Szijasztok!
Hát megvolt a kirándulás, szuper jól éreztük magunkat, csak sajnos haza kellett jönni. Hangán lepödtem meg, mert azt hittem, hogy nyügös lesz majd és nem alszik idegen helyen, de simán aludt este 21 órától reggel 9-ig, ahogy szokott, jól birta a gyürödést, úgyhogy nyáron egy két hetes kirándulásra már bátran el merünk majd indulni. Most ahol voltunk, a házban volt babaágy, igy könnyü volt, de majd ha megyünk nyáron, ott valószinü nem lesz, úgyhogy még kérdés, hogy majd akkor miben alszik?..
Ti miben altatjátok a babucitokat ha mentek kirándulni?
Ágci! Nagyon örülök, hogy meg voltál elégedve a fodrásszal, és tényleg neked is elég olcsón levágta a hajad.
A Tescós bébiétel tippet köszi, ma megyek és vásárolok párat.
A csüt. délelött nekem jó!
Képzeljétek adtam Hangának babapiskótát, ami ugye búzalisztet és tojást tartalmaz (pont amiket nem lehetne adni) és egy felet pár másodperc alatt magába tömött. Többet nem adtam még, de nem is merek. Ti adtok, szerintetek szabad adni?
Gabomano! Bocs, mert nincs a HIPP-nek brokkolis kajája, hanem arra a kukoricásra gondoltam.
Hanga igen 4-szer eszik, már 2-3 hónapja. Nagyjából fix idöpontokban. 9-kor, 13-kor, 17-kor, 20-kor. Ezek elcsúszhatnak fél órával, ha hamarabb, vagy késöbb ébred.
Kiskorában 5-ször evett, akkor is ezekben az idöpontokban, csak még volt egy etetés 23 órakkor is. De amióta nem ébredt fel 23 órakkor, ez is elmaradt.
Valószinü Hanga azért eszik ilyen kevésszer, mert nagy mennyiségeket eszik meg egy alkalommal.
Képzeld szombaton annyira jó étvágya volt, hogy ebédre bedobott 2 bébiételt. Utána majdhogynem már csak este adtam neki, mert nem volt éhes.
Szerintem is az lehet Jázminnal, amit Ágci is irt, hogy megzavarodott a cumisüvegtöl, rájött, hogy abból könnyebben jön a kaja, mint a ciciböl. Valahogy máshogy kéne adni neki a pótlást. Bár könnyü ezt irni, tudom, mert én is kanalaztam Hangának az anyatejet és mire belekanalaztam 100g-ot, elég sokáig tartott és a fele mellé ment (ja és utána kihányta az egészet, és kezdhettem elöröl
)
Enikö! Az is teljesen normális, hogy valaki még kizárólag szoptat és mégis megjön. Más topicokban sok lány irt erröl! Az egyik anyuka irta, hogy 4 hetes volt a babája és megjött, pedig fél éves koráig csak kizárólag szoptatott. Szopi közben azért görcsölhet a hasad, mert a szoptatás során oxitocin termelödik, ami méhösszehúzódásokat okoz, és ezt érzed.
Bogi súlygyarapodása szerintem is fantasztikus, csak igy tovább, és szerintem is felejtsétek el a pótlást.
Nem biztos, hogy Bogi belázasodik a szuritól, a dokinénink szerint a 4 és 5 hónaopos oltások szoktak inkább lázzal járni. Hanga sem lett lázas a 2 hónapostól.
Ildianyu! A próbaszopit te kérted?
Ti merre voltatok kirándulni? Miben aludt Lili?
Szijasztok, Lara