Sziasztok
Nem tudom eléggé megköszönni , hogy vagytok: Köszönöm, Köszönöm...
Olyan jó, hogy olyan emberekkel tudom megosztani a gondolataimat akik igazán átérzik a helyzetem!
Az esetről:
Kiskiam 3900 g-mal született, 54cm, 10-es Abgar.
Terhességem alatt, volt folyásom, amit orvosomnak is jeleztem, de azt mondta terhesség alatt gyakori.
Gyerek a CTG- alatt nehezen volt ébreszthető, más anyuka 10 percet se volt a gépen, én pedig volt, hogy 25,30 percig is rá voltam kötve. Anyukák csakúgy cserélődtek mellettem...
Egyszer a CTG arrithmiat jelzett, de a terhesség vége felé szinte minden CTG-n voltak extrai.
Azt mondták majd kinövi.
Miért volt császár, ha arra gondoltok ,hogy volt-e valami komoly indok...nem. Nagy a baba stb...
A tenyésztés rutin eljárás volt a kórházban.
Panaszmentes terhesség nek volt minősítve, se görcs se semmi.
Baba:
Szülés után folyton sírt, fogyott pedig volt tejem, kifejtem és be is bizonyítottam, mert azt mondták mivel fogy ezért adnának neki tápszert, én meg nem értettem miért hiszen van tejem, de nem hitték el.
Az orrocskáján pici sárga pöttyök voltak,és már a második nap besárgult.
Szuszogott... szóltam az orvosnak nézze meg, de azt mondta: minden újszülött szaporán lélegzik és szuszog.
Sokszor melegnek tünt, amit még a szülésznő is megjegyzett mikor kihozta szopizni, de erre is azt mondták, hogy biztos a sírástól melegedett ki.
Én kérdeztem, de az orvosok igyekeztek megnyugtatni, én meg nem akartam beképzelni a rosszat. Bárcsak megtettem volna!!!!
Egyenlőre ennyi volt..
Ági