Sziasztok!
Voltunk ma a bábszínházba, hát szerintem még Beni kicsi volt ehhez a darabhoz, írhatnának itt is korhatárt. 2× mondta, hogy menjünk haza, meg törölgette a szemét is, de a végén azt mondta, hogy jó volt, menjünk máskor is, itthon meg már az "ekkora, mekkora"-t énekelte. Molli pedig végigaludta az egészet.
Gyöngyöske
DOkit csak azért kérdeztem, mert feltünt, hogy hétfőt írtál, S.Cs-hoz pedig szerdánként jártam tanácsadásra. Mostmár csak a körzet szerinti dokihoz lehet menni tanácsadásra?
Bábszínházról köszi az infót.
Serház útiról eddig csak jókat hallottam, gondolkodtunk is rajta, csak azt hallottam, hogy oda csak a körzetbeli gyerekeket veszik fel.
Suli: kisebbik öcsém most 8.-os, nagyobbik pedig 11.-es. Õk alsóba a Soltészba jártak (most az a görögkatólikus suli) Zsolnays iskolaotthonos osztályba, jó volt, az alsós tanítónénik nagyon jók, ők viszik őket végig a 4 éven. Hát a felsővel már gondok voltak, mert ősrégi a tanári kar (a többség már az én korosztályomat is tanította), így átvitte őket anya a selyemréti suliba (ez kéttannyelvű), ez bejött. 8. végére majd minden gyereknek megvan angolból az alapfokú nyelvvizsgája (az angol tagozatos osztályban). De van "sima" osztály is, csak abban a kisebbség van, meg tesi tagozatos, de ők meg németet tanulnak ha jól tudom. Én abban reménykedem, hogy mire Beni iskolás lesz addigra a Soltészban kicserélődik a felsős tanári kar. Bár most olyat hallottam, hogy vissza akarják azt hozni, hogy csak a körzet szerinti suliba lehessen menni, mint régen.
Fény
Esetleg egy közös fogyókúra?
Gyerekülés: ok, szólj ha kitaláltátok, hogy milyen legyen, rákérdezek majd az árára, olyan 3-4 hét alatt ér ide, mert a gyárból rendelik.
Csacska
Köszi az adatokat.
Biztos nem lehet egyszerű a kisfiaddal, sajna nem tudok semmi okosat írni. Nekem olyan oltári nagy szerencsém van Benivel (igazi halak gyerek
). Persze nem azt mondom, hogy sosincs hiszti, de nem tart nála sokáig, Mollit meg annyira szereti. Mostanában meg már állandó azt mondogatja, hogy megint kell anya pocakjába kisbaba
WCzéssel nekünk szerintem az volt a szerencsénk, hogy még pelusos volt mikor megszületett Molli így nem volt hova visszaesni. Na a reggeli öltözés az elég gáz, mostanában alig bírom felöltöztetni, már minden cselt bevetettem pedig, ha rajta múlna egész nap pizsiben lenne.
De majd csak kinövik ezeket a dolgokat
utána meg majd jön a többi
Emese
És tanultál már angolul vagy teljesen a nulláról kezded?
Táblázat nekem is jöhet
Betti
És mi jóról írod a szakdolgozatod?
Melinda
ÉS mi a baj?
Puszi, Panka