Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sajnos annyira lemaradtam, hogy nem győzöm visszaolvasni.

Andor!
Ne legyél beteg, gyógyulj meg hamar!Kép

TikoKép
Várjuk a híreket! Szorítunk Nektek!

Mka, Wish, Zsuzsi, Cjud!
Drukkolok Nektek!
Kép
Babaeső lesz ősszel érzem!!!

Zsebike!
Köszönjük a külön rublikát!Kép
Mi 2005. augusztus 10-től várunk 0-2 éves babóra, nyílt vagy titkos örökbefogadással.

Szép hetet mindenkinek!
Üdv Süni
süni_renóca

Mi jól vagyunk a hétvégén sikerült (végre!) kicsit kikapcsolni az agyam. Kép Voltunk Kép nagyon jó volt. A vesztes mosogatott a hétvégén. Persze én vesztettem, de sebaj! Kép Így is nagyon jól éreztük magunkat. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy vigasztaltok.! Kép

Végre sikerült a drnővel beszélnem. Hát ő még nem adja fel, azt mondta ebből még bármi lehet. Holnap menjek vérvételre, aztán majd meglátjuk.
Ráadásul úgy ébredtem, hogy szétesik a fejem, muszáj volt bevennem egy algopytyint, perzse előtte megkérdeztem, hogy lehet-e.

Ezt most találtam a neten:

http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/betahcgterhessegalatt.htm

Ez alapján nem tudom, miért kevés a 35. valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban?

Na mind1, valahogy kibírom holnapig, akkor úgyis kiderült a vérből.

Tiko

tiko

Tiko Kép
Én mindenesetre drukkolok, hátha mégis!
Puszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tiko : nem is tudom mit írjak... Kép Szorítok, hogy holnapra a HCG-d jó magas legyen és akkor csak az lehet a magyarázat a 35-ös értékre, hogy később ágyazódott be a baba. Holnapra megy a drukk !!

Madaran : húúú, szabálytalan méhnyálkahártya ??? nahát, ilyenről sem hallottam. Ez vajon miként befolyásolja a teherbeesést ??

Mka : azt hogy tudják kivitelezni, hogy a párodnál is a punkció időpontjában lesz a biopszia ? A kinyert anyagot valaki átviszi majd a Kaáliba ?

Lara : szegény Andor, mennyit szenved a kis drága.. Kép remélem hamarosan végleg elfelejthetitek a kórházat !!!

Lányok, úgy tűnik én szombaton "megrepedtem", vagyis a tüszőm. Összebújtunk apával és most nagyon reménykedünk, hogy 2 hét múlva jó hírekkel jövök .. !

Tegnap túrázni voltunk, annyira szép idő volt, csak kicsit többet vállaltunk, így most sajognak a lábaim és este óta iszonyúan fáj a fejem. Szerintem megnyomott a friss levegő...

mniki

Tiko Kép
A 35 az kevés, azért, mert lombiknál ismert pontosan a megtermékenyítés és a transzfer ideje, és nagyon pontosan lehet a tankönyvi számokat tudni. Ezek a neets táblák általánosan spontán ciklusokra vonatkoznak, ahol iszonyú nagy eltérések lehetnek. A HCG meg kb. 2-3 naponta duplázódik, így 1-2 nap eltérés is sokat számít.
Drukkolok, hogy csak arról legyen szó, hogy sokat vándorolt az ördögfióka, mire megtalálta a helyét.
Teszteltél ma?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szép napot mindenkinek!Kép

TikoKép
Akkor a doktornő szerint nem csak 1% az esélye annak, hogy ott lapul az a babóca, igaz?!KépEz azért nagyon bíztató!!!
Végülis nem csináltál ma reggel tesztet? Hogy tudtad megállni?
Küldöm a pozitív energiákat!+++++++++++++++++++++++++
Most ez a legfontosabb!!!!!

DedinaKép
Örülök, hogy megint minden rendben otthon. De az kár, hogy nem fogsz, csak rikán jönni. Próbálj minél többet net közelébe férkőzni!!Kép

CjudKép
Nagyon szorítok nektek, hogy minden rendben menjen, és sok szép érett tüszőcskéd legyen. MAjd informálj gyakran az Uh-król. Egy hét múlva már itt az első!!Kép

LAraKép
NAgyon megszenved szegény Andor-baba a gyógyulásig. Drukkolok, hogy minél előbb meggyógyuljon, és csak rossz emlék legyen ez az egész nektek!

NikiKép
Remélem hatékony is volt a hétvége, nem csak kellemes. NAgyon szorítok!!!!Kép

ZsebiKép
Örülök, hogy jó úton jársz a regenerálódás, felkészülés terén. Még mindig rengeteg a meló?

LimbiKép
NAgyon eltűntél.Úgy szeretném rólad/rólatok a jóhíreket hallani!!!!

Borsókás
(akinek ma megint gyümölcsnapja van, és már a gondolatától is szenved!)
Kép

Borsi
borsókás

Lara! Remélem gyorsan meggyógyul!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Borsókás Kép
Kitartás!! Kép Biztos meg lesz az eredmény!! Én két napig sem bírtam a diétát. Kép Pedig jó lett volna, mert félek nagyon a cukorterheléstől!! Kép

*Kép

Kép
Kép
kiscsillag

BorsókásKép
Gyümölcsnapon lehet enni egy marék sós mogyorót is. Nekem ez sokat segített, mert nagyon hiányzott a sós kaja a sok édes gyümi mellett. És kitartás nemsokára manökenalkatod lesz Kép

TikoKép
Drukkolok, hogy emelkedjen rendesen a HCG-d. Te mit érzel?

wish

Sziasztok LÁnyok,
mindenkinek a legjobbat kívánom, mert ahogy visszaolvastam a többségre nagyon ráfér.

Kérdésem:
a stimunál átlagosan milyen méretű és max. hány tüsző lehetséges, tudom ez megint olyan kérdés, ami egyéntől függő....de szeretném magam szoktatni a gondolathoz, hogy mire számíthatok.

NAGYON BE VAGYOK PARÁZVA.

(jövő héten lesz az első talink a dokival)
monyo

Kiscsillag, WishKépKép
Ez ma a 8. nap. Hol van még a vége.....
Most egyenlőre itt tartok:
Kép

WishKép
Te itt? de jó!!! Rég hallottalak!!!Mizujs veletek? Beindultatok?
Komoly ez a sósmogyi? Akár vacsira is?Ez lenne ma a nap fénypontjaKép

KiscsillagKép
Kipróbáltad ezt a 90 naposat? Lehet, hogy én valamit rosszul csinálok, de én csak a gyüminapon szenvedek. A többin csak picit éhes vagyok. JA, meg a csokihiány a gyilkos dolog!!!
Borsókás

Borsi
borsókás

Lara Kép
Jobbulást a babócádnak Kép, gyógyuljatok meg és legyetek nagyon nagyon egészségesek és boldogok!!
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok Lányok! Kép
Csak gyorsan jöttem jelentkezni, hogy még élek, s virulok! Kép Decemberi fogadalmamat követően - hogy a két ünnep közt nem netezek - egy remek vírusáradat támadta meg otthon a gépünket, így teljesen el vagyok vágva tőletek. Innen bentről meg képtelenség követni, hogy mi történik.
Jó hír viszont, hogy talán a héttől lehet, hogy sikerül újraéleszteni az otthoni gépünket, és akkor újra tudok jönni esténként. Kép

Nálunk csak annyi újság van, hogy páromtól levettek vért még 2 hete genetikai vizsgálatra, aminek remélhetőleg egy-két héten belül eredménye is lesz. (elvileg 2-3 hetet mondtak) Kép Nagyon reménykedünk!!!

Puszi:
Seszi
seszi

Borsókás Kép
Nem, nem próbáltam! Ááá én ilyenre képtelen lennék! Kép De Krizsa doki majd segít. Kép Legalábbis azt mondta és nagyon remélem! Kép Nekem a csoki megvonástól elvonási tüneteim lennének.

Mindegy, "táncolni" még tudok ;) Látod? ;)
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Seszi Kép
Hol vették le a vért a genetikára??? Lécci válaszolj mert tőlünk nem akarják sehol levenni. Kép Teljesen kétségbe vagyunk esve!!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag
A Szabolcs utcában leveszik a vért genetikai vizsgálatra 10000Ft.

mi is megyünk
monyo

KiscsillagKép
Az még nekem is megyeget!
Kép
De így mégis csak jobban mutatna!
Kép
(NA nem ez a cél!!Kép)

Borsi
borsókás

Icsilya, Borsókás! Kép

Köszi a pozitív energiát, rám fér bőven. Egyik pillanatban lemondok az egészről, aztán történik vmi, akkor meg bizakodom.

Csináltam tesztet, de jól elrontottam. Azt a tesztet csináltam, amit a Kaáliban kaptam. De nem volt rajta semmi leírás, úgyhogy nem tudtam mennyi ideig kell a vizeletben tartani (eddig tesztkazettásokat csináltam, azmeg teljesen más). Úgyhogy jól eláztattam, széjött az egész. Végül is olyan, mintha nem is csináltam volna. Kép

A drnő egyáltalán nem úgy beszélt, hogy csak 1% lenne az esély, ő eléggé bizakodik.

Lehet elmegyek venni egy tesztet. Kép Csak kicsit feleslegesnek érzem, mert eddig is pozitív volt.

Felőröl ez a bizonytalanság, derüljön már ki végre valami, mert ez a legrosszabb. Kép

Tiko

tiko

Wish!

Nem tudom mit érzek. Néha furcsákat, nem nagyon tudok enni. Ill. van amikor rendesen, de van amikor csak pár falatot és elég. Nincs hányingerem. Ill. pénteken volt, akkor nagyon rosszul voltam, nem is tudtam ebédelni (na nálam ilyen nem szokott előfordulni). Úgyhogy kb. semmit nem tudok. Kép

Tiko

tiko

Monyo Kép
Lécci írd meg emailban , hogy pontosan hol, meg kit kell keresni. Én két orvost is megkérdeztem, de mind a kettő azt mondta a Szabolcs u-ban, hogy ott nincs ilyen vizsgálat! Kép Akkor?? Kép Nem értem! Kép Segíts lécci!! S.O.S!!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

TikoKép
Nem vagyok igazán szakértő a kérdésben (kismamák S.O.S.!!!), de szerintem ha babás vagy, azt már nem csak az első vizeletből kéne mutatnia a tesztnek. Tehát én valszeg csinálnék most egyet.
De ha az negatív, akkor azt hinném, hogy az a baj, hogy nem reggel csináltam.
Tehát ha kibírod addig, akkor csak holnap reggel csinálj tesztet szerintem. Bár délelőtt már úgyis kiderül minden!
NAgyon hosszú tud lenni 24 óra. Kitartás!!!
Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

Kiscsillag
Genetikai tanácsadás minden kedden 9-12-ig dr. Tóth András X.ép. alagsor, érkezési sorrend.
monyo

BorsókásKép
Igen, egy marék sós mogyoró (mandula, pisztácia, kesüdió) az megengedett. Akár vacsorára is.
Még nem indultunk el, várom, hogy megjöjjön és akkor indulunk. Nekem short protokoll van, úgyhogy ha megjön akkor indulnak a szurik, elötte nem kell csinálni semmit.

TikoKép
Holnap minden kiderül, addig próbáld meg magad elfoglalni valamivel.

wish

Monyo Kép
Köszi! És ott leveszik a vért? Mennyi idő alatt van meg az eredmény?? Amúgy érdekes, mert nekem pont a Tóth doki mondta, hogy nincs ilyen vizsgálat csak terhes nőket vizsgál. Kép Most már mindegy, mert annyit variáltak, hogy a férjem kivett szabit aztán lemondta. Most már nemtudja megint kivenni. Kép Kép Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Nem emlékszem, mihez kell levenni a vért a férjednek?

wish

Monyo!

Nekünk nem kellett a Szabolcs utcában fizetni a genetikáért. Talán ez az új szokás?

Tiko!

Nagyon szurkolok, hogy baba legyen a dologban.

Timi
latimi

wish Kép
Genetika kéne, de eddig mindenhonnan elhajtottak. Kép A Szabolcs u-ból két doki is azzal, hogy ott nincs ilyen vizsgálat!!! Kép Már tiszta idegek vagyunk!!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Latimi Kép
Mi fizetnénk is csak már lenne meg!!!!! Nem igaz ez a Magyar egészségügy, hogy még mindig hol tart???? Egy borzalom az egész!!!! Nem csoda, ha még az élettől is elmegy a kedvünk, amit ezek csinálnak!!!! Kép Katasztrófa!!!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Speciálisan valamilyen genetikai vizsgálat, vagy csak általánosan?
Meg nem is értem miért kell, a férjednek nem annyira katasztrófálisak az eredményei. Na mindegy.
Szabolcs utcában a nőgyógyászat alagsorában van a genetika. Mi is Dr. Tóth Andrásnál voltunk, csak mi a magánrendelésére mentünk, nekünk így került 10.000 Ft-ba. Ha gondolod megírom priviben a mobilszámát amin lehet időpontot kérni tőle a magánrendelésre.

wish

Lányok!

Csak vettem egy rohadt tesztet. És ugyan ott tartok ahol eddig.
Egyből pozitív lesz ( 2 csík látszik), csak a második halovány eléggé. Bár tegnap a Kovács dr. azt mondta, hogy a csík erőssége nem számít, semmit nem árul el a HCG szintről.

Na mára eldugulok, eleget nyüglődtem nektek. Bocsika! Kép

Tiko

tiko

Wish Kép
Köszi szépen, aranyos vagy. Azért küld el, de még most úgy néz ki alakul már valami, de azért küld el!! Köszi!

Tiko Kép
Remélem holnap gratulálhatok!! Megy a nagyon nagyon nagyon nagy drukkkkk!! Meg energia +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép

pusszi
*

Kép
Kép
kiscsillag

Wish : húú, 1 marék sós ? akkor tutira a legnagyobb markú embert kérném meg, hogy mérje ki és persze kesudiót ennék (csak győzné az ember pénzzel... ) Ügyes vagy !!

Borsókás : olyan jó képeket raksz fel !!

mniki

Tiko!

ha ma is volt két csík, még ha halvány is, akkor ott van vki. Ekkorát csak nem téved egy teszt.

Timi
latimi

Kiscsillag!

Kép Kép Kép

Kösziiiiiiiiiiii. Kép

Tiko

tiko

Wish

De rég hallottam már felőled. Neked volt UH a most következő short protokollt megelőzően? Vagy egyszerűen a menszi napján elindul a szuri? Én csütörtökön megyek UH-ra és ott mondják meg, hogy most mivel kezdünk.

Borsókás

Hány kg felesleg van rajtad?
A gyümölcs nappal csak óvatosan!!! Rengeteget kell inni mellette!!!

Kép
zsuzsi73

Monyo Kép
tüsző 0-20 dbig lehet. Tényleg nagyon egyéni, ne készülj szerintem semmire Kép

Tiko Kép
azért ez jó hír. Látod nekem, mikor befejeződött az el sem indult terhességem, akkor össze-vissza voltak +/- tesztek, és egy idő után már csak negatív lett.
nem bíztatásnak írom, mert az sem jó, ha nagyon elbízod magad! de azt mondanám, hogy nem reménytelen a helyzet.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ZsuzsiKép
A mensi napján kell menni UH-ra (szegény doki, bár gondolom már megszokta) és akkor írja fel szurit a dokim és az 5. ciklus naptól szúrunk.

wish

Wish
nekem akkor miért kell mennem peteéréskor?
gondolom a mensi napján majd ugyanúgy megint menni kell UH-ra.

Kép
zsuzsi73

Tiko,
én is Orsi szavait ismételném, nem reménytelen Kép
Remélem te is javítani fogod Kovács doki statisztikáját, mint mi Kép

Lányok,
mindenkinek köszönjük az együttérzést és a gyógypuszikat Kép Igyekszünk gyógyulni. És újra elkezdtük ma a kanalazást, Andor benyomott egy teljes üveg (190gr!!!) almát, amit én készítettem neki. Kép Ha minden jól megy, holnap megkóstoltatom vele a krumplit is. Hihetetlen, 1-2 hét és 1/2 éves lesz! Úúúúúgy repül az idő!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Icsilya
köszi, benned bíztam :-))

Lányok, lesz vmikor topic találkozó?
monyo

Sziasztok!

Próbálok nektek írni, de sajna halódik a gépünk.
Tiko!
A barátnőmnek megvan a kislányával készült teszt.A babát jelző csíkocska akkor is,és most is alig látható.Pedig augusztusban 1 éves volt a csajszi.És ez az időben készült teszt volt.Én nagyon drukkolok!
Lara!
Ez igen! Van étvágyKépÖrülök ,hogy jobban vagytok!
Nálunk a kötelező pihi van éppen,de már alig várom,hogy történjen valami.26-án kell egy tesztet csinálnom,és 2-án randiznom kell az doktorunkkal.Hülye dolog,de már ezt is annyira várom.
Most elküldöm amig nem hal ki a gépezet!
Puszi mindenkinek!
kavicska

Lányok!

Ezt nektek küldöm a sok bátorításért.

Kép

Most jobban vagyok lelkileg, kicsit megnyugodtam, nektek köszönhetően. Valaminek lenni kell, ha ma is pozitív a teszt, csak tudjon fejlődni a babu, most azért kell drukkolnom. Ma egész délután fekszem, hátha segít vmit.

4 alkalom, 3 féle teszt nem lehet véletlen. Amúgy nagyon szeretném javítani a Kováts drnő statisztikáját. Kép

Tiko

tiko

Szia TikoKép
Mi még nem ismerjük egymást, de figyelem, amiket írogattok itt, csak én már átköltöztem a babás topicba Kép Részben, legalábbis. De nagyon várunk odaát, és szerintem holnap ki is derül, hogy jöhetsz hozzánk! Kép
Nagyon drukkolok Neked!

Puszi

Unique

KépKép
unique

KavicskaKép
Küldök Neked mailt ! Kép

Puszi

KépKép
unique

ZsuzsiKép
Passz, nem tudom.

wish

Tiko! Veled vagyok!!! A tesztek típusától is nagyon függ a csík a erőssége. Nekem az egyiknél tök halvány lett, míg a másik fajtánál azonnal erős csík ugrott elő (uaznap). Kép Szóval kitartás!!!!

reno
26+3
renoka

Monyo Kép
remélem, nem értetted félre, de ez tényleg egyéni Kép meg az is, hogy érzed-e ahogy a tüszők nőnek. Van, aki érzékeny, és mindent érez. Nekem 11 tüszőt szívtak le, csak a punkció előtti napon feszített a hasam, egyébként semmi.
Ne aggódj! ahogy alakulnak az események, látni fogod, hogy nem olyan vészes dolog ez a lombik Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Renoka!

Köszi! Bár én legalább 3 féle tesztet csináltam és soha nem volt erős, de ott volt a csík, az tuti.

Unique!

Köszi az invitálást, gondolhatod mennyire szeretnék átmenni a babás topikra. De ha nem most, előbb utóbb ott leszek.
De persze a többieket sem hagynám cserben, olyan aranyosak vagytok.

Kép

Tiko

tiko

Húúú, mennyit írtatok ma!

Mniki,
A Kaali intezi a bioptatum atvitelét a Szabolcs utcabol oda hozzajuk. A ket intezmeny közt megvannak a megfelelő kapcsolatok ehhez.

Zsuzsi,
Szerintem az protokoll és doki függő, hogy mikor kell menni UH-ra. Ha neked középidőben kell menni, nem biztos, hogy lesz a mensi alatt is. Nekem még nem volt a mensi alatt UH egyszer sem, mindig kozepidoben volt csak.

Tiko, szurkolok nagyon!

Mka
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?