Sziasztok,
Tegnap voltam megnezni a kiszemelt ovit.
Foldszintes nagy epulet ,de belul teljesen felujitva,uj butorok mindenhol,tornaterem,zeneterem sok hagszerrel.
4 korsztalyos csoport van.Mindegyiknek kulon oltozo+furdo szoba,es nagyon 6000nm-es kerben ahol csupa uj jatek van kulon szeparat reszek a csoportoknak mert nagyon nagy az udvar,nem lehetne belatni.A kiscsoport 18 fovel megy,es nem lesznek 20-nal tobben
Ennek nagyon megorultem.Az ovonenivel is beszeltem,kedves volt es kozvetlen.Van a csoportban egy felig afro amerikai kislany is
ugyohgy lesz ott multi kulturalis kozeg
Most a betegsegek miatt csak 6-an voltak.
Kiscsoportban csak torna van,kozepsotol megy a zene+uszas.Es a kerteszkedes,mert van kulon vetemenyes kert amit a gyerekek muvelnek
Ja es felvennek majustol is,csak aprilis elejen kell szolnom hogy hogyan dontottem.
Egyetlen dolog szol ellene hogy csak kaocsival lehetne menni erte.Gyalog jo fel oras ut lenne,kocsival meg 5 perc.Szoval most mar csak el kene donteni a dolgot hogy a belvarosi kisudvaru 25-os csopotletszammal menot(viszont ez 5 percre van gyalog ) vagy ezt valasztom.
Inakbb a jovore nezve erdekes ez,mert ham ajd lesz egyszer teso akkor 2gyerekkel egyserubb lenne gyalog....
Varom a velemenyeket lanyok, mint nagy ovodaszakertok
Gumicukor
Latod a kulonlakasnak ez meg nagyobb elonye hogy csak az jon aki ti hivtok vendegsegbe
Nyuszi
En sem nyomultam tali ugyben,mert sajnos nem jo,de februar vegen ismetelhetjuk a multkorit
Uj szemuveghez gratula,egyebkent ha disegnos a keret nagyon jol tud allni mindenkinek
Parazita
Na akkor legalab hazon kivul van egy kis nyugalmatok.
Gondolom a bekemenyites azert nem jon be mar Solyminal mert nem akarjatok sirni hagyni Csongi miatt?En 1 eves koratol tartom magam ahhoz hogy mese+enek (kb 20perc) es szepen hagyjuk az agyban.Tudom konnyu mondani annak akinek egyszeruen megy,csak talan meg nem keso(plane hogym ar okos is)elmeagyarazni neki hogy marpedig apa+anya szeretne beszelgetni meg este es o aludjon szepen.Par nap uan megszokna,persze addig CSongit hangszigetelt szobaba ajalatos betenni
Szegeny baratnod
Zsuzsa
Neked jobbulast,merthat ugye anya sosem lehet beteg
En azt hiszem nem a sok ab utan ajanljak a Bornchot,de javitsatok ki ha rosszul tudom.Zalannak azert adtak mert folyton beteg volt,es szeptember ota meg meg csak 1*
Alex tegnap ota anyueknal van,uszodaba mentek,csomoszor beugrik mar a kismedencebe es semmi felsze nincs ha kicsit elmerul
Ma delutan megyunk erte.
Pusza
Kata