Sziasztok!
Jól vagyunk, minden okés. Tegnapelőtt Vincsenzó elkezdett rosszalkodni is.
Lekúszik a habtapiról, és felfedez. Olyan édes, imádom!
Andi,
Vitacolan jó, és még az étvágya is megnőhet tőle.
Vince nagy súlyához persze tekintélyes hossz is párosul, és ez genetika, az apcija volt épp ilyen. Várhatóan ő is veri majd a két métert. Én azt szeretném, ha vizilabdás lenne, a csodaszép alakjuk miatt.
Egyébként mostanában inkább nyúlik, és ahogy egyre többet mozog, úgy csökkennek majd szépen a hurkák. Persze én is kíváncsi vagyok, milyen lesz 16 hósan. Majd meglátjuk!
Drukkolok, hogy minden legyen úgy, ahogy szeretnéd! Izgalmas és mozgalmas időszak következik nálatok, nagyon kíváncsi vagyok, Bogica mit fog szólni a tesókához. Most bújik a pocidhoz? ad puszit rá? tudja, érti, hogy mi a helyzet?
Ági,
okés, dobok mélt és telószámot. Most épp nincs olyan nagy hideg, de állítólag megint jön a hidegfront. De már február van, úgyhogy mindjárt itt a tavasz!!!!!
A brumimaci egészen jó, csak minden picit drágább, mint a megatoys-ban (soroksári úton van egy), és a választék is sokkal nagyobb ott. Szóval, ha megoldható kocsival, inkább oda menjetek! Ott aztán minden van. Babakocsitok, hordozótok van? A mérleg- és a légzésfigyelő-kölcsönzést viszont itt a brumiban érdemes megoldani. Ruhákkal hogy álltok? Egy csomó kérdésem van, és szívesen ontanám is a tanácsokat, ezért is lenne jobb sétázni!
A babóhoz majd alakulsz persze, de én pl. még mindig tök lusta vagyok, ez az alaptermészetem.
Nem kell ám mintaanyának lenni, erre nem szabad törekedni, mert abba belereccsensz! És ne izgulj, minden menni fog, majd hallgatsz az ösztöneidre, és persze kérdezel minket!
Most olvastam, hogy mit írt a brumiról és a lustaságról Andi, hát ezért jó a topic, mert különbözőek vagyunk.
Dóri,
remélem, a nátha gyorsan elmúlik! próbáltad már a homeót?
Na, most L született feleségeket nézni. Aztán aludni.
cupp,
Zsuzska