Jó'stét!
Hogy bírjátok ezt a hihetetlenül kaka, takony időt? Milyen felhangoló vagyok ma.
Hát meg kell valljam, vagyunk "Bennemketten", de Bogi jobb passzban van, mint az anyukája, már megint alig bírom magamat rávenni bármire is. Azt hiszem, valami ilyesmi lehet ez a tavaszi fáradtság, csak azt nemtom, hol a tavasz?
És akkor én panaszkodom, aki babát vár...
No meg azért az is hozzátartozik a képhez, hogy totál érzékeny vagyok, egyre jobban, berakom az esküvői CD-nket és bömbölök, fél napra eltűnik a lánymacsekom és bömbölök, valamelyik diákom csúnyán néz, utána pityergek, Monyót megbántottuk odaát, fojtogat a torkom, hát ez ultragáz...
Egy kedves ismerősném odaát egy topikon virtuálisan seggbe rúgott és felszólított egy csokitorta zabbantásra, na csokitorta se volt a Camponában, így gyilok hangulatom lett estére, de most fűzöm apát, hogy főzzön már egy kis mexikói forró csokit. Háromnegyed tíz, de még nem emelte meg a fenekét.
Orsi, nagyon jóképű fiaid vannak. Készítgetheted magad, 15 év múlva jó nagy adag szomorúságra. Úgy el fogják őket szeretni a lányok, hogy csak na. Gondoltál már erre? Ráadásul nagy valószínűség szerint egyszerre a kettőt. Tragikus.
És ahogy nőnek, sztem megint egyre jobban hasonlítanak, a szemük ugyanolyan, meg sok a közös vonás.
Renó, ügyik vagytok ti is, de ez referálásnak nem elég. Képek is kellenek ám. He? Ez egy ilyen mutogatós topik ám, itt aztán már kiélhetjük magunkat, nem?
A Mastercardos ügyért részvétem, megértem, megintcsak a terhességi hülyülés pluszban szerintem. Én a múltkor a végletekig felhergeltem magam azon, hogy a Tescoban a pénztáros csak hármasával hajlandó adni a szatyrokat...
Zsebi, te, hallod-e rontom bontom, én aszondom, ne hergelj itt minket a modell paramétereiddel!
No de várjunk csak, kis idő, és fogsz te még jobban is sírni.
Kriszta, stria ügyben én se vagyok jártas. Már megint anyós, hehe... de ő hozott nekem stria elleni krémet, még december elején, amikor még szinte horpadt voltam. Gondoltam is, milyen figyelmes..., hogy félti a kis hasikámat. Na, az egyik Vichy krém, ami nem testápoló-izé, hanem felkentem a száraz bőrre, aztán úgy ragadt hogy szerintem elmehettem volna légycsapónak. Aztán jöttem rá, hogy ez tusfurdő, én nem tudok németül, de szerintem sehol nincs rá írva, hogy terheseknek való, szerintem egyszerűen csak továbbpasszolta. Fu, tele vagyok jóindulattal ma, mi?
A másik meg olyan volt, hogy bár arra volt egy öreg néni rajzolva annak a tubusára (öreg néni kismamiknak, jó, mi?), de nyomtam, és ilyen kásás víz folyt belőle, csak utána krém. Megnéztem a szavatosságát, és 2006 január... na erről ennyit, úgyhogy én még mindig Niveázok. De ekkora hassal, ami van, egyelőre nem aggódom.
Na megyek is, sztem tömény lehetek ma!
Norka (20+2)
ui: Nini, valaki ügyködik a konyhában... ami késik, nem múlik!