Sziasztok!
Köszönjük szépen a gratulációkat!
Kicsit eltűntem, mert szolgáltatót váltottunk és pár napig nem tudtam írni. De majd gyakrabban jövök!
Gratulálok a vizsgákhoz minden érintettnek, Panny, Neked pedig hajrá, menni fognak!
Mi jól vagyunk, a szopi sem teljesen reménytelen, de egyenlőre főleg lefejt tejet kap Anna, szerencsére van bőven, töltöm a fagyasztót is.
Hát, úgy tűnik alvógép nem lesz Annából sem, de Ádám is igen hamar befejezte az eszik-alszik korszakot annak idején. Már nagyon várom a tavaszt, a sétákat, levegőzést. Most egyenlőre még szobafogság van Annának. Ezen a héten itthon van a párom és Ádám, azért Ádámmal igyekszem majd kimenni kicsit.
A szülésről:
Csütörtökön, amikor töltöttem a 40. hetet, a doki azt mondta este, hogy ha tudok feküdjek be (egyszer leesett a szívhang a CTG-n). Így hazajöttünk a csomagért meg elköszönni Ádámtól és visszamentünk a kórházba. A vizsgálattól meg az autózástól voltak összehúzódások, de még nem az igazi. Végül nem maradtam a szülőszobán, de mivel másnap reggel sem volt tökéletes a CTG, a doki úgy döntött, megindítja a szülést. 1/2 11-kor burkot repesztett, 14:13-ra megvolt Anna (mondjuk reggelre bő kétujjnyi volt már a méhszáj). A párom végig bent volt, sokat segített. Az egyetlen rossz az volt, hogy sokat kellett feküdnöm a szívhang miatt, így pl. a kádba sem ülhettem bele. De megérte!
Anna méretei miatt sajnos most sem úsztam úsztam meg a gátmetszést. Emellett ahogy tartottam tőle, óriási arenyerem lett. De mostanra szinte teljesen meggyógyult mindkettő, sokkal gyorsabb volt a javulás, mint az 1. szülésnél.
Megpróbálok feltenni képet, ez még szülőszobai, majd teszek frissebbet is, csak még nincsenek a gépen.
Bocs, hogy most önző voltam, és külön nem reagáltam a történtekre, majd pótolom!
Sziasztok
Kriszta