Sziasztok lányok!
Hát elég húzós volt a múlt hetünk. Gyerekeknek 38 fokos láza lett, szegény Adriánt úgy ünnepeltük, hogy ö szinte ott sem volt.
Három éjjel nem alszunk, szinte csak 1-2 órát, mert náthás, köhög és a foga is nagyon duzzadt. Kikkó is itthon van, ö is beteg. Ráadásul alig tudok járni, mert elkezdtem az edzéseket, mondtam az edzö csajnak, hogy nyár végére úgy akarok kinézni, mint Madonna a terhessége elött, szerintem komolyan vette, mert eléggé megdolgoztatott.
Adri zsúrja nem sikerült túl jól, mert kedves családtagok között, volt akinek nem volt aznap kedve eljönni, volt aki máshová ment, volt aki oda sem ült az asztalhoz, bár ez töle a megszokott forma (após), szokás szerint fel sem köszöntött, ami jó, hogy rágyakoroltam a bográcsgúlyásra, elég fincsi lett. Adrián kapott egy óriási oroszkrém tortát, sok-sok ajándékot, de szegényke a betegsége miatt semmit nem élvezett, nagyon meleg is volt és lázas is volt.
Most már pár fokkal jobb. Hétfön újfent vendégek voltak.
Bogrács: mindenki írja le, hogy pontosan hányan jönnek és ki szeretne gúlyást enni! Nem szeretném, ha a nyakunkon maradna egy csomó kaja (bár ez még a jobbik eset, ahhoz képest, hogyha kevés a kaja) Arra gondoltam, hogy a kenyeret, evöeszközt, tányért és az italokat mindenki hoz otthonról magával. Ha tudok kb. pontos létszámot, akkor megveszem a hozzávalókat azon a héten és ott ahányan ettünk belöle annyifelé osztjuk el a költségeket. Oké?
Kérdöívek és táblicskuk az email címet megadóknak és a többieknek is mennek Andi3! Felölem fözhettek ti is külön, csak nekem fontos tudni, hogy hányan esznek az "én kajámból" a fenti okok miatt.
Ildi! Gondoltam kint leszünk már délelött Lajosforráson, ha borjút veszünk, akkor hamar kész is lesz a hami. Ha sietös, akkor elöfözhetem elözö nap kuktában a húst is. Szegény Bálint, pont az a fajta, aki sajnos csak a betondzsungelben érzi jól magát a pollenek miatt, de ott meg nagy a szmog!
Madárka! Hogy vagytok így négyesben?
Apuci ügyi dada! Rebekáét tudom, mert még a születése napján gyorsan megnéztem.
Pele! És ti ötösben?
Kanga! Izgi-izgi! Nagyon várjuk a fejleményeket! Tudod! Könnyüt és gyorsat! De föleg egészségeset! Jó lenne, ha tényleg a névnapomra szülnél! Nem vagyok önzö, mi?
Ancsa! Sajnálom, hogy nem jöttök! Már olyan régen láttalak!
Nekem sem jött még meg, bár mi még csak egy évesek leszünk.
Bigacsiga! Annyira rosszul esett olvasni, amit írtál magatokról, nagyon nehéz lehet ez most nektek, föleg Donátnak. Reméljük hamar "elszáll" az a pár év és utánna teljesen egészséges lesz a kisfiad!
Adri! Köszi a pisis tanácsot, most hallottam egy másikat is. Egész egyszerüen reggel kicsavarom a pelenkáját egy üvegbe. Régen is így csinálták.
Anikó! A zseniális Lilinek gratula! Lehet, hogy ö is csodagyerek lesz!?
Rebi, Márti és Momo! Üdv nektek! Akkor már túlképpen "ismertek minket", ha olvasgattok egy ideje? Nyugodtan jöhettetek volna elöbb is, nem kell kivárni, amíg tényleg túl lesztek az elsö napokon. Vannak itt olyanok is, akiknek nincs is már pici babájuk. Itt egyszerüen jó fej csajok vannak, de ez az olvasgatásból már biztos kitünt.
Hajni! Nem számolok Vikinek egész adagot, ha már egyszer így kitaláltuk és mindenkinek megfelelö, akkor maradjon így. Azért az egész adag elég nagy, annyit már csaknem ehet egy kislány?!
Nagyon drukkolok neki, hogy "könnyen" megússza a beavatkozást. Én sem hallottam még ilyenröl.
Évi! Mi is vittük a nagyit az elsö alkalommal, bár Adriánnál már nem. De ö akkor még nem volt igazán pakolós. Reméljük sikerült megtalálni a megfelelö alkati szert, kiderül kb. 6 hét múlva, nálunk addigra múlt el az ekcéma, közben pedig rosszabodott!
Edóka! Szorítottam!
Helga! Elsö fogacskához gratula!
Bóbita! Gratulálok a vizsgádhoz és remélem bejön a teszt, ha nem ez, de nemsokára!
Zsorka! Engem mindenki rá akar beszélni a kullancsos oltásra, de én még nem adattam be. Nemigen járunk olyan helyen, most a bográcsozás után viszont meg kell nézni, mert ott aztán böven van hosszú fü és bozót. Viszont a Menjugate oltást beadattam és Adrián is most fogja megkapni, az is agyhártyagyulladás elleni oltás. Amiröl te beszélsz a Pedvax, az is más szerintem.?
Zsóka! Már épp akartam kérdezni (vagy már kérdeztem?), hogy mi van a házatokkal? Nyárra leköltöztök?
Anikó! Autóhoz gratula!
PM! Mi a Zso és mi a Ma?
Momo! Nálunk a fûevés még egy kis kutyaszörrel és kutya általi szájon csókolással is társult, desszertként pedig homoksüti jött.
A fözés nálunk úgy megy, hogy Adrian közben kipakolja a konyhaszekrényt, ez nagyon sokáig lefoglalja.
Szile! Tudnál nekem emailt írni a rönkházatokról, hogy milyen, megérte-e, vannak esetleg dolgok, amire figyelni kell, stb. Megköszönném.
Norcsi! Egyik ismerösöméknek is készháza van és kevesebbe került, mint a többi hasonló nagyságú ház, ami téglából épült. Hol fogtok építeni?
Kedves új lányok (is)! Mindenkit, mindenkit, mindenkit szeretettel várunk a június 16-i bográcspartira Szentendrére! Iboly! Gratulálok Andrisnak, Istinek pedig jobbulást kívánok!
Most megyek, letöltöm a leveleket is és beírok mindenkit a táblicskuba, aztán felteszem.
Puszi, Evey