Új privát üzeneted érkezett!

:oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 10:37-kor.

katus78

Katus, pont szemben a Fehér Rózsával!
Egy ilyen barackszínű ház folytatása bent. Vörösfenyő a kapu, nincs házszám (már a kapun). Kép
Ha meglesznek a picik, tudunk együtt sétálni! Mit szólsz?
Vendég

Nercsi,
Méred hogy a baba mennyit eszizik?
V
Vendég

Vero!

A nagyon szuper lenne, mert úgyis mindig egyedül sétálunk, májusban szülsz ugye? Én nem mertem ajánlani.Kép Akkor már jó idő lesz.
Ki a védőnőd, gyerekorvos?

katus78

Most jelentkeztem be a fogdokihoz, tegnap este óta fáj már a fülem is.
Kíváncsi vagyok mi lesz, eddig itt Sopronban nem voltam, Pécsen van a dokim.

Úgy néz ki nincs tejem, vagy nagyon vizes.Kép
Már az 5-dik fajta tápot próbáltam ki de egyik sem kell neki, KépKépKépNem tudom mi lesz, most hozza a Jocó a következő fajtát, szórítcsatok.

katus78

Katus,
hát kitartás a fogdokihoz is és az etetéshez is. Fogdokit én is halogatom... Igaz nem fáj, csak van rajt javítanivaló...
Az, hogy nem eszi a tápot csak azért van, mert egyszerűen nem ízlik neki? Ezek csak ízben másak? Vagy másban is különböznek?

nadine81

Katus! Remélem hogy a fogfájásodat meggyógyítja a doki és szorítok hogy a baba elfogadja a tápot!

KépKép
nicika

szia LAnyok!!

NA vegre van egy kis idöm irni!
Szoval mi vasarnap delutan ota itthon vagyunk! Kép
Mindegyikünk jol van, szerencsere rengeteg tejem van, a picike mar 3610 g volt tegnap, vagyis öt nap alatt elerte ill. kicsit több is mint a születesi sulya. Nagyon nagyon jo gyerek, alszik es eszik!
LAnyok!
Azt hiszem ilyen boldog meg nem voltam mint ezzel a kis maszattal! Kép
Nicika!
Küldök majd kepet, felteszed nekem ?
A szüles viszonylag gyorsan lezajlott. 7 ora, ebböl az elsö oraban meg nem nagyon voltak fajasiam. Sikerült fürdökadban szülni, en csak mindenkinek ajanlani tudom, nekem nagyon bejött! Az elsö 3 oraban nem tudtam belemenni, mert eppen tele volt mindegyik kadas szülöszoba. A szüles szerda ejjel 11,45-kor kezdödött el, akkor kezdett szivarogni a magzatvizem. Kb.00.45-kor ertünk be a korhazba akkor mar 2-3 cm-re nyitva voltam. Aztan kb.01.00-kor indultak be a fajasok ugy igazan. 03.40-ig egy szülöagyon meg labdan probaltam a fajasokat atelni, de csak a vizre vagytam. Kép Amikor a kadba kerültem 3-4 cm-re voltam nyitva! Aztan a vizben 05.00-re csekely masfel ora alatt teljes tagulas es jött 2 oran keresztül a kitolasi szakasz! Talan valamivel jobb mar. Es aztan 06.53-kor megerkezett LARA!
Egy pillanat alatt elfelejtettem szinte minden fajdalmat csak az öröm es a vegtelen boldogsag volt itt!
Es kepzeljetek meg gatmetszesem sincs, ami biztos a viznek is köszönhetö!
A korhazban nagyon kedvesek voltak az orvosok meg a növerek is! Mindenben segitettek, szoptatas, pelenkazas stb. Ugyhogy nekem csak pozitiv elmenyeim vannak!
A ferjem is nagyon jol csinalta a dolgat, meg a szülesznö meg is kerdezte, hogy neha nem-e akar egy ket müszakot bevallalni. Nekem nagyon sokat segitett, hogy mellettem volt.
Sajnos itt mar nem tudok olyan aktivitassal reszt venni, mint elötte, de igyekszem követni az esemenyeket!
Nercsi!
Neked is megegyszer gratulacio! Es nagyon edes kisbabad van!

Kép
Kép
reni76

Szia Reni!

Nagyon gratulálok nektek a kis Larahoz.
És nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a szülésed. Nagyon szuper, hogy elkerülted a gátsebet.
Gratula a férjednek is, nagyon aranyos lehet.Kép

katus78

Reni!

Gratulálunk a picihez!!!

Kép

A szüléshez is, ügyes voltál!
Vendég

Katus,

Nem hízik a baba? Onnan gondolod, hogy vizes a tejed?
Egyáltalán nem fogadja el a tápszert, vagy valamennyit iszik belőle azért?
Májusban szülök, igen. Te mikor is? Kép
Vendég

Katus,
Nem bírlak megtalálni az archívban, olyan másképp van minden. Lehet, hogy most nem is vársz babát? Úgy össze tudom keverni a dolgokat!! Kép
Vendég

Hello Vero!

Semmi baj, én is sokkmindent összekeverek!!!
Én augusztus 17-én szültem, kisfiam van Máté.
Nem eszik semmit a tápból, sokszor szopik, van hogy 2 óránként, érzem, hogy semmi nincs a mellemben, éjjel hatszor kelt fel egyik nap. A jobb cicim nem is kell, neki üvölt.
Ez a táp sem jött be, maradt a tejpép, az ízlik neki.
Amit ma ajánlott a doktornő táp a finnyás gyerekeknek, az sem kell. Kisérletezünk tovább.Kép

katus78

Reni! Jaj de örülök hogy írtál és hogy minden rendben veletek! Igazán irigylésre méltó szülésed volt! És gratulálok hogy nem kellett gátat vágni! Nagyon ügyes vagy! A képet várom természetesen (pickwicktea@freemail.hu) és azonnal felrakom a lányoknak! Kép Az is szuper hogy bőven van tejed! Ej de irigyellek! Kép

KépKép
nicika

Na itt is volna Reni és a kiscsaj! Kép
Jaj olyan gyönyörű baba! Kép És olyan kis picike! Kép
Még egyszer gratulálok nektek Reni!

Kép
Kép

KépKép
nicika

Ja és az első kép rögtön a baba születése után készült, a második pedig aznap délelőtt!

KépKép
nicika

Reni!!!!
Gratulálok nektek én is, nagyon örülök, hogy jól alakultak a dolgok és szép élményekkel tértetek haza erről a nagy eseményről!
Nagyon jó egészséget kívánok mindkettőtöknek, nagyon szép kislány Lara! És mennyi haja van!! Kép
És rólad is csak úgy sugárzik a boldogság, látszik, hogy nem viselt meg a dolog, olyan friss és boldog vagy! Kép
Csak így tovább, legyetek jók!

Puszi: Viol. Kép

Kép

nadine81

Sziasztok!

Mar nagyon regen jartam a Babaneten, es nem is tudom, hogy mennyire passzolok bele a topicba, ugyanis en jelenleg nem Sopronban elek, hanem Kanadaban, de Sopronban szulettem es eltem 23 evet, es minden evben otthon toltok par honapot. Ahogy nagyjabol beleolvastam a topicba ti mind frissen szult vagy meg pocakos anyukak vagytok. Nekem van egy 5 eves es egy 11 honapos kisfiam.
Remelem nem baj, ha neha benezek hozzatok.

Vero!
Megneztem a profilodat, es azt akarom kerdezni, hogy neked a lanykori neved nem Barany veletlenul? Mert ha igen, akkor asszem ismerjuk egymast, vagy legalabbis en ismerlet teged. Kép

Sziasztok!

Agi

Kép
Kép
agi

Szia Ági!
Persze gyere bátran közénk! Itt sem mindenki Soproni, vagy Németországi kismamánk is, illetve már anyukánk Reni! És vannak nagyobbacska babáink is! Kép Szóval érezd jól magad nálunk! Kép

KépKép
nicika

Szia Ági!
De igen, Bárány. Honnan ismersz? Én is éltem Kanadában 3 évet! (Ottawa;Hull) Ott jártam gimibe. Ti hol laktok? Látom Calgary, megnéztem én is a profilod! Jó messze van Ottawától! Hát még Sorontól! Kép Ja, és fényképész vagy mint apukám. Üdv itt!! Nagyon szép családotok van!

Reni!
Nagyon szép kislány!! Megértjük, hogy nem tudsz itt lógni egész nap. Mi sem jövünk annyit ha már meglesznek! Majd azután pár hónappal! Kép

Katus!
Én a fiamat augusztus 21-én! Szerintem ha nem kéri ne erőltesd annyira a tápszert, már elég nagy baba, kaphat tejpépet, + az enyém ilyenkor már evett zöldségfőzelék bébiételt. (Kecskemétit létezik még?) Nem tudom most hogy van, meg kéne kérdezni a dokit. Ha nem fogy a baba, elég neki a vizes tejci is + tejpép, főzelék. Volt nekem is olyan időszak, amikor ideiglenesen kevesebb tejem volt, néhány napig szopizottt egyfolytában, és több lett éppen emiatt. Persze nem könnyű, azért beszélj a gyerekdokival. Nekünk régen a Barna Kriszta volt, de olyan tömeg volt mindig nála, hogy átmentünk a Schwarz Máriához.Védőnő Varga Györgyné a kislányát tanítom angolra! Nagyon helyes védőnő. Fel is lehet hívni a dokit, nem?
Ja, és mivel írtad, hogy hasfájós volt én a gyümölcsöt nem erőltetném bármit is mondd a védőnő a gyümölcssav gyilkos hasfájdító (alma, narancs, stb),a banán meg fog mint a beton!
Neked ki a gyerekorvosod, védőnőd?

Üdv:
Vero
Vendég

Helloka!

Ági,
üdv köztünk, örülünk neki, ha benézel hozzánk! Hűűű, de messze kerültél nem csak Soprontól, hanem az egész országtól is! Mi a sztorija? De mindjárt nézem én is a profilodat! Kép

Vero,
engem most megleptél ezzel a 3 év Kanadával, nem tudtam róla! Kép Tök jó lehetett! Kép

Nadine 28+0 Kép Kép Kép

nadine81

Ági,
nagyon szép képek a nagyon tüneményes gyerekekről! Kép A legjobb a mosógépes és a galuskás! Kép
És 25 (majdnem 26) hetesen milyen nagy volt már a pocakod! Én nem is láttam a különbséget a 30 heteshez képest... Kép
Én csak szeretek fotózni, de a munkám nem ez. De biztosan naaaagyon érdekes lehet! Kép Irigyellek! Kép

nadine81

Nadine,
Persze, nem szeretek dicsekedni vele. Veronika vagyok és éltem 3 évet Kanadában. Képzeld el, milyen hülyén hangzana! Kép
De onnan az angolttudás. Kép Meg a francia Kép
Tiszta haszon ott élni. Kép
Vendég

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 10:40-kor.

katus78

Nekem is a fotózás a hobbim! Hihetetlenül imádom! Már egy halom pénzt beleöltem a képek előhívásába!

Katus! Küldd el a képeket nekem aztán lekicsinyítem és felrakom! pickwicktea@freemail.hu

KépKép
nicika

Sziasztok Csajok!

Reni, gratulálok a kis Larához, gyönyörű kislány. Kis hajasbaba. Kép Hihetetlen, hogy pár napja még csak vártuk őket, most meg már a karunkba tartjuk őket.
A gumilabda nekem is sokat segített, meggyorsította a folyamatot. Mi fél 4 körül értünk a kórházba, mert szintén szivárgott a magzatvizem. Fél 6-kor ért be a dokim, akkor kaptam oxitocin infúziót, amitől rendesen jöttek a fájások, így 10.15-re ki is bújt a drágám. Már nagyon szép emlékként él bennem a szülés, persze közvetlenül utána azt gondoltam, soha többet....Kép
Kívánok nektek sok tejcsit, sok boldogságot!!!

Ági, nagyon jó hogy, csatlakozol hozzánk. Kép Édesek a fiaid. Meséld el, hogy kerültél Kanadába! Hol vannak a képek amiről Nadine írt???

Katus, nekünk is a Kiss Miklós a dokink. Nekem szimpi, bár eddig csak kétszer találkoztunk.
A gyerekorvos a Mikola Zsuzsa.
Vero, te is szerettél itt élni? Mi nagyon, csendes, nyugodt környék.
Lányok!! Én is akarok csatlakozni a sétához. Majd néha összehozhatnánk. Kép Ha van kedvetek.
Nekünk nincs mérlegünk, nem mérem itthon. Jövő héten visszük dokihoz, ahol mérik, majd ha nem eléggé gyarapszik, akkor bérlünk egyet.

Amúgy jól vagyunk, Alíz eszik, alszik, bár éjjel volt egy órás menet, de ennyi belefér. Kép

Erika

Katus, kalappal a fogdokihoz!! Remélem a tápszer is beválik minél hamarabb! Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vero,
na jó, nem is így gondoltam ám, hogy az első mondatba beleszövöd, hogy ott voltál! Kép Kép

Erika,
Ági képeit a profiljából tudod megnyitni. Ha rákattintasz itt balra a nevére. Kép

Hm... Épp most készült el a fincsi kis pudingom. Van hozzá egy kakaóscsigám, de jó kis kalóriabomba így délután! Kép

Ja, Viol vagyok és a Jerevánon nőttem fel! Kép Kép Kép

nadine81

Nercsi!
Biztos gyarapszik, hiszen eszik rendesen elég hetente mérni. Én soha nem tudtam jól mérni, aztán csak ideges lettem tőle.
Sétát meg beszéljük meg,például akinek már van babája az mehet már együtt, pl Katussal. Én mennék baba nélkül is, de ezek szerint felugorhatok csak úgy is (aranyos vagy Katus)Kép, és mivel még dolgozgatok, meg van ugye a nagyfiú nem tudom egyenlőre hogy tudom összehozni. Lehet, hogy majd amikor már nem dolgozom semennyit (utolsó hónap, tehát áprilistól kábé), de ha meglesz
a baba mindenképpen!! Van itt játszi is, a Szent István mögött, meg a Józsefen is azt is megoldhatjuk hogy a nagyobb gyerekek tudjanak játszizni. Pl, ha Gabó itthon van, vagy a Máté nagyobb lesz.

Katus!
Megnéztem a főzelékeket, van egy csomó 4 hónapos kortól, igaz nem Kecskeméti, hanem Nestlé borsófőzelék például, azt is nagyon szerette az én fiam. Ezek szerint a dokinő is azt mondta h lehet adni! Csak ne sokat egyszerre! Jövő héten szerdán megyek védőnőhöz, de szerintem ne ott talizzunk, mert a betegrendelés is ott van, és hát...
Mi a családnevetek? Illetve mi van a kapun?

Nadine!
Van még a kis overállból a Tescóban egy darab 56-os, és egy db 62-es!!!! Kék színű, és 999Ft még mindig! Ugyanolyan mint a Nicikáé! Ha nagyon kívánod, siess el érte! Kép El van dugva,közel oda ahol a cumisüvegek vannak, kilógatták egy alsó részre.

Ja, még valami Katus.
Az én gyerekem utálta amit főztem neki, krumplipüré ilyenek, és attól is ordított, fájt a hasa úgyhogy ha esetleg ilyen előfordul,szerintem ráérsz a főzéssel amikor nagyobb lesz! Én biztos hogy nem fogok semmit főzni neki míg legalább ne 7-8 hónapos mégegyszer nem teszem ki magamat annak a csalódásnak (1. nem ette meg 2. ordított tőle! 3. meg kell fontolni hol veszed a zöldséget, mert mindenféle méreg lehet benne, főleg ami földbe van pl: sárgarépa,krumpli)

Na, lelövöm magam! Kép
Vero
Vendég

Nadine!

Egyszerre írtunk!
Oké, tudom.
Na akkor:
Veronika vagyok és nincs egy Pepsim! Kép
Vendég

Elfelejtettem válaszolni Nercsi:
Imádtam ott, akárhányszor arra megyünk mutatom a fiamnak, látod anya itt nőtt fel! Erre ő: És mindig el kell mondani? Má' kívülről fújom! Kép Kép
Vendég

Én gyümöltorit csinálok kalóriabombának!
Vendég

Én meg Milkát ettem! Kép

KépKép
nicika

Vero,
köszi a tippet, de azért nem futok be Sopronba. Illetve ha belegondolok, amikor a lánykámnak overall kéne, lehet, hogy már nem is lenne jó neki a 62-es sem.. Azt hiszem..
A gyümitorti fincsi lehet! Szeretem, csak a puding egyszerűbb volt! Kép

Hm... És úgy innék hozzá egy Pepsit! Vero, nincs ötleted?? Kép Kép Kép

nadine81

Sziasztok lanyok!

Koszi a fogadtatast! Eleg hosszu tortenet, hogy hogy kerultem ide. Meg 93-ban meghivtak a szuleim baratai, hogy gyakoroljam a nyelvet, mert angol szakra akartam utana jelentkezni. Akkor ismertem meg a ferjemet, 96-ban volt az eskuvonk, azota itt elek.

Katus!
Balint normal sullyal szuletett, aztan az elso 3 honapban 1 1/2- 2 kilokat hizott. Mar kezdtem aggodni, de kesobb egeszen lelassult, es most, kozel 1 evesen meg nincs 10 kilo. Majd teszek fel frissebb kepeket is.

Vero!
Pontosan apukadon keresztul ismerlek. Anno az en apukam egyutt dolgozott vele, es mivel en sokszor voltam bennt nala a Szechenyi teren, onnan ismerem ot is meg teged is. Persze meg egesz kicsik voltunk akkor. (Meg mielott kijottetek Kanadaba.) Ezenkivul a hugommal egyutt dolgoztal a nyelviskolaban (Balogh Eszter Kép)
Mikor fogsz szulni? Mikor koltoztetek vissza Mo-ra es miert? En sem szeretnem az egesz eletemet itt leelni, csak az en ferjem nem sokat tud egyelore magyarul, igy picit nehezebb, de nekem Sopron a vilag kozepe. Kép Tavaly egesz augusztus-szeptember-oktobert otthon toltottem, es iden is megyunk juni vegen es aug. vegen vissza. Mar alig varom.

Bocs, hogy most csak ennyit irok, megyunk reggelizni, aztan majd visszaolvasok, hogy ne kerdezzek olyasmit toletek amit mar leirtatok.

Agi

Kép
Kép
agi

Csajok inkább még egy szülés, de most annyira fáj,a fülem is!!!
Megnyugtatott, hogy lehet, hogy jobban begyullad, mert már késön volt a tömés, csak azt nem értem, hogy akkor miért tömte be?
Kép Kép Kép

katus78

Sziasztok!
Végre ide kerültem a gép elé amióta apa itthon van egész nap itt trónol.Persze mi mindíg örülünk ha nem dolgozik.Kicsit nagyvonalakban olvastam vissza amiket írtatokelőre is bocsi mindenkitől.
Először is szívből gratulálok a két ujdonsült anyukának.Nagyon gyönyörű mind a két baba.Most kezdődik ám csak az igazi boldog élet.Az eleje lehet,hogy egy kicsit fárasztó és nehéz lesz,de ezek a kis porontyok minden fáratságot megérnek.
Én is szívesen kipróbálnám a vízben szülést,de itt ilyenre nincs lehetőség.Sajnos!!!
A kilókról.Hát egyikőtök sincs elhízva.Nagyon keveset hízott mind a kettőtök.Nem tudom,hogy csináljátok nekem nem sikerült.De ez ugye mindenkinél változó.

Szia Ági!Üdvözlet körünkben.Mindenkit szívesen látunk.Ha van egy kis időd írhatnál többet magatokról.Ja!Én is gratulálok Áron bizijéhez.Nagyon ügyes vagy!!!!!!!
Hát nem tudom megint mikor jutok géphez,mert holnap jön anyu meghát apa is itthon van.Majd igyekszem,mert most is nagyon lemaradtam.
Vendég

Ági!

Most megyek 6-ra be a nyelvisibe, és az Esztit váltom elvileg a teremben! Sőt a Sörgyárban is együtt jártunk mindig, és őt kértem meg hogy vállaljon el egy kissrácot, amikor vérezgettem (aki szintén Áron, mint a fiam).
De most mennem kell, mert elkések!
Majd írok bővebben!

Szegény Katus együttérzek!
Kaptál fájdalomcsillapítót? Ha igen, mit?

Nadine, csak gondoltam hátha, annyira tetszett neked az overal. Pespsit talán a Kata tud! Kép Kép
Kép
Kicsi a világ!! Kép
Vendég

pespsi Kép ez jó, elírtam Kép
Vendég

:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 10:43-kor.

katus78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 10:44-kor.

katus78

Köszönöm a Pepsit! Kép

Holnap írok még!

Jó éjt!

Nadine és Dorka 28+0 Kép

Kép

nadine81

Nektek is jó éjt!

Kép

katus78

Anyós meddig marad?Majd írd milyen volt.

Minden anyukának és babájuknak és minden leendő anyukának nyugodt éjszakát!
Vendég

Az alvóknak jó éjt!

Ági!
Nem volt az Eszti, asszem kifutott a spanyol csoportja. Kép
De valamikor csak összefutok vele,amúgy is kell vele beszélnem.
Szerintem mesélj Te inkább Kanadáról, én már több mint 10 éve hazajöttem, néha úgy tűnik ezer éve volt. Néha azt álmodom, hogy megint ott élek az a legfurább, olyankor mindenki angolul beszél, még a soproniak meg a rokonok is. Calgary szép hely (bár Kanadában kevés nem szép hely van) Hol laktok, mit dolgoztok(tatok) jár a pici oviba, vagy baba klubba?

Gabóca!
Köszönöm a gratut, és nem baj ha nem válaszolsz mindenkinek azonnal! A fő hogy apa otthon van, ez olyan jó tud lenni!

Üdv: Vero
Vendég

Nicika!Nem is olyan nagy még a pocid bár majd most fog igazán megnőni.Nagyon szép lett a falatok.Ügyik vagytok.Megkérdezhetem,hogy hány éves vagy?Olyan fiatalnak tűnik az arcod,de lehet,hogy ezt ám már írtad!A pár nappal ezelőtti kérdésedre ha fájásod lesz észre fogod venni.Azt nem lehet nem észre venni.Josló fájás vagy ilyesmi még nincsen?
Vendég

Sziasztok!

Most csak egy sorra jovok, mert bazi almos vagyok, mar regen aludnom kene. Kép Egyelore odaig jutottam, hogy tettem fel par friss kepet is a profilban levo fotoalbumba.

Agi

Kép
Kép
agi

Hello!
Lehet,hogy én vagyok béna,de a profilba,hogy tudom megnézni a képeidet?Mert nekünk simán a fotóalbumban van.
OLyan hülye érzésem van mostanában.Most,hogy már személyesen is ismeritek egymást olyan kíavülállónak érzem magam.Persze ne értsetek félre jó,hogy ti már személyesen is találkoztatok,mert ez tök jó és lehet,hogy én vagyok a hülye,hogy így érzem.Na mindegy nem sajnáltatom magam.Képzeljétek!Múlt héten a Balázs megálmodott 5 lottószámot.erre föl vettünk 5-heteset,de eddig még semmi bár 3-hét még hátra van belőle.Utánna megálmodta,hogy ebből kihúztak 4-et.Én a héten megálmodtam,hogy kihúztak belőle 4-et.Erre föl tegnap vettünk 6-lottót is hátha véletlen ott húznák ki őket.Nem szoktunk játszani,de most muszáj volt venni hátha ránk mosolyog a szerencse.Bár ha olyan leszek mint anyu akkor nem igazán leszek szerencsés.Már kétszer is lehetett volna 5-se.Egyszer pár évvel ezelőtt utánna ha jól emlékszem pár hónapja volt a 800milliós azon is ötöse lett volna.Mind a kétszer azért nem nyert,mert épp akkor nem adta fel a szelvényt.Szegény majdnem szívinfarktust kapott.Szegény nem igazán szerencsés ebben az életben.Hát most kíváncsi leszek,hogy legalább egy 2-sünk lesz-e.Na most megyek lassan alszik a Levi csak apa most éppen fát vág így ide tudtam surranni picit.

Szép napot mindenkinek.
Vendég

Ági!Megtudtam nézni,mert láttam korábban Nadine írta már Erikának.Nagyon szépek a fiaid.Gratula hozzájuk.Én még meg sem csináltam a profilomat.Asszem most orvosolom a problémát.
Vendég

:oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 10:45-kor.

katus78

Gabóca!
Klassz lett a profil!
Ne beszélj ilyeneket, mi sem ismerjük mind egymást! Meg amúgy is számítunk rád, ha itthon leszel! Írtam is korábban. Kép Csak legyen már jobb idő, összehozunk valami talit! Igaz, lányok?

Vero
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?