Sziasztok!
Látom, hogy nem nagyon él ez a topik, de azért próbálkozom
Mi ugyan nem Dunakeszin lakunk, hanem a szigeten, Horányban, de nagyon sok mindent intézünk Dunakeszin, és most aggódva hallom, hogy ha nem indul be jobban, akkor nem biztos, hogy megmarad a Kölyökvár játszóház.
Egy viszonylag új helyről van szó, azt hiszem nyáron indultak, rengeteg gyönyörű játékkal egy új családi házban. Szép nagy nappali, 2 kisebb játszószoba, alvószoba, konyha, fürdő, pelenkázó, tényleg minden van, amire szükség lehet. Tiszta, barátságos, hangulatos. Mi eddig kétszer voltunk, és mindkétszer végtelenül kedves, felkészült volt a személyzet is. Én azt terveztem, hogy a szép ősz után, ha már nehezebb kivinni a kisfiamat, sokkal többet járunk majd oda. Az áraik sem falrengetőek, én 1200 Ft-ot 2 órára. Gyermekmegőrző is, szóval ott is lehet hagyni a gyerekeket, egy napra úgy tudom, 4 ezer Ft. 50 körül van egy hónap, ha valaki magánbölcsit keres a csemetéjének. Szülinapokat is vállalnak.
Ha van kedvetek, nézzétek meg, mert szerintem érdemes, jó program lehet a hideg, latyakos időben. Hétköznap este 8-ig nyitva vannak.
A cím Kisfaludy u. 53, a Vasutas sportpálya közelében van. Mi a Rév utcáról szoktuk megközelíteni.
szirom