Nézem a topik címét és mellette ott a nevem a délutáni bejelentekezés dátumával.Gondoltam akkor csak beköszönök!erre látom,hogy nem is én írtam utoljára.Meghülyült a gép.
Roxmort
Ez a kakis sztori tuti.Tudják ők,hogy mitől döglik a légy.
Most amikor bent voltam a kórházba olyan kellemes érzés kerített hatalmába.Tök jó volt vissza menni.Mondanaom se kall baromi hideg volt.A dokival találkoztunk 4kor ahogy meg lett beszélve,de mondta,hogy két perc múlva jövök.Képzelhetitek....Na 5kor felmentünk a szobájába,de sehol senki.Jött egy bunkócska nővérke.Megkérdeztük,hogy merre lehet a doki.˝Ha azt mondta maguknak,hogy várjanak,akkor várjanak˝.
Jó vissza lementünk,de már nagykabátban is fáztunk.
6kor mondtam,hogy menjünk fel mégegyszer,mert most már pipa vagyok,meg van egy olyan sanda gyanúm,hogy megfeletkezett rólunk.
Mikor felértünk már ketten ültek a sötét folyoson(egy neon pislákolt)Azt mondták,hogy két perc múlva jön a doki.Hűha ezt már hallotuk 4kor.
Na nem sopkra rá meg is jött.azt mondta,hogy várjuk meg itt,mert képes eltünni.Szerintetek????
Végül meglett az a fránya UH.Nagyon édes volt.Most 10hetes,de már ott ugrált.Olyan hihetetlen,és csodálatos.Még el is bőgtem magam.
Nagyon-nagyon irigy lettem.Azt mondta a doki,hogy ne legyek irigy,mert két gyönyörű fiam van.Ez oké is.De az az érzés,hogy valaki fejlődik bennem olyan jó.Na jó nem enyelgek tovább.Szo-szo nagyon jó volt vissza menni.Az osztály tele volt.Abba a szobába ahol feküdtünk,most kismamák voltak hatalmas pocakkal.Teltház van.
Más !!!!!
Apa addig míg elvoltam fodrászhoz vitte a fiúkat.Íme:
Nem biztos,hogy annyira látszik,de Dodó tiszta kopi lett.