Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni a diplomam dolgozatom megírásához aminek a fő témája a feleség és az anyaszerep összehangolása. Csak annyit kéne tennetek, hogy kitöltötök egy kérdőívet, és visszakülditek nekem az email címemre.

Akit érdekel, és már van legalább egy gyermeke, az küldjön egy emailt az erikacsizmadia@beltav.hu címre és csatolt file.-ként elküldöm.

Segítségeteket előre is köszönöm

Erika
erika_az_ambról

Sziasztok!

Molnár Imre doktorról milyen infót kérsz? Amúgy jó doki szerintem. Bár én nem nála szültem, de párszor volt hozzá szerencsém, és az anyukámat is ő műtötte.

Üdv Brigitta
brugeszka

Sziasztok

Brugeszka - Körzetileg hozzá tartozok ezért minden infó érdekel. Többek között mennyit kér/vár el a szülésért? Ezenkívül minden ami tapasztalat van, mert egyáltalán nem ismerem. Sajna akinél a másik kettőt szültem már nyugdíjas. Mindenkinek köszi aki infóval szolgál
Ildi
ivildi

Dóri, oké, zárjuk leKép))

Üdv,

Simon IldikóKép))

Ildimama

Kép
ildimama

Ivildi!

Körzetileg én is hozzá tartozom, de a Séra doktorhoz jártam terhesgondozásra, és a Csütörtöki dorktornál szültem(ő volt ügyeletes). De amikor a Séra dr. nem volt, a Molnár helyettesítette. Pénzügyekről nem tudok infót adni, azt mástól kérdezd. Figyelmes doki, elég sokan járnak hozzá máshonnan is, azt gondolom, ez mindent elmond. Velem mindig kedves volt, anyukámat ő műtötte egy éve, ott sem volt semmi gond. A magánrendelése kint van Pestimrén a Vasút utcában. Na az nekem messze volt.

Üdv Brigitta
brugeszka

Samony!

Látom, még mindig nem döntöttél az ügyben, hogy felkérjed-e a Fejérvári dokit szülésre vagy sem. Én csak azt tudom neked javasolni, hogy ha őt szeretnéd, minél előbb tedd meg, mivel igen a vége felé jársz már a pocakos korszaknak. A CTG-re nekem mindig bejött a kórházba (még szabadsága idején is), egyszer volt, hogy nem tudott, és akkor az ügyeletes orvos nézte ott meg, de hazafele be kellett hozzá mennem a rendelőbe, mert ő is szerette volna látni. DE mint már korábban írtam neked, nekem ő volt a fogadott orvosom immáron 7. éve. Ha bármilyen infó kell még írj nyugodtan.
A szülés utáni ellátásokról is kérdezhetsz, mivel én ezzel is foglalkozom a könyvelés mellett.

Zsuzsa

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Burgeszka!

Köszi az infot, remélem más is hozzá tud szolni.
Nekem is szimpi a doki, de ilyenkor azért érdeklődik mások véleményéről is.
Ildi
ivildi

Ivildi! Egy kolleganőm hozzájár. Õ nagyon meg van elégedve Vele. Nála szülte a kisfiát is.

Kép
Kép
sidney

Kedves Gyuri!
Masodik terhessegem 11. heteben jarok. Iszonyu hanyas miatt majdnem szetmarta a torkom a sok sav. Mivel az elozo terhessegem vegem is egett a gyomrom, akkor maalox szirupot irt fel az orvosom. Viszont most azt hallottam, hogy az elso harmadban nem szabadott volna hasznalnom. (gyógyszereszno mondta) Mivel csak ket het mulva latom a dokimat es nem akarok addig izgulni, azt kerdezem, hogy baj e hogy bevettem par adagot? Ha nem karositja a magzatot hasznalhatom e tovabbra is?

Udvozlettel:
Beatrix
Vendég

Sidney

Köszi az infot. Én is meg vagyok vele elégedve. HA nem ciki kérdezd meg légyszives, hogy Õ mennyit adott a szülésért. Én 1998 ban szültem és nem is nála nem tudom, most milyen árak vannak.
köszi
Ildi
ivildi

Ivildi!

Õ még előbb szült mint Te kb.11 éves lehet a gyereke. Amennyit kér alkalmanként azt szorozd meg 10-zel. /kb.40e/ Ez szerintem átlag. Sidney

Kép
Kép
sidney

Sidney

Nagyon köszi. Valami ilyesmire gondoltam én is. Ildi
ivildi

Csengo!
Szerintem nem baj. De a Rennie jobb.
gyuri
Szeged

Koszonom!
beatrix
Vendég

Kedves Gyuri! Tudom,hogy idióta dolog egy pasitól kérdezni,de hogy veszem észre.h terhes vagyok? Mivel tanultam szülésetet,most elkezdhetném sorolni a terhesség valószínüségi- és biztos jeleit,de élesben ez nem mindíg működik...Rettenet rendszertelen a menstruációm,van,hogy 1-1,5 hónapig semmi.Most(bár a HCG tesztem negatív)teljesen kivert a ragya,hisztis vagyok(bár az mindíg:-))bántanak bizonyos szagok és hiába főzök isteni kajákat,nem kívánom.Illetve kívánom,de nem tudok enni! De az is lehet,hogy ez vmi pszichés dolog,mert annyira szeretnék egy babát,hogy már ezzel álmodom...Nőgyógyászhoz vagy pszichológushoz menjek?
kicsibartos

Ma is csináltunk tesztet,hát nem tudom.Ez a teszt azt írja,hogy a halvány csík is csík...Abból meg kettő volt...Nincs mese,pénteken beugrom a kórházba és fogok egy orvosdoktort. Nem lenne rossz,ha vki leírná a rendelési időt! Előre is köszi: Zsóka.
kicsibartos

Kicsi!
15 óra alatt megvan a válasz. Gratula. Jegyzed meg ezt a napot, nem csak utsó mensesét, mert fontos, ugyanis kb 12 nappal ezelőtt volt a fogamzás.
Várj még pár napot és hétfőn gyere be ultrahangra, már látszani fog egy pici petezsák is.(hivatkozhatsz rám is) Utánna fogd meg a dokit.
gyuri
Szeged

Gyuri!
Köszi,de ne igyunk előre a medve bőrére..Talán nevetséges,de ha most összejött,pontosan tudom afogantatás napját.Az uh-t még értem,de hol fogjam meg a dokit?(vagy mit fogjak rajta;-)? )
kicsibartos

Sziasztok!

Kicsibartos! a két csík az két csík. Szorítok Neked. Ha voltál uh-n írjál hogy mi volt!
Első babával én is rögtön szaladtam a dokimhoz a kórházba, de még uh-n nem látszott semmi. Ez egy pénteki nap volt. Szerdán kellett visszamennem. Az a pár nap még rosszabb volt, mintha vártam volna inkább hétfőig, mert a dokim először az t javasolta a telefonba, csak én erősködtem hogy hamarabb hamarabb. Csináltam vagy 10 tesztet mind pozítiv lett. Úgyhogy csak nyugi várj még egy pár napot, hogy már a monitoron is látszódjon a bébi. Mos látom ugyanazt írtam amit Gyuri is javasolt Neked.
Tudom, hogy legszívesebben már ma elmentél volna. Én is így voltam vele. Ilyenkor mintha besózták volna az embert nincs maradása. Üdv.Sidney

Kép
Kép
sidney

Tisztelt Csákány Tanár úr!

2005. okt. 31-én szültem és a terhespathológián feküdtem, mivel a kislányom intenzívre került. Remélem, emlékszik rám. Egyébként Váczi Móni vagyok, én vagyok az a kismama, aki a terhesség végére cukros lett (inzulinos). A szülés utáni 6 hetes kontrollon voltam a dokimnál, viszont a terheléses cukor vizsgálatra (vérvételre) még nem tudtam elmenni. Ennek egyik fő oka, hogy nem tudom kire hagyni a kicsit, a másik, hogy ő általában reggel 1/2 7-7-kor (ami szerintem egybeesik a vérvétel időpontjával) eszik először. Szülés óta nem kell adnom az inzulint, s ahogy Ön mondta, hébe-hóba nézem a cukrom: 4,6-5,2, étkezés után 7. Az a kérdésem, hogy egyenlőre elég így mérnem és csak akkor jelentkezzek, ha valami változás történik? Az előírt diétát meddig kell tartani? Előre is köszönöm a válaszát!
gyumodore

Kedves Gyumodore! Tudom az ember nem bízik meg gyakran idegenekben,de szeretném felajánlani a segítségem.Én itt lakom a kórháztól 3 percre és ha gondolod szívesen elkísérlek és amíg tart a vizsgálat,vigyázok a picire.Esetleg elötte eljöhettek hozzánk,hogy lásd: Nem vagyok gyerekrablós-bántalmazós-szatír néni! :-) Ja és perverz sem,mert ilyenkor írok,csak nálunk most derült ki,hogy béka van a hasamban és kegyetlen sz.rul vagyok! :-( Szóval,ha kell egy önzetlen segítő kéz...az enyém itt van...Ne félj,vannak még emberek,akik önzetlenül segítenek,mert hát szerintem ez így normális! Na pá,megyek hányni! :-)
kicsibartos

Doktor Úr!
Minap eszembe jutott, hogy anno a kicsiket elvitték valamiféle ultrahangos vizsgálatra, amíg még a kórházban voltunk. Az lenne a kérdésem, hogy ez milyen vizsgálat volt, és ugye, ha bármi lett volna akkor azt természetesen megmondták volna, ugye?
Én a gyermekemmel még nem is voltam semmiféle vizsgálaton mióta elhagytuk a kórházat (több mint egy éve), kivéve az ortopédiai ellenőrzést.
Kellene nekünk akárhova is mennünk? Vagy azt a háziorvos dönti el, hogy mire van szükség?

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky

Kedves Liliviki, Ka9 és Betti2!

Bocs, hogy ismeretlenül megszólítalak titeket. Kérlek adjatok valami elérhetőséget, mert priviben szeretnék kérdezni Tőletek valamit.
Az e-mail címem: PL3@freemail.hu
Előre is nagyon köszi!

Üdv:
Abigail
abigail7

Kicsibartos,

Nagyon drukkolok:-)

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Karpijudit !
Hát köszi a drukkot,de nem tudom van-e értelme...
Csináltam mégegy tesztet,de azon nem látszik semmi.Pedig tipikus tüneteket produkálok.Lehet,hogy csak pszichésen vagyok terhes? Annyira szeretném,hogy saját testem csapna be? Hát ez lesz életem leghosszabb hétvégéje...Hétfőn megyek orvosdoktorhoz...
kicsibartos

Kicsibartos !

Én is nagyon szurkolok nektek... :D Képzeld, nekem az egyik teszt nem is mutatta ki a terhességet..... pedig már ő ott volt. Aztán egy másik igen. Remélem neked is valami hasonló dolog lesz... Ha tudsz már valamit, mindenféleképpen írjál...
Samonyo
samony

Sziasztok!

Kicsibartos! Egy csíkot sem mutatott a teszt, mert akkor rossz volt. Nagyon drukkolok én is. Hétfőn orvosi vizsg.után amint gép közelben vagy írjál nekünk.

Ma 1 éve 21óra 10perckor született meg a kisfiam.
Olyan mintha most lett volna.

Kép
Kép
sidney

Kicsib!
Amit most írtál, meg korábban: rendszertelen menses, "terhességi tünetek" és két halvány csík, majd most már csak egy csík (gondolom ezt jelenti a "nem látszik semmi"), számomra azt jelenti, hogy egy un, kémiai terhesség volt. Ez esetben meg fog jönni. Ez gyakori, csak régebben nem tudtuk nézni. Ne keseredj el, de a rendszertelen ciklus miatt esetleg némi kivizsgálás és kezelés nem lenne bolondság. Bárki fülön foghatsz.

Gyumodore!
Ezek elég jó értékek, de a diétát addig célszerű fenntartani, amíg a cukorterhelés be ne bizonyítja, hogy felesleges. És majd a következőre felkészülés közben meg kell ismételni!

Fricky!
Az UH szűrés eredményét természetesen közlik, legalábbis kell, szerintem a (gyerek) zárójelentésén szerepel is. (?)
gyuri
Szeged

Kedves Doktor Úr!

Amikor én szültem (2004 és a JFK-ben), akkor azt mondta a későbbiekben fogadott orvosom, hogy a JFK-be csak az járhat terhesgondozásra, aki valamilyen problémával már kezelve volt a kórházban a terhességével kapcsolatban VAGY fogadott orvossal rendelkezik. Kérdeztem, hogy akinél per pillanat egyik helyzet sem áll fenn, annál mi a helyzet? Erre azt a választ kaptam, hogy akkor sajnos, a kerületi SZTK-ba kell menni terhesgondozásra... A kérdésem akkor, ha nincs fogadott orvos, akkor a terhesgondozásra sem lehet menni csak úgy a JFK-be? Hogy lehet akkor csak úgy egy dokit fülön ragadni?
Amikor fenyegető vetéléssel bementem, mert jobban bíztam a kórházban, mint egy SZTK ősrégi gépében, akkor a járóbeteg regisztrációnál a hölgy felszólt a 8. emeletre, hogy ki az, aki foglalkozni tudna velem, de igencsak sok időbe telt mire talált valakit, aki hajlandó volt legalább megnézni pedig hétköznap voltam és rendelési időben...

Előre is köszönöm a válaszát!
Erika
erika2004

GYURI!
Nemááááár! Én nem kémiailag akarok terhes lenni! Nem gondoltam volna,hogy ez ennyire megviseli az embert.Teljesen ki vagyok akadva.Olyan szinten akarom ezt a babát,hogy úgy érzem bekattanok!
Ennéla bizonytalanságnál még az is jobb,ha tudom,hogy nincs semmi...Azért hétfőn bemegyek egy " NAGYGENERÁLRA ".Hát azért köszi...
Zsóka
kicsibartos

Kedves Tanár úr!
Köszi a választ. Kérdésem még, hogy a vizsgálatkérő lapon szereplő "glükóz terhelés 0' és 60'" csak nem annak a majd' félévre elegendő cukor mennyiségnek az elfogyasztását jelenti?! A terhesség alatt 2szer voltam ilyen vizsgálaton, egyszer cukrot kellett innom, máskor pedig zsömlét ennem. Melyik a "jobb" terhelés? Ezt eddig senki nem magyarázta el.

Kicsibartos!
Nagyon aranyos vagy, köszi a bébicsőszködős felajánlást, ha nem tudom másképp megoldani, hidd el, élni fogok vele! Baba ügyben szurkolok neked, egy a FONTOS, ne görcsölj!! Én már 4szer voltam terhes (sajnos ebbe 2 vetélés is benne van), amelyekből az első nagyon nehezen jött össze. Több hónapos reggeli ébredési hőmérőzés és Clostylbegit (asszem, igy kell írni) /sárgatesthormon, hogy több petesejt érjen/ szedése után a hőmérőt odavágtam a falhoz, hogy na, köszi, elég volt.... s akkor csoda történt és terhes, bocsánat várandós lettem! Tehát NO PARA, mindennek megvan a maga ideje, s ami késik nem múlik. Bízzál magadban!!!
gyumodore

Kedves Gyuri!
Jó lenne,ha még ma olvasnád ezeket a sorokat,mert lehet,hogy tényleg gondban vagyok! Hát az előzményeket ismered,amit írtál,megértettem... De a szervezetem nem akarja elfogadni! Puffadt a pocim,fájnak a cickók,hányinger és azt veszem észre, az idegeim kezdik felmondani a szolgálatot. Ingerült vagyok,percenként bőgni tudnék,pedig nem vagyok egy nyávogós csaj..4 évet húztam le a seregben,soha nem voltak pszichés problémáim. Lehetséges,hogy ennyire "megviccel" a testem? Most ez nem vicc,de szerinted nem kéne megkeresnem egy dilidokit? Holnap megyek a LFK-ba és minden letisztul...Nagyon kemény volt ez a 7vége.Írj,ha rámérsz.Jó lenne...
Köszi: Zsóka
kicsibartos

JFK-t akartam írni...bocs!
kicsibartos

Drága Zsóka!
Nem tudom, hogy a Doktor Úr egyet ért-e velem, de szerintem nagyon nagyon görcsölsz ezen a dolgon!
Nem szabad ennyire, mert a szervezeted nem fog engedelmeskedni! Kicsit lazulj el! Írtam már az én esetemet, hidd el jót akarok! Én is annyira akartam, de amíg el nem lazultam, addig nem jött a gyermekáldás. Ha végképp nem megy, akkor szerintem fordulj szakemberhez, mert ez nem szégyen. A lelki problémák hatással vannak a testünkre, ezek a pszichoszomatikus betegségek.
Szóval nem szabad feladni, mert biztos, hogy adni fog Isten Nektek babát, de ne görcsölj!!!
Ezt mint ápolónő tanácsolom + a tapasztalat beszél belőlem!!!!
Szeressétek egymást a férjeddel és ne adjátok fel.
És nem vagy dilis, csak egy kicsit zaklatott, de minden rendben lesz! Nyugi!!!!
Szurkolunk!
Üdv: Liliviki
liliviki

Liliviki!

Hát nagyon édi vagy! Ezt neked küldöm! :-)

Kép
Zsóka
kicsibartos

Bár az is nagyon édi,igazából ezt akartam,csak hát a technika ördöge ugyebár...
Akkor jöjjön az igazi:Kép
kicsibartos

Kicsibartos!

Liliviki tényleg leírta a lényeget. Engedd meg, hogy mi aggódjunk helyettetek és szurkoljunk is egyben. :D Persze tudom ez nem ilyen egyszerű...., de ha tudunk, (akárcsak szóban vagy máshogy) segíteni, csak szólj!

Samonyo
samony

Sziasztok!

Zsóka! Én is szurkolok Nektek! Remélem minden oké lesz holnap. Ne idegeskedj. Írjál mi volt a dokinál.

Samonyo! Mi van Veled? Hogy vagy? Mikor szülsz? Neked is megy a drukk. Vigyázz magadra.

Kép
Kép
sidney

Erika!
Mind az ambulancián mind az UH-n minden további beutalás vagy előzegyzés nélkül KELL fogadni a jelentkezőt, oda mindíg be van osztva egy főorvos beosztású kolléga. Ha nem fogadnának, a 9.n van a szobám....

Gyumo!
A terhességi cukorbetegség szűrésének két módszere is van, nálunk. Az egyik a 75g cukor itatásával. Így csak egyszer kell jönni, mert az így kialkított diagnozis végleges: ha 2órás érték 7.8 vagy efelett van az terhességi cukor. A másik ha egy reggel 7kor megeszel egy zsemlét és iszol két deci tejet, és megnézikaz egyórás (h kor) értéket. Ha ez 7.0 alatt van akkor jó, de ha 7.0 felett akkor újra kell jönni a 75g cukoitatásra, mert a nemzetközi standard. Az előbbi egyszerű, de gyakran kellemetlen, a második kellemesebb, de annak a 15%-nak aki fennakad a szűrő strapásabb.
gyuri
Szeged

Kedves Doktor Úr!

Köszönöm a választ!
Most tulajdonképpen azért foglalkoztat a dolog, mert ma vagyok a 40. ciklusnapon és 3 pozitív terhességi tesztet produkáltam. Mivel tervezett baba, gondosan hőmérőztem és regisztráltam a többi jelet, ezért pontosan tudom, hogy a 19.cn-on volt az ovulációm, tehát a baba max. 5 hetes lehet most. Orvos még nem látott, gondolom még nincs szívhang, tehát kéne még várni, nem? Viszont a gondom az, hogy még mindig naponta 2x szoptatok/fejek (nem görcsölök), és aggódom, hogy nehogy baja legyen a babának a hormonok miatt. Ha a szoptatás mellett létrejött a terhesség, akkor már rendben lehetnek a hormonjaim? 14 hónapja szültem, a menstruációm 10. hónapra jött meg először és az 5. ciklusra lettem terhes. Sajnos az előző terhességem 7. hetében fenyegető vetélésem volt, amire Duphastont kaptam. Akkor 10 évi Marvelon abbahagyása után lettem terhes szintén az 5. ciklusban, tehát lehetséges, hogy akkor sem álltak még helyre a hormonjaim, ezért volt gond. Most, ha jól tudom, akkor ha kromoszómarendellenesség van a babánál, akkor úgysem segít semmiféle hormongyógyszer sem és a vetélés menthetetlenül bekövetkezik, viszont ha csak a hormonokkal van gond, akkor még időben megállítható a vetélés, ugye? Mit csináljak? Várjak v. menjek dokihoz?

Előre is köszönöm a választ!

Erika
erika2004

Kedves Liliviki és Ka9!

Ha benéztek ide, szeretnék pár dolgot kérdezni a dokitokkal kapcsolatban. Léci, ha lehetséges, írjatok egy mailt a PL3@freemail.hu címre, vagy adjatok egy elérhetőséget, ahol privátban megkereshetlek titeket.

Előre is köszi!

A.
abigail7

Szia Abigail7!
Az én címem: liliviki@freemail.hu
Várom a leveled!

Drága Zsóka!
Köszönöm a képet, tündér vagy!
Hidd el, mindenki nagyon szurkol Nektek!!!
Minden oké lesz, nyugi!!!!
Neked most nem ez a nagy izgalom kell, hanem a nyugalom és meg lesz a gyümölcse!!
Üdv. Liliviki
liliviki

Erika!
ha jól értem most nincs semmi panasza .... Hormonjai nyilván rendben vannak, ha a szoptatás mellett terhes lett.
A szoptatásról az a véleményem, hogy lassan abba kellen hagyni, mert ha megjön az új, akkor mi lesz? Kettőt szoptat? És egy újszülöttnek nem olyan való mint a "réginek".
gyuri
Szeged

Kedves Doktor Úr!

Köszönöm a gyors válaszát!
Szerencsére, pillanatnyilag nincs semmi panaszom és nagyon remélem, hogy nem fog megismétlődni a fenyegető vetélés. A szoptatást már nem hinném, hogy sokáig fogom tudni csinálni, mivel kb. 1 hete , minden nappal a felére csökken a tejmennyiségem, tehát nem hiszem, hogy max. 1-2 hétnél tovább húzom. Másrészt meg tudom, hogy a kicsinek lesz létfontosságú, hiszen a természet is az újszülöttnek/csecsemőnek találta azt ki.

Erika
erika2004

Sziasztok!
Hát csak az agyam terhes,a pocim nem:-( Ma voltam a Gyuri doktor Úrnál,aki mellesleg egy tündér! Komolyan! Hisztiztem,ostromoltam a hülye kérdéseimmel,aztán megint egy kis hiszti... Õ meg tündéri nyugalommal tűrte.
Hát kedves Gyuri Dr!
Köszönök mindent!
Millió puszi: Bartos Zsóka
kicsibartos

Szia Zsóka!

Nagyon sajnálom. De azért ne keseredj el. Nemsokára ott fog ücsörögni a pocakodban a kis gézengúz.
És azért gyere írjál nekünk és olvassál minket.
És ha van valami mi legyünk a másodikok akiknek elmondod.

Kép
Kép
sidney

Szia Zsóka!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!
Ígérd meg, hogy nem idegeskedsz, a férjeddel imádjátok egymást, mindent normálisan és nem idegesen, feszélyezve csináltok és nem is oly soká jössz a fórumra, hogy közöld a jó hírt!!!!!
Kicsit tedd most félre ezt a dolgot, lazulj el!!!
És minél előbb "gyere" vissza közénk!
Üdv:
Liliviki
liliviki

Szia Zsóka!

Olvasgattam,amit írtál és nagyon szorítottam magamban,hogy sikerüljön.Sajnálom,hogy nem így történt,most szeretném megosztani veled az én történetemet!13 hónapot vártunk míg összejött a baba.2004 szeptemberében döntöttünk úgy,hogy jó akkor jöjjön.Bár én már nagyon szerettem volna,de a párom anyagi okok miatt azt mondta,hogy várjunk még.Szóval eltelt 1 hónap meg még egy és semmi.Novemberben visszamenten a dokihoz csinált hormonvizsgálatot.Kiderűlt,hogy magas a prolaktin szintem és az ösztrogén viszont alacsony a progeszteron.Kaptam egy bromocriptin nevű gyógyszert.Januárban megint vissza kellett mennem ekkor kaptam meg az első clostyll kezelést,megint semminem történt.Júniusban mentem megint vissza még egy clostyll kezelés ez sem hozta meg a sikert.Szeptember elején mentem vissza abba egyeztünk meg a dokival,hogy hagyjam abba a hőmérőzést,a pé. előtt no sex,hanem pont a 14,15,16.napokon legyünk együtt és ha októberig nem jön össze akkor petevezetékátfújás vizsgálat és csodák csodájára okt.21.-én este csináltam egy pozitív tesztet.Azt hozzátenném,hogy lelkileg már annyira megviselt,hogy nem jön össze a baba,hogy magas lett a vérnyomásom és el kellett jutonm egy olyan pontra,mikor megpróbáltam könnyebben venni az egészet és nem azért szeretkezni,mert akkor volt pé.Nem tagadom,hogy ez nagyon nehéz volt,rengeteg könny és keserűség volt ezalatt a 13 hónap alatt.de most itt az eredmény a pocakomban egy 21 hetes babóka!
KÍVÁNOK NEKED SOK ERÕT ÉS KITARTÁST!SOHA NE ADD FEL CSAK PRÓBÁLD MEG KÖNNYEBBEN VENNI A DOLGOKAT!!!!!!!!!!!!
Detty
dettyke78

Detty!
Hát az ilyen sorok segítik át az embert a nehéz napokon...Meg egy ogyan doki,mint a Gyuri Doktor Úr! Most beiratkoztam egy egyéves képzésre,mert az előző munkám pont a családalapítás miatt hagytam ott.Talán a suli eltereli a gondolataim.. Sok simit küldök a pocaklakódnak,neked meg ezt!Kép
kicsibartos

Szia Zsóka,
A legfontosabb, hogy ne akarj annyira teherbe esni, ne gondolj rá!!! Tudom, nehéz, nekem is mindenki ezt mondta. Kezdettől fogva, hogy elhatároztuk férjemmel a babát hőmérő, Baby Markt ovulációs teszt, minimikroszkóp, de semmi. A végén már a menzeszem is kimaradt. Irány doki, vérvétel, UH, PCO, végül felírták a Clostibegytet. MEgnyugodtam, hiszen kivizsgáltak, tudom, hog miért nem jön össze, és ha elkezdem, biztos terhes leszek. 2 hét múlva kellett volna beszedni az első tablettát.Közben voiltunk 1 hétig nyaralni. Mielőtt elkezdtem volna a Clostybegitet, csináltam egy terhességi tesztet,(ú, nálam a terhességi teszt nagyon gyakori volt) 6 óra múlva mégegyet, másnap megint egyet, mert alig mertem hinni a szememnek:+.
Szóval amíg görcsösen akartuk, semmi, majd lenyugodtam, miszerintem majd a tabletta úgyis segít+nyaralás alatt no stressz, és sikerült.
betti2

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?