Sziasztok Lányok!
Láccik a forgalmon a 3 napos ünnep.......
Momo! Üdv itt, nagyon édi a fotó Timirõl. Olyan jó a haja.Szerintem is tedd ki a fûre, hadd másszon.
Hajni! Persze, hogy apája véleménye is számít. De mondd meg neki, hogy ma már olyan jó fülplasztikákat csinálnak....
Pelcsikém! Hogy bírod az iramot? Hogy vagytok?
Madárka! Azért nem vészes az oltás annyira, ne félj. Te eszel müzlit Lactoherb teával? Végülis a diéta rendben tartotta a cukrodat? Nálunk is van fecnizés és virágos wc papírozás meg virágföld szõnyegre hintés, kazetta-szalag szaggatás, mosott ruha lerángatás....este meg romeltakarítás nekem
Zsóka! Utólag is boldog névnapot! Meg kézrepuszit. Már talán nem is láccik.
Edóka! Szorítok!!!Képzeld, újra kezd fájni a mûtött körmöm. Megõrülök.
Évi! Milyen cirkusz van 3-tól? Mit csinál Csongi? És ti vele? Hívd fel a a dokit az adagolás miatt szerintem.
Evey! Eéfelejtettem írni, hogy mi csak 3 év múlva tudunk építkezni. Mi is gondolkodunk gyorsházon, vagy faházon de még nem döntöttünk. Ellenben ma is voltunk megnézni, megvan-e még a telek
Ügyi Adri nagyon.
Anikó! Autóhoz gratula, nyaralásnak is örülök. A cicizéshez csak annyit, hogy neked kell eldöntened, akarod-e ezt így folytatni, vagy sem. Tudod, mint az éjszakai alvásnál. Ha eldöntötted, hogy nem ,akkor légy következetes. Párszor lesz sírás de aztán megszokja Lili baba. De ha neked gondot ez nem okoz, akkor ne törõdj vele.
Móni! Emléxünk még, persze. Ügyi vagy.
Bóbita! Te is ügyi vagy, írd meg az eredményt, mert ha te úgy érzed....
Bigacsiga! Neked is gratula a vizsgához. Vendégek
Nekem se hiányozna most senki, aki után szaladgálni kell.
Kati! Nahát! Panka azt csinálja, ha mi belefújunk valamibe, hogy odateszi az orrához és beleszuszog. Olyan aranyos. Oltás miatt örülök. Láb rendben van, csak kijöttek a pöttyök és Panka is anyásabb lett és alvósabb.
Adri! gumigatyóüzérkém
Majd írom emílbe is, hogy nekünk 86-os kellene, de ha nincs bolhás, akkor vaszünk itthon valamit. Köszi. Leevi miatt elhiszem, hogy aggódsz, de nálunk is ez van, hogy Panka egyfolytában sikít, nyávog, bújik, alszik. Szóval megváltozott és még a kanyaró pöttyök is kijöttek rajta. De még 1hét és állítólag elmúlik.
Zsorka! Mi is beadattuk 1 éves kor után a Menjugate-t és semmi baja nem lett tõle Pankának. Szóval ezen ne is gondolkodj. A kullancs ellenit meg ráérsz majd 2 éves kor után, ha sokat kirándultok.
Mi most a bárányhimlõ elleni oltást is beadatjuk augusztusban. 5000 Ft, de minek essen át rajta Panka ha nem muszáj? És a dokinéni is javasolja.
Kanga! Aranyos a kisfiad, látod már a fuvarozó is megvan. Eklhiszem, hogy eleged van,- lesz nekem is-, de már a finisben vagy.
Mi tegnap voltunk Debrecenben villámlátogatáson, a nagyim 80. szülinapján, jól sikerült és Pankára nem ismertem rá. Minden rokonnal barátkozott, sokat evett, kergette a kiskacsákat és oda-vissza aludt. El voltak tõle ájulva. De olyan koszosan hoztuk haza....
Mi is megyünk csüt. este egy pár napra a Balcsira, remélem jó idõ lesz ránk is.
És ha hiszitek, ha nem, ma éreztem elõször, hogy Zsoma baba rugdos. Olyan szabályos volt 5x és este is. Pedig még csak 14 hetes. Olyan jó érzés volt.
Akit kihagytam, attól elnézést de már így is regényt írtam.
Jó éjt!
Üdv:PM