Új privát üzeneted érkezett!

Simineni: én arra gondolok a kapcsolattartáskor, hogy jó lenne, ha Gergő gyökerei nem egy mítosz lenne számára, ami kamasz korban lesz igazán érdekes, hanem az élete részévé válna, amikor növekszik. Tehát, félévente, évente egy találkozás.

Az életet adó életébe semmilyen mértékben és formában nem szeretnék belefolyni. tegnap is inkább meghallgattam, véleményt nem nagyon mondtam, hisz az már egy támasz számára.

KépKép
KépKép
kelimoni

Huh Kelimoni, azt hiszem, az éjszaka mindannyian gondolkodtunk.
szuperboszi

Én úgy gondolom és úgy látom a saját gyerekeimen is, hogy ezzel csak megzavarnád. Természetesen mindkettő tudja, hogy nem az én hasamban voltak, hanem egy másik néniében, de amikor megszüléttek nagyot dobbant a szivem és tudtam, hogy ők az én babáim. Õszintén szólva ők azt mondták, hogy ők az én gyerkeim és egyáltalán nem érdekli őket az a néni akinek a hasában töltötték azt az időt amig hozzánk kerültek. Ha érdekelni őket természetesen megkeresném nekik, de felkészíteném őket arra, hogy esetleg nem úgy sikerül ez a találkozás ahogy ők elképzelik.
Sajnos környezetemben van egy-két ember aki megkereste életadóját és keserűen csalódott. Az egyiknek viszont nem mondták meg, hogy örökbefogadták és ő találta meg a papírokat. Ha nem veszik körül jó barátok tönkremegy az élete. Most csak felszines kapcsolatban van az anyukájával aki fölnevelte, a szülőanyját meg egyszerűen utálja.
Én megpróbálom az arany középutat. eddig bevált.
simineni

Steiff!
Hát ez valami mesés! Komolyan mondom, nagyszerű gyűjteményed van! Reginak is megmutattam, bár ő még csak 6és 1/2hónapos, de tetszett neki, mert szép színes! Gratulálok! Tényleg szuper!Kép

Kelimoni!
Boszinak igaza van, azt hiszem, mindannyian gondolkodtunk éjszaka! És nagyon jól tettél mindent!!!!!!!
Puszi
Kép

Kép
rayo

Húúú, micsoda hírekre jövök!

Anyám , Steiff, mennyi medve! Ez egy egész medvebarlang! Kép

Gilice! Nagyon drukkolok, és várom a híreket. Ahol vagy ott nincs NetCafe? Kép Vagy Nikinozso lesz a magyar hangod? Kép

Simineni, üdv a csapatban!

Annyira jó, hogy egyre többen és egyre "mindenfélébbek"(a gyerekek kora szerinti összetételére gondoltam) vagyunk.

Mera! akinek a gyereke pikk-pakk felöltözik, és nem csiga-biga, annak is irigy, irigy....

Kelimoni, hát ez nem egyszerű helyzet. A problémás életvezetés nem tanultság kérdése szerintem, és itt a szavaidból azt vettem ki, nem a gyerek, hanem a Te személyed vonzotta oda a mamát.Nagyon szerencsétlen kell hogy legyen valaki, és nagyon egyedül kell lennie, ha ezt a megoldást választotta. Tiszta szívből sajnálom, de azt hiszem én is úgy döntöttem volna, ahogy Te. Hisz, ha csak Te vagy neki menedék, mindig téged fog keresni, és ezt Gergő miatt már nem engedheted meg neki!!! És egyértelmű, hogy itt , most és az életben ezentúl mindig a gyerekünk érdekei szerint kell döntenünk!!

Új lányok! Iratkozzatok fel, (ha otthonosan érzitek magatokat itt) a topic táblázatába, ott van mindenkiről pár adat és e-mail cím + telefon is. Keressétek Ildi_kót! KépKép

Kép
Kép
ggabszi

Sukmesi! ggabszi@freemail.hu.
Várom, hogy írj! Kép Kép

Matiba! De jó, hogy jelentkeztél.

Programokról:
A koncertjegyemet ma veszem át. Látjátok, és nem is az utolsó pillanatban!!!

Mózeskosár Egyesület: kedden délután Vekerdy Tamás tart beszélgetést az örökbefogadott gyerekek speciális nevelési nehézségeiről. Legalábbis állítólag, még rájuk telefonálok és megkérdezem.

Szerdán, elsején pedig Gólyamesék a Mammutban! Én direkt a tesómat viszem, lássa a családból más is "élesben" mi vár ránk! Szóval edzem...
Hiszen tudják, mit szeretnénk, de fogalmuk sincs, hogy mennek a dolgok. És ezért nagyon jó többek közt, hogy megszületett ez a film!
(Na, nekem sincs sok fogalmam, csak amit tőletek tudok!) Kép

Kép
Kép
ggabszi

Steiff!
Most mutattam meg a lányomnak a macikat, hát el volt ájulva! Megkérdezte, hogy meg lehet-e őket nézni valahol? És neki ilyen is van meg olyan is de az a nagy tök szuper! Nagy örömöt szereztél neki.
Ildikó!
Feliratkoznék a táblázatodba!
köszönöm a kedves fogadtatást!
Simineni
simineni

Amneris!
Hogy áll a koncertjegy-eladás?

Kép

Kép
rayo

Kelimoni: Tegnap este, amikor a történetedet olvastam a férjem éppen kitúrni készült a gép elől, de ő is észrevette a leveledet és együtt olvastuk és utána beszélgettünk... Szerintem azt tetted, amire az életet adónak igazán szüksége volt, azaz meghallgattad és elmondtad, hogy mit tehet ebben az esetben. Nem hiszem, hogy ennél többet ésszerű lett volna tenned. Nem beszélve a lelki oldaláról, gondolom így is megviselt a dolog...Hát ezekre a dolgokra nem lehet előre felkészülni...

Gabszi: Vekerdy Tamás előadása minket is érdekelne, ha le tudnánk passzolni a csajszit. Hány órától lenne?

Ildi_kó! Én is szeretnék feliratkozni a táblázatba!

Kép
Kép
sukmesi

Közben megtaláltam a Mózeskosár Egyesület honlapját és ott szerepel az időpont: 17:30
Gyerekek és iskola a témája a beszélgetésnek.
http://mozeskosar.blogspot.com/

Kép
Kép
sukmesi

Szia Siminéni, és Sukmesi. Ildikó egy régebbi hozzászólásából ide másolom a táblázathoz kért adatokat.
Erre a címre kell elküldeni:kildi1@enternet.hu

Az alábbi adatokat kérjük:
Becenév
Név
Születési idő
1. alkalmassági határozat dátuma
1. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
2. alkalmassági határozat dátuma
2. gyermek neve
Születési ideje
Honnan fogadtuk örökbe?
3. alkalmassági határozat dátuma
3. gyermek neve
Születési ideje
Honnan fogadtuk örökbe?
4. alkalmassági határozat dátuma
4. gyermek neve
Születési ideje
Honnan fogadtuk örökbe?
Lakhely
E-mail cím
Másik e-mail cím
Honlap cím
MSN
Megjegyzés

Ildikó, remélem nem gond, hogy belepofátlankodom, csak segíteni akartam.Kép

Gilice, mi újság? Nagyon szorítunk nektek.Kép

Kép
Kép
atan

ELFOGYTAK A KONCERTRE A JEGYEK!!!
nikinozso

Ez aztán a szuper hír!!!!Kép
Kép

Kép
rayo

Simineni és mindenki!
Örülök, hogy tetszettek a macik.Kiállításom nem valószínű, hogy mostanában lesz, de mindenkit szívesen látok, ha éppen errejár egy kis macinézőbe.
Ildikó!
Én is feliratkoznék, ha lehet. Még nem olvastam vissza az egész topicot, és lehet , hogy tudalan vagyok, de lenne pár dolog amit nem értek.
Mi az az MSN és Skype ? Biztos nagyon tudatlan vagyok, de még nem hallottam ezekről.
És még egy kérdés: mi lesz a táblázat sorsa? Úgy értem, csak statisztika, vagy tanulmány készül belőle, vagy csak úgy magáncélra készül.Gondolom mikor elkezdtétek volt erről szó, de még nem találtam rá. Köszi!
steiff

Gilice "magyar hangja" jelentkezik!
Csak az egyik baba magzatburkából szivárog a víz, és mindkét baba teljesen jól van, ezért várakozó állásponton vannak a kórházban. Még 2000gr. alatt vannak, és ezért húzzák az időt, de rendesek velük, és odafigyelnek rájuk. A "két anyuka" együtt van azóta, hogy bementek. Gilicééknek a kórház közelében van éjszakai szállásuk.
nikinozso

Sziasztok!

Kelimoni: Bizony, nekem is sokat jár az eszemben a történetetek... Én nagyon beparáznék, olyan jó, hogy Te így helyt tudtál állni! Nagyon felnézek rád.

Steiff: Nagyon aranyosak a macik és tényleg jó sok van belőlük Kép A táblázatnak annyi a célja, hogy egymást jobban megismerjük és jobban be tudjuk egymást azonosítani, valamint hogy egy helyen össze legyenek gyűjtve az adataink, elérhetőségeink.
Az MSN és a Skype is egy-egy olyan program, aminek segítségével láthatjuk, hogy a barátaink (akiknek szintén meg van az adott program) fent vannak-e a neten és ha igen, akkor tudunk velük akár chatelni, akár élőszóban beszélgetni.
A MSN Messengert itt tudod letölteni: http://messenger.msn.com/Xp/Default.aspx?mkt=hu-hu
A Skype-ot pedig itt: http://skype-club.hu/elso.html

Simineni: Gyönyörűek a gyerekek!!! Külön köszönjük Marci fényképét is.

Atan: Köszi, hogy megírtad a táblázattal kapcsolatos tudnivalókat! Kép

Köszi a tegnapi drukkot, sikerült a vizsgám!!! Március 11-én lesz az alapfokú nyelvvizsgám, mind a szóbeli, mind pedig az írásbeli. Kép
ildi_ko

Nikinozso, nagyon megijesztettél,ám... Kép Tessék, különös érzékem van az utolsó pillanatokhoz.
A történet a következő: kedden felhívtam az Operaházat, hogy kérek jegyet. Mondták: nem kell elrakatni név szerint, menjek pénteken, tuti lesz.
Erre , mielőtt indultam volna, benéztem, és MIT LÁTTAM: NA, MIT LÁTTAM: elfogyott!!
Telefon hegyek: és óriási szerencse, visszakaptak 2 db-ot, és azt ma este 18 h-ig, mostmár névszerint, eltették nekem. Na, az "uccsópillanatosok" élete csupa stressz! KépKép
Kedves Gilicemagyarhang: várjuk a híreket!Bár jó lenne, ha a babók még pocakban maradnának.

Sukmesi! A téma ugyan nem az a Mózeskosárban, mint szerettem volna, de az előadó (nagy szerelmem Kép) igen. Én megyek, ez a téma is pont jó, Balázs jövőre elsős!!Te jössz?

Steiff, a táblázat csak "magáncélú", a gyorsabb és hatékonyabb kommunikációt elősegítő eszköz topicon belül. Jól megaszondtam , lányok? Kép

Steiff, Sukmesi és Simineni- tök jó, hogy itt vagytok... de mindhármotok véletlenszerű S betűvel kezdödő nickneve rejtett diszlexiás hajlamot hozott ki belőlem. Csak kapkodom a fejem, hogy ki,ki. Na, azért remélem egy-két nap és menni fog!KépKép

Megyek a jegyekért, mert a végén még az utolsó pillanatról is lemaradok!

(Ja, és ma azért tudtam ennyit írni, mert a jegyszerző túra miatt Balázs ma nagymamázik.)

Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Új lányok! (Sbetűsök...Kép) Ildi_kó emiljéből ne hagyjátok ki az 1-es számot, mert 1-es nélkül másik Ildikó jelentkezik, és szegény nem túl boldog, hogy Õt zaklatjuk a táblázatunkkal. Kép TAPASZTALAT!
Na, jó, tényleg indulok!

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

A STARTLAPON A PROGRAMAJÁNLÓ ROVATÁBA A KEDVES WEBES SEGITÕNK FELHELYEZTE AZ EGYESÜLET HONLAPJÁN IS TALÁLHATÓ MEGHIVÓT!

Ez volt a legfontosabb most, ezért ezzel kezdtem.

Siminéni, Sukmesi, Steiff! Üdv nektek köztünk! Kép

KeliMoni! Szuperul reagáltál tegnapi helyzetre!

Bocsánat lányok, h keveset irok, de elég kevés szabadidőm marad, azt pedig igyekszem a férjemmel és a két lurkóval tölteni. Gondolom elnézitek nekem, bár lehet, h nem is nagyon hiányzom. Kép

Ildi! Köszönöm, h ennyire örültél nekem! Kép Kérdésedre válaszolva: fiúk betegek, vasárnap este még semmi bajuk nem volt, hétfő reggelre Mati belázasodott, Daninak meg kötőhártyagyulladása lett. De ez még nem minden: elvittük Matit gégészhez, ellátta, ha már ott volt megnézte Dancsit is. Ezután jött a borzalom: a gyerek mindkét fülét fel kellett szurni, ugy, hogy előtte pénteken elvittük és látta orvos, mert nem tudtam, hogy piros-e a torka, - vagy mi van vele, mert más tünete nem nagyon volt - csak gyanús volt, hogy nagyon nem evett.
Szerencsére már túl vagyunk a nehezén, de 7főn még vissza kell menni, majd meglátjuk.

Bocsi, ha egy kicsit zavarosan irok, de nemrég értem haza a pénteki túlórámból.

Mindenkinek szép 7végét!
Vendég

Fürdés előtti érdeklődésKép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Hali! Kép

Ggabszi: Ne ijesztgess minket! Még jó, hogy végül is lett jegyed - amúgy beszöktettünk volna Kép
Köszi, hogy szólsz az 1-es szám miatt Kép Ketten már jelentkeztek is nálam, úgyhogy frissítem a táblázatot.

Matiba: DE igenis hiányzol!! És nagyon-nagyon sajnálom a fiúkat, főleg Danit, hogy felszúrták a füleit Kép Hála Istennek, nálunk még nem volt ilyenre sosem szükség (kopp-kopp-kopp). Nagyon sírt? És előtte nem is jelezte, hogy fájna a füle? Puszi nekik és jobbulást kívánok!!!
Az enyémek is köhögnek, meg folyik az orruk, de nem vészes, amolyan "szokásos téli nyavalya". Igyekszem sok gyümölcsöt és nyers zöldséget beléjük tuszkolni (na meg magunkba is Kép), és bizony bele-belecsempészem az ételükbe a picire vágott nyers fokhagymát, vöröshagymát is...

Képzeljétek, ma akartam venni Viviennek rózsaszín mellényt, mert most arra van rákattanva, hogy ami van, "nem illik" a rózsaszín ruhájához Kép Hát persze, hogy nem lehet kapni rózsaszín mellényt, pedig állítom, hogy a környező városok összes ruhaüzletét végigjártuk Kép Mindenesetre betértünk egy kínaiba, és 5000 Ft-ért a következőket vettük: a férjemnek egy melegítő nadrág és egy pár bőrkesztyű, Viviennek 3 pár harisnyanadrág, 1 pár orkán kesztyű, egy nagyon szép sapka-sál együttes és egy 3 részes együttes (nadrág, pulcsi, mellény). Nem rossz, ugye? Kép És az volt a legjobb, hogy úgy örült neki a lánykám, most pl. az új sapkában alszik Kép Kép Kép Bálintnak meg vettem két Kenguru Goldos harisnyanadrágot - szóval ma gyereknap volt Kép
ildi_ko

Ja, elfelejtettem:

Matiba, de jó, hogy fent van a hirdetés a Startlapon is!!!

Kelimoni: Milyen kis figyelmes már a nagyfiad!!! Kép
ildi_ko

Azért az sem semmi, hogy itt, a babanet nyitóoldalán is fent van a koncert hirdetése!!! Kép Most már csak az a kár, hogy csak ennyi jegy volt ;)

Na, most már leállítom magam, elég volt már ennyi belőlem Kép Puszi!
ildi_ko

Kelimoni: Nagyon jó a kép!

Ildi_kó: köszönöm az emilt, nagyon tetszett Kép Gratulálok a vizsgához!

Matiba: köszönöm az üdvözlést és nagyon sajnálom a fiúkat, a fülfelszúrás szörnyű lehetett mindkettőtöknek Kép Fokhagymát én is gyakran adok Rékának, szerencsére szereti is Kép Néha olyan fokhagymaszagú a lehellete Kép

Gabszi: A Vekerdy előadására elmentem volna, ha az örökbefogadásról szól, de mivel a téma még nem nagyon érint, valószínűleg nem megyek, bár én is nagyon szeretem. Nem biztos, hogy két nap egymás után le tudnám passzolni a csajszit és a Gólyamesét mindenképpen meg szeretném nézni!!

Nagyon örülök, hogy elfogyott a koncertjegy, ráadásul nagyon rövid idő alatt. KépSajnálom,hogy nem tudunk menni, de sajna már rég betervezett programunk van Kép

Kép
Kép
sukmesi

Gilice "magyar hangja" jelentketem!!
Kb. 20 perce megszülettek a lányok 10-es Apgárral, nem is olyan picik 2000gr. körül van mind a kettő!!!
nikinozso

Sziasztok!

Gilicééknek
Sok-sok ölelést küldünkKépGratulálunk! Jó egészséget kívánunk!
Sokat gondolok rájuk.
Kép

Matiba
Igenis HIÁNYZOL!!!!!!!!!!!
Kicsikédnek jobbulást!

Nikinozso!
Hurrá!!!!!!!!!Kép

Apa
Köszönjük, hogy a nyitóoldalra is feltettedKép.

Ildikó!
Kép És magadnak mit vettél?

A koncertre jön:
Kép Nikinozso, Kép Amneris
Ggabszi (utolsókból lesznek az elsőkKép),
Ildikó, Gyezsu, Matiba, Kizsó, Mony,Di-ti,Vicki,
És még?????
+Süni renóca.

Szép hétvégét mindenkinek Süni
süni_renóca

Isten éltesse a Gilicebabákat!

Kép
Kép
ggabszi

Reméljük Nikinozso sokunkat kell majd "szinkronizálnod" a közeljövőben! Kép Kép

Kép
Kép
ggabszi

Gilice!
De jó!!!Kép Gratulálunk!!!!!!Kép

A koncertre sajna mi nem megyünk!Kép
Kép

Kép
rayo

Gratulálok Gilice babainak! Jó egészséget és sok türelmet hozzájuk!

Ildikó! azt elfelejtettem leírni, hogy kb 1 évet vártunk mindkettőre.
simineni

Gilice!

Gratulálunk!!

Andi és Marci

KépKép
KépKép
marci_anyu

Gilicéék! Gratulálok a babákhoz és sok csodálatos napot, évet kívánok nektek.

Ma reggelre ilyen ügyesek lettünkKép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Nagyon sok boldogságot, egészséget, örömöt és türelmet kívánunk Gilicééknek!!! Kép

Kép
Kép
sukmesi

Ilyen szép reggelt!!! Millió puszi Gilicééknek!Nagyon örülök, hogy jól vannak a lányok!

Süni: Magamnak?? Kép Semmit Kép De lesz ám nekem is fényűzés nemsokára Kép Varratok magamnak egy-két szép kötényruhát! Az alkatom miatt ugyanis nagyon nehezen tudok üzletekben vásárolni felsőruházatot, inkább varratni szoktam.

Simineni: Beírom, oké, köszi!

Kelimoni: Milyen ügyes Gergő!!!! Ez igen! Olyan édes ezen a képen Kép
ildi_ko

A Gilice babyknek jó egészséget és az új családnak meg sok boldogságot kívánok! Lánykák nőjetek nagyra! Kép

Matiba! Hát persze hogy hiányoztál! A fiúknak meg küldök virtuális gyógypuszikat! Kép

Sajna most hosszabb hsz-ra nincs időm, de majd még jövök!

Puszi,
Di_ti
di_ti

Sziasztok

Gilice, nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánunk nektek.

Kép

Kép
Kép
atan

Remélem, nem untatlak titeket a képekkelKép

Vendégeskedni voltunk:
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni!
Nagyon cuki a kisfiad!!!Kép
Csak egy kérdés: nem fókuszál rosszul a fényképezőgéped? vagy automatára állítod?
Puszi
Kép

Kép
rayo

Rayo: a kép telefonnal készültKépA digitális gépünket kölcsönkérte egy "kedves" ismerősünk és eladta.Kép Most készülünk újat venni.

KépKép
KépKép
kelimoni

Gilice!

Nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánunk!Kép

Mi is megyünk a koncertre.

Kép
rvan

Kelimoni!
Bocsi, akkor viszont szuperek a képek!Kép

Kép
rayo

Sziasztok!
Elkészült a két utolsó dekorgumi állatka:
Kép
Kép
KépAz oroszlánnak világosbarna az arca, nem lilaKép

Kelimoni
Dehogy untatsz!
Milyen ügyesek vagytokKép Én minden új képnek nagyon örülök, először mindig végigfutom az írásokat, hogy tett-e fel valaki új képet és csak utána olvasom az üzeneteket.

A koncertre jön:
KépNikinozso, Kép Amneris
Ggabszi (utolsókból lesznek az elsők),
Ildikó, Gyezsu, Matiba, Kizsó, Mony,Di-ti,Vicki,Rvan
És még?????
+Süni renóca.

Üdv Süni
süni_renóca

Gratulálunk Gilicééknek, és jó egészséget a lányoknak!

Bár szívesen meghallgatnánk Amneriséket és találkoznék Veletek, de épp elutazunk egy kis sízésre. De nagyon örülök, hogy már telt ház van!
mera

Kelimoni: Szerintem nagyon jó, hogy már kimozdultok Gergővel!! Bár a képen nem tűnik túl lelkesnek Kép azért biztosan élvezi a kiruccanásokat Kép A két gyerkőc a baráti vagy a rokoni társaságotokhoz tartozik? (Bocsi, ha semmi közöm hozzá Kép)

Süni: Nagyon aranyosak az állatkák! Aztán láthatnánk egy olyan képet, hogy hogyan néz ki együtt az összes, a végleges helyükön? Kép

Képzeljétek, Bálintom már szaladni próbál Kép
ildi_ko

Renóca: Te annyira ügyike vagy! Már előre irigylem azt a gyerekszobát, ahol a picurkátok fog lakniKép

Ildikó! Húú, Bálint milyen ügyesKép Lehet, hogy futóbajnok leszKép

A két gyermekre anyósom vigyáz. A kisebbik kislány, Rita a neve, ő kínai. A nagyobbik fiú, Dávid a neve és vietnámi. Rita igazi kis ördög, senkire sem hallgat és mindig valami rosszban sántikálKép. Dávid egy kis nyugodt fiúcska, most megy elsőbe és már komolyan beszél erről a változásról. Naaaagy tervei vannak az iskolával kapcsolatosanKép

Gergő nem volt elragadtatva attól, hogy kikerült any öléből. Ennek hangot is adottKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Lányok!

Én sajnos lemaradok a koncertről, mert úgy gondoltam majd jövő héten veszek jegyet. De így jár aki nem tudja a februári beosztását. mint tegnapelőtt kiderült pont szabadnapos lennék. Majd legközelebb!
Előre is mindenkinek jó szórakozást kívánok.
simineni

Ildikó!
Küldöm én is a táblázatot.

Gilice családnak hatalmas gratula!!

Egy kérdésem lenne: topictalit szoktatok szervezni?
steiff

Süni!
A zebra nagyon tetszik!Kép Persze a többi is, de ez különösen jó lett!
Kérhetnék tőled egy nagy szivességet? Írnál nekem gyerekdalokat? Egyszerűen alig találok olyat, ami tanítható!
Ezt a Ringató honlapjáról vettem le:
Felnőtt játéka a kisgyermekkel:

Kéz-játékok:

Áspis, kerekes,
útifüles, leveles,
bíbola, bíbola,
pacs, pacs pacs.

Kis köröket rajzolunk a gyermek tenyerébe, a végén: "pacs, pacs, pacs"
belepaskolunk.
.................................................................................................................

Két tenyerünkkel simogatjuk a gyermek arcát:

Cicuska, macuska
mit főztél, Katuska?
A tenyerében az ujjunkkal kavargatunk:
Kevertem babocskát,
sütöttem pampuskát,

A két kezét begyűrjük a tenyerünk közé: egyszer jobbra, egyszer balra
lendítjük:

Ide raktam, oda raktam,
Úgy teszünk, mintha az öklét meg akarnánk enni:
utoljára jól bekaptam, hamm, hamm, hamm...

.................................................................................................................

Ence, Bence, kis kemence,
kis medence a Velence,
ne búsuljunk semmit Vince,
tele van az icce, pince

Bubája, bubácska esti csillag ragyog,
Aludjál, aludjál én is álmos vagyok,
Tündér öltöztessen, csillag csókolgasson,
Liliom öleljen, anyád simogasson.
(népi mondóka)

Remélem, a Gilice-cslád jól van!Micsoda öröm!Kép
Kép

Kép
rayo

Megpróbálok felrakni a gyerekekről babaképeket, hogy kelimoni is megnyugodjon, hogy Gergő egyáltalán nem kövér.KépKépKép
simineni

Sziasztok!
Megjöttünk a Balcsiról, gyerekek kikorcsolyázták magukatKép (Na jó, csak 2, a harmadik huzatta magátKép
Gilice, nagyon gratulálunk a két kis virágszálhoz, nagyon szorítunk, hogy minden rendben menjen!!!!
Kelimoni, egyre többet tud a csöppség. Felnyomja magát, vagy már fordul is?
Süni, igen jól néznek ki az állatkákKép Sorozatgyártást is kezdhetnél...
Simineni, igen aranyosakKép Ilyen hurkás képeink nekünk is vannakKép
Rayo, a www.gedeon.fw.hu oldalon is találsz gyerekversikéket, én is onnan nyomtattam egy csomót.
Boszi
szuperboszi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?