Sziasztok!
De jó,hogy mindenki írt,és ilyen sokat
Mostanában úgy eltűntetek
Bárányhimlő:
Nem tudjuk honnan kapta el. Azt mondják Érden most sok a bárányhimlős,és benne van a levegőben.
Dominikon még mindíg semmi jel. Palkó úgy viselte,hogy tull.k. sehogy. Semmit sem érzett,néha viszketett neki,de ennyi. Nem volt lázas,sem levert,csak a szobafogság nyomasztotta. Tegnap lement a körzetijéhez,aki jövőhéttöl elengedte dolgozni,mert képzeljétek már a pörkök is leestek. Ez valami gyors,nem túl intenzív(hál isten) vírus lehetett.
Judy!
Nem Domini,hanem az apja unta szarrá magát itthon. Én kihasználtam a helyzetet,és csavarogtam
Akartam venni néhány göncöt,de hát semmi
Pedíg azt hittem majd milyen jól járok a leértékelésekkel. Mérgemben vettem Dominiknak,és nekünk is egy-egy szép ágyneműhuzatot. Olyan réóta szerettem volna valami igazán szépet.
Xsara!
Rendes gyerek
Tudja,hogy neki ilyenkor ágyban a helye. Én bevallom őszintém már 11-kor beályultam.
Andi!
Nagy volt a lárma a lakcsin? Mi anyuéknál voltunk,ők meg a hegyen laknak üdülő övezetbe,ott nem volt nagy lárma,csak kisebb tüzijáték.
Csajok! Várjatok ám meg minket a talival,még két hét a lappangási dő Domiban.
Kéz,és láb törést,meg egy kalappal,stb.. a vizsgáitokhoz,kis okosak!
Ákata!
Én magánhoz jártam Pestre az Érdieket nem ismerem csak hallomásból,de azok sem túl jók.
Puszi
Noémi