Jó estét, Mamik és Babik!
Még a végén elmaradok itt a szóáradatban.
Na hol is kezdjem? Csak szépen, sorban, lassacskán (kicsit zizzent az agyam, most van félévzárás a suliban, eddig megírtam kb 1/3 bizonyítványt, brrrrrr és boáááá
)!
Szóval az RS honlapján találtam a Faktum bútort (köszi a tippet), és ott valóban van jópofa skandináv-fenyő együttes, nekem bejön. Na akkor most először Lutz, szétnézünk (bölcső továbbra is onnan valószínű), aztán az árak függvényében döntünk, honnan hozzuk az ágyat+pelenkázót.
Gyerekek, rájöttem, tényleg képtelenség tartani akár csak akarattal is ezt a súly-dolgot
Vagy inkább:
Egyszerűen nem tudom, mi van. A hétvégén megint felpattant 1 kg. Ennyire hormonzavaros tyúk lennék? 20.hét és +6 kg. Ááááá....
Unique, jól csináltad az ilmiobaby-n, csak a hetes lebontású táblicsku az a nagy átlagra hozza ki a dolgot, most esett le. Úgyhogy a Te esetedre
érdemes a "massimo"-hoz hozzáadni +25%-ot, és úgy megkapod a lehetséges maximumot, lebontásban (ugye 18 kg, ha jól rémlik?). Dehát... én is örülök, ha legalább ezt tudom majd hozni.
Lara, részvéttel figyelem a kálváriátokat... De ismered a mondást: Minden, ami meg nem öl, az csak erősít! Igaz, ez egy kicsit erősen hangzik, de így van. És hát az a jó, hogy úgy tűnik, lassan tényleg vége, és csak egymásnak örülhettek.
Viszont apának is mutattam a "Megmondalak anyukámnak" pólós fotót, dőltünk a röhögéstől...
Annyira cuki ez a baba.
Egyébként köszi a tanácsokat a munkával kapcsolatban, azt hiszem azért ez tényleg babafüggő lesz. És igen, már én is gondoltam a cumizavarra. Hogy mi lesz, ha néha egyszer-egyszer párom kel fel hozzá éjjel etetni, illetve ő marad vele itthon azokra a pár órákra. Hát majd kitapasztaljuk.
Almodo hamarosan csatlakozni fog - remélem, ma látták ugyanis UH-n a babát
- , addig is én vagyok a legfiatalabb kismami, és ennek is megvan ám az előnye!
Osztogathatjátok majd nekem a tanácsokat, hihi!
Orsi, volt szerencsém látni ezeket a fotókat, már nem is tudom, honnan. Ha jól rémlik a Családinetről lehetett klikkelni az albumotokba. Nekem megadatott az a kiváltság, hogy pici törpe koruktól viszonylag folyamatosan tudtam nézni a fejlődésüket.
Renó, köszi az érdeklődésed.
Ez a múltkori genetikai UH volt. Azért nem kaptam fotót, mert szarrágók a kórházban, papír sincs a nyomtatóban. Persze nem a dokim csinálta. De sebaj, 2,5 hét és megyünk megint Győrffyhez a Praxisba.
Akkor leszünk 22 hetesek, remélem jó képek lesznek majd. És azt is, hogy megerősítik, hogy kislány.
Egyébként Bécs-étterem tippet sajna nem tudok mondani. Mert anyóshoz mindig az agglomerációba, Brünn mellé megyünk, és ő elég jól főz
Tehát még nem ettünk Bécsben, talán kétszer mindig ugyanabban az olaszos kajáldában, ami nem egy nagy szám. Parndorf-ban és a SCS-ben meg a Nordsee-t szoktuk választani, mert szeretjük a halas-mártásos kajákat. Ja, azt tudom még, hogy Bécs sétálóutcájában több cukrászda is van, amelyek viszont nagyon tutik, dehát ezt lehet, hogy most pont nem kellene reszkíroznod...
Egyébként hétvégén megjártuk anyámat, 190 km oda is-vissza is... hát, Bogi nem tolerálta túl jól. Szinte semmit nem mozdult megint a 2 nap alatt, kicsit el is álmosodhatott az evészettől (innen a plusz 1 kg) és a hidegtől. Viszont tegnap hazaértünk, kezdődött a derbi. Komolyan.
És a csúcs az volt, hogy lefekvés előtt, mikor fickándozott, párom odahajolt és énekelgetett neki 10 percen át, Boci boci tarkát mondjuk vagy 4-szer. Addig dermedt hallgatózás.
Mikor abbahagyta, olyan diszkó kezdődött kisvártatva, hogy elég volt felhajtani a pizsimet és nézni a kis bubornyákokat a hasfalamon.
Anyum nem hiszi el, azt mondja, ezt 19-20 hetesen nem lehet. Hát pedig lehet, ezt tanúsíthatjuk mindketten!
Elég erősen tud már rugdalni a 30 dekájával is, ha akar, ha kijön egészen a hasfalamhoz!
Na, hát kb. ennyi. Amúgy meló most változatlanul van, szóval nekem itt májusig annyira nem lesz sok pihi.
Norka (19+2)