Új privát üzeneted érkezett!

Wish Kép
ezek jó hírek Kép
saját tapasztalat alapján én azt mondom, hogy a tüszők tényleg bármire képesek. Nekem az első UHn összesen 2+3 db volt, nem is nagyok, éppen méretesek, de nem is túl egyformák. Aztán mire a punkcióra került sor 11 db lett, 11 db petesejttel és 9 megtermékenyült embrióval.
Szóval beszélj velük! tuti szépen fognak nőni Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Újra itt Kép

Wish : a mennyiség már kipipálva, most már csak meg kell nőnijük. Küldjük a tüsződuzzasztó energiákat Kép

Borsókás : örülök, hogy a párod jól van a műtét után ! Nagyon drukkolok, hogy még kisfickószám ellenőrzés előtt jó hírekkel gyere ! Kép

A progit tulajdonképpen az én nyomásom hatására kell szednem Kép ui. felvetődött bennem, nem-e a progi szintem alacsony, ezért barnázom. Erre a doki rábólintott, hogy szedjem Kép

Tiko : nagyon jó a prolaktin szinted, ha ez így marad, lehet, hogy el is kéne hagyni a Bromot ?
A doktornő nem akar még egy HCG ismétlést pár nap múlva, hogy tényleg megfelelően csökken-e ?
Vagy ez már az ismételt vérvétel volt ? Hú, ne haragudj, de elveszítettem a fonalat Kép

Beuka : üdvözöllek én is ! Szerintem a doktornővel elégedett leszel, nagyon szeretik a páciensei Kép
Ami a munkahelyet illeti, nálunk tudják, így ez nem okoz problémát. Általában reggel járok UH-ra, így max 3/4 órát kések, de a leszívás napjától 1 hetet min. otthon maradok betegácsiban.

Kiscsillag : érdekes, hogy nálam sem vették le hamarabb az éhgyomrira a vért, de logikusnak tűnik, hogy le kéne Kép
Egyébként a héten utána kell járnom, hogy ahova megkértem kedden a beutalót, ott valóban leveszik-e .

Timi : nagyon, nagyon gratulálok a határozathoz ! Szuper érzés lehet, hogy megnyílt a kapu... Kívánom, hogy pár hónap múlva már együtt izgulhassunk a baba érkezéséért Kép

Nviki : nagyon erős fagyibabátok, apropó Szergejetek lett Kép Remélem most már erősen kapaszkodik és veled is marad 9 hónapig ! Vérvételre mikor kell menned ?

Fanni : nagyon tetszett a szolgálati közleményed Kép de gondolom már túl vagytok a kivitelezésen. Hogy telik a síelés ?
Nálunk egyébként a tüszőrepi napján és utána volt hancúr, meg előtt 3 nappal. Igazából bármikor bármi összejöhet Kép

Zsebikém : a mostani mensid előtt hány napig barnáztál ? Lehet, hogy valami van a levegőben, hogy ilyen barnázósak vagyunk ? Hogy tudunk egy mensinek időnként még örülni is... Kép

Stella : hogy bírod magad, jól vagy ? Gondolom a pocid már hatalmas KépKép

Orsi : hát... , elég sok ilyen megbetegedésről hallok, lehet, hogy elkaptál valamit, ettől van hányingered. Mindenesetre jobbulást kívánok !!

mniki

Borsókás Kép
Oké, küldjed, küldjed! Mond neki, hogy nagyon várom! Kép Ha meg ideér elöbb, majd én irányítom hozzád! Kép

Mniki Kép
Te is terheléses cukorra vársz?

Orsi Kép
Nekünk van egy közös ismerősünk ám! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Lányok! Kép
Aki dolgozni jár és tudják, hogy lombikozik és védett, attól szeretném kérdezni, hogy a vizsgálatokról kell valami igazolást vinni, hogy ott voltál? És ott simán adnak ilyen papírt??
Most gázban vagyok, mert nem akarnak pénteken elengedni. Kép Tiszta ideg vagyok! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Mniki!

A drnő a prolaktin szint láttán csak annyit mondott, hogy már csak 1-t szedjek, de azt nem mondta, hogy majd előbb-utóbb el fogjuk hagyni. Sőt azt sem mondta, hogy bizonyos idő múlva nézessem meg megint, most is csak magamtól mentem. Meg még azt mondta, hogy a gyógyszert lehet szedni nyugodtan, nem tud ártani.

Ez már a második HCG nézés volt, elősz9r volt 35, arra mondták, hogy kevés, utána 3 nap múlva voltam, akkor meg 54 volt. Addigra sokkal többnek kellett volna lennie. Kép

Veled mi van? Te hogy vagy?

Tiko

tiko

Kiscsillag Kép
kíváncsivá tettél... jöhet priviben is, vagy adj legalább valami támpontot Kép

Niki Kép
valamit tuti elkaptam. 4 napja köhögök, meg most már az orrom is folyik... rémes Kép de mintha kilábalóban lennék Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Tiko : köszi szépen, már szeretnék hétvége közelében lenni, mert rossz, hogy nem tudom mitől barnázom.

Igen, Tiko, a HCG-nek már sokkal többnek kellett volna lennie. Viszont az, hogy emelkedett.. engem kicsit aggaszt. Szóval a helyzet az, hogy a saját magad megnyugtatása végettt érdemes lenne péntek körül csinálnod egy tesztet. Tudod, Nórival azért is drukkoltunk, hogy a HCG-d csökkenjen, mert mindkettőnknek volt méhenkívüli terhességünk. Nórinál megoldotta a természet, nálam viszont műtétet kellett csinálni.
Az én esetemben 11. napi HCG 10, majd 3 nap múlva erős (nem kifejezés..) vérzés és utána 1 hét múlva görcs, barnázás. Akkor derült ki, hogy a HCG folyamatosan, bár lassú ütemben emelkedett.

Nem azért írom, hogy beparáztassalak, csak én a saját esetemből okulva kérlek, hogy hétvégén tesztelj ! Remélem nem veszed rossz néven, hogy mindezt leírtam és még egyszer, nem paráztatni akarlak !!

Kiscsillag : kértem beutalót egy ismételt terh.vércukor vizsgálatra, de megvárom a hétvégét, hogy a mensim megjön-e Kép

Lányok ! Azt hiszem én is beszedtem valami nyavaját. Mondjuk már napok óta fáj a torkom, de ma erőteljesen elkezdtek a lábaim is fájni, majd leszakadnak. Mi jöhet még Kép ?!

mniki

Orsi Kép
Ikerbabás ő is. Kép Tudod honnan jöttem rá a dologra? Nézegettem a képeidet és az ikertalison felfedeztem a gyerkőceit! Kép Hi-hi. Aztán rákérdeztem nála és mondta, hogy igen ismer!! Kép A neve Lina és négy gyeremek boldog anyukája. Kép Így már biztos tudod. Kép

Kép

Mniki Kép
Jobbúlást! Nekem a miku a 2.-5. napi hormonhoz kell. A cukrot ma, meg holnap veszik le. Utána ha jó, jön a terhelés. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Mniki!

Köszi, hogy aggódsz és hogy felhívod a figyelmemet. Mit mondjak, nem nyugodtam meg, sőt.
Az a baj, hogy a tesztek nagyon érzékenyek és ha nem ürült még ki a szervezetemből a HCg, akkor pozitív lesz. a teszt. Kép
Azért asszem veszek egy tesztet és pénteken tesztelek, aztán ha pozitív, akkor felhívom a drnőt.

Dehogy veszem rossz néven, sőt! Köszi,hogy figyelmeztetsz, de remélem nem járok úgy, mint ti. Kép

Az érdekes még az egészben az, hgy a mellem is feszül egy kicsit.

Tiko

tiko

Tiko, Kiscsillag.

Nos, ma voltunk a Kaáliba, negatív tapasztalattal lettünk gazadagabbak.

Röviden, tömören.

Előre megbeszélt/kért időpontra érkeztünk, mint mindenki, az időpontok ellenére párok tömege várt már a teremben.

Kb. másfél óra !!!! várakozás után meguntuk, hogy a kutya nem szólt hozzánk, ezért másik orvoshoz kértünk időpontot, a nemtörődöm

---> doktornénitől pediglen elpártoltunk.

Végtelenul "pofátlannak" éreztük, hogy rögzített időpontra megyünk, nem csekély összeg a rövidke konzultáció ( 10.000 ) és annyira nem volt képes, hogy egy óra múlva tájékoztasson mégis mikor kerülünk sorra. Magánrendelőről beszélünk, ahol minden pénz, igaz? !!!

A Tb keretében figyelmesebb volt a nőgyögyászunk.

Egy nap szabadság bánta.

Kivárjuk a következő időpontot.

Zsebi
kérlek javítsd át a táblázatban, dr. Krizsa, febr.23. még mindig az első konzultáció :-)))) nevetséges.
monyo

Monyo : húú, nagyon sajnálom, hogy a Kaális belépés nem igazán sikerült.
Nekem K. a dokim, így mivel elfogult vagyok Kép csak jót tudok róla mondani.
Nem mondták a recepción mi a csúszás oka ?

Kitartás és kérlek ne keseredj el !

Tiko : örülök, hogy megértetted miért írtam mindezt Kép Puszillak !

mniki

Ehhez az egész lombik progihoz lehet én vagyok nagyon türelmetlen, de most egy kicsit nálam kiborult a bili, tele van a hóbucim a magyar egészségüggyel (tisztelet a kivételnek), kihasználják a rászorultságunkat...
monyo

Mniki
a recepciósok nem mondtak semmit, csupán miután rákérdeztünk az volt a tömör válasz,hogy csúszász van...???? Oké de, másfél órás csúszás???,miért nem mondták a telefonban, hogy ugyan adunk időpontot,de annak semmi értelme, úgyhogy készüljenek félnapi hideg élelemmel.
Sőt K.doki az utánnuk érkezőket hívta be előttünk egy órás várakozás után....
monyo

Monyo... annak idején az első Krizsás talimra 1 és negyed órát vártam, és ez 2004-ben volt... azóta csak rosszabbodott a helyzet. De erről vajmi kevéssé tehet maga a Kaáli... egyszerűen őrült sokan vannak, és elhúzódhatnak dolgok, beesik valaki hiperstimuval, ezzel-azzal,infúziózni, UH-zni kell, mittudomén...

Most nem védeni akarom őket, néha én is kibuktam, de ez már csak ilyen.
s_norka

Norka, Orsi, Zsebi

Ti levelezgettek mostanában arról, hogy a pszihológus milyen nagy segítség lehet a mi szituációnkban. Írnátok valamit konkrétan, hogy miben segít? Bennem már hónapok óta érlelődik a gondolat, hogy el kéne menni. Nálam az a szitu, hogy szerintem én tudat alatt tiltakozok az anyaság ellen. Persze ezt csak én gondolom, nem biztos, hogy ez így van. Én csak azt tudom, hogy világ életemben féltem attól, hogy mi van, ha nem lehet gyerekem, mert nekem az életben minden sikerült, amire valaha is vágytam, és ott volt mindig bennem, hogy mitől van az, hogy 100 emberből 1 ilyen szerencsés mint én, és hogy a sors túlságosan is kegyes hozzám, de mi van ha nem lehet majd gyerekem? Ezzel a gondolattal én kb 10 éve foglalkozok s a vége az lett, hogy be is igazolódott.
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi Kép,

nagyon érdekes ám, amit írsz. Tudod? De nehogy már egy önbeteljesítő jóslat, egy rossz program az agyban tegyen neked keresztbe...
Egyáltalán nem biztos, hogy így van, hogy tudat alatt tiltakozol stb. Lehet, hogy egy regresszió kihozna egy olyasmit, hogy valójában te szorongsz valami miatt, mert esetleg a teveled zajlott várandósság, a szülés, a pici gyermekkorod volt olyan, ami benned mély nyomokat hagyott. Lehet, hogy a párkapcsolatban van valami elfojtott és megoldandó probléma, nem érzed esetleg 100%-ban biztonságban magad. Konkrét választ így előre nem lehet adni, hogyan is lehetne? De segít tisztába jönni dolgokkal, és az, hogy milyen gyorsan, az egyénfüggő is, mert van akinek elég csak 7-8 ülés (mint nekem), de van akinek 6-8 hónapig is eltart egy terápia.
Én a helyedben tuti, hogy elmennék, mert ha már valami motoszkál ott benned, akkor az egy intő jel!
s_norka

Norka,

köszi, hogy ilyen hamar írtál.
Én pontosan attól szorongtam mindig is, hogy nem lehet gyerekem. És tudom, hogy amitől az ember fél, az be is következik. Amikor fiatalabb voltam, én akkor is így gondoltam erre a témára, hogy mi van, ha nem lehet gyerekem? Pedig ugye alapból ez meg se fordul az ember fejében. És képzeld el, pár havi sikertelen próbálkozás után amikor elmentem a dokihoz, hogy szeretnék egy laparaszkópiát, azt mondta a doki, hogy szó se lehet addig erről, amíg a páromat meg nem vizsgálták. és én addig csűrtem-csavartam, hogy csak megcsinálta, mert éreztem, hogy velem van a baj. S ez is beigazolódott. Norka, neked is elzáródásd volt, nem igaz? S mégis spontán estél teherbe. Akkor az elzáródás is "lelki eredetű" volt, ami a kezelések után "feloldódott"?
Ezt a kérdést nem irónikusan tettem fel, hanem komolyan, mert én abszolút hiszek ebben, hogy "magától" megoldódnak olyan problémák, amikre az orvosok azt mondják, hogy ez végérvényes.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi, mosolygok, mert így erre sosem gondoltam... Kép
Akkor elmondom, ahogy megéltem. Augusztusban lapar, László doki, műtét után felébredéskor közölte, hogy bal oldal átjárható (nagy nyomással kitakarította), jobb oldal reménytelen, és ha jól értettem, le is csíptette, hogy ne legyen benne méhenkívüli.
Ezután sok új munka (örültem neki azért), öribabázás, tanfolyam, eljöttem a pszichotól, szuperül el volt terelve a figyelmem, jobb oldalon növő tüsző - úgyse lesz belőle semmi. Utána aztán a csíkos teszt. A tüsző maradványát, a sárgatestet az első UH-s doki és Krizsa is jobb oldalon látták, tehát valóban onnan estem teherbe. Aztán azt gondoltam, hogy átvándorolhatott a petesejt, vagy mégis átjárhatóvá vált ez a másik oldal a műtét hatására... de László doki ezt cáfolta, nagyon korrektül azt mondta, kizárt, hogy a műtét hatása, hiszen el is zárta, viszont a petezsák és a placenta is jobb oldalon tapadt meg a méhemben, tehát még csak nem is mehetett körbe a petesejt a hasüregben, hogy balról menjen be. Kérdeztem tőle, akkor mégis hogyan? Széttárta a kezét, és azt mondta, ez neki a csoda kategória...
s_norka

Halihóó!

Orsi!
Remélem kaptok jegyet a Rómeó és Júliára, biztos fog tetszeni a párodnak is Kép

Kis*!
Amikor betelefonáltam a Kaáliba, rögtön elsorolták, hogy miyeln vizsgálatok kellenek (hiv, hepa szűrések, 2-3.napi vérvétel, és hüvelyváladék tenyésztés) gondolom ezek mindenképpen kellenek, "bajtól" függetlenül.
Kiskatona vizsgálaton októberben voltunk, azóta nem tudjuk milyen. Izgatottan várjuk, hogy a Kaáliba megnézzék.
Sajnálom, hogy megint kell menned vérvételre.
Majd meséld el légyszi, hoyg milyen volt a genetika.
Nálad tudják, hogy lombikozol? Annak ellenére nem engednek, vagy nem mered mondani.
legyél "beteg" (papíron).

Zsebi, Borsókás!
Gratulálok az ebédekhez!

Niki!
Köszönöm az üdvözlést! Ismered a doktornőt?
Nálatok mi a helyzet?

Manyo!
Sajnálom Kép Szerintem amikor mi megyünk akkor is órákat kell majd várni, de kivárjuk, legalábbis remélem .)

Kép
Kép
beuka

Norka!
Ez tényleg csoda, ami Veled történt! Kép Kép

Kép
Kép
beuka

Wish!
mi még nem "isemrjük" egymást. Szorítok, hogy sikeres legyen a "fejmosás" és jó nagyra nőjenek Kép Kép Kép

Kép
Kép
beuka

Huuuu, mennyit irtatok.

Monyo, szerintem nem feltetlenul a doki hanyagsaga a csuszas, baromi sokan vannak. Ma pl. tudom, hogy a dokineni csinalt egy masik doki helyett teljesen varatlanul egy punkciót. (ezt onnan tudom, hogy hallottam a beszélgetést, és dokinéni kicsit ki volt akadva, de nem tudott mit tenni) Szerintem a Kaali pont nem az az intezmeny, ahol kihasználnák a helyzetünket.

Ma voltam vérvételen, de csak szombaton kezdodik majd a stimu addig megy a suprefact tovabb, mert nem eshet hétvégére a punkció, és mert a dokibacsi nincs jovohéten. Kép De a lényeg, hogy elkezdjük végre. Kép 10-én kell mennem UH-ra, de még nem tudom kihez megyek, ha lehet Kovats doktornot fogom valasztani. Leghamarabb 13-án lehet a punkció.

Szép estét mindenkinek,
Mka
Vendég

Kiscsillag Kép
akkor tényleg ismerjük egymást Kép kicsi a világ Kép

Monyo Kép
a kaáliba, amikor bementetek, akkor szóltatok, hogy kihez jöttetek???
nem a dr.nő hibája, hogy nem szólt nektek senki. Sajnos van, amikor csúszás van. Nem gyakran, de előfordul. Január eléggé csúcsidőnek számít, mivel dec. miatt el van elég sok stimu halasztva.
Az meg, hogy ki mikor kerül sorra, nem attól függ feltétlenül, hogy mikor érkezik, ha valaki UHra megy, van punkció/transzfer előtt áll, akkor elsőbbséget élvez.

Zsuzsi Kép
én úgy gondolom, hogy a pszichológus nem a lombikkal kapcsolatban kell, hanem úgy általában, mert mindenki lelke kezelésre szorul néha.
Ha meg érzed, hogy valami miatt tiltakozhatsz az anyaság ellen, akkor tényleg érdemes lenne a köv. lombik előtt elmenni, mert ki kell az okát deríteni.
A gondolataid... no, ezeket én önigazoló jóslatoknak hívom, ez nem megérzés, hanem önigazolás. Ha ezt te 10 éve így érezted, hogy máshogy fogalmazzam, ha egy oldalon kegyes veled az élet, akkor másik oldalon nem lesz az... akkor ezt a helyzetet nem mondom, hogy magadnak teremtetted, de úgy gondolom, hogy volt benne szereped.
Pszichológus segíthetne megérteni magadban, hogy miért érzed el, hogy miért gondolod, hogy ha az élet az egyik oldalon ad, akkor a másikon elvesz... kérdésekre kapnál választ az ő segítségével.

puszi, Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jah, most látom, hogy hasonlót írtam, mint Norka

Orsi
KépKépKép
icsilya

Monyo!

Nagyon sajnálom, hogy így jártál, de sajnos ilyen előfordul, a Krizsa dokinál is. Én már kb. 1 éve járok oda, eddig egyetlen egyszer fordult elő, hogy 1,5 órát kellett várnom. Amikor bejutottam a drnőhöz nem győzött bocsánatot kérni.
Ez abból is adódhat, hogy nem ráznak le, ha kérdésed van vagy problémád, akkor meghallgatnak és válaszolnak.

Én nem meggyőzni akarlak, csak a véleményemet írtam le. Amúgy én is ideges lettem volna a helyedben valószínüleg. Ez elég balszerencsés első alkalommal. Kép

Zsuzsi!

Nagyon érdekes, amit írtál, ugyanis én is pont ettől féltem mindig. Ugyan ezt mondtam/mondom magamnak, hogy mindenem megvan, szeretem a munkám, mi lesz, ha a babóca nem jön össze. Én próbálom ezeket a gondolatokat elhesegetni. Nem nagyon hiszek a pszihológusok sikerében, igaz, még sosem jártam nála.

Tiko

tiko

Orsi, Norka

el fogok menni, mostmár elhatároztam.
Szerintem minden emberben vannak félelmek, csak másban más. Pl sokan a betegségektől félnek, stb.
Norka, olvastam már ezt a történetet, amit leírtál, régebben is megírtad ezt már nekem, s akkor először éreztem azt, hogy az, amit a doki mosd, az nem szentírás. addig én maximálisan hittem neki, és elvetettem annak a reményét, hogy természetes úton teherbe essek. azóta hiszek abban, hogy történhetnek csodák. de tudjátok, hogy milyen rossz érzés, hogy most is látta UH-n a doki a tüszőt, a páromnak kiváló eredménye van és mégis az elzáródás miatt nem történhet meg. ezt nekem szörnyű érzés megélni.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuszi,
Az elzáródáson lehet az AVIVA torna is tudna segíteni. Én pl. pont a pszichodokitól tanultam azt, hogy nem csak a lelket, hanem a testet is gyógyítani kell. Szerintem ha jó lélekbúvárhoz sikerül menned, hamar kiderülhet miért érzel így az anyaság kapcsán, de ez önmagában az elzáródást nem fogja megjavítani. Szerintem.
Mka
Vendég

Borsókás!
Szerntem nem lezs baj belőle a párom is pont ezt csinálta hogy én korán keltem odadtam neki aludt még egy órát, csak az utóbbi időben nekem sem kellett oly korán kelni ezért állt át a hoemeos fogkérmre.

Borsókás! Kiscsillag!
Úgy látszik hogy a mikulások is megfagytak a hidegben mert nekem úgyna péntek esete megjött rendesen, de ma már szinte semmi csak barna, ilyenkor kapok hülyét, hogy akkor most meddig számoljam hogy mint????

Kiscsillag!
Hát én nem értem miért vacakolnak veled ennyit a cukor miatt nálunk mész leveszik egyszer megiszod a szmötyit aztán leveszik még x szer x időnkét és csók viszlát. Hihetetlen....

Niki!
Kedden kezdtem a barnázást és (elvileg csütin kellett volna megjöni) majd péntek eset jött meg és mint már írtam ma már semmi az azt jelenti hogy egy kis tisztasági betét elég lett volna egész nap. Ez már tök durva. Kép

Monyó!
Hát ..... nem hangzik valami jól, de az biztos, hogy én a két év alatt egyszer vártam ilyen sokat, de akkor Krzsa doki odajött személyeeen elnézést kért. Bár igazából amikor én konzultációra megyek szinte mindig délutánra kapok időpontot amikor is a nagy dömping (punkció traszfer, uh-k lemennek. )

Zsuzsi!
Nekem úgy az egész nézetemet változtatta meg valamilyen szinten a pszcho. Nem csak kifejezetten a baba dolgora éleződik ki úgy az egész mindenséget. Sok olyan dolgo jön fel amit magam sem gondoltam volna és vannak dolgok amit emesélek neki pl. anyóssal ez az bajom van megpróbálja más szemszögből közeliteni sokszor csak előre nézünk és nem nézünk oldara is. Nekem segíetett és csak ajánlani tudom másoknak. Hiszek magamban és hiszem azt hogy siekrülni fog a baba, csak lehet nekem el kellett jutni idáig. Kép

Azért ehhez a váráshoz hozzátartozik szerintem hogy peresze közbe jöhet bármi bármelyik dokinak, de tény, hogy néha a recepciósokkal elszáll a ló, ha a dokinak nincs ideje szólni hogy csúszás van bocs ennyit kell várni várj ha van időd ha nincs szia, akkor azért ők figyelhetnének erre. Jó persze nekik is sok a dolog, hát ez van, de tény hogy én pont a kedvességük és a segítőkésségük miatt szeretek nagyon ide járni. Kép Velem mindig udvariasak voltak.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Icsilya
"a kaáliba, amikor bementetek, akkor szóltatok, hogy kihez jöttetek???"-ugye ezt nem komolyan kérdezted?? vagy igen??? (én nem feltételeznék rólad hasonlót)

Zsebi
nos igen, mi is valami hasonlóra vártunk, csak egy emberi szóra, de a légkör korántsem volt emberi...
Kérlek Zsebi törölj a táblázatból.
köszönöm

Mi sajnáljuk a legjobban, hogy így sikerült. Ezúton kívánok minden jót, babaesőt mindenkinek :-).

Sziasztok
monyo el........
monyo

Kép
Kép
Kép

Monyo!
Neeeeee menj el tőlünk, azért mert nem a Kaáliba jársz mardhaszt közöttünk, Nem a Kaálit akarom védeni, de szerietnem azért meg kéne ezt godnolni. Amikor én odaérek mindig mondom a nevem és hogy x dokihoz jöttem ezért és ezért. Talán te is érzékenyebben vetted ezt az egészet tényleg előfordul hogy összecsúsznak a dolgok, de a te döntésed remélem máshol megtalálod azt amit itt ne sikerül.

Kavicska!
Hogy sikerült az első öribabás tanfolyam????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Monyo Kép
bocs, utána már utánaolvastam, hogy mi történt.
Tényleg ne menj el! sajnálom, hogy a mai napotok nem alakult jól, de attől még ez itt egy jó csapat.
Tényleg én úgy érzem, hogy egyszeri rossz véletlen volt, hogy most pont így jött ki. És ez nem a drnő hibája.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Zsebi

A Kaáliba fog járni, és kísérgetem mint egy hű palotapincsi.

Lehet, hogy mindketten érzékenyebbek vagyunk a kelleténél, de az első alkalommal ez a "sokk" kissé váratlanul ért. Miért is?

Számtalanszor említették itt a hölgyek, hogy a Kaáliba azért kap az ember időpontot ( és azért is fizet bemelegítésként 10 ezer forintot ) mert kicsit kiemeltebben kezelik mint egy TB "gyorstalpalóban", erre számítottunk, mást tapasztaltunk.

Tudjuk, elismerjük, hogy ezen orvosok /is/ megfeszített munkát végeznek, és ezért minden tiszteletem az Õvék. De, pl. nekem is van "birtokomban" orvosi műhiba, és éppen ezért kötöttünk ki a Kaáliba, ezt kinek is köszönjem meg /??/.

Szóval, amikor mi odaértünk, kultúrált, és jólnevelt ember módjára üdvözöltünk mindenkit, és a portához fáradtunk, ahol hamar eligazítottak. Megkaptuk a "Menüt", mennyi egy vajaskenyér, és mennyi épp most egy ultrahang.
Majd, ahogy a többi ember, türelmesen helyetfoglaltunk és vártunk. Mintegy másfél órát, amely idő alatt senkinek eszébe nem jutott szólni, főleg, aki elviekben "várt", ( 5-6 másodperc? ), hogy elnézést, csúszunk, kb +30 perc.
Csak ez a gond, semmi több, és nem lenne jó ezt tovább ragozni.

Úgy gondolom, ez a fórum úgy hasznos ha egymáson segíthetnek, és segítenek is a hasoncipőben járók, mert pillanatnyilag nincs gyermek, és nem boldogok, és érzékenyebb a kicsi lelkük.

Nem okoskodni járunk ide, hanem "okosodni", lehetne a mottónk.

Szóval minden jó szóért hálásak vagyunk, minden segítségnek örülünk, és ha tehetjük, a hozzánk kényszerből csatlakozóknak segítűnk.

Icsilya.
Köszönjük a feltételezést, miszerint a jólneveltség hiányát feltételezed, hihetetlen a kérdés. Kép

" a kaáliba, amikor bementetek, akkor szóltatok, hogy kihez jöttetek??? "
lazarus

Zsebi! Kép

Köszi, hoyg beraktál! Kép

Kép
Kép
beuka

Larazus!
Akkor nagy ésszel összeraktam Monyo és Te férj feleség vagytok.
Nekem igazából tök elegem van abból, hogy megint az van hogy vita, de szerintem senki nem hurrogta le a feleségedet legalábbis semmi ilyenszándék bennem nem volt. Egyszerűen lertam igen én is jártam így és én is tudom milyen szar ott ülni két órát, jó nekem a doki mondta elnézés, de ez van a melóhelyen vártak, de nem tudtam mit csinálni. Sőt mesélek ennél cifrábbat is ha már vita akkor én is kiadom magamból. Most a legutolsó beültetésnél úgy volt x re megyünk felhívtak hogy ne vasárnap mejünk, hanem hétfőn és négyre mert oly sokan vannak és végül az öltözőben három másik lánnyal beszélgettünk kb. egy órát mire sorra kerültünk, de valahogy megértettem egyszerűen túl sok a beteg és így jött össze az a nap. Tervezték, de elmesélte az asszisztensnéni transzfer után az őrzőben, hogy az egyik lánynak az ég szerelmére nem bírtak a babákat bevarázsólni egyszerűen midni a katéterben maradt egy szóval előfordul sajnos hogy a terven felül közbejön valami és akkor sajnos csúszás van.

De én ezzel azt hiszem egy időre kivonom magam a forgalomból kicsit sok nekem ez hogy nem lehet már semmire reagálni mert rettegnem kell ki fog éppen megsértődni. Ez egy nyilvános forum és azt hittem itt tényleg őszinték lehetünk, tévedtem......

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lazarus!
Még egyet hozzátennék és tényleg nem szólok többet. A 10e t nem azért fizetjük mert időpontot adnak és időre behívnak, hanem a konzultációért. Gondolom ezt is csak azért vezették be mert különben anponta több pár menne mint akit ellátni tudnának csak úgy érdeklődni és utána nem látják többet és azért nekik ezt le kell adminisztárlni dokumentálni, stb.

Sok ember hiányozni fog, de nekem már tényleg sokszor fájó ide jönni a viták miatt, ez van...

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lazarus Kép
bocsánatot kértem. Kell még neked is nekem esned???
egyébként meg képzeld láttam olyat a kaáliban, hogy bejött egy pár és leült és várt... és nem szólt, hanem fél óra múlva patáliázott, hogy nekik senki sem szólt. ezért kérdeztem.

na jó... ez most nekem is sok.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Monyo, LAzarusKép
Bármennyire jó hely a Kaáli, ők is hibázhatnak. Szerintem veletek is megtörtént már, ahogy mindenkivel. Szerintem nem szabadna ilyen végletes döntéseket hozni egy eset után.

Nem szeretnék még egyet taposni rajtatok, de Monyo első levele után bennem is az a kérdés fogalmazódott meg, amit végül Orsi megírt. Nem azért, mert nem nézem ki belőletek a bejelentkezést, hanem mert már én is láttam ilyet várakozás közben.

Mellesleg én is unom, hogy megint vita van, és nem arról szól a fórum, amiről hívatott lenne.
ZSebike! Kép
Kérlek ne hagyj itt minket!!!!!!!!!

Borsókás

Borsi
borsókás

Zsebi!
Légyszi ne tedd! Egy ilyen dolog miatt nem hagyhatsz itt bennünket. Nem régóta vagyok itt, de nagyon megkedveltelek!
Orsi! És ez Rád is vonatkozik!!

Én még nem vagyok annyira benne,(ennek ellenére Sokszor én is kiborulok)! de gondolom, hogy mennyire kész van már mindenki. Miért kell akkor még egymást is bántani.
Lazurus!
Éppen Te mondtad, hogy nem okoskodni járunk ide, hanem okosodni! Akkor miért kell ezt csinálni!
A lányok ténlyeg nem akartak rosszat, sőt!!!
Mindenki elmondta a véleményét.

Kép
Kép
beuka

Nem, nem. Én nem vagyok sértődős, birkavérem van.

Csak mindketten ugyanazt írtátok, hogy bejelentkeztünk-e a portán, és azt nem tudtam "megérteni".

Egyébként, feltűnt e nektek, hogy ide gyakorlatilag "férfiember" nem írt?
Én írok, mert érdekel a téma, mert kérdéseim vannak, mert, mert, mert...

Szóval nem kell viszontsértődni, Én nem tettem.

Szóval, Kép Kép

10e Ft. nincs ezzel semmi gond, nem reg.dij, van fűtés, van fizetés ( még az orvosoknak is). Csak gondoltam, ha már nyílt a költség, más a szitu. Majd még meglátjuk.
lazarus

Lazarus Kép
de vannak férfiak is, sőt külön topikot is nyitottak. Lara párja, Wolfes és Latimi párja állandó tagok. őket is érdekli.

mi meg csak a tapasztalainkat írtuk le, hogy bizony ez sem egy csodahely, van, hogy várni kell.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Még csak annyit, hogy ha pont azok hagyják itt a topikot a vita miatt, akiktől tudnánk kérdezni, akkor előbb-utóbb nem lesz értelme bekukkantani ide. Nem biztos, hogy el kell őket üldözni azért, mert épp nem tetszik a hozzászólásuk.
Csak akkor kellenek amikor azt mondják amit az ember hallani szeretne? Elnézést, ha most ez is bántásnak hat!Kép

B.

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
nem megyek én sehova Kép csak hirtelen kicsit sok volt, így ma estére gondoltam, hogy bezárom a boltot Kép
de hát.... ember tervez Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás, Beuka!
Köszönöm. Igazából a visszavonulást úgy gondolom, ha kérdeztek válaszolok ha tudok nagyon szívesen, de azthiszem nekem most tényleg kicsit sok volt a vita mostanában. De azért nem fogok eltűnni és tényleg bármiben tudok segítek nekem is jóljött annak idején hogy volt ki segített eligazodni az útvesztőben, mert sokszor éreztem én is tanácstalannak sőt elhagyatotnak is magam. Hányszor volt mikor leírtam váltask intézetet (nem azért mert nem bízok nem hiszek, csak hátha valahol valalamit máshogy csináltak) és mindig volt aki azt írta amit nem szerettem volna hallani, de meghallgattam megköszöntem és gondolkodtam aztán maradtam a Kaálinál. Igaz három lombikon vagyok túl sikeresnek az én esetben egyenőlőre nem mondhatnám őket, de mégis szívesen megyek oda mindig van egy-két jó szava a dokinak hozzám és bízom benne, hogy eljön a mi időnk és sikerül egy Kaális babával növelni a statisztikájukat.

Szép álmokat és sajnálom, hogy megint ilyen butaságon kellett "vitatkozni".

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás, Zsebi!
Teljesen egyetértek Veletek!!!!

NAgyon örülök, hogy Zsebi, és Orsi maradtok!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!Kép

Kép
Kép
beuka

Icsilya

Kaális férfiak fóruma, utolsó hozzászólás dec 22. 1 hónapja...

Borsókás

Téged ugyan ki bántott meg, és mivel?
Gondolom nem tűnt fel, mely 2 mondatot kifogásoltam, miért, és eredetileg ki-kinek címezte.
lazarus

Orsi, ZsebiKépKép
Köszönöm, hogy maradtok! Nekem szükségem van továbbra is a véleményetekre!

Jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

LAzarus!
Én itt megszoktam, ha nem privát e-mailre mennek az üzenetek, akkor hozzá lehet szólni bárkinek. Ezért hívják fórumnak több száz éve.
Egyébként nem bántódtam meg, csak véleményem van a dologról!
Jó éjt!

Borsókás

Borsi
borsókás

Kedves Monyó és Lazarus!

Én nem szoktam írni ide csak olvasgatom a lányok sorsát.nem is a Kááliba járok, hanem egy másik intézetbe.ott szintén előfordulnak ilyen helyzetek.nem egyedi és nem is a Káálira specifikus eset, sajna sokan vagyunk.

Viszont komolyan felháborít, hogy ennyire kekec-kukac stílusban irsz.Itt a lányok egymást segítik és erre senki nem kiváncsi.azért ütök meg ilyen hangot mert az életben nem fogok többet ide irni de a bicska kinyílt a zsebemben és nem tudtam szó nélkül hagyni.

Láányok drukkolok neketek.Kitartás.
Snori, millió puszi nem tudom emlékeszel-e rám az inszemes topicból.Örülök nektek egérkével.

Mégegyszer bocs a bele csacsogásért.
martibaba

Sziasztok Lányok!
Hááát, jó ideig tartott, mire végigolvastalak Titeket. Sajnálom, hogy már megint pattanásig feszült hangulatot találtam Kép.

Monyó, Lazarus!
Mi még nagyon az út elején járunk, kérlek, legyetek türelmesebbek. Én megértem, hogy felháborodtatok a várakozás miatt. A fizetős helyektől az ember tényleg nem ezt várja. De egyszer kifizeted a 10e ft-ot, és azzal slussz, többet nem kell fizetned, sőt, alá is kell írnod, hogy hálapénzt nem szabad adni. A többi vizsgálat rajtad áll, hogy ott csináltatod-e pénzért.
Ez az egyik oldala. A másik, hogy a Kaáliban is emberek dolgoznak, ők is lehetnek betegek, - s megmondom őszintén, hogy szívesebben várakozom ott a leendő babámra, mint mondjuk egy fodrásznál, ahova szintén időpontra megyek, borravalót is adok, mégis képes hosszan váratni.
Ezen kívül pedig, ha belevágtok a programba, nektek is nagy szükségetek lesz a türelemre. Mi már 5 hónapja tudjuk, hogy hasonló problémánk van, mint nálatok, azóta csak kilincselünk orvostól-orvosig. Az andro-dokit pl. egy hónap volt, csak mire elértük, hogy időpontot kérhessünk... de ő nagyon jó doki hírében áll, s ezért benyeltük a békát, bízunk benne.

Ez van. Az ember fia-lánya amúgy is sokszor megalázottnak érzi magát, hogy az élet milyen igazságtalan helyzeteket teremt. Lazarus, nézd csak meg a saját profilodba mit írtál ("..., asszem"). Sose veszítsd el a tartásodat és a kitartásodat! Én is erre ösztönzöm a saját páromat.

Soxeretettel kívánok nektek több türelmet és elfogadást.

Seszi
seszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?