Sziasztok!!!
Hazaértünk gokartozásbol hatalmas élmény volt,nem tudom azt irtam e hogy a Talmácsí forumosokkal szoktunk járni egy honapba egyszer!!Nagy Talma szurkolok vagyunk!!Már vagy egy orája gokartozunk amikor is ki állit be hát képzeljétek maga TALMÁCSÍ GÁBOR!!Ott gokartozott velünk persze ő nyert
!!Nagyon őrültünk neki mert nem igen szokott velünk eljárkálni mert mindig megrohamozzák őt,most ís ínkognitoba jött,még mi se tudtunk rola,csak a forumon olvasta,hogy megyünk!!
Miront is probálta fogni a kezébe de ő nem igen hagyta magát!!Le is vannak fényképezve mejd holnap beteszem a képeket!!
Bocsí de annyíra fel dobott a dolog,hogy muszáj volt irnom!!Remélem Míron majd egyszer büszke lesz ezekre a képekre!!
Gondolhatjátok Apa hogy őrült,pedig gondolkodtunk hogy menjünk e mert Mírcsí megint nem aludt délután!!De megérte!!
Heni!!
Kb 1 honapja íszunk tejet,de csak reggel!!Eddíg semmi baj!!
Dodonak jobbulást!!Miron már egész jol van,egy kis amroxol,nasívin orrcsepp,porszivo és ugy néz ki tul vagyunk a nehezén!!
Na megyek mert Apával kinyítattam egy bort,mert olyan rég ittam pedig szokásom volt minden este egy decít meginni,még az orvosom javaslatára kezdte el mert vérszegény voltam!!
Hát ennyí holnap dobom a képeket!!
ANDI