Nálunk is alvás van, gyorsan befejeztem a vacsit és idejöttem Hozzátok!
Juc, Flames, Eveka
köszi, akkor nem veszünk orrszívót, majd remélem ha utazunk nem lesz rá szükség!
Rusovszky,
gyönyörűek a gyerekeid, nagyon édesek, megint kedvet kaptam a kistesóra, bár segítságünk nincs, de én meg sajna már vén vagyok!!!
szóval bele kell húzni, ha esetleg a titkos vágyam a harmadik gyereket is bevállalnánk még 40 előtt!
Timka,
nekem 22 hónappal fiatalabb öcsém van, hát ő sem élvezte, hogy nővére van, meg én sem amikor a nyakamon lógott, így inkább megvolt mindenkinek a saját haveri társasága, de azért sokat játszottunk együtt is.
Mit evett Fanni, nagyon "csini" a minta!!!
Jó mosóport használsz Te is???
Tanácsadás,
eleinte hozzánk 2 hetente kijött a védőnő, majd mindig akkor utaztunk, amikor jönni akart, így átszoktunk arra, hogy inkább én beugrok hozzá havonta méretni, majd jövő héten megint útba ejtjük! Mi csak 3 hónapig béreltünk babamérleget, elég volt, csak idegeskedtem, hogy éppen hány grammot szopi, eszik, a felnőtt mérleg meg nem pontos, szóval azon nincs értelme mérnem!
Eveka,
nem semmi ez a sok szopi, Marci a végén már csak reggel és este szopizott, napközben csak ha nagy bánata volt, de inkább nem. Egy hónapja hagyta abba, de olyan réginek tűnik már!
Juc,
köszönjük a táblát, szomorú, hogy én vagyok a legvénebb!
Ez van!
Képzeljétek déli alvása közben nekiálltam kisikálni a fürdőt, már a kádat csináltam, amikor valaki megfogta a vádlim, hát én úgy megijedtem, nem hallottam, hogy kisember besétált, majdnem lecsaptam!
VOltunk kutyát "vadászni", ugyanis az a kedvenc, van a környéken pár, és ha itt bent meghallja a hangjukat akkor megáll a világ és mondja, hogy vau-vau. De mire kimentünk mind eltűnt, csak egy nagyon öreg láncos kutyát tudtam kicsalogatni a házából, amitől meg megijedt, na ezért érdemes volt kimenni???
Szép estét, várjuk apánkat és lassan pakolok, mert csütörtök este megyünk haza, már nagoyn hiányzik a jó kis házikónk, a saját cuccaink, szóval ez a honvágy???
tamesz