Jó reggelt
Köszönöm a jókívánságokat. Nem sérv, hanem sacro ileis, de kb. úgy fáj, mint a gerincsérv. Szerencsére viszont úgy tűnik, jobban gyógyul.
Ma már tervezem, hogy elmegyek a postára. Ebből a kritikus szakasz a zuhany és a felöltözés. Eddig nem ment
de most fog
Remélem haza is jutok... Van fűzőm és ez egy nagy segítség. Ez nem az a szexis fajta, hanem direkt nekem, az én derekamra készítették, hogy tartsa ott, ahol "gyenge".
Mka
Neked már a beültetés jön? Ezen az oldalon nincs Zsebi-tábla, de mindjár visszakeresem! Drukkolok!
Orsi
már ezt nem olvassa, de mi is Donovalyban voltunk. Egész sokat fejlődtek az elmúlt 20 évben! Kicsit rövidek a pályák és hamar jegesednek, de jók a felvonók... legalábbis a korszerűbbek. Egy régi típusú szegény férjecském fejéhez csapódott, de egy nagy dudorral megúszta, szerencsére. Ez a síelés egyébként veszélyes üzem, több okból is. Nálunk ketten nagyon megfáztak, egy lány lábszártörést szenvedett, már meg is műtötték, meg az én derekam, és egy másik lány is meghúzta a derekát az már 5 a 9-ből, mert 9-en mentünk... Amúgy a célközönség 90%-a magyar.
Sorry, ez nem tartozik a topikra, de sokan tudnak és szeretnek síelni, így gondoltam leírom a véleményem
Én -hogy folytassam az ide nem illő témákat
- a Rómeo és Júliát nem láttam, de a Mozart-ot igen, ami nagyon tetszett! Ajánlom Nektek is!
6-kor felébredtem... némi fájdalomra, de már bedobtam a gyogyókat. Úgy döntöttem, ma veszek be utoljára szteroidot
Szép napot mindenkinek
Fanni