Sziasztok
Megpróbálkozom az írással, majd meglátjuk meddig jutok.
Rusovszky
Üdv itt
Eveka
Ari lehet Marci a puszikkal
Kristóf még nem ad igazi puszit, csak amolyan nyálas-harapós valamit
És gratula a 8.foghoz
Bogacsi
Szonjának jobbulást!!!
Nem ajánlott nektek a doki egy Sodioral nevű port, recept nélkül kapható, egy tasakkal kell 250 ml vízhez vagy teához adni, ez egy rehidráló folyadék, relatíve finom narancsízű, és pótolja a hányás-hasmenés során elvesztett elektrolitokat.
Juc
Még a múltkor akartam írni, hogy Kristóf se mond még semmit, max. annyit nekem, hogy "ana", de ezt se mindig.
Ja, és még valami. Ezt is már kb. 1 hete akartam írni. Valamikor szerda körül, este Kristóf véletlenül felhívta a mobilodat, csak későn vettük észre, pont autóval jöttünk haza és már csak azt láttuk, hogy nagyon gagyog valamit és nevet magában, akkor vettük észre, hogy téged hívott.
Utána fel akartalak hívni, szólni, hogy csak téves volt, de csak a férjed vette fel, neki elmeséltem a sztorit, gondolom átadta
Nyuszkó
Kutyus ügyben megértelek. Az én kutyusom már 15 éves lesz, mióta Kristóf megszületett és átköltözött anyukámékhoz, azóta minden baj utóléri szegényt. A nyáron egy méhgyulladásban halt meg majdnem, utána kiderült, hogy baj van a szívével, majdnem ez vitte el, azóta szívgyógyszereket szed, utána a lába kezdett el fájni, kistermetű kutya, 4.emeletre, kicsit sok már neki, így azóta vinni kell a lépcsőn. Most már a hallása is nagyon megromlott.
Nagyon sajnálom szegényt.
Én nem tudom mit tennék, ha egyszer nekem kéne döntenem az élete felett.
Én azt hiszem képtelen lennékj azt mondani, hogy oké, most vége, altassuk el. De szenvedni se tudnám látni. Nem tudom mit tennék.
Szerencsére most öreges bár, de jól van, remélem sokáig így lesz még, mert nagyon imádom
Örülök, hogy a ti kutyusotok is jobban van
Flames
A kisbiciklit itt vettük Gyöngyösön, a legelső és legkisebb játékboltban találtunk rá
8700Ft körül volt.
Volt még egy ugyanilyen sárgában, az Adrinak pont jó lenne
A tortából pár falatot evett csak Kristóf, a társaság és a játékok jobban lekötötték.
Így örülök is, hogy nem kínlódtam azzal, hogy én süssek neki tortát, úgyis leginkább csak mi eszünk belőle.
Egyébként ilyen örömmel falatozta a tortát:
Alvásban nem tudom, valószínűleg tényleg a Valeriana segített, mert én 7-8 órát még Kristóf előtt se aludtam egyhuzamban.
Ma éjszaka mondjuk nem sikerült olyan tökéletesre, fél 12-re aludtam csak el és Manó is felkelt hajnali 1-kor és alig lehetett visszaaltatni. Képes volt még az ágyát is összehányni, csak azért mert nem akartam kivenni az ágyából, hanem csak az ágyában hátsimivel visszaaltatni.
Õ mindenre hányással tiltakozik, tudja, ezzel úgyis eléri, amit akar.
Utána pedig hajnali fél 6-kor meghallotta a mi szobánkból Apuci ultrahalk ébresztőóráját, már szinte nem is csörög, csak rezeg, de egyből felébred rá.
Kicsit unom már ezt az 5:30-as kelést, kb. 1 hete minden reggel ilyenkor kelünk. És ennek ellenére is csak max. 1 órát alszik egész nap. És bírja estig. Szerintem már túlpörgött a srác. Lehet, hogy már ettől nem tud éjszakánként aludni. Néha már annyira pörög, hogy már rossz nézni. Hogy honnan van ennyi energiája?! 10 gyerek energiája szorult bele. De csak a teste bírja a pörgést, agyilag már tiszta K.O. délutánra, 5 percenként elkezd morogni, aztán vesz egy nagy lendületet és pörög tovább. És a feje is tiszta zombi.
Hogy mikor fog megint végigaludni egy éjszakát? Nem is olyan rég még azt számolgattam, hogy megvan-e a 12 óra éjszakai alvása, egyhuzamban, mert csak akkor volt kiegyensúlyozott nappal. Most meg???
Sebaj
, a múltkor azt beszélgettük Apucival, hogy legkésőbb 2 év múlva, óvodás korára talán jókat fog aludni éjszaka, mert ki hallott még olyan óvodásról, aki zombi volt másnap az oviban, mert előző éjszaka nem aludt
Na most így hirtelen ennyi
Ezzel kiírtam magam 1 hétre előre
Babus