Sziasztok!
Iszonyat rég nem jelentkeztem és nagyon vissza kéne olvasnom, hogy tudjam, kivel mi történt, úgyhogy igyekszem is megtenni.
De itt az utolsó hozzászólásokból látom, hogy nagy dolgok történtek.
Erika, nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!!!!
Én nekem nagyon pocsék időszak van a hátam mögött, szóval bocsi, hogy nem jelentkeztem, de tényleg, se időm, se engergiám nem volt. Vége van a vizsgaidőszaknak, egész jól sikerült.
Csak nagyon fárasztó volt.
Most viszont ismét össze kell kapnom magamat, mert március végére le kell adnom a szakdogámat és még egy betűt sem írtam.
De a héten el kell kezdenem, mert nagyon el fogok vele úszni. Tényleg, nem tudtok egy jó könyvtárat a közelben? EU szakirányos vagyok, szóval vmi ilyesmi kéne, ahol lehet találni EU-s könyveket is.
Aztán úgy tűnik, kezdek kilábalni baciból, ami hetekig tartó mellkasi szúró fájdalommal járt. Voltam kardiológusnál kétszer is, kivizsgálások sora, mire úgy tűnik, kezd megoldódni a dolog. De ez is csak úgy, hogy utánaolvastam a neten, hogy az a baci, amit összeszedtem, milyen tüneteket tud okozni. Kapok rá antibiotikumot és most úgy tűnik, végre megoldódik a bajom, már tegnap óta nem fáj/szúr a szívem/mellkasom környéke. Nagyon rossz volt és én baromira berezeltem tőle, mert egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy mi okozhatja ezt az egészet...
Hera, kérdezted még pár hete (
), hogy mi merre is lakunk. Az új részen, ahol van a sportpálya, arrafelé. Van nektek is cicátok? Nekünk is.
A szilveszter pedig... hát még éjjel 1-kor is durrogtatás volt, hatalmas tüzijáték mindenfelé, komolyan, mintha egymást akarták volna túllicitálni az emberek.
Hettus, akkor már te is túl vagy a vizsgákon.
Nagyon durva, amit írtál Ábellel kapcsolatban.
Szegényke...
Lányok, ne hari, de megkérhetnélek benneteket, hogy újra megírnátok, kinek mennyi idősek a gyerkőcei? Mert nagyon kiestem a levelezésekből, szeretnék újra képbe kerülni... Szeretnék érdemben is hozzászólni egy-két dologhoz, de hülyeséget nem akarok mondani, mert nem tudom, melyik bébi mennyi idős stb. Köszi szépen, és bocsika!
( Én akkor meg is írnám, hogy a kislányom Noémi és 2,5 éves múlt decemberben.)
Réka, mi a helyzet az ovival? Máté hová fog járni?
Baba-mama klubba jártok rendszeresen? Mennyi idős gyerekek vannak most?
Réka, jársz Mirával oda? Vannak régi ismerősök?
Na, hát mára sztem elég belőlem ennyi.
sziasztok:Ch.