Sziasztok!
Végre sikerül kicsit idejutnom
A nagy helyzetség az, hogy nagyon belebonyolodtunk a lakásvásárlásba, de mint nálunk minden, ez sem megy csak úgy ripsz-ropsz..
Merthát ugye lakás az kőll, csak píz, az nincsen...
A lakásvásárlás meg ppont olyan mint a háború, csak 3 dolog kell hozzá: pénz, pénz, pénz! szóval most rokonság körbekunyiz kölcsönért, kioktató szentbeszéd lehajtott fejjel végighallgat, majd mélységesen meghunyászkodva széles seggnyalással megköszön seghítséget, vagy rosszabb esetben éppenséggel a nem segítséget.
Addig meg árulom a telkünket, hogy a kölcsönpénzeket vissza tudjuk adni a megbeszélt határidőre.. Ha valaki tud érdeklődőt...
Jerry már írt, hogy őket lehet hogy érdekelné, de szerintem nem sikerült apjukkal egyeztetni, mert aztán mégse jelentkezettt azóta..
MAjd a következő érdeklődő talán..
Lili érezte rajtam, hogy nagyon feszült vagyok, meg talán túl sokat is járt az agyam, nem tudtam rá úgy figyelni, ahogy kellett volna, így most aztán minden pillantban követelte a figyelmemet.. Néha egész hajmeresztő akciókkal, pl. ma éppen 3x esett rá a kis kókuszdiójára.. Még szerencse hogy jóóó kemény
Ez a kölök mindenhova felmászik, és nem lehet semmit eltenni előle,mert fogja magát odahúzza a széket,ha úgy sem éri el, ráteszi a bilit, arra lép fel, stb.. a hita ló rendeltetésszerű használata teljesen elképzelhetetlen, kizárólag állva hajlandó a hátán lenni, és ha meglát minket elrugaszkodik és ugrik. Kész kaszkadőr.. Azért az esések mennyisége alapján van még mit gyakorolnia - vagy az is lehet, hog az esés is már a kaszkadőrsuli rásze.
NE haragudjatok nem tudtam jegyzetelni, csak ami eszembe jut írom:
Félévi klassz bizikhez gratula a tesókáknak és a mamáknak!
Anikó! Kata hallása...
Nekem 3 évesen vették ki az orrmandulámat, nem is emlékszem rá, semmi gondom vele...
Vera! fogorvosomat én is szeretem, de már sajnos régen nem jutottam el hozzá, mert 1. nem t'om Lilit kire bízni, 2. sajna a pénz is számít.. Pedig kéne, van egy gyulladt bölcsességfogam, + lyukasak is. Nekem a terhesség + szoptatás vágte teljesen tönkre a fogaimat - na meg amúgy is silány génállomány örököltem ilyen szempontból!
Andi! Remélem minden rendben lezs manókád bőrével!
Orsi! Autócsere!
Ironram!Sajnálom, hogy titeket is elütött az anyósexpressz..
ÜDV a klubban!
Manóci! Mi ált, "késő de." tehát, 11-12 körül indulunk útnak, mi elég lustik vagyunk, sokáig alszunk, aztán szép komótosan reggelizünk, mosdunk, stb.. nem kapjuk el. Azért most biztos sokat járunk majd arra, tutti becsengetünk, de nem akarom törpödet felkelteni, úgyhogy majd inkább előtte. Lili viszont csak 2 körül alszik el /vagy még később/, tehát mire felkel, már sötétedik, olyankor már nem nagyon megyünk sétizni, mert engem pár hónapja este lekapott egy kutya a bicikliről, azóta félek, nehogy egyszer Lilistől-babakocsistól esen nekünk valami kóbor dög.. De ha jön a jó idő és a világos akkor tutti többet megyünkki majd, Lili is nagyon energiagombóc..
Andrea, jobbulást Balázsnak, Marcihoz kitartást és türelmet kivánok, én hiszem hogy a szép szó és a türelem a legjobb nevelés! /Csak nem mindig tudom betartani!
/
NA elmegyek, gyújtöm az anyagokat a szakdolimhoz..
Trita! CSoda jól byrod a pocakkal a hajtást!
Grat!
Talira szívesen mennék, de most még nem tudom, hogy mikor lesznek a szerződéskötések, és hogy vajon fel tudunk-e éberdni Lilivel de. időben ..
Nandát olyan régen láttam, meg természetesn még jónéhány emberkét, csak Nanda kifejezetten rendszersen írt régen, most meg nem nagoyn látom. Mi lehet velük?
Pusz mindenkinek:
Macs