Sziasztok!
Betti
Ez a balett engem is érdekelne, nem tudod fiúk is járhatnak?
Bioparox? Ne is említsd, rá se bírok nézni, mikor Benivel terhes voltam vettem, de a szemétben kötött ki. Hozzávagyok szokva az asztmám miatt az ilyen spraykhez (elég sok félét használtam már) de ilyen rossz egyik sem volt.
Kérdőív nekem is jöhet, igaz mi nem használtunk tápszert, de az ismerősök között vannak akikkel ki tudnám töltetni.
Emese
Na milyen volt az első nap? Hú, 3 műszak, az kemény lesz.
Marika
Mi is a mozgás miatt hordjuk Benit judozni, de még így is annyi energia van benne.
Kriszta
Úszás az jó lenne.
Mi már készülünk csak várom, hogy megjöjjön Beninek a fürdőgatya amit rendeltem. AFP jó lett?
Gyöngyöske
Akkor jó sok mindent kell vennetek, mintha első baba lenne
Judo: az MVSC pályára járunk a martintelepre. Apukám és öcsém is oda jár, így nem is keresgéltünk más helyet.
Csacska
Na ez a nagyi dolog ismerős. Én nagyon mérges vagyok anyukámra olyankor mikor nincs megbeszélve, hogy ottalszik Beni, csak átmegy egy kicsit du. és anya meg telebeszéli a fejét, hogy aludjon ott. És akkor én vagyok a "rossz" a gyerek szemében, hogy nem akarom megengedni neki. De persze mindid engedek, mert úúúúgy tud sírni miatta. Azzal nem lenne bajom, ha megbeszélnénk előre, de ez a módszer nagyon nem tetszik. Meg mikor Molli megszültetett anyukám úgy gondolta, hogy azzal segít nekem ha Beni náluk alszik. Nagyon nehezen értette meg, hogy ez a gyereknek most nem jó. Na befejezem, erről regényt tudnék írni
Fény
Nálunk a párom szülei ha mi nem mennénk hozzájuk nem is látnák a gyerekeket
Pedig szeretik őket, és mégis.
Lándzsás útifű nekem is van itthon mindig, de azt csak akkor szoktam, ha köhögök is. Most a Theiss Echinacea bonbonja egész jól helyrehozta a torkom.
Angelika
Köszi, majd beszerzek belőle, mostanában elég gyakran fáj a torkom.
Neva
A Gyekbe vették ki az orrmanduláját Laurának?
Mariann
Üdv itt, gyere gyakran
Mi Mazsola Muzsikára járunk, ezt is ovónénik tartják, ez a belvárosban van, hétfőn 10.45-től, most van egy kis szünet, legközelebb 13.-án lesz.
Babaúszás a Futó utcán van a fitness teremben, egész jó hely.
Honnan költöztetek Miskolcra? És a belvárosban merre fele laktok?
Andi
Szia
Örülök, hogy jól vagytok. Már 1 éves lesz Zalán, hogy röpül az idő
Tyúkanyó
Egy kis olvasnivaló
<!--attachment: hozz_t_pl_l_s_doc-349462.rtf*mime_msword.gif*text/richtext*116.0*Hozz%e1t%e1pl%e1l%e1s1*hozz%e1t%e1pl%e1l%e1s%2edoc%2ertf --><center><pre>
Hozzátáplálás1
hozzátáplálás.doc.rtf (116.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: Szil_rd__telek_bevezet_se-349463.doc*mime_msword.gif*application/msword*26.6*Hozz%e1t%e1pl%e1l%e1s2*Szil%e1rd+%e9telek+bevezet%e9se%2edoc --><center><pre>
Hozzátáplálás2
Szilárd ételek bevezetése.doc (26.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
Emese
Ez csuda szép
Nekem egy-két ütögetés után szépen kicsúszik a kenyér, neked mennyire nehezen jön ki?
Koda
Nekem még soha nem sült bele a keverőlapát
, mindig szépen a helyén marad.
Puszi, Panka