúságai is mutatják.

Angyal!
Jó tornázást! Kép Nekem is a closty hónap után az átjárhatósági következik.

A hőm ma reggel is 36,9. Próbáltam ma idevarázsolni nektek az excel táblám de nem sikerült. A ferty-be meg regisztrálnom kéne. Na ma este...Kép

j.
Vendég

Eszerke!!

GRATULLA,és vigyázz magadra ,ne idegeskedj és ne emelj nehezett(én tanultam az esetemböl)!!Kép+++

Sziasztok!!
Vendég

Sosi
Ha már előbb felkeltél,mint a mérés simán lehet eltérés a valódi,és a mért érték között!
Hol tartasz a ciklusban???

Junko
Elmegyek dokihoz mindenképp!Remélem nem marad el a mai rendelése!Bár,amilyen szerencsés tipus vagyok.....

Editke
SzióKép

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok!

Kriszta,
jól tudod! Kép egy anovulációs v. egy extrém hosszú ciklust tud rendezni, mivel stimulálja a peteérést!
az átjárhatóságit is jól tudod! valóban meg tud nyitni kisebb elzáródásokat! Kép
csak nem mindegy, hogy HSG lesz v. átfúvás!
az egyik kisebb, ambuláns beavatkozás (bár én attól is félek), az átfúvás meg egy laparoszkópos műtét...
gondolom HSG mindeképp van, a folytatás meg majd kiderül...

Ja, sajnos valóban el lehet záródni gyerek után is Kép De remélem te nem! Kép

A görbéiddel kapcsolatban nem tudok dönteni Kép

Tücsök! Kép
Te is aviva??? Kép
Az egyszerű módszert csinálom, azt a 18 gyakorlatot. tegnap műveltem először, és elég bénácskára sikeredett Kép Nagyon néznem kell még a könyvet...
Egyébként mit gondolsz róla?

Anyapoc Kép
mint fő-fő tanácsadó végképp meggyőztél! Kép

Eszterke,
gratula! Kép

angel37

Kriszta,
sok szerencsét a dokihoz! Kép
remélem biztató dolgokat fog mondani!

angel37

Ma 1 cnKépLégyszi Tontica javíts ki a táblán!Köszi!

Angyal
Közben írtam a babás topikba neked!KépÚgy látszik egymást kergetjükKépKép
Én aerobicozni fogok!Férjem ösztönzésére kipróbálom.Szte a torna mindent megold,én nem hiszem,de legalább a hasam lemegy(remélem)Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
ja, olcsó játék hülyegyerekeknek! Kép Kép

Nem érdekel az aviva torna? (Na jó nem megyek ezzel az agyatokra! Kép)

angel37

Angyal
Hát,hamár tornázom,akkor akár az Aviva is belefér!KépHogyan lehet megszerezni??

KépKép

KépKép
okr

Angyal!

Én nem tudtam megszerezni a könyv első kötetét, így nekem az a 18 gyakorlat hiányzik. Csak a 2.kötetet tudtam megvenni, abban vannak ovuláció serkentő gyakorlatok. Hát, én is elég béna vagyok vele, de azért igyekszem. Most megpróbálok nagyon hinni benne, tegnap még hasgyertyáztam is. De torna után tényleg szoktam meleget érezni lent a hasamban. Te is csak heti 2x csinálod?

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

A www.alexandra.hu-n meg tudod nézni, állítólag ott rendelni is lehet! Az 1-es kötet érint minket! Írd be felül majd a keresőbe, hogy 'aviva'!

angel37

Angyal
Itt csak a 2.kötet van megKépMegnézem egy könyvesboltban!Szerencsére van nálunk Alexandra bolt!

KépKép

KépKép
okr

Tücsök,
tegnap műveltem először, de asszem heti 2x fogom, ciklus második felében meg még nem tudom... talán heti egyszer, de csak csínján, mert én félek a meghozó jellegétől! a meghozó gyakorlatot biztos kihagynám! Kép

Voltál "tanfolyamon"? Látom pesti vagy, sztem egyszer érdemes..., és ott meg tudod venni a könyvet és a zenét is hozzá! Kép

Ha érdekel bővebben elérhetőség, írjál Kép: angel.37@freemail.hu

angel37

Angyal!
Küldtem mailt!

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!
Csak bekukkantottam. De miylen jól tettem! Mert végre jó hírre jöttem!

Eszterke!
Gratulálok!
Tennél fel egy görbét?

moni

Sziasztok!
29. cn-on vagyok. A fertility szerint a 18. napon volt pé-m, így 32. napon nem kéne megjönnie. Bár szerintem 1-2 nappal hamarabb volt pé-m, mert a 18. napon már nem volt tojásfehérjém. Eddig simán fel tudtam rakni a görbém, de most azt írja, hogy nagyob, mint kéne. Hogy tudom csökkenteni?

Kép
Kép
sosi

Sosi
A paintben a nyújtás-döntéssel tudott lekicsínyíteni!

Moni
Tessék írni magadról is vmit!

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Nincs semmi velem. huszon valahányadik napon vagyok, nem is számolom, jövő hét elején kellene v.mikor megjönnie. Mostanában nem 28 napos, ezért nem tudom pontosan mikor érkezik. Újabb vizsgálatok lesznek majd, lehetséges, hogy belevágunk a lombikba.

moni

Sziasztok!

Én másik topicból jövök, csak egy kis segítséget szeretnék kapni tőletek.
Peteérés ugye akkor van, amikor leesik a hő? Tontica keddi görbéjét viszont akkor nem értem, miért írta azt, hogy holnap lesz peteérésre, mikor már kedden fent volt a hője? Segítsetek kérlek, hogy megértsem, mivel én ma vagyok a 12. napon, és várom a hőm csökkenését. Mikorra szervezzem leginkább az együttlétet?

KépKép
titi_27

Jo napot Mindenkinek!!!

Latom jo is!!! Kép

Eszterke: Kép
KépKép
NAGYON NAGYON GRATULALOK, SOK-SOK BOLDOGSAGOT, KONNYU TERHESSEGET ES SZULEST Kép EGESZSEGES ES GYONYORU KISBABA/KA/T Kép !!! Kép Kép Kép

Zsazsoka: Kép Most Te jossz!!! Mikot tesztelsz?

Szilvi: Kép
Csatlakozz hozzank!!!
A kerdesedre a valasz bennevan a tablazatban a nevem mellett, ezt itt mar annyiszor leirtam hogy nem akarom a tobbieket ezzel untatni, ha erdekel reszletesebben irok mailt. Kép

Tucsok: Kép
Meg mindig nem tudtam felrakni a keped mert valami miatt nem jo, nem tudsz kuldeni egy masikat? Kicsinyitsd le elobb legyszi egy kicsit.

Kriszti: Kép
Oszinten nagyon sajnalom hogy megjott pedig most volt pe-d rendesen.
Sok szerencset a dokihoz!!!
Gondolom most akkor elvallik mihez kezdjel, elkell-e kezdened gyogyszert szedni vagy mit tudom en.

Sosi: Kép
Le kell csokkentened a kep meretet, max. 600x600 pixeleset lehet csak feltolteni ide. Kicsinyitsd le! Kép Ezt egy fotoprogramban tudod megtenni.

Junko: Kép
En is "nyulkalom" magam Kép tenyleg ma feljebb van es nem olyan kemeny mint tegnap meg tegnapelott raadasul mar van egy ici-pici nyalkasom is tehat tutti ma van pe-m. Kép

Es kepzeljetek erzem, szurogat a petefeszkem, mindeketto de a jobb jobban amikor leulok vagy felallok akkor erzem igazan, de jo lassan mar homerozni sem kell mert ismerni fogom a jeleket. Kép

Ma annyira "mas" allapotban vagyok, meg vagyok bolondulva legszivesebben kikotoznem apat es megeroszakolnam Kép komolyan mondom nem tudom milyen orultsegekre lennek kepes megegy baaert, mar felek magamtol.

Angyal: Kép remelem hasznalni fog a torna!!!

Moni: Kép Veled mi van?
A tabla szerint mar babas vagy Kép a 35. napon vagy, most akkor mi a helyzet?

KépKép
KépKép
tontica

Kép
Kép
Kép

Moni: Egy het keses? Nem vagy Te babas?
Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Titi: Kép
Mai gorbem:
/tutti ma van peteeresem!/
Kép
Ugyanerre a kerdesre amit Te kerdeztel Anyapoc igy felelt:
"Lényeg:a ho; PÉ ELÕTT megy le,azaz ezért nem a legalacsonyabb hődhöz rakja a ferty a PÉ-t.Amikor utána felmegy,akkor van PÉ,ezért láttad ezt Besztinél is.Sőt,amikor felmegy,utána van még egy kis visszaesés,igazából ott van a dolog nagyjából pontos helye."

KépKép
KépKép
tontica

Sz.tem még csak a 25. napon vagyok...Kép Vas. kéne megjönnie, de mostanában 30-31 napos.

moni

A végén még belém beszélitek a gyereket. KépKépKépKépKép

moni

Tontica!

Értem, tehát amikor visszamegy a hő, akkor a legesélyesebb?
Köszike az útbaigazítást!

KépKép
titi_27

Beszti pedig ezt irta:
"Puha, magasan van a méhszáj (nehéz elérni) és nyitott. Akkor jelez termékenységet, persze a többi feltétellel együtt.
Pé elott és után lejjebb van, kemény vagy közepes és bezáródik. Menzeszkor megint följebb van és kinyílik. "

Ezt pedig Anyapoc a huvelyvaladekrol:
"Hüvelyváladék:nomrális a ragadós,túrószeruha nem sok,nem viszket,nem büdi...(bocs)...ilyen szokott lenni,amikor nincs éppen peteérés.
Az is normális,ha nem folyik ki PÉ-kor,ilyenkor benyúlsz és ha Pé-ses váladék van,akkor elvileg két ujjad között szét lehet húzni,mint ha pókháló lenne,vagy hogy is mondjam.Amikor ugye nomrál váladék van,akkor az nem húzható,nyújtható(mint a takony).

Mivel Nekem minden tenyezo ma pe-s Kép ezert gondolom hogy ma van pe-m. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Először is gratula az új zebrásnak!!!
Eszterke:

Kép

Kriszta

Sajnálom...KépTényleg nagyon rövidnek tűnik ez a második szakasz,de ezt nem okozhatja a PCO????
De a cicusos kép megint szupiKép!

Tontica

Hát,az is egy jel KépKép...Mármint hogy mindenre képes lennél KépKép!De azért csak óvatosan!
Ha mész tanfolyamra,akkor spanyolul???de tuti!!!Mehet ez neked nagyon!

Editke

Csak nem vmi nehezet emeltél?KépBár őszintén szólva én ebben annyira nem hiszek...Biztos nem jó,de én mindkét terhességemnél emelgettem,dolgoztam(festés,tapétázás stb...),sőt,most a másodiknál a 15 kilós fiamat cipeltem és semmi bajom nem volt.Amelyik baba jönni akar,ott nincs mese...Szt vmi más lehet a háttérben...Mikor mész dokihoz?

AngyalKép

Örülök és mihamarabb,mert akkor hamar ünnepelhetünk!!!KépKépKép
De a tornát is folyatasd,mert én anno már vagy 4 éve olvastam erről!A Kriston Andreának is van iylenje nem?Nem csak az intimtorna...

Junko

Azért csak nem jó,hogy nem pihensz eleget...vagy ennyi alvás is elég,KépAkkor fordítsátok másra a fennmaradó időt!Kép
Az igaz,hogy egy házvásárlás elég megterhelő...jaja,bárcsak mi is ott tartanánkKép!

Titi

NemKép
PÉ akkor van,amikor a leesés után felmegy a hő,vagyis a leesés után kb 2 nappal.A leesés a PÉ előtt van!!!Kép
Szt nyugodtan 2 naponta lehet együttlenni,akkor biztosan beleesik a PÉ,vagyis azért jó,mert a speermiumok kibírnak 2-3 napot is a méhben,vmint a petesejt is vagy 24 órán keresztül megtermékenyíthető,szóval jól körbe lehet lövöldözni Kép!

Anyapoc

anyapoc

Titi: Szerintem holnap fel fog menni 37-re vagy afole es ott is marad.

Moni: Akkor itt valami bibi van, nalam a 35. napon vagy, nem akarsz egy tesztet csinalni csak a kivancsisag kedveert?
Nincs gorbed?

KépKép
KépKép
tontica

Látom,megelőztetekKép

Tontica

Vizes és a nyúlós uaz...Nem biztos,hogy úgy nyúlik,de nem ragadós,mint ahogy eddig.Olyan,mint a tojásfehérje...vizesebb a normálnál,akor jó!!!KépKép

anyapoc

Moni: Megneztem egy regebbi tablat, tenyleg 25-on vagy, EZER BOCSANAT!!!
Nem tudom mi van velem. Kép Kép Kép /vagyis tudom, tiszta hulye vagyok Kép /
Bocsanat hogyha hiu remenyeket keltettem Benned!!!
Azert remenykedj am!!! Kép

Kerlek szoljatok ha meg valakiet elszurtam!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

SZia Tonitca,

A zöld izé akciót jelez, ugye? Kép (Vagy tojásfehérjét?)

Ja, én 4. napon vagyok! Kép

Titi,
sztem az akciót már mára is lehet! Kép a fiúk tudják húzni odabent pár napig (48 órát mindenképp), míg anyuci megérik! Kép

Pé előtti 3 nap és pé napja esélyes!

Egyébként nekem nem mindig esett le a hőm emelkedés előtt...

angel37

Azt hiszem lelovom magam. Kép
Annyira szomoruva tesz es bant hogy nincs eselyem. Kép
Na, megyek vasalni!!!

KépKép
KépKép
tontica

Moni,
szia! drukk neked (csak egy icipici, mert tudom, nem szereted Kép)

angel37

Értem Angel! Aranyos vagy, köszönöm!

KépKép
titi_27

Kép

Kép
Kép
sosi

Bocsi, Anyapoc, nem is láttam, hogy Te is válaszoltál, Neked is köszi! Akkor igyekszem... hátha ez a hónap összejönne!

KépKép
titi_27

Szerintetek? Mit jelentsen ez a mai kis csökkenés? Szerintetek mikor volt a pé?

Kép
Kép
sosi

Szerintem kb ott, ahol mutatja a görbe. Ha el kezd esni, akkor az azt jelenti, hogy meg fog jönni, nem? Vagy nem jól látom?! De Sosi, szerintem ez még nem nagy esés!!!

KépKép
titi_27

Sziasztok!
Bocsi, hogy nem írtam, de olvastalak benneteket.
Editke Sajnálom
Eszterke Gratulálok!!!! Nagyon jól látható mind a két csík. Vigyázz magatokra!
Amúgy mit érzel?
Tontica jól alakul a görbéd.

Kép
Kép
bgyöngyi

Lányok, hogy a fenébe tudtok így beszúrni görbét? Ha mellékletként akarom, akkor csak a file-t szórja be, és nem az ábrát!!!

KépKép
titi_27

Titi

Jpeg-ben van elmentve?Mert azt teszi fel közvetlenül...

Sosi

Szt nagyon jó a görbéd,remélejük,lejjebb nem megy a hőd!
Milyen hosszúak a ciklusaid?

Anyapoc

anyapoc

Anyapoc!

31-32 naposak. Mostanában minden hónap 4-én jött meg.Kép

Kép
Kép
sosi

Köszi Anyapoc! Tényleg nem jpg-ben volt. Kép

Csak az volna a kérdésem, szerintetek létezik, hogy most járok a peteérésnél? Mára ugyanis egy fogot emelkedett a hőm. Bízom benne, hogy még nem léptem át rajta. A ciklusaim rendszeresen 28 naposak, de az elmúlt alkalommal 1 hetet késett, életemben először.Kép

KépKép
titi_27

Sosi

Akkor még holnapig izgulunk,hogy nem folytatódik-e a leesés Kép..Amúgy meg jó a görbe... Kép
Drukk megy,minden esetre...negyedike is messze van még Kép!

Titi

Csak 1 tizedfokot emelkedett a hőd Kép..
Lehet,hogy ma,vagy holnap lesz PÉ,de ezt így eldönteni elég nehéz..Majd ha meglesz a holnap,és azutáni adat szt...Minden esetre akció indul!!!!KépKép
Még biztosan nem léptél át PÉ,mert a PÉ ELÕTT KÖZVETLENÜL esik le a hő,vagyis most számolj vele...
A késés belefér szt,pláne,ha már tudat alatt nagyon készülszKép...Én úgy figyeltem meg,hogy ilyenkor nagyon megt ud zavarodni a ciklus...Kép

Anyapoc

anyapoc

Sosi, az x-ek jelzik az együttléteteket?

KépKép
titi_27

Sosi,
már volt nekem is olyan (bár nem babás görbe volt), hogy süllyedt egy picit a hő ilyentájt egy nap, de a következőn már újra magas volt!

A pé-d sztem jó helyen van, esetleg két nappal előbb is lehetett!

Szóval ezzel a hővel még lehetsz zebrás! Kép

Titi,
a pé-m nekem 11. v. 12. napra esik! mondjuk a ciklusaim is csak 26-27 naposak...

Tontica drága! Kép
ne szomorkodj!
látod, már én a béna is kezdem jobban érzeni magam! Kép
Lapítsad az ingeket, és gyere vissza! Kép

angel37

Lányok, nagyon kedvesek vagytok, hogy így segítetek! Köszönöm még egyszer! Lassan majd csak megértem a dolgokat...

Nekem még csak ez az első hőmérőzéses hónapom, már 7. hónapja próbálkozunk, eddig sikertelenül. Úgy döntöttem, mostantól jobban figyelem a testem jelzéseit.

KépKép
titi_27

Angyal: edes vagy, megprobalok nem szomorkodni es ugy lapitgatni az ingeket tovabb. Kép
Bena??? Ugyan miert??? Kép Hogy lennel mar Te bena!!! Kép

Anyapoc: Kép
Tanfolyamot bevallalok spanyolul de egy komolyabb sulit meg nem, ugy gondoltam hogy eloszor a ket eves noverkepzes es ott mar olyan szinten folvennem a nyelvet hogy utana konnyebben menne egy fosuli. Kép De azert ez a jovo titka, egyenlore meg nem latom magam eselyesnek egy fosuli elvegzesere. KépLegalabb vannak terveim a pelenkazason kivul is. Kép

Sosi: Kép
Nagyon drukkolok hogy ne menjen lejjebb!!!!!!!! Kép

Titi: Kép
Ha alt. 28 naposak a ciklusaid akkor szerintem a 14. 15. napon lesz pe-d, de persze ez NEM HOT TUTTI BIZTOS. Kép

Egy kicsit kakiban vagyok, azt hiszem nem megy ez nekem, azt hittem erosebb vagyok de mar latom hogy minden honapban csak remenykedek es szenvedek pedig nem kellene. Talan tenyleg jobb lesz ha marciusban elkezdem megint a fogigatlot.
Csak visszariaszt az hogy az antibebinek van egy "vetelo" hatasa is megvekonyitja a mnyh. ugy tudom es ha meg is tortent a fogamzas az nem tud megtapadni. Igy olvastam valahol, ha hulyeseg javitsatok ki. Szoval en meg az ici-pici 1 mm.-es babamat sem szeretnem megolni, olyan rossz erzes erre gondolni!!!
A masik pedig hogy ugy szedni a gyogyszert sok-sok honapon at hogy kozben megszakad a szivem, hu de nehez helyzetben vagyok!!! Kép

Sajnos most tenyleg nem tudom mihez kezdjek, jo lesz a parom nelkul egy honap otthon mert most meg tudnam olni!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Bocsanat: a megolni egy kicsit eros volt, elveszteni!!!

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?