Új privát üzeneted érkezett!

Vero,
jókat vettél, ügyes vagy! Háromszor is jókat vettél és háromszor is ügyes vagy! Kép

Katus,
örülök, hogy jobban van, az a jó, ha kipiheni ezt a sok sírást! Kép
Az az igazság, hogy már elég régen főztem, mert anyu azt mondta majd ő főz, én pihenjek. Ez még az első pár napban jó volt, de most már unatkozom. Legalább ezzel is elmenne egy kis idő! Kép
Tudod, mi egy házban lakunk, de külön kinti bejárattal Kép, ők lent, mi pedig fent a tetőtérben. Nekünk is van mindenünk (szobák, konyha, fürdő, WC, nappali), de sokszor azt mondja, majd ő főz és akkor már nem csak kettejükre apuval, henem nekünk is. Van, hogy pl. én csinálom a levest, ő a többit, vagy fordítva.
Szóval ezzel ma sem volt dolgom. Elkezdtünk nézni délelőtt a Bérgyilkos a szomszédom-at Apával, de aztán jött az ebéd, utána pedig indult dolgozni.
Azóta (jujj) itt ülök a gép előtt és nyomom. Kép De lassan le is lépek, este folytatom.

Mindenképpen visszajövök este, hogy akkor lefixáljuk a holnapot! Igaz Erika még nem írt vissza, de gondolom akkor írt volna, ha nem OK a dolog...

Akkor eddig úgy vagyunk, hogy negyed három körül találkozunk, de azt még nem pontosítottuk, hogy hol! Kórház előtt? Bent? Büfében? Mi legyen?

Helloka, este jövök! Kép

Nadine és Dorka 27+0 Kép

Kép

nadine81

Épp most írt Erika, hogy vár minket! Illetve várnak Alízzal! Kép

nadine81

Édi amiket rendeltél nagyon tetszika kád színe.
Vendég

Katus!Levi még mindíg szopizik igaz már csak reggel és este.Már nagyon kevés tejem van,de így is örülök,hogy pár nap múlva betölti 8.-hónapot és még mindíg szopizik pedig 2-hetes kora óta csak az egyikben van tej.Igaz kellett neki tápikát adnom pótlásnak 3 és fél hónapos koráig.Utánna már nem igényelte.Én már nagyon korán elkezdtem neki amikor abba hagyta a tápit.Először almát krumplival,körtét krumplival,banánt krumplival,salátát,répát.Most már szinte azt eszi amit mi.Persze ha ezt megtudná a védőnőm ki lenne akadva.Õk azt mondják ami a nagykönyvben le van írva ami nem feltétlenül kell,hogy úgy legyen.Közel 7-hónapos volt amikor azt mondta,hogy már elkezdhetem a hozzá táplálást.Persze helyeseltem,hogy jó most akkor elkezdjük.Annak ellenére,hogy korán elkezdtük nem lett semmi baja"van aki nem meri előbb elkezdeni"életerős,vidám kiskölyök.Meg persze szerencsénk van,mert semmi nem verte még ki most meg már nem is fogja.Tegnapelőtt kapott házitejből tejbedarát kap túrót,kinder tejszeletet.Valószínű annyira megviselte a szuri,hogy nincs étvágya.Nagyon nem tudok erről mit mondani,mert Levi egyszer sem lázasodott be és nem volt vele semmi gond evésileg sem.Biztos a szuri miatt.Ne aggódj!Nem lehet,hogy vizesedik a tejed?A drága husim lusta fiúcska még mindíg csak kúszik,pörög,tolat,gurul.Mászni nem hajlandó.De nem sürgetünk semmit ha ő úgy érzi,hogy már csinálnia kell csinálni fogja.El van lustulva a fiatalúr.Akkor te is olyan helyzetben vagy mint én.Nekem is az a rossz,hogy egyedül csak anyósomnál tudom a picit otthagyni,de ő még dolgozik 5-mire hazaér akkor megmár mit csináljon az ember.Az én párom is sokat dolgozik reggel elmegy este hazajön.Úgyhogy segítségeim nekem sincsenek nagyon ezért lenne jó ha anyuka mindíg elérhető lenne,de sajna ez nem így van.Talán ő a legszomorúbb,hogy az első unokája messze van.Bár most majdnem minden hónapban jön.Ez nekem így jó,mert amíg ilyen rossz idő van meg amíg picit nem nagyobb a husi én vonattal nem megyek haza.Egyszer jól megszívtam bár akkor még pici volt,de várok tavaszig addig meg ők jönnek ha tudnak.Na ez kicsit hosszúra sikerült bocsika.A férjed mit dolgozik,hogy elutazott?Ja az oltásoknál én úgy szoktam csinálni és több kismama is ők mondták nekem is,hogy mihelyst megkapja az oltást még ott elmaszírozom neki beborogatom miután pedig haza mentünk adok neki kupott annak ellenére,hogy nem lázas sokan ezt csinálják.
Vendég

De jó hogy Nercsi vár minket! Már alíg várom hogy találkozhassak Velük! Kép

KépKép
nicika

Gabó! Örülök hogy tetszik Szinti kádacskája! Nekem is nagyon bejön! Azért is választottam! Ergonomikusat semmiképpen sem szerettem volna, viszont fürdő fotelt mindenképpen szándékomban áll még venni! Persze nem drágát, hanem egy sima 1100-1200ft-osat! Na meg ami még feltétlenül szükséges, az egy forgó zenélő játék a kiságy fölé!

KépKép
nicika

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:33-kor.

katus78

Nicika,

Megnéztem a képeiteket, nagyon tehetséges a vőlegényed, gratulálok, és te is nagyon ügyi vagy.
Aranyosak a rucik is, járgány is szuper.
Szép nagy már a pocid is.
Vállal a Patrik falfestést gyerekszobába?

Nadine,

Te fotóidat is megnéztem, nagyon szépek voltatok. Mikor volt a lagzi?
A gyerekszoba is nagyon jó lesz.
Irigykedem, nagyon jó, hogy így tud az anyukád segíteni, majd ha meglesz a baba, akkor is szuper lesz.

katus78

Katus!

Mennyi idős pontosan a baba? Az én babám nagyon érzékeny gyomrú volt, csak azt tudom ajánlani, bármit próbálsz csak nagyon kicsit, ha esetleg fáj a pocikája tőle tudd hogy mi az. Bár a tejpéppel szerintem nem lesz gond, de az Áront a banán megfogta, a narancs kiütötte, az almától meg ordított. 5 hónaposan viszont már imádta a "Kecskeméti" zöldségpürét,így én előbb adtam főzeléket, mint gyümölcsöt. De Gabó te nagyon szerencsés vagy ebben. Igaz, hogy én meg a szopival voltam mákos, le se lehetett szedni a kicsit a ciciről. Kép Mondjuk besebesedett, meg fájt, de tejem az volt elég.
Oltás: én ugyanígy vittem a vizesborogatást, már a rendelőbe, és Germicid (így hívják?) kupot adtam neki este nehogy belázasodjon.

Lányok szerintem a büfében talizzunk, ott meleg van. Ha nincs bent hely a büfé előtt. OK?
Vero
Vendég

Sziasztok! Isten éltesse Lara-t!!!!!!!!!!!!

Holnapra szép napot, találkozót Nercsiékkel!
Jövök majd, sietnem kell!

Katus ne izgulj ha nem akar annyit enni most, borogasd a lábát ha csúnya lett!

Kép
Kép
Kép
amica

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:37-kor.

katus78

Katus,
az esküvő 2004-ben volt, szerintem a legmelegebb napon! Kép Vagy lehet, hogy csak nagyon izgultam?? Kép De komolyan, dög meleg volt.
A fotók a fertődi kastélyparkban készültek, ott volt a fotózás és a polgári is. Itt Hegykőn pedig a templomi.
A gyerekszoba azóta ugyanúgy áll, amióta azt a képet feltettem! Kép Két polc van bent és két beépített szekrény. Jön majd még egy pelenkázószekrény, egy ruhásszekrény, és egy komód. Ezeket majd valamikor februárban vagy márciusban kezdi el párom. Áprilisra csak meglesz! Kép
Igen, jó, hogy anyuék itt vannak lent, de azért néha terhes is tud lenni. Néha úgy érzem magam, mint aki alatt az anyósa él, és nem is az anyja! Kép De természetesen örülök neki, hogy vannak, és hogy nem messzi. Biztosan sokat tud majd segíteni, és akar is! Első unoka, teljesen be van már indulva. Kép Csak nehogy eltúlozza nekem! Kép

Lehet, hogy most hülyeséget kérdezek, de Neufeld (vagy Neufelden Kép) ugye Ausztria és nem Németország? Ha ott dolgozik, akkor minden nap kijár? Hány km? Sokat utazik?

Vero,
nekem tökéletes a büfé, vagy a büfé előtt! Mi már úgyis ismerjük egymást Kép, elkerülni talán nem foglak! Kép
Akkor holnap! Tök izgi! Kép

Jó éjt Mindenkinek! Nadine 27+0 Kép

Kép

nadine81

Katus! Köszi a dicséreteket! Egyébként a válaszom igen, tehát a párom vállal gyerekszoba festéseket! A honlapján látthattál is egy két tipust!

Nadin és Vero! Nekem is jó a büfé előtt! Az időpontot már tegnap lefizáltuk ugyis! Meg aztán ha nem talállal benneteket (Nadin téged ugyis ismerlek és igazából Veroval is találkoztunk már egyszer!) akkor ott a telcsiszámotok a telefonomban! Kép

KépKép
nicika

Katus!Elég hamar kijött a fogacskája lehet,hogy a felső.Én tegnap vettem észre,hogy kibújt fent az egyik.Egyépként azt mondják,hogy a fiúk lustábbak mint a lányok.Õk majd érzik mikor mit kell csinálniuk.Lehet,hogy nálunk is kimarad a mászás ha ebben is apjára ütött akkor először feláll és majg meg kell tanítani leülni.Szerencsétek van Veroval együtt,hogy ennyi tejetek van/volt.Nekem Levi csak a balból szopott a jobbot el sem fogadta így állandóan fejnem kellett.
Hát a vonat az nagy sztori volt.Direkt IC-vel mentem,hogy ne kelljen átszállni és viszonylag hamar hazaérjek vele.Azt tudni kell,hogy Kanizsa és Sopron között baromi szar a közlekedés.Szóval jól elvoltunk a picurral amíg a Szombathely után a kalauz közölte Bükön át kell szállni buszra.Mondanom sem kell a vérnyomásom 200-lett majdnem elbőgtem magam babakocsi,bébihordó,cucctáska.Átszálltunk a buszra a picurka aludt,de aztán a végállomás alőtt 10-percel felébredt ez volt már este 1/2 9-kor és végig ordította a hátralévő utat.Éhes volt,fáradt volt megviselte az utazás.Amíg haza nem értünk anyuékhoz kb.fél órát ordított szegény úgyhogy aki az állomáson lakott és már aludt Levi biztos felébresztette őket.Egyszóval katasztrófa volt.De akkor még picike volt.Karácsonykor már jobb volt akkot is vonattal voltunk,de akkor ott volt apa.Már nagy baba így sokkal könnyebb volt vele.Hát hülyeségekből tanul az ember.Mégegyszer biztos nem vállalkoznék rá,hogy picin elinduljak vele.

Üdv Nercsiéknek!
Vendég

:roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:38-kor.

katus78

Lányok csupa nátha vagyok!!!!!!!!!!!!

Most mit csináljak, bemenjek azért?
Vagy vegyek ilyen szájizét az arcom elé a gyógyszertárban?

HELP!!!!!!!!
Vendég

Katus!
A motorosok a férjem kollégái, meg haverjai. Megleptek mindket, odaállítottak a városháza elé egy csomó motorral, és mikor jöttünk ki, mindet beindították! A téren vásár volt, leállt a zene mindenki odajött!
Még jó hogy csendes esküvőt terveztünk! (mivel én már voltam férjnél egyszer)Kép
Köszi a dícséretet, majd teszek fel képet, ahol jobban látszik, de most nincs működőképes digikameránk.
Ha fájt a pocija (mint az Áronnak is) különösen vigyázni kell az új kajákkal. De a tejpép jó ötlet, az hasonló a tejcihez. Hasfájós babánál szerintem legjobban a gyümivel kell vigyázni, talán a sav miatt, vagy nemtom. Kép
Dialóg nyelviskolában tanítok.
A mi kis pocaklakónk pedig Pécsett készült!!!!!
Nagyon szép város, imádom!
Anyu egyik testvére ott lakik!

Gabó!
Az enyém sem mászott,sőt semmit se csinált nagyon de 9 vagy 10 hónaposan felállt és szinte hetek alatt elindult!!! Sose lehet tudni mikor indulnak meg a mozgásfejlődésben rohamosan! Minden baba másképp szereti Kép Kép

Vero
23!
Vendég

:shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:39-kor.

katus78

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:40-kor.

katus78

Katus! Oké! Ha kellene festeni a gyerekszobába akkor majd szólj bátran! Baráti áron megszámítjuk neked! Kép
A mi gyerekszobánkról még nem raktam fel képet, mert még csak félkész. Oroszlánkirályos lesz az egész! Az egyik falon az Oroszlánkirály összes szereplője, a másik fal piros háttér, alul sötétbarna csík, az egyik oldalon naplemente, a másikon pedig a két oroszlánpasi! A harmadik falon pedig zöld-színes háttérrel a Timon lesz ahogy fekszik egy függő ágyon és koktélt iszik! A harmadik falfelületre valószínűleg már nem lesz idő!
Nekem két tesóm van, egy 21 és fél éves öcsém és egy 16 éves hugom! Péter és Marianna!
Én személy szerint (még) nem félek a szüléstől, sőt kifejezetten várom! Tudom hogy fájni fog, de azt is tudom hogy ki kell bírni (nincs is más választásom), mert a vége egy csodaszép baba lesz, aki az én Szintia kislányom!
A jókívánságokat átadjuk! Kép

Vero! Tegnapról mára virradóan lettél náthás? Hát én komolyan mondom nem tudom mit csinálnék a helyedben! Nagyon vészes?

KépKép
nicika

Katus!
Uránvárosban ha minden igaz, a nagybátyám bányászmérnök volt, itt tanult Sopronban úgy ismerkedtek meg.

Nyaralás alatt készült a picim, igen, a Mecsekben!
(Mármint egy hotelben, nem az erdőben) Kép

(Esküvő nem most volt)Motorosoknak örültünk, olyan aranyosak voltak, végig titokban tartották. A párom akkor a Suzuki motorboltban dolgozott, meg sokat motorozott korábban is, így "minden" motoros ismeri.

Nagyon nagy pocim van, ha lesz gépem teszek fel képet!

Egész más ez a terhesség, rosszul voltam 4 hónapig, még néha most is elkap. Nagyobb a a hasam is és mintha ez a baba többet mozogna! De lehet, hogy már nem emlékszem jól!

Köszi a gratulációt!
A 23 hét, 5 hónapos, vagy 6 hónapos terhesség? Mindig belekeveredek ezekbe a hetekbe!

Neked milyen terhességed volt?
vero
Vendég

Nicika!

Tegnap még csak egy picit éreztem, ma reggelre durva lett! Kép
Lehet, hogy beküldöm a kiscuccokat a férjemmel Nektek a büféhez, nem akarok megfertőzni kismamikat, meg újszülötteket! Mit szólsz?

Oroszlánkirály tök jó, biztos szép lesz!
Bár a Patrik mindent szépre csinál, irtó ügyes!!
Vendég

Vero! Nagyon sajnálom! Pedig én is szerettem volna veled találkozni! De ha ennyire durva a náthád akkor lehet hogy tényleg nem jó ötlet bejönnöd a gyermekágyra! Kép Szóval ez most patthelyzet...

KépKép
nicika

Nicika!
Beküldöm a Lacival a cuccokat, és én is csatlakozom a üdvözletet küldők táborához! Kép
Odaküldöm a büféhez, nagyon magas férfi, valószínű Yamahás dzsekibe lesz, egy kis sárga táskával.
Vendég

Sziasztok!
Vero, gyógyulj meg hamar! Nekem is hatalmas a pocakom, pedig most voltam 14! Többedszerre mindig nagyobb lesz!Kép

Lányok, jó találkozót! Nercsiéket én is üdvözlöm!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica! Átadjuk! Kép

Vero! Oké! Kép Akkor a te üdvözletedet is átadjuk! Talán megismerjük a férjed! Esetleg azt elmondom hogy térdig érő bordó kabátban leszek!

KépKép
nicika

Vero!Szerintem bemehetsz,de tegyél az arcod elé olyan maszkot.Attól nem fog semmit elkapni.Amikor megszületett a pici és anyu itt volt ő is ezt csinálta és nem kapott el tőle semmit.De te érzed mi a helyzet.

Katus!Nálam 1/2 11-től 11-ig aludt.Majd nemsokára megint fog.A szoptatásnál annyi szerencsém volt,hogy nem volt semmi gons mármint nem sebesedett ki meg semmi ilyesmi.Levi nagyon ügyes volt.De ha így jobban vissza emlékszem egyszer volt még mikor bent voltunk a korházba picit kiharapta,de két nap alatt el is múlt és nem is volt durva.Nálunk tündériek voltak a csecsemősök segítettek elmondták mit hogy kell csinálni.Persze ezek között is volt egy-két utálatos.
Ezalatt az 5-év alatt hál isten sok barátot szereztem.Mikor ide költöztünk 2000-be másfél évet anyóssal laktunk aztán én besokaltam és akkor jöttünk ki a hegyre ahonnan remélem pár hónapon belül el is költözünk.Én azt mondom anyóstol messze a jó akármilyen rendes.Együtt élni vele soha többet.Elég ha hetente egyszer látom.Ezért jó a Balázsnak,mert ő alig találkozik anyuval.Bár ők igen csípik egymást.Akkor te is tudod milyen szar a közlekedés és a vonat!!!!!!!!!!!!!!!!!Még Pécsen nem voltam,de már régóta el akarok menni a sógornőm oda járt a tanárira és annyi szépet mesélt a városról.Talán a nyáron eljutok.Ti is azért költöztetek Sopba,hogy így közelebb legyen aférjed a melóhelyhez?De ezt lehet,hogy már írtad ám!!
Vendég

Vero! Ha bármilyen változás van és esetleg mégis bejössz akkor a mobilomon el tudsz érni!

KépKép
nicika

Hello4
Mi volt bent?Láttátok a babát?
Vendég

én is itt ülök és várom a híreket! Kép Kép
ötpercenként nyomom a frissítést! Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok! Láttuk a babát és mamát! Csodaszép a kiscsaj! És olyan édes! Nadin csinált fotót róla! Meg én is a telefonommal! Megmutassam? Kép

KépKép
nicika

Amúgy ha jól emlékszem 3600 grammal és 50cm-rel született! Erika azt mondta hogy most már átértékelődött benne a fájdalom fogalma, ugyanis nagyon fájt neki! De hát minden szülés fáj ugyebár!

KépKép
nicika

Na nem cukkollak ám benneteket és felrakom a képet! Bár a minősége nem épp tökéletes! Mint említettem telefonnal fotóztam! Kép

Kép

KépKép
nicika

Szegény Erikát minden részletről kifaggattuk! Majd nem győzi kipihenni a látogatásunkat! Kép
A pici Aliz háromszor is sirogatott! Olyan kis aranyos hangja volt! Erikának még nem indult be rendesen a teje, úgyhogy a kiscsaj még pótlást kap! Amúgy tényleg jól vannak! Ha Aliz szopna akkor már holnap hazamehettek volna, de így még nem!

KépKép
nicika

Ja és átadtuk az üdvözleteke! Kép Köszöni szépen mindannyiotoknak!

Vero! Nagyon jó holmikat vettél! Kép Mi még vettünk hozzá teát meg banánt! Kép

KépKép
nicika

De éééééééédesssssss! Kép Kép

Reméljük a Nadine is felteszi a fotót!
Örülök hogy jól vannak!

Szuper a tea meg banán?

Hány órát tartott a szülése, mondta?

Jaj, alig várom hogy hazaérjenek!!!!!!!!!

Kép Kép

Szisztok!
Vendég

Szuper a tea meg a banán!

Felkiáltójelet akartam írni!!
Vendég

Hello, mindjárt teszem én is a képeket! Igaz, ugyanazt a babát fogjátok látni! Kép

nadine81

Hát valamikor éjfél előtt ment el egy kevés magzatvíz, aztán később még egy kevés, aztán bementek a kórházba és ha jól emlékszem másnap fél 11-re lett meg a kis Alíz!
Egyébként az a szoptatást serkentő tea piszok drága! Nem is gondoltam volna!

KépKép
nicika

Kőhalmi Alíz Kép

Kép
Kép
Kép

nadine81

Jól látom hogy az Erikára hasonlít???
Vendég

Édes pici manóka!!!!
Vendég

Mennyire drága??
Vendég

Vero! 1050ft! És 200grammos csak és egy csészényi teához 3 evőkanál granulátum kell! A Nadinnal teljesen le voltunk döbbenve!

Nadin! Milyen jók lettek a te képeid! Kicsit sötétek ugyan, mivel ugye nem vakuztál a picur miatt, de tök jók! Ügyi vagy!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Mióta Nadin feltette annak a piros-sárga bodynak a képét azóta teljesen bele voltam szeretve, de csak most sikerült eljutni a Tescoba! Egyetlenegy darab volt egyetlenegy színben! Úgyhogy gyorsan megvettem! Ez is csak 299ft volt! Úgy örülök neki! De majd csak később lesz jó, mert 68-as méret! Meg is mutatom:
Kép

Na meg vettem még egy bélelt nadrágot, 62-es, 299ft
Kép

Illetve egy csodaszép overál-zsákot! Na ez hihetetlen jó vásár volt! Ezzel már hónapok óta szemeztem a Tescoban, de sokalltam érte a 4000ft-ot! És most alig hittem el de le volt árazva 999ft-ra! Mit szóltok? Úgy örülök neki! Kép

Kép

Nadin! Remélem nem bánod hogy hasonló bodynk lesz! Kép

KépKép
nicika

Bocsi, hogy sötétek lettek a képek, de nem akartam vakuval csinálni... Kép

Katus,
nekünk 14-én volt júliusban, két héttel előztetek meg! Kép Na nem baj, nem haragszom! Kép Kép De azon a nyáron tényleg rossz idő volt. Tavasztól kezdve azon izgultam, legalább eső ne essen. Egy beborult, felhős eget még elviseltem volna, na jó, még pici szelet is, de tök féltem, hogy esik vagy valami. És aznap volt olyan, de olyan meleg! Reggel hétkor, amikor a kerítést díszítettem, már leizzadtam! Kép

A szüléstől különben nagyon félek, illetve magától a fajdalomtól. Eddig azt mondtam, hogy jobban félek attól, hogy valami közbejön, mint a fajdalomtól. Gondoltam úgyis kapok valami fájdalomcsillapítót... És akkor most mondja Erika, hogy nem is volt róla szó, hogy kell-e vagy sem. És most említette egy szomszédom is, aki nemrég szült, és amúgy a kórházban dolgozik, hogy nemigen adnak. Max varráshoz. De szüléshez nem. Akkor igen, ha én azt előtte előzetesen megbeszélem a dokimmal és egy aneszteziológussal. Mert, hogy csak úgy hirtelen, ha én akkor és ott úgy gondolom, már nem nagyon megy... És amit már Nici is leírt: Erika szavait, hogy átértékelte magában a fájdalom fogalmát. Ja, és hogy ordított is. Szó szerint így mondta. Tulajdonképpen nem Erika ijesztett meg, mert eddig is sejtettem, hogy fáj, na de így, ilyen közeli élményt még nem mesélt senki. Szomszédom még azt is említette (ő is Berkesnél szült, csak ő nem fogadta meg), hogy ő az oxytocin fájáselősegítő mellett kapott valamiféle Nospás fájdalomcsillapót is infúzión keresztül. És ha el tudom/akarom intézni, akkor Berkes csinálhat ún. programozott szülést is, hogy mondjuk egy bizonyos nap délelőttjén legyen, amikor is előre megbeszéli a dolgot egy anesztessel. De azért ezt nem akarom. Ne úgy legyen indítva. Brrr... Azért izgulok kicsit... Na jó, nagyon... Kép

Nadine 27+1 Kép

nadine81

Nici,
egyáltalán nem bánom, hogy hasonló lesz a body!! Lüke!! Kép Viszont azt igen, hogy én elszalasztottam azt az overallt! Nem láttam... Kép Brühühűűű... Kép Nem baj, lesz másik! Kép

Aliz tényleg nagyon aranyos, nyugodt kislány! Attól a három pici nyöszörgéstl eltekintve végig nyugodtan aludt, vagy legakábbis csendben szuszogott. Kép És amikor sírdogált, Anya megsimizte picit és percek alatt elcsendesedett... Nagy már az összhang! Kép Olyan jó volt nézni. Látszott Erikán, hogy boldog. Picit még fáradt, de megkönnyebbült és boldog! Kép Tök jó! Kép

nadine81

A szülés indításnak én nagyon ellene vagyok! Szerintem nem jó sem a mamának sem a babának, mert nincs elég idő felkészülni a testednek és a baba testének sem! Remélem nem kerül ilyenre sor!
Én még mindíg nem félek a szüléstől! Sőt kifejezetten várom és egyre kiváncsibb vagyok! Még Erika szülésének részletei hallatán sem riadtam meg! Kép

KépKép
nicika

Nadin! De nem azt mondtad hogy még mentek mostanában? Csak mert még jó pár darab volt belőle! Csupa sötétkék, ugyanilyen mint az enyém! Meg volt egy piros is, csak azt nem mertem megvenni, mert mi van ha mégsem lányom lesz! És mind 56-os méretű! De egyáltalán nem tűnik picurkának! Szóval kerekedjetek fel és hajrá! Amúgy a ruhaosztályon van! És nem az akciós dolgok között elől!

KépKép
nicika

Szerintem sokat nem használnád az overált Nadine, mert tavasszal szülsz igaz? Április mennyi pontosan?
A szülés amúgy tényleg nagyon fáj, de látod annyira megéri, hogy valaki még 2szer, 3szor is vállalja!!
Én is nagyon félek tőle, ráadásul tudom mivel jár, de ha ez az ára a picinek, hát mit tehetünk?
Jó dolog volt akkor arra gondolni, hogy van értelme a kínlódásnak. Ezért teljesen más a szülési fájdalom, mint a többi, mondjuk a fogfájás.
Amúgy szerintem csak az első pár napban horroriszikus az emlék, mert még annyira friss az élmény. Fel a fejjel!
Szerintem se indíttasd meg!

Nici Te most hány hetes vagy?

Vero
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?