Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti: Most kaptam toled egy e-mailt ami tok ures. ???
Valamit elszurtal, nem? Kép
Amugy mizujs?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica, írom az adatokat sorban
1,. 2005 szept
2,. 21,. cn. Krisztivel fej-fej mellett, eddig aztán majd lemaradok, az extra ciklusaimma.
3,. 31-70 rendszertelen
4,. Ha nem haragszotok ez nekem túl személyes, ezért nem írom le, ha lehet akkor írd, hogy Mo vagy ?
5,. 24
6,. gyerek nuku
7,. -
Kriszti köszi, h hiányoltál, én egyébként az első patikában kaptam agnust. Nem is lehet megrendelni nálatok?

Tontica! Picur hogy van? Rosszcsontoskodik már?! Vagy még?!

Tücsök! Én is gondolkodom a Szt Imrében. Nekem az lenne a legközelebb. A másik lehetőség a Scöpf.
Te melyiket ajánlod? Amúgy először baba kéne, de azért érdekel.

Eszter! Üdv. köztünk és mielőbbi babásodást.

Bali! Tünetek? Hogy vagy?

Angyal! Írok majd priviben, ha lesz egy kis időm. Egyelőre csak annyi, hogy erős csajszi vagy.

Remélem írtam mindenkinek, ha nem akkor reklamációt útólag elfogadok.
Nálam csönd honol.
Vendég

Sziasztok!
Látom készül a tábla, szeretnék én is bekerülni, ha lehet. Lassan fontolgatom a visszatérésem is a topicokba. Már kezdek lelkileg helyreéllni.
Adataim:
nick: Moni
mióta probálkoznak: 2005.03.
cikl.nap:15
cikl-hossz:28
lakhely:Sz.hely
életkor:31
gyermekek:fiam:9ésfél, lányom:4ésfél

moni

Sziasztok!

Mi van itt, hogy alig vagyuk? Kép

Kriszti: ugy orultel hogy van topikunk most meg nem irsz? Kép

Anyapoc: ?

Kamilla: tovabbra is nagyon kivancsiak vagyunk! Kép

Tlidi:
Koszike, fiam mar "nagyon" jo kisfiu, szerintem unatkozott azert burogatott mindent, most hogy de. bolcsibe van du. meg maszkalunk nincs ideje rosszalkodni. Kép

Moni: Orulok hogy jol vagy!!! Nem kell ilyen komolyan venni a dolgokat! Kép Legy vidam!!! Kép

Ime a tablazat:
Ha valakit beirtam aki nem szeretne benne lenni legyszi szoljon, ha valakit nem irtam be es szeretne benne lenni akkor szinten szoljon es bocsi.
Ha valamelyik adat nem jo akkor is szoljatok es ha valaki kepet szeretne tetetni a neve melle akkor kuldje el az e-mail cimemre.

Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

tontika.
probalkozas:2005,majus
cn:10
ciklushosz:1-100
lakhely:hajdujaras
eletkor:22
nincs baba.Képezt a kepet szeretnem a nevem melle.a kedvenc mesehosomKép

Kép
monyoka

De aranyos vagy Tontica, hogy engem is beírtál!Kép
Köszi!
Próbálkozás kezdete: 2005. május
Ciklusnap: 18
Ciklus hossza: 26-28
Lakhely: Szeged
Életkor: 32
Gyermek még nincs.
Képet odabízom.

Egyébként voltam az orvosnál csütörtókön a Closty miatt.
Azt mondta, hogy mindkét petefészkem szépen dolgozik.
Sajnos nem tudtam, hogy jelentősége van annak, hogy mekkora tüszőket lát, így nem figyeltem erre.
Felírt egy újabb doboz Closty-t és ugyanígy kell majd mennem hozzá. Persze akkor, ha ez az adag nem hoz eredményt.
A véreredményem jó, csak a nő nemi hormon picit magasabb, de ennek a dolog szempontjából nincs jelentősége.

De jó, hogy így fellendült ez a topic!KépKép

Kép
Kép
zsazsóka73

...most nics időm sajnos,de Tonticanak ígértem...Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Zsazsoka!

Miert kell szedned a Clostyt ha minden rendben van?
Milyen kepre gondoltal, adj valami tampontot: babas, allatos, macis, mit tudjam en. Kép
Babast talaltam jo parat:
KépKépKépKép

Bali: Kép Kép Kép
Mindenki ilyet akar! Kép Meg en is!!!

En is VIP-s lettem 5 napra a fertyn. Kép Csak pont nem jokor mert meg csak az 5. napon vagyok.
A 11-tol a 16 napig jelezte zold kockaval, gondolom az azt jelenti hogy akkor vagyok eselyes, tehat akkor kellene akciozni, nem?
Hat apa csak a 10. napig hajlando. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!Kép
Nem tudom, miért kell szednem a Closty-t. Hiszen még a vérvétel eredményének elkészülte előtt felírta az orvos.
Végül is folyamatosan ellenőriz. Bízom benne, hogy nem lesz semmi káros mellékhatása!

Képként a gólyásat elfogadnám. Kép
Úgy látom azon két baba van és én nagyon örülnék az ikreknek!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Tlidi!

Én elfogult vagyok a Szent Imrével szemben. Merre laktok, hogy az közel lenne nektek?

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Tlidi!

Az előbb írtam, de eltűnt Kép

Én elfogult vagyok a Szent Imrével szemben. Merre laktok, hogy az közel lenne nektek?

Lányok!
Lehetséges az, hogy a hőm, most a ferty által jelzett határvonalon van, picit barnázok, de nem jön meg? Már 2 napja ez a helyzet. Mire számítsak szerintetek?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Tlidi!
Bocsi, mégis megjelent.

Mesi

Kép
tücsök13

Zsazsóka! Nálam is ugyan így történt, minden rendbe van, vérvétel és closty. Azt mondta a dokim peteérés elősegítő.....Reménykedjünk .Puszi

KépKép
eszterke80

Eszterke!Kép
Mást úgysem tudunk tenni.
Ha ellenőriz folyamatosan, akkor remélem, "csak" annyi hatása lesz, hogy baba lesz!!KépKép
Te már elkezdted szedni?

Kép
Kép
zsazsóka73

SZiasztok! Kép

Bali,
nekem is egy ilyen teszt lapul a fiókomban (ne nem egészen ilyen Kép), remélem mire felhasználom hasonlót fogok látni! Kép

Tücsök,
hányadik napon vagy?

Hajrá Clostysok! Kép Kép

angel37

Angel! a 33.napon vagyok, de sajnos meg is jött. Hát, ebben a hónapban sem sikerült.

Lányok!
A doki egy sima UH-gal meg tudja állapítani, hogy el van-e záródva a petevezeték? Csak ez lehet a bajom, mert pé-m van, akció is van a megfelelő időpontban, nem értem, miért nem jön össze a baba.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Tücsök,
ó, szóval azóta megjött... sajnálom Kép

Nem, UH-val nem lehet megállapítani, átjárhatósági vizsgálat kell hozzá. Jövő hónapban nálam is az következik. Kép

Egyébként nem biztos, hogy ez a baj (nálad). Van már egy gyereked, igaz? Kép Volt azóta gyulladásod v. műtéted?

angel37

Angel!
Igen, volt egy laparoszkópiás epekőműtétem, és 2 szúrás pont a petefészkem körül történt. Meg császárral szültem, aminek a sebe is begyulladt. Teljesen el vagyok kenődve.
Ez az átjárhatósági vizsgűlat miből áll?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Szia Tücsök.
MEgírtam a másik topicba az email címemet, de azért ide is leírom.
Várom a telcsi számokat. kamilla306@freemail.hu

Köszi a segítséget

Kamilla

Kép

Kép
kamilla306

Helyzetjelentés:

Még nem jött meg. 33 cn.
Nem teszteltem, mert úgy érzem negatív lenne. Az anovulatory miatt. Még mindig csak 36.5 a hőm. Ez viszonyítás nélkül is alacsony és már három hete sac/kb. ennyi. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Tontica! Szupi a tábla. Majd ha már bebabásodtam, küldök képet is, de addig szeretnék incognitoban maradni a mhely miatt.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
mail ment

Mesi

Kép
tücsök13

Köszi Tücsi!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Teszel fel egy görbét?

moni

Tücsök!
Férjedet vizsgálták?

moni

Sziasztok!
Tonica, köszönöm,hogy beírtál a táblába. Kép

Tücsök13, engem is érdekelnének a Szent Imre orvosainak a telcsiszáma. A XI. kerületben lakom és még nincs orvosom. Az utóbbiban nagyot csalódtam, a továbbiakban nem merném rábízni magam.
Már két napja rémálmok gyötörnek a következő császárral kapcsolatban. A második babócám születésekor altattak és ezzel kapcsolatosak a rémálmaim. Nem tudom mit ügyködtek bennem az orvosok és ez zavar. Attól tartok, hogy valami olyat is kivettek belőlem amit nem kellett volna, csak nem mondták el nekem. Biztos a "nyitott gerinc" (előző babámnak az volt) miatt álmodom ilyen szörnyűségeket. Azt sem közölték velem időben. Kép

Tücsök megtennéd, hogy az orvosokról egy apró kis véleményt, kommentált is írnál.

Köszi: Kriszti

nagyk@citromail.hu

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Moni!

Nem vizsgálják, de nem is hajlandó alávetni magát a vizsgálatnak, mivel hogy van már egy baba, szerinte vele minden rendben van.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Bali, a teszt,amit felraktál (GRATULÁLOK AZ EREDMÉNYHEZ) vizeletsugaras, vagy lógatós (vizeletbe)?
Ha vizeletsugaras,akkor mi a pontos neve? Régen volt a Medi-preg nevezetű teszt, amit nagyon kedveltem, de sajna már nem lehet ilyet kapni. Ahhoz hasonlót keresek.

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Tücsök!
Nálunk már 2 gyerkőc van, és most derült ki, hogy spontán nem lehet 3. a férjem miatt.

moni

Zsazsoka!
Szerintem is tok edi az a golyas kep. Kép
Ne band a Clostyt, nagyobb eselyed van az ikresedesre. Kép

Tucsok: Kép
Sajnalom hogy megjott de majd a kovetkezo ciklusban! Kép
Benne szeretnel lenni a tablazatban?
Miota probalkoztok?

Eszterke: Kép
Szeretnel benne lenni a tablazatban?

Angyal: Kép
Gorbed?

Kamilla: Kép
En a helyedben csinalnak egy tesztet es ha pozitiv akkor minden ok Kép ha negativ akkor elmennek a dokihoz. Hatha tud adni valamit amitol megjon.

Kriszti77: Kép
Borzalmas ami Veled tortent, nem csodalkozom hogy remalmok gyotornek! Kép Mikor szultel? En nem is tudom hogy tudnam ezt elviselni, nagyon eros lehetsz!
Nem biztos hogy a kovetkezo is csaszar lesz de en a helyedben keresnek egy masik orvost/korhazat, oda vissza nem mennek. Nem ertem miert kellett elaltatniuk. Kép

Mi lehet OKrisztivel? Remelem nincs semmi baj!!!

Anyapoc sem ir. Kép

Pittypalaty?

Keditkerol mar nem is merek kerdezni, eltunt! Kép

Moni: Kép Szeretnel benne lenni a tablazatban?

En meg csak a 6. napon vagyok, nagyon remenykedem hogy nemsokara lesz pe-m es valahogy ra tudom venni apat hogy ...
Utalom magam hogy ilyen aljas modon be akarom csapni a parom de ugy szeretnek terhes lenni! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Moni: Kép
Ez mar biztos? Marmint hogy spontan nem lehet a parod miatt? Akkor most mit leptek?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Igen, ha lehet. Már az adataimat is megadtam... Tegnap vagy tegnapelőtt azt hiszem. Kép

moni

Igen. Sajnos. Férjem még reménykedik, én már nem. Marad a lombik, de annak is csak egy spec. módja az ICSI. Most arra várok, hogy a férjem kimondja az áment, és akkor elindulunk.

moni

Moni: tenyleg, most latom, bocsika!!!!!!!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Moni: Kép Most latom veletlenul a Mano-hoz irtalak be raadasul roszul mert a korhoz 21-et irtam. Kép Csodalkoztam is hogy egy 21 eves lanynak hogy lehet 9 es fel eves fia. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonica, 2005. március végén született meg a második kisfiam. A 32. hétben, mivel akkor vették észre, hogy nyitott gerince van a kicsinek. Az altalásra azért volt "szükség", hogy ne érjen akkora trauma, ne lássam a kicsit megszületni. Azt gondolták úgy könnyebben fel tudom dolgozni a történteket, ha nem látom a babámat. (1 napot élt a kis angyalkám)
Lányok, hagyj kampányoljak egy kicsit az Elevit mellett. Ha szedtem volna megelőzhető lett volna a nyitott gerinc. SZEDJÉTEK AZ ELEVITET A KICSI ÉRDEKÉBEN!!!!!!!

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Kriszti!
Én mindegyik gyerkőcömnél szedtem, de most 3 hó után abbahagytam, mert nem láttam értelmét... Lassan egy éve próbálkozunk... És mint kiderült nem is lehet spontán, így már több mint 20E-t kidobtam volna feleslegesen az ablakon...

moni

Tessék a görbém. Szerintem ti se teszteltetek volna ilyen görbe láttán.

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Moni! Nagyon sajnálom, hogy spontán nem lehet már babád.
Természetesen mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy mit szed és mit nem. Én a saját rossz tapasztalatomból kiindulva tartottam fontosnak felhívni a figyelmet az Elevit fontosságára. (Nem kapok azért pénzt, mert úgymond reklámozom a készítményt.)

Kriszti
kriszti77
Mogyoród

Kriszti:
En nem ertek ezzel egyet, de nem akarom felszakitani a sebeket.
Most arra kell koncentralnod hogy babas legyel!!! Kép

Szerinted belemegy a ferjed? Az enyem ketto utan mar semmiben sem lenne benne. Kép
Mi az az ICSI?

Kamilla: Elmesz dokihoz?

En megyek pakolni mert nem lesz ebbol a lakasbol semmi ha egesz nap itt ulok a gep elott. Kép

Ja, meg valami, nem tudom emlekeztek-e hogy irtam babat var a hugom de a parja nem igazan orult neki. Most olyan 2 honapos lehet a baba. Kép
Tegnap beszeltem anyuval es mondta hogy a hugom nem tudott lemondani a cigirol mert a fiu is dohanyzik es igy mindig megkivanta amikor a fiu is szivta. Kép
Es kepzeljetek a srac aki annyira nem akarta a babat mar 4 napja nem dohanyzik hogy segitsen leszokni a hugomnak. Kép Kép Kép

Bali: Kép Latod, o is hogy megvaltozott, tutti a Te ferjed is nagyon boldog es jo apa lesz. Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Még nem ment bele, ő még várna, én sürgetem. De szeretne 3.-at. Õ jövőre indulna a lombikkal, én azonnal. Kép

moni

Kriszti!

Mail ment neked is.

Tontica:
próbálozás: 2005 november
ciklusnap: 1
ciklushossz: 30-32
Lakhely: Budapest
életkor: 27
gyerek: Zsolti, 6,5 hónapos

Köszi
Mesi

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!

Visszatértem. Már egészen lemondtam a hőmérős tokiról, 7végén meg nagy felfordulás volt itt nálunk.

Tontica
Micsoda csúcs táblát csináltál!!!
Nekem légyszi a kék masnis babós képet tedd be!
írom a többit:
próbálkozás: 2005. nov (spontán vetélés után)
lakhely: változóban - majd megírom, ha átköltöztünk
kor: 25
a terhesség kora: 7+4
szülés ideje: 2006 szept 8
gyerek nincs.

MA voltam a védőnőnél, azt mondta, veszélyeztetett terhes vagyok, a korábbi vetélés miatt, meg, hogy ezt vegyem nagyon komolyan.
Hááát, nem mondhatom, hogy megnyugodva tértem haza. Mindenesetre nem halogathatom tovább, meg kell mondanom a mh-emen, h mi van.
Annyira fáradt vagyok, gyakran émelygek is.

Drukkolok, hogy hamar összejöjjön nektek is a babó. (Bár őszintén most nem nagyon érzem magam sem ziccerpozícióban ez ügyben.)

Később még benézek
Tontica! olyan jól esik, hogy hiányoltál. Kicsit összeszedem amgam, aztán majd jövök.
puszi mindenkinek
pitypalatty
pitypalatty

Persze, megyek dokihoz, de még ezt a hetet megadtam a mensimnek, hogy megjöjjön. Jövőhéten doki.

Kép

Kép
kamilla306

Ezek a ferfiak olyan raarosek! Kép

Pttypalaty: Kép
Mit jelent hogy veszelyeztetett terhes? Nem szabad dolgoznod?
A hugom is elvetelt es megsem mondtak most hogy veszelyeztetett terhes.
Kek szalag? Kép Es ha lany lesz? Kép Kisfiuk szeretnel jobban? Kép

Kepzeljetek ma fiam kimondta elso ertelmes mondatat Kép felet spanyolul, felet magyarul de a lenyeg hogy megertjuk. Kép
Azt mondta: MAS KEKSZET! Vagyis meg kekszet, bar az utobbit ugy mondja hogy:tetet. Kép

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok!

Tontica!

Miben nem értessz egyet Krisztivel? Csak nem az Elevittel kapcsolatban? Mert egy Czeizelnek elhiszem a 90%-ot is.... De nem is az a lényeg, hanem,ha ő téved és "csúnya" vitaminkokat tömök magamba "feleslegesen", nincs semmi, de ha én tévedek....Kép

Kamilla!

Továbbra is érdekes a görbe... Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Én nem tudom, mit csinálnék, de magamat ismerve valszeg mindent... előbb tesztelnék, aztán rohannék a dokihoz.... Nagyon türelmes vagy!

Moni!

mi történt a férjeddel 2 gyerek után? Vagy ilyet nem illik kérdezni? ...mert akkor bocsi....

Mesi!

...akkor most irány a doki?

Livi

bali78

Tücsök,
bocs, el kellett mennem munkaügyben Kép
aha, akkor nem vagy esélytelen az elzáródásra Kép
Az átjárhatósági annyira nem durva, ambuláns vizsgálat: hüvelyen keresztül feltöltenek kontrasztanyaggal, és nézik (asszem röngtennel), hogy ki tud-e folyni a petevezetők végén. Állítólag csak akkor fáj, ha van elzáródás, egyébként csak kellemetlen...
Azért nem bánnám, ha kihagyhatnám! Kép

Pittypalatty,
nagyon vigyázz magadra, tényleg! Kép semmi, ami kicsit is megerőlető!
anyu is veszélyeztetett volt, én már most tudom, hogy az leszek...

Tontica,
én nem mérek...
de ugye attól még maradnatok a tábliban??? Kép

angel37

Bali! Valószínűleg azért vagyok ilyen türelmes, mert egy hét késéssel a doki sem tud nagyon mit kezdeni. És sem is fáj semmim. Eddig nem volt semmi panaszom. Rendszeres ciklusaim voltak, félidőben kimutatható peteéréssel. Ez az első ilyen, nem értek semmit.

Kép

Kép
kamilla306

Angel!

Tudom, hogy tudnom kellene, de hogy is állsz? Úgy értem, hogy szedsz valamit vagy milyen módszerrel igyekeztek most célt érni? Nem emlékszem, ne haragudj! Kép Nem mérsz? Miért? Én meg nem tudom abbahagyni... Kép Szerinted minden rendben velem...?Kép

Livi

bali78

Szia Bali,
semmi gond, én se tudok mindent megjegyezni! Kép
pillanatnyilag természetes módon próbáljuk, ebben a hónapban speciel a pé körüli mindennap akció volt a trükk. Annyi, hogy utána teszek magam alá kispárnát, és egy darabig nyugton maradok.
Ja, meg belefogtam az aviva-tornába, vagyis majd ha megjön, utána kezdem csinálgatni!
vagy fél évig mértem, és szinte hajszálra ugyanaz volt mindegyik görbe... kiszámíthatónak ítéltem magam! Kép
Azt hittem én se tudom abbahagyni, de amikor megjött, fogtam és bezártam higanyoskát a szekrénybe, ráadásul a szüleimnél! Kép És tudod mit, olyan volt, mintha egy kötelezettségtől szabadultam volna meg!
De hogy te tényleg miért mérsz még mindig??? Kép

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?