Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Eszti, engem ismersz!
A Csilla barátnője (Andi)vagyok, Márton és Janka a gyerekeimKép

Nicika, szerdán töltöm be a 16.hetet
Márton 2001.10.18.
Janka 2003.07.01.

Kép
Kép
Kép
amica

Én február 12-én születtem, baba 24 hetes, Áron szülinapja augusztus 21.
És Eszti76 a sógornőm!! Kép Kép
Hi Eszti, baba jól van köszöni! Laci+Áron puszilnak Kép

Nicika!
Jó a táblázat!!
Gyerekszoba fényképet követelünk!! Kép Kép Kép
Biztos bemegy veled a Patrik, ne aggódj! Még mi sem döntöttünk 100%-osan!

Gabó!
Édesek a Husi képek. Várjuk a további fürdéseseket!

Nercsi!
Jó, hogy Alíz szopizik, és ilyen jó kislány!
Olyan jó neked, h már örülhetsz neki!!

Nadine!
Én azért nem megyek úszni ilyenkor mert iszonyat hideg a víz! Viszont gondoltam a babaúszásra, de az meg nyáron állítólag nincs.

Én tornáztam és kosaraztam gyerekkoromban.

Jó éjt mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Nicika!
Tokeletes a tablazat! Pont ilyenre gondoltam, mert nekem nehezemre esik eszben tartani ezeket az adatokat. Koszi!

En juni 8-an szulettem! Ugylatszik sok juniusi van koztunk. Kép

Eszti!
Az Anyu a Brandt Dietmarnal dolgozik. Nem ismered a Nagy Andit? Azt hiszem o is a Koronaban dolgozott, ha jol tudom recepcioskent. A Nagy a lanykori neve, nem tudom hogy hivjak a ferjet. Most, ha jol tudom otthon van a kislanyaval.

Erika!
En anno a Bencevel 2.5 honaposan utaztam haza egyedul. 12 oras ut, ebbol 9.5 ora egyben, utana atszallas Frankfurtban es ugy tovabb Becsbe. Ekkora korukban nagyon jol turik az utazast!
Iden is egyedul megyek veluk, a Balint meg nem lesz egeszen 1 1/2, a Bence meg 5 1/2. Szep lesz attol tartok! A 1 1/2-2 eves kor a legnehezebb. Legalabbis az volt a Bencevel.

Mennem kell, mert felebredt a Balint. Holnap jovok!
Agi

Kép
Kép
agi

Örülök hogy tetszik nektek a tábla! Én is azért találtam ki, mert már képtelen vagyok követni hogy kinek mekkora gyereke van, stb.! Kép
Az adatokat jegyeztem! Köszike!

Holnap reggel megyünk a 2. NST-re! Drukkoljatok hogy most aktívabb legyen a kiscsaj mint 1 hete!

KépKép
nicika

Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Annyi mindent irtatok, alig tudom visszaolvasni.
Sajnos hétvégén a férjem uralta a gépet.

Üdv Eszti, ha jól olvastam te a Vero sógornője vagy. Meglestem a képeket is nagyon szép kislányod, van.
Épp a múlt héten voltam fogorvosnál először itt Sopronban.
Két éve költöztünk ide Pécsről a férjem munkája miatt és van egy öt hónapos a kisfiunk.

Üdv Éva, sajnos a soproni orvosokról nem tudok nyilatkozni.

Nicika!
Köszi, hogy feltetted a képeket.Kép
Nagyon várom már a gyerekszobáról a képet. Szorítok a NSThez.
Nagyon jó a táplázat.Kép
12.26. a születésnapom
Máté
Sopron

Nercsi!
Nagyon örülök, hogy Aliz ilyen jókislány, már alig várom, hogy nagyobb legyen és persze jó idő, hogy el tudjunk menni, sétálni. Meddig marad az anyósod?

Gabó!
Mi jót főzöl ma? Férjed már tudott menni, dolgozni?

katus78

Sziasztok! Vero!Hát lehullt a lepel!Jó itt lenni,nagyon élvezem.puszi a családnak. Katus!Igen,Vero az öcsém felesége és az Õ babáját várjuk már nagyon.Melyik orvos kezelte a fogadat?Dolgoztál itt Sopronban valamelyik gyógyszertárban?Anyukám is gyógyszertári szakasszisztens csak már nem dolgozik a szakmájában. Nicika!Szuper a táblázat!Így már én is teljesen átlátom a helyzetet.A párod fest fénykép alapján is?(arcokat)A szülinapom május 27-én van. Ági!Nem ismerem az Andit,legalább is névről nem.Lehet,hogy láttam már hiszen a Koronában összefuthattunk párszor.Melyik orvosnál dolgozott? Amica!Hurrá,még egy ismerős!Éppen most javasoltam Csillának is,hogy látogassa meg ezt az oldalt.Szecső beteg így most csak ilyen módon tudunk érintkezni.Lesz 3.baba?

KépKép
eszti76

Amica!Az utolsó kérdésemre pár üzenettel korábban megleltem a választ.Hát akkor gratulálok!

KépKép
eszti76

Köszönöm!

Kép
Kép
Kép
amica

Nercsi!Szuper,hogy ilyen jól vagytok.Teszel majd fel képeket Alíz babáról?Hány óránként szopizik?Akkor most anyósod kiéli magát.Meddig marad?Nálunk a Balázs tartott bulit itthon is meg a melóhelyen is.Igen az az igazság,hogy nekünk járna meg inkább a buli,de az ifjú apukák megteszik helyettünk is.Ez az élet rendje.Örülök,hogy ilyen jól vagytok.

Nicika!izgatottan várjuk a babó szobáját.Kiváncsi leszek hány kilót saccolnak.Nekem 36-ba mondta,hogy kb mennyi aztán persze nem annyi lett.Még a doki is meglepődött,hogy 3-hét alatt mennyit gyarapodott.
A táblázat nagyon jó ötlet,mert néha már megkeveredek.Levi 2005.május.25-én született a pontos név Németh Levente Bence és 8-hónapos.A szülinapom 06.16.Majd üzenj mi volt.

Katus!Ma asszem nem főzök semmit,mert már csak ketten vagyunk a husival én meg már elkezdtem fogyózni.Majd apa este bevásárol asztán összeütök valamit.Ezért is szar itt a hegyen kint lenni,mert itt nincs bolt.Itt nincs az,hogy valami eszembe jut és lefutok a boltba.Kb mindennel együtt 1-óra alatt jutok be a városba.Fél óra innen a buszmegálló meg 20-perc a város busszal.Hetente kétszer-háromszor szoktam bemenni a városba amúgy apa vásárol mindíg.Igen már dogozik elment az a nagy hideg.Csak már fele szabija elment.Ja még nem a férjem eddig úgy terveztük,hogy a második baba előtt összeházasodunk,de szerintem elcsúsztatjuk.Én nem akarok nagy banzájt,mert nálunk sok akinek gyereke van.Sokan se leszünk kb. 25-30főt számoltunk.Ebből több mint a fele az én rokonságom,mert a Balázsnak csak az nyukáj,keresztszülei és az öccséék vannak.Nálam pedig otthon még mindenki él.Nagymamik,nagypapik szóval mindenki.Úgyhogy csak a család és egy-két barát.Itthonról és otthonról.Azt még fontolgatom,hogy itt legyen vagy otthon.De ez még igen csak a jövő kérdése.Tegnap rántott csirke volt sült burival utánna édesség babapiskóta kókuszos-puncsos pudingban tejszínhabbal.Ma vacsira szerintem tojásrántotta lesz savanyúval.Holnap még nem tudom lehet,hogy pörkölt ez már régen volt.A husikám ma ebédre rántott csirkét eszik rizzsel.Olyan szép idő van igen gondolkodom,hogy lehet bemegyek vele kenguruval egyett csavarogni.Még majd délutánig megálmodom.
Most megyek harapni valamit.
Vendég

Eszti!Nagyon szép a kislányod.Terveztek másodikat?
Vendég

Most néztem a profilba csak pár kép jelent meg.A többi a fotóalbumban van ott a kis husi név alatt.Elmentettem párat a profilba,de nem tudom hova lettek.Ja fönt kibújt a másik fogunk is.Eddig hál isten észre sem vettük,hogy kibújtak neki.Remélem a többivel sem lesz gond.
Vendég

Eszti!
Hát lehullt! Tök jó hogy ismered az Amicát!

Nicika!
Szorítunk az NST-ért. Csúcs a táblázat!
Én meg a héten megyek vércukorra, meginni a borzasztó limonádét és a vámpírokhoz! Kép Melyik nap mész Te be? Hátha összefutunk!

Gabóca!
Fincsi lehetett az ebéd, főleg a desszert! Nyami!
Szerintem a profilba csak egy képet lehet felrakni, viszont az albumba 42-őt, ha minden igaz.

Ági!
Bátor vagy hogy egyedül jössz a két picivel! Ilyenkor a férjed otthon marad nyáron, vagy csak máskor jön?

Üdv: v

ui: Éva nem jelentkezett... Lehet hogy meglesz a pici náluk is? Kép
Vendég

Vero!Az albumba sok kép van fent.Már én is gondoltam Évára talán megvan a picur.
Vendég

Megint én vagyok!Van a neten ingyen lottós játék.Ha beírod a googlbe hogy ingyen lotto ott megtalálod.Olvassátok el ha érdekel én most töltöttem ki nem kell érte fizetni az anyósom küldte át.Náluk többen is játszák és nyerni is szoktak.Hátha itt szerencsés leszek.
Vendég

Gabó!
Nekem négy képet mutat csak az albumodban!
Vendég

Először bejön az a négy kép utánna bejön ahol betűk alapján tudod kiválasztani,hogy melyiket akarod nálunk K-betűnél van.
Vendég

Sziasztok!Vero!Amica közös ismerősünk Csillával(Szecső,Míra,Zóra anyukájával)akivel együtt szültem.
Gabócacica!Köszönöm!Én tervezek 2.babát de a férjem egyelőre nem osztja a véleményemet.Remélem idővel,sikerül rábírnom még egy csöppségre.Én akár holnap is újra belevágnék a babázásba és bár Szonja egy nemalvós,nemevős baba vol 6 hetes koráig én bátran vállalnám ezt újra!Enni egyébként most sem szeret.Esti fürdéskor szoktam megtömni amikor a kádban dekkol és nem tud menekülni.Érdekes módon mindent megeszik akkor.
Amica!Nagyon szomorú vagyok amiért a Csilláék elköltöznek Bp-re.Hiányozni fognak nagyon.Azért majd meglátogatjuk őket vonattal.Szonja már nagyon készül a vonatozásra.Ez újdonság lesz neki.Igaz kisvasúton már utazott de az nem ugyanaz.
Nercsi!Látom nálatok még nagyon friss a"baba-mama"élmény,hisz Alíz csak 2 hetes.Miként bírod?Tudsz pihenni?Ha elfogadsz egy jótanácsot:amikor a pici alszik te is dölj le vele(ha 1/2 órára is)

KépKép
eszti76

Gabócacica!Levente mennyi idős?Nagyon aranyos baba!Most néztem meg a képeket róla.Rólatok(apu,anyu)nem lesz kép?szia:Eszti

KépKép
eszti76

Idővel talán majd változik és ő is bele akar vágni mégegy babába.Én egyet szerettem volna,de apukája ragaszkodik a kistesóhoz így beadtam a derekam.
A Balázsról van kép a picivel.Rólam nagyon keresgetni kell,mert utálom ha fényképeznek.Majd kerítek valamit.Most körül is nézek hátha rábukkanok egyre.Levi 24-én volt 8-hónapos.
Vendég

KépKépEz vagyok én most annyi különbséggel,hogy a hajam színe szőkésbarna és pár kilóval több van rajtam remélem nem sokáig.Ezek kb.2-éves képek kivéve amelyiken a kis családom is rajt van ott voltam 4-hónapos Levivel.
Vendég

Na!Kettő lemaradt!Kép
Vendég

Gabócacica!Bár engem kérne a férjem,hogy szüljek még egy picit!A faubeli barátnőmnek szinte könyörög az ura,hogy legyen még egy bebájuk de ő ellenkezik.Most egy kisfiuk van.Nem is értem.Azért én is reménykedem abban,lesz még tesója a SZonjának.Én nem adom fel!Nagykanizsa elött hol laktatok?

KépKép
eszti76

Hát az előbb elküldtem most meg sehol semmi!KépKép
Vendég

Hát most meg az egyiket kétszer elküldte!!!!!!
Vendég

Gabócacica!A remény hal meg utoljára így én is reménykedem a tesótémában.Nagykanizsa elött hol laktatok?Éppen most kell a barátnőméknek elköltözni Sopronból mert a férje Pesten kap munkát.szia Eszti

KépKép
eszti76

Na megvolt az NST, mondjuk már jó ideje itthon vagyunk, de csak most jutottam ide a géphez! Szóval nagyon jól szorítottatok, mert Szintike majdnem kiugrott a hasamból annyira mozgott! Nagyon ügyes kislány volt! Mindjárt meg is mutatom a görbénket! Kép Bevált a csel, hogy éhgyomorral mentem és ittam egy kis szénsavas gyömbért! Kép

KépKép
nicika

Ja és minden rendben, teljesen jók az eredmények! A vérnyomim is oké 110/65, pisi is rendben! Innentől kezdve viszont már hetente kétszer kell menni NST-re, most pénteken lesz a következő!

KépKép
nicika

Elmesélek egy történetet:volt egyszer egy fiú aki idővel megnősült,született 3 gyermeke mejd mire kölcsönökből felépítette a családi fészket a család széthullott.Egyedül maradt!Az egyetlen örömét a hétvégenként látott gyermekei(2 kislány,1 kisfiú)jelentették.Egyik este telefonhívást kapott mely szerint a családját a kópházi zebrán egy betépett őrült elgázolta.Volt felesége 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett,kisebbik lányát maradandó agykárosodás érte.Õ szellemileg és mozgásábam örökre korlátozott marad.A kisfiú szörnyethalt.(bocsánat de ez is a történethez tartozik).A hírtelen férfívá érett fiú ezek után minden figyelmét és szeretetét a lányaira és szüleire összpontosította.Idén a szüleinek elkezdett egy házat építeni amit pénz hiányában abba kellett hagynia.Pár hónapja autóbalesetet szenvedett az autó összetört de ő megmenekült.Pénz,kocsi nélkül reggeltől estig dolgozva élte mindennapjait és most jön a lényeg:tegnap 12millió forintot nyert a Luxoron.Tegnap óta hiszek a csodákban!Jobb helyre nem is kerülhetett a pénz!Õ egyébként a családunk nagyon jó barátja.A veszteséget ugyan nem pótolja de legalább egy kis vigaszt nyújt neki.

KépKép
eszti76

Na itt az NST! Babóca szívhangja teljesen rendben, méhtevékenység pedig szinte 0! A héten szerintem még nem szülök! Kép
Kép

Eszti! Igen, a párom fénykép alapján is fest, de főként grafit rajzokat szoktak kérni tőle! Mindjárt mutatok is párat:
Ezek a grafittal készült portrék, lapozz tovább is: http://gportal.hu/picview.php?prt=119588&gid=409862&index=1
Van egy pasztelles is: http://gportal.hu/picview.php?prt=119588&gid=409859&index=9
Olajképet viszont most nem tudok mutatni, mert igazából nincs is nagyon! Meg hát az elég drága és kevesen rendelnek ilyesmit! Amúgy még több képet láthatsz a párom honlapján: http://bpatric.gportal.hu

Vero! Legközelebb pénteken reggel megyek NST-re!

Gabó! Hogy te milyen vékony vagy ezeken a képeket! Kép

Ja és haladunk a parkettázással! Már fele készen van! Meg majd ma még csinálunk pocakfotót is! És holnap ha minden igaz lefotózzuk a gyerekszoba falait és megmutatjuk nektek! Kép

Nicika 37+0

KépKép
nicika

Eszti! Megható történet!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Kicsit végigpörgettem az előzményeket és látom, hogy gyarapodunk! Kép Üdv az újaknak, érezzétek jól magatokat ebben a kicsi, ám egyre bővülő (mamailag és babailag is Kép) csapatban!
Még nem olvastam vissza rendesen, mindjárt meg is teszem, csak gyorsan bejelentkezek, hogy mi volt velünk. Kép

Ma voltunk UH-on, minden rendben van! Viszont kicsi lányom úgy gondolta jobb és kényelmesebb neki ha visszafordul medencevégű fekvésbe, így meg is tette... Hát, ez van. Nem baj, majd lesz még ideje forgolódni, ha úgy tetszik neki. Kép
BPD: 75 mm
THQ: 73 mm
FL: 54 mm
Normális koponya és agykamrák, szabályos gerinc és 4 üregű szív config., ritmusos szívműködés, látható rekeszív, telődő gyomor és hólyag, mko szabad vesék, ép conturú hasfal, látható végtagok, köldökzsinór 3 érrel, norm. menny. magzatvíz, hátsó fali mélyen tapadó lepény. Egyéb megjegyz.: a belső méhszáj szabadnak tűnik.
Rákérdezett volt-e azóta vérzés. Azt mondta a lepény még mindig közel van a méhszájhoz, de úgy gondolja ez még nem akadálya annak, hogy útban is lenne szüléskor.
Szerdán terhesgondozó, ott megmondja mi lesz tovább.
No, beírom ezeket egy másik topikba is, visszaolvasok itt is és ott is, aztán jövök!

Helloka! Kép

Nadine és Dorka 28+4 Kép

Kép

nadine81

Nicika?Csodás a babád szivdobogását hallani ugye?Én az első alkalommal nagyon meghatódtam.Szonja egy örökmozgó volt a hasamban(is).Most sincs ez másképp.Egész nap fut és dolga van.Nem ér rá még enni sem.Mostanában a délutáni alvást is előszeretettel hanyagolja.Az apukája(Attila)ilyen örökmozgó.Én ennél kényelmesebb vagyok.

KépKép
eszti76

Elmesélek egy történetet:volt egy fiú aki megnősült és született 3 gyermeke(2kislány,1kisfiú)Amíg a családi fészket felépítette kölcsönökből a családja széthullott.Egyedül maradt és az örömét csupán a hétvégenként látott gyerekek jelentették számára.Aztán egyik este egy szomorú hang a rendőrségtől közölte vele,hogy a családját egy betépett őrült a kópházi zebrán elgázolta.Az anya 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.A kisebbik lány maradandó agy és mozgásszervi károsodást a kisfiú pedig azonnal szörnyet halt(bocs de ez is a történethez tartoziok)A pillanatok alatt férfivá nőtt fiú ezek után a lányai és a szülei felé fordította minden figyelmét és szeretetét.A szüleinek elkezdett egy kis házat építeni amit pénz hiányában abba kellett hagyni.Ezt tetézendő autóbalesetet szenvedett és bár Õ sértetelenül megúszta az autó csúnyán összetört.Pénz,autó nélkül élte dolgos hétköznapjait.Ám most jön a lényeg tegnap 12millió forintot nyert a Luxoron.Tegnap óta hiszek a csodákban.Jobb helyre nem is kerülhetett az a pénz és bár a sok fájdalomra nem gyógyír de egy kis örömet nyújt neki a nyeremény.Õ a családunk nagyon jó barátja.

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Nicika, nagyon jó a tábla, te nagyon ügyes vagy!! Kép Kép A szülinapom: 03.04. Mikor parkettáztok?? Akkor most van nálatok felfordulás mi???

Gabó, nagyon jók a képek. A kutyus most is nálatok van? Ha jól értem újra próbálkoztok a kistesóval, vagy valamit félreértettem?? Kép
A tesótémoz: a párom mindenképp szeretne, de énnekem egyenlőre elég egy. Még friss az élmény. Kép

Jó hogy ennyien imeritek egymást! Már én is ismerem Nicikát, Nadinet, remélem a többiekkel is talizunk.
Nici, remélem ma Szintia nem aludt be az Nst-n. Kép

Ági, nem semmi, hogy így nekivágtál az útnak. Akkor én is bátrabban állok neki.

Anyósom vasárnapig marad, úgyhogy el vagyok kényeztetve. De a jövő héten már egyedül leszek. Remélem menni fog, de hát miért ne menne. Kép
Holnap visszük Alízt a dokihoz leméretni. Kíváncsi vagyok mennyit gyarapodott.

Holnap jövök: Puszi: Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Na,ez ugyanaz a történet kétszer.Nem értem,hogyan lehet ez.Biztosan én szúrtam el valamit.

KépKép
eszti76

Nadine!Hol dolgozol mint recepciós?Kinél fogsz szülni?szia

KépKép
eszti76

Eszti! Tényleg imádom a szívhangját hallgatni! Kép

Nercsi! A parkettázás már lassan készen is lesz! Kép

KépKép
nicika

Húúú, hát ahogy gyarapodunk, úgy nő a hozzászólások száma is! Kép De nem baj, kismamák vagyunk, ráérünk.. Kép

Vero,
neked még ezzel tartozom:
http://hok.poliod.hu/wade/smiley/index.php?dir=vegyes8

http://gif.fpn.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://gif.fpn.hu/

http://www.loogoos.hu/php/anigif.php?number=6

Én innen rakom rá a gépre, a gépről pedig ide. Kép

Gabi,
nekem a hegykői fürdő ingyen van, jól néznénk ki, ha nem így lenne! Kép Mivel kicsi cég, kevesen vagyunk, családias hangulat van, még párom, szüleim is jöhetnének, de egyikük sem valami nagy pancsolós. Gáborák most szombaton jönnek a csapattal fürdeni, lehet, hogy kijövök velük, meglátogatom munkatársaimat, megmutatom a pocakomat! Kép
Nagyon jó a profilban a kép Leviről Kép, viszont én is csak egyet látok. De fent az albumban azokat most tetted fel? Nem emlékszem rájuk, de lehet, hogy bennem van a hiba, vagy csak már rég néztem meg őket! Kép

Ági,
én a 28. betöltött hétben vagyok, de ahogy látom Nici már meg is rittyentette azt a táblát, ahol minden fontosabb info ott figyel! Kép
Jobbulást a fiúknak, remélem nem keverednek bele jobban!
Az a heti 11 úszás nem lehetett semmi, le a kalappal! De tulajdonképpen miért is hagytad abba? Sok volt? Vagy család és gyerekek? Kint még úsztál, vagy már itthon abbahagytad?

Éva,
üdv itt nálunk, látom most eltűntél, lehet, hogy tényleg megvan a pici Baba?? Izgi! Kép
Karazmaáról személyes tapasztalatom nekem sincs, viszont én is csak jókat hallottam róla! De lehet, hogy ezt mostanra már meg is tapasztaltad! Kép

Erika,
nagyon örülök, hogy Alíz nyugodt kislány, így picit megkíméli az anyucit! Kép Szuper, hogy jókat szopizik és alszik! Csak így tovább! Látod picit nehezen indult be, de most annál inkább megy a dolog! Kép
Nálunk Gábor csapattársai jelentették ki, hogy majd elmennek inni, ha megvan a baba... Kép

Eszti,
neked is üdv itt! Kép
Nem ismered véletlenül Varga Veronikát? Azt hiszem, ő is ott dolgozott egy ideig a Koronában fogászaton, mint asszisztens. De nemtom hány fogászat van ott, illetve fogászatonként hány fő asszisztens kell, de úgy rémlik ő is ott volt valamikor. Lehetséges ez?
Szonja nagyon aranyos kislány, igazi Nő! Kép És nagymama is milyen fiatalos! Kép

Nici,
köszi a táblát, nagyon jó lett, több adat nem is fontos. Látod, hiába van a másik, nem tudtad megállni, hogy ne csinálj ide is! Tök jó! Én nem vállaltam volna.. Táblát még csak csak csinálok itthon, de hogy az hogy keveredett volna fel a netre?? Kép Passz...

Most megyek máshova, még jövök!

nadine81

:cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 11:14-kor.

katus78

Eszti,
a hegykői fürdő gyógyászatán és kemping-panzióján voltam recepciós, de három hete volt egy kis vérzésem és Berkes (nála vagyok) azt mondta jobb, ha befekszem pár napot a kórházba, inkább legyek szem előtt. Mikor hazaengedett azt mondta még ha nem is megerőltető a meló, szerinte ne dolgozzak, mert nem jó az sem, ha sokáig ülök és az sem, ha sokáig állok. Amúgy úgy terveztem márciusig dolgoztam volna, mert addig semmi panaszom nem volt. Az a vérzés is görcs és fájdalom nélkül jött, és csak aznap reggel volt. Mikor befeküdtem már el is múlt.
Így most itthon vagyok és pihizek! Kép

nadine81

Eszti!Az állomásnál laktunk igaz ott már a párommal.Én a jerevánon nőttem fel.Először a negyedik Lászlóba laktunk aztán a juharfába.Anyuék most is ott laknak csak pár számmal odébb a 10-emeletesben.A történet nagyon megható és megrázó.Ilyen helyekre kell,hogy menjen a pénz nem pedig oda ahol amúgy is sok van.Anno erről a balesetről hallottam is.Ha jól emlékszem nagy port kavart,mert a srácot akkor nem csukták le,mert volt valami jó ismerősük.Vagy lehet,hogy ez egy másik.

Nicika!Szupi,hogy minden oké volt most a csajszi is fönt volt bulizott.Akkor most nagyon meglehetsz elégedve.A képet elnézve tényleg nagyon aktív volt Szinti!Még lagalább 2-hétig ne szülj.

Addig csak gyarapodjon a csaj.Hát ezek a képek 2-évesek és kicsit fájó szívvel nézegetem őket.Nem mindha most el lennék hízva,de az a 6-kiló ami vissza jött a lehető legrosszabb helyekre"Csípő,combika"engem igen zavar úgyhogy gőzerővel tornászom és 6-után nem eszek semmit.Amit baromi nehéz megállnom,mert én esti evő vagyok.De valamit valamiért.

Nercsi!Anyukád nem jön?Biztos menni fog egyedül is.A párod meddig van otthon?Igen akutyus most is nálunk van sőt van mégegy is egy farkas kutya.Most lesznek 4-évesek márciusba.Még nem próbálkozunk majd akkor akarunk neki állni mikor a husika 2-éves lesz.Még egyenlőre nem akarom átélni megint a fájdalmakat.

Nadine!Az albumba pár napja tettem csak fel a képeket.Te nem fogsz egyett lubickolni?Vagy a doki eltíltott mindetől?
Vendég

Katus!Mikor Levi 2-hónapos volt már csak egy volt rajtam.Aztán a szopi miatt egy nap többször kellett enni,hogy bőven legyen tejci amihez én nem voltam hozzá szokva,mert amíg dolgoztam nálam csak vacsora volt.Aztán egyszer csak azt vettem észre,hogy 70-kiló vagyok 64-helyett.Nem látványos a munkahelyemen midíg mondják,hogy milyen vékony vagyok,de engem nagyon zavar.Most ezen munkálkodom.Nálunk egész nap sütött a nap.Itt egyépként mindíg más idő van mint otthon álltalában jobb.Holnap rakott palacsintát csinálok ha a picur is úgy akarja és engedi.Mikor mentek haza?Csak húsvétkor?Mennyi időnként szoktatok utazni?Holnap mit főzöl?És ti lányok?
Vendég

Nicika!Egyszerűen lenyűgözőek a képek.Fantasztikus a párod kézügyessége.El vagyok ájulva.És ezt csak hobbiszinten űzi?Hát a Viki szobája meg egyszerűen csodás.Asszem minden gyerek ilyen szobáról álmodik.Gratula!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nadine!Nekem a 3.hónapban volt egy kis vérzésem de hála égnek 2 nap alatt elmúlt.Ez megeshet bármikor.Varga Veronikát nem ismerem.Kb 5-6fogászat van a Koronában.Bizonyára egy másikon dolgozott,dolgozik ő.Anyukám idén tölti be az 56.életévét.Valószínüleg a jó géneknek köszönheti a külsöjét,meg aztán tesz is érte.

Éva!Olyan szerencse ért,hogy a barátnőm szülésénél jelen lehettem és a Karazma doki is segédkezett.Szerintem egy nagyon lelkiismeretes,aranyos,kedves doki.

Katus!Anyu a Szebellédyben dolgozott kb20 éven keresztül.Az esküvői képeitekről gondoltam,hogy közötök lehet a gyógyszertárhoz.Férjed is szakmabeli?Melyik fogadat kezelik és mivel?Szonja 2 éves 9 hónapos.8 hónapos kora óta dolgozom.Eleinte 1szer egy héten,tavaly jan. óta pedig 2szer megyek.Április 4-től pedig teljes munkahét következik,Szonja pedig megy oviba.Anyósom a kópházi oviban dadus ezért nyugodt szivvel fogom vinni.

KépKép
eszti76

Igen,nagy port kavart az eset.Az őrültet ugyan lecsukták de szemtelenül kevés időre(1 évre).Igen,az apja valami fejes volt a rendőrségnél.Egyébként a baleset után agyon akarták verni a hozzátartozók,amit ő maga kért!Vezekelni akart.Pont akkor jöttem haza Sopronból és naggyából láttam a történteket.Borzalmas volt.

Nicika!Nagyon klasszak a párod képei.Ha én a kicsim képét meg szeretném rajzoltatni mi a teendőm?

KépKép
eszti76

Gabó!

Hu az nagyon finiKép
Lehet, hogy 2 hét múlva, ha jó idő lesz, eddig 2-szer voltunk otthon amióta megszületett a Máté. Elötte 2hetente.
Lehet, hogy krumpli levest, és lángost főzök, sütök de még nem tudom, lehet, hogy palacsintát (ez egy jó ötletKép)
Hol dolgoztál, lehet, hogy írtad, de nem emlékszem?
Én teljesen ki vagyok, a Máté egy hónapja nem alszik valami jól éjjel. Tegnap, pl. átlagosan minden órában felsírt, el kellett újra, meg újra ringatni, tisztára ki vagyok. Igazából az a baj, hogy nem tudom magam rendesen kipihenni, ugy gondolom talán még mindig a foga, pár úgy érzem, már kint van.
Nyáron nem utazol fel egy kis időre? Akkor találkozhatnánk, ha van kedved.

Eszti!

Nagyon megható a történet, nagyon sajnálom szegényt, és boldog vagyok, hogy végre van rá példa, hogy jó helyre került a pénz.

Nici!

Örülök, hogy jók az eredmények, izgi vagy már? Én olyan kíváncsi vagyok, mikor szülsz. Olyan jó, mert teljesen benne van még az emberben az emléke ezeknek az izgalmaknak (na ja nem a szülésre gondolok, annak az emlékét is őrzöm még sajnaKép. Úgyhogy én sem szeretnék egyelőre kistestvért, pedig a párom úgy gondolja nyáron már kéne dolgozni az ügyön)

katus78

:shock: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 11:15-kor.

katus78

Gabó! Azzal a 2 hétig nem szüléssel én is simán kiegyeznék! Kép Erre az időre még szükségem lenne!

KépKép
nicika

Katus!A Billába dolgoztam 97-ben nyitottunk az állomásnál ami most Spár!Mákom volt,mert itt volt Billa és áthelyezéssel meg tudtuk oldani a melót.Legalább nem kellett állás után kajtatnom ami itt nem igen van.Úgy sajnáltam őket otthagyni amikor elköltöztünk,mert szuper jó fejekkel dolgoztam együtt.Szerettem bejárni dolgozni ami azt hiszem nagy szó.Talán soha nem is lesz olyan jó munkahelyem és olyan jó társasággal.Lehet,hogy a fogacskája bár ha már áttörte neki akkor elvileg a nehezén már túl van.Én anno azért tettem ki hozzánk,hogy ő is és én is ki tudjuk magunkat pihenni,mert az sem az anyának sem a babának nem jó ha nincs kipihenve.Úgy tervezem,hogy mihelyst kijön a jóidő tavasz,nyár egy hónapba többször is fel fogok menni pár napra.Akkor találkozhatunk.Jó lenne.A krumpli leves fincsi én is szeretem.Sima lángost vagy krumplis lángost csinálsz?

Eszti!1-évet kapott csak!Ez felháborító.Aki meg csak egy kicsit vét azt meg lesittelik 10-évre.Õ végülis embert ölt.Ez van ha valakinek van hova nyalnia.Az apja biztos tövig bement valakinél.Remélem egész életét végigkíséri amit tett.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?