Sziasztok!
Hát voltam a turiban. Nem vagyok tőle elájulva. Igaz, hogy az árak kicsik, de ez látszik is a minőségen. Az olcsóbbakat én még játszósnak sem adnám rá a gyerkőcökre, a drágábbak (450Ft-tól) esetleg játszósnak elmennek. Meg sok magyar ruhát is találtam közte. Angol márkás ruci nem volt csak 1-2. Viszont a felnőtt ruhák közt voltak egész jók, csak nem az én méretemben
Azért vettem Beninek egy tökjó H&M bélelt szövetkabátot 450.-, ez is elég használt, de még "elmegy" kategória, meg ha már elmentem mégse jöjjek már el üres kézzel
Cat
Nekünk meg az mondta a doktornő, hogy nehogy Siesta cipőt vegyünk Mollinak. Már ilyenkor látná, hogy kinek milyen cipő lesz a jó??
Örülök, hogy bevált a kendő, mi is nyúzzuk
Most, hogy nagyon vastagon fel kell öltözni már nem a zsebes keresztet kötöm, mert nem ér be sehogy sem, hanem nem csinálok zsebet, de ez is jó, most már nincs olyan érzésem, hogy ki fog esni belőle, mert tud stabilan ülni.
Szegény, hogy megkínozza a foga.
Zsuzsával pár hete találkoztam, jól vannak, még dolgozik.
Csacska
Gratu a félévhez
Tényleg nem semmi, hogy két gyerkőc mellett sikerültek a vizsgáid, pláne, hogy a pici ilyen pici. Milyen szakra jársz?
Táblába persze beleteszlek, csak küld már át úgy az adataidat, ahogy a táblában látod.
Akkor nálatok is kb. annyi a korkülönbség, mint nálunk.
Angelika
Mindkettőtöknek nagyon-nagyon sok boldog névnapot kívánunk
Mióta jönnek a rucik Angliából nem voltam turizni, de már hiányzik
Szerintem ez is egy idő után már szenvedélybetegség
Előtte a Hádához jártam a Corvin sarokra, meg a kedvencem az a villanyrendőrnél a lottózó mellett van. Itt minden nap más cég van, én a hétfőieket szeretem, ez egy K.barcikai cég, talán No.1. a nevük. Csak mióta ezen az új helyen vannak valahogy nincs kedvem menni, mert nagyon kicsi a hely, ha bemegyek babakocsival nem férnek el mellettem és látom az embereken, hogy ez nem tetszik nekik, és ez engem zavar nagyon.
Miért kellett menni a fülészetre?
Rita
Ok, akkor a telcsiszámom átküldöm mailben. Gyerkőcök várják már a kistesót?
Nekünk
Graco Coach Rider babakocsink van
ilyen színben. Nagyon szeretem, sokféleképpen lehet variálni, ennél pl. lehet állítani a menetirányt is.
Hú, nagyon jó kis rucikat turiztál, ha jól látom elég sok Next van benne (engem a turizás már lassan teljesen márkafüggővé tett
) Emlékszel még az árakra kb.? És elárulhatnád, hogy hol van ez a turi, Szirma nincs messze tőlünk
Niki
Hát tapasztalat még nekem sincs a 3 éves szurival kapcs-ban, de ha jól hallottam, akkor kb. 2hét után jön elő a mellékhatás.
Melyik részre költöztök? Férjem a S.J. úti oviba járt, friss infóm nincs róla
De azt mondják, hogy elég sok ott a kisebbség. Meg nekem az nem tetszik benne, hogy annyira a főút mellett van. A Martintelep messze lenne nektek?
Ok, a korod lassan javítom
Búzaszem
Na az azért túlzás, hogy mindent tudok, de jól esett amit írtál
Én is a Norbin gondolkodom, talán attól nem csökkenne a tejcsi, meg végülis mindent lehet enni mellette, csak az nem mindegy, hogy mikor. Ha jól emlékszem Emese a Norbival fogyott nagyon sokat. Már nagyon muszáj lenne elkezdeni valamit. Eddig a Házipatikás fogyókúraprogrammal fogyiztam mindig, az is jó, 5 hét alatt lement mindig 10kg. Arra gondoltam, hogy először csak azt tartanám be, hogy mikor mit lehet enni, hátha már attól is lehet fogyni
, a mennyiséget nem nagyon csökkenteném.
Puszi, Panka