Új privát üzeneted érkezett!

„Muzsikával az újszülöttekért!”

Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek…

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért…
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

„A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!”

A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép
KépKép
kelimoni

Ditke!

Úgy néz ki, hogy jönnek Orsiék, Enciék, Krisztáék.
Írok neked mailt a pontos címmel.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!!!

Most csak gyors leszek:

Era
Hánytól lehet menni hozzátok pénteken? Ettől teszem függővé, mert mennék mi is.....

megyünk fürdetni utána jövök olvasni

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine!

9-től lehet jönni nyugodtan. Addigra összeszedjük magunkatKépKép

Jó lenne, ha ti is tudnátok jönni!

Era

Era
Kép
era75

Era
Akkor megyünk, Józsit beadjuk a munkahelyre 9-től dolgozik utána remélem odaérünk, de hogy az én délig duromló csajaimat hogy keltem fel???

Na még meztelenül szaladgálnak a csajok összeszedem őket és ledugom aludni

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine!

Délig durmoló csajok?! Nem cserélnénk? Csak 1 napra!!!! LégysziiiiiiKépKépKép

Dit
ditke62

Ditke

Nem, nem adom őket Kép Ma is fél 11-kor szedtem őket ki az ágyból.... Na jó Gréti éjjel 1-2 között fent kommandózott, jött a foga (tényleg 1 fogú lett a kis drága így 10,5 hósan, azért még Flóra viszi a pálmát fogzásban Kép ) De nem sírt csak épp nem akarta aludni rágta a cumiját ujját takaróját, ami jött sorba. Ebből a szempontból rám hasonlítanak ha lehet aludnának egész nap. Bár ha ilyen későn kelnek Zsani nem laszik délután, de este 9-kor eldől mint egy zsák. Holnap viszont kelünk, Gérti úgy is megérzi ha a tejcsi 2 méternél messzebb kerül, egyből ébred Zsaninak meg majd emlegetem este Annát, hátha ki tudom szedni az ágyból.

Na megyek főzöcskézni, késői ebéd lesz...

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!
Nézzetek be, megéri!
http://www.gportal.hu/portal/pelus/
Pampers és libero betétes légáteresztős pelusok már 33 Ft-tól, ingyenes házhozszállitással. Popsitörlők- vékony 100 db-os 399 Ft, vastag 72 db-os 459Ft
remka

Kata!

Boldog névnapot kívánok SáránakKép

Era

Era
Kép
era75

Era köszönjük szépenKép
Lányok tudtok ajánlani cukrászdát ,szeretnék rendelni valamilyen fincsi tortát.
Kata
jázmin

Sziasztok,
Pár napig nem volt gépünk, és úgy látom, így lemaradtunk megint a talirólKép Mindegy, majd legközelebbKépKép

Jázmin,
én nem cukrászdában csináltatok, van egy cukrász ismerősöm, neki van kis műhelye, és csak ajánlani tudom, bármit megcsinál, nagyon finom, friss, és olcsóbb is sztem, mint a "bolti". Már ettünk tőle többet is. Katicát, ferrárit, lányoknak barbit, szóval, extrákat is csinál.
Most a tesóm szülinapjára 20 szeletes torta dobozzal volt 2300ft. Ja, és hidegtálakat isKép

Szabó Imre 06/30 2058-797

manóka

manóka
manóka

Kata!
Én a mandulában szoktam csináltatni nagyon finom a neten is megtudod nézni www.kismandula.hu címen
Móni
ducijuci

Sziasztok!

Mindenkinek átküldtem a képeket!
Megkaptátok?

Nagyon jó volt a délelőttKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi van akkor ha valaki 12+3 naposan megy először terhesgondozásra? Az nem baj a gyes-gyed-ilyesmi szempontjából ugye, csak az a lényeg, hogy a szülésnél benne legyen, hogy 4x megjelent.
edina77

Era!
Köszi a vendéglátást nagyon jól érezetük mi is magunkat. A képeket feltöltöm a tar-ra és küldök majd mindenkinek hozzá elérhetőséget... Ja és én nem kaptam mailt... légyszi dob át mégegyszer a nadine_@freemail.hu -ra

Edina77
A nagyobbik lányomnál én is betöltött 12 héten voltam először terhesgondozáson, senki nem szólt semmit.

Na megyek este fél 8-ra értünk haza, és reggel 9 előtt indultunk itthonról voltunk ezer és egy helyen, legalább lefürdök....

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

mamák, van egy 7 ragacsos, jan. 31-ig felhasználható DM füzetem, szívesen odaadom, ha valaki tudja használni..

kismica
kismica

Sziasztok!
Mindenkinek köszi a képeket!
Jól éreztük magunkat!

Dit
ditke62

Sziasztok!
Látom, más is tipródik orvosválasztás kérdésében. Én már beszéltem többel is, legutóbb Szeverényi Péterrel a klinikán, nem is tudom...Lehet, hogy maradunk.
Manóka!
Szülésznőt hogy kell választani?: Felmegyek a szülőszobára, és elkapok egyet, hogy beszéljünk? Aztán meg mindig beszélni kell vele? Vagy bízzam rá magam a szerencsére, úgyis mindenki nagyon dicséri őket?
Voltunk uh-n, pici lánykám lesz! Nagyon szófogadó, előző este meg az uh reggelén is beszéltem vele, hogy mutassa meg magát, hadd tudjuk meg, hogy hívjuk. Aranyos volt, van képem is róla, persze még nem annyira látványos.
Mindenkinek jó egészséget,a köhögősöknek gyógyulást!
pancsika

Sziasztok!

Beszéltünk a taliról, nekünk ezen a héten csak a szerda vagy a csütörtök lenne jó. Mit szóltok hozzá? Vagy toljuk el jövő hétre, mert ott kedd kivételével mindennap itthon leszünk. Majd írjatok, hogy hogy legyen és akkor küldöm a címet e-mailban:o) Ha valaki kocsival akar jönni és parkolni is szeretne, akkor szóljon, mert az egy külön történet itt.

Várunk Benneteket!
Orsi&Berci

babafalva.hu vonalzó
brosi

Orsi!

Nekünk a héten csak a csütörtök jó (szerda fogorvos).
lehet, hogy jobb lenne eltolni, hátha jövő héten, már nem lesz ennyire hideg.
De majd a többiek is döntenekKép

Pancsika!
Gartulálok a kiscsajhoz!!!Kép
Hogy fogják hívni? Tudjátok már?

Kismica!
Nagyon aranyos vagy!Kép
Én 31-ig már nem vásárolok semmit, letudtamKép
De ha valaki kér, nekem is van egy pár pontom.

Nadine!
Képeket átküldtem.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Orsi,
mi nagyon szivesen elmegyünk, csak tudass, hogy mikorKép És, akkor semmikép sem kocsival, ha nem nagyon lehet parkolniKép

Mindenkinek szép álmokat

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

nekünk nem jó a csüt. Szóval sztem is a jövő héten kelleneKép Hátha addigra az jegesmedvék is hazaköltöznekKép

Pancsika,
gratula a csajszihoz!!KépKép

ja van 20%om a Rossmannba érdekel valakit?

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

elküldtem az én képeimet mindenkinek. remélem meg is érkeztek.

Nekünk a héten a szerda és a csüt is jó, de szerintem is jobb a jövhét.(közben flóri is sze2retne, ,irni)

Pancsika!
gratula a kislányhozKép én kiváncsi vagyaok nekünk mi lesz. én fiut érzek, de majd kiderülKép

az én orvosom, Major Tamás.és én a magánrendelésére járok. nagyon rendes szerintem. én megvagyok vele elégedve

sziasztok
enci

0000000000000000**********************////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////
renci

Flora is irt utószótKép
renci

Szisztok kismamaként találtam egy tuti melot.jol fizet és még könnyü is ,Ha valakit érd. akkor a mariann10@freemail.on kérjen tájékoztatót. Mariann
mariann2

Enci,
igen megérkeztek a képek. Dorka imádta nézegetniKépKép

klassz az utószóKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Enci!
Köszi a képeket.

Lányok!
Nincs meg véletlenül valakinek Ágnes Vanilla József Attila c. CD-je?
Csak egy dalt hallottam róla, de kész vagyok. GyönyörűűűűKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

A tali nekünk ezen a héten nem jó, jövő héten talán.
Orsi!
Egyébként merre laktok? Odajutok babakocsival, vagy mindenképpen kell a kocsi? (A két csajjal a tömegközlekedés kizárvaKép)

Dit
ditke62

Pancsika-Anikó! Kép

Mi is gratulálunk a kislányhoz!!! Kép

Zoli, Judit, Beni, Dani és ?

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!
Lányok az albumomba tettem fel pár képet a
rucikról.
Kata
jázmin

Era,
azt a számot én is hallottam ill. láttam döbbenet tényleg, bár én amúgy is József Attila fan vagyok. Imádom a Hobó József Attila estjét meg a Józef Attila kommandó is zseniálisKépKép

KataKép
nagyon jók a rucikKép
cipőket hoztál?

Krisz

Krisz
krisszie

Era,Krissz én is nagyon szeretem Agnes vanillát,józsef Attila hogy kapcsolódik hozzá?
Most lehet hülyeséget kérdeztem.
Krissz,az Asso tavaszi ,nyári moddeleit február elején tudom lehozni.Ha valakit cipő,ruha érdekli szóljon tudok engedni az árból ,csak jelezze mikor jön be mert az alkalmazott ,nem engedhett az árból.
Kata
jázmin

Jubi,
csaknem nektek is gratula??Kép

Kata,
írtam méltKép
engem zárt orrú szandi érdekelne, de nem vagyok benne biztos, hogy mekkora kell tavaszra/nyárra.

Krisz

Krisz
krisszie

Krissz a párom mél címe él jelenleg:
cseke.janos@t-online.hu
De ha lehozom a cipőket teszek fel képeket árral
együtt.
Kata
jázmin

Jó reggelt!

Kata!
Megnéztem a rucikat.Nagyon édesek! Cipő engem is érdekel majd, mert Anna kinőtte a tavalyit.
Ágnes Vanilla most József Attila dalokat dolgozott fel:
http://www.t-online.hu/player/archivum/index.html?video=http://ondemand.video.ax elero.hu/origoplay/klipek/egyeb/oh_sziv_nyugodj.wmv&tipus=mozi&adatok=Ágnes%20Vanilla%20-%20Óh%20Szív!%20Nyugodj!%20&kep=mozgo&orderby=A&type=K412&fro m=0

Jubi!
Lehet gratulálni?Kép
És mennyi idős a pocaklakód?

Krisz!
Majd a civ4-et elkérhetem tőled? Hány CD?

Era

Era
Kép
era75

Krisszie, Era!

Köszi! Kép Most vagyunk a 9. héten...

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Kata!

Nekem is tetszenek a rucik! Tavaszra majd kell szandi isKép

Jubi!
Gratulálok a pocaklakóhoz!

Ditke
ditke62

Sziasztok!
Végre helyre jöttünk,már éppen ideje volt 1-től!
Jövő héten kezdődik a konzultáció,hogy elment az idő?Vagy csak nekem tűnik gyorsnak?

Jubi!
Gratulálok!Jó egészséget nektek!

Kata!
Megnéztem a holmikat,jók!!!!!!A cipő téma lehet,hogy minket is érdekelne!Milyen cipőket hozol?Itt az egyik ismerősöm vásárolt,és nagyon meg volt elégedve a válsztékkal,és az árakkal is!

Era!
Ágnes Vanillát én is szeretnem hallgatni! Kép

Sapé

Kép
sapé

Sziasztok!
Sapé,jelenleg,Melenia,Linea, van tavasztól szeretném tartani:Assó,Killefeet,Greenies,és a Green Shoe(ők gyártják a Dr Leo cipőket)de nálunk
nem Leo cipőként fog futni a neve.A siestán is gondolkoztam de mivel nagyon magasnak tartom az árát letettem róla.A bolt arculatát is úgy igyekszünk kialakítani hogy minőségi termékek,elérhető áron ebbe a Siesta már nem fér bele.
Era én rákatintottam a linkre de nem jött be semmi,de megnézem mégegyszer.
Lányok tudtok ajámlani egy oldalt ,ahová tudnék képeket feltölteni mert ez a babanetes fotóalbum
nagyon lassú ,és a hozzáférést is mindig megtagadja.
Kata
jázmin

Era ,bejött az oldal nagyon szuper.
Debrecenben koncertezne biztos nem hagynám kiKép
Kata
jázmin

Szia Sapé! Kép

Lassan teljes joggal csatlakozom hozzátok, ma vagyok 38+4...
kismica

Sziasztok!

Most csak egy gyors bejelentkezés, mert délelőtt ügyintéztem a M.Államk-ban és Berci ezt zokon vette, hogy ennyi ideig nem voltam itthon, így ma a szokásosnál is jobban szereti anyát :o) Még aludni sem volt hajlandó, nehogy még 2 órát kihagyjon belőlem...Ja és persze így még a szokásosnál is nyűgösebb. Most nyomkodja a kis számítógépét, így volt időm beugrani egy röpke pillanatra. Ja és persze még holnap vissza kell mennem a MÁ-ba, mert nem volt tökéletes minden...Ez egy kész tortúra, hogy az ember ahhoz a kis GYES-hez is hozzájusson.

Szóval akkor a tali elhalasztva jövő hétre, csak írjátok meg, hogy melyik nap lenne jó (nekünk csak a kedd nem jó). A parkolás megoldott a garázsunknál kb 2-3 autó még elfér. Majd ezt is megbeszéljük. Szóval Ditke mindenképpen gyere a csajokkal, mert nem lenne jó, ha kimaradnátok a taliból.

Na megyek, mert ennyi volt a mai napi szabadidőm.
Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Jázmin!
Képek feltöltésére szerintem jó a www.gportal.hu vagy a www.kep.tar.hu

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

jubi,kösziKép
Kata
jázmin

Sziasztok!

Most néztem, hogy mit írtam:
Nem József A. dalokat dolgozott fel hanem verseketKépKépKépBocsi.

Jubi!
Nagyon kellemes babavárást kívánok neked!

Mennyi kismamink van megint.Kezdek kilógni a sorbólKépKépKép

Orsi!
Még nem tudom pontosan a jövő hetünket, a kedd nekünk sem jó, de azt még nem tudom, hogy Anyukám mikor jön.
Anyahiány.....ismerős.

Kismica!
Mikorra vagy pontosan kiírva? És lánykád vagy fiacskád lesz? Tudjátok már?

Sapé!
Én is úgy érzem, hogy rohan az idő.
Főleg Annán látom, hogy napról, napra okosabb és rosszabbKépKépKép
Kezd oviérett lenni. Folyamatosan rohangál, és állandóan beszélKépKépKép

Na, már kiabál a kádból("aja, jöjjél már!!!")Kép....mennem kell.

Era

Era
Kép
era75

Egy kis programajánló:
http://www.jatekfesztival.hu/

A Főnix honlapján van részletesebb leírás.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,
üdvözlet mindenkinekKép

Szia Kismica,
akkor ezelk szerint te bármikor? Kicsit irígy vagyok, sztem olyan jó dolog szülni, meg a kis pöttöm babóca is, imádnivalóKép Csak nagyon hamar megnőnekKép

Jubi,
már olvastam az örömhírt, de most végre, van lehetőségem gratulálni isKép Sok boldogságot, és egészséget NektekKép Láttam a házat is, ahoz is, minden jót kívánokKép Tetszik az udvaros élet, a fiúk is élvezik, gondolomKép

Orsi,
meghívást köszönjük, mi alkalmazkodunk, nincs semmi programunk jövő hétre, a bölcsit meg kihagyhatjuk 1 napraKép

Jázmin,
szép az üzlet, meg a rucik is aranyosakKép Majd, ha jön a szükség, mindenkép meglátogatunkKép

ennyit bírtam, Imi már kiabál......

manóka

manóka
manóka

Szia Jubi-Judit!
Sajnálattal hallottam, hogy nem fogom a fiúkat meg benneteket látni többé, legalábbis vasárnap. Nagyon megkedveltem a két kis lurkót, Dani selypítő bölcsességeit meg Beni okos, komoly kis fejét nagyon szerettem.Nagyon vigyázz a kis harmadik számúra is, írj, ha van valami.12 hetes uh-ról is feltétlenül számolj be!!!Puszit küldök a srácoknak!!Szia!
pancsika

Era!
Neve már évek óta van, már csak ő hiányzott hozzá: Luca lesz a drágám, de persze már el van becézve.
pancsika

Sziasztok!

Orsi!
Nekünk a jövő héten a hétfő és a kedd nem jó. A többi nap igenKép

Pancsika!
Szép névKép

Era

Era
Kép
era75

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: