Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ggabszi, ahogy a Katival megbeszéltük, ezt az anyagot feltesszük a Babanetre hétfőn vagy kedden...
apaKép
apa

Szia Apa!
A fogamzás topik hőmérős részét ha megnyitom,csak egy fehér lapot látok.Mindegyik másikat meg tudom nyitni rendesen,és írni is tudok bele.Mi lehet a gond?
Köszi:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Nálam is ugyanez a gond.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Legyszi varazsold vissza a homeros topikot!!!

Koszi: Anita

KépKép
KépKép
tontica

Most már a topik sincs meg!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Légyszi varázsold vissza a 2005 őszi topic tápszeresei topicot!

Kösziiii!
Vendég

Apa
Eltünt a XVIII.kerületi családok topic segits légyszives
ketten

apa

eltünt a X. kerületi családok topic segíts kérlek
szedo

Szia Apa!
Megint en!Kép
Probald legyszi megnezni hogy a lakohely szerintiben a V-betu utani topikok hol vannak!!!!!
Koszi!

Kép
Kép
ancsa81

Apa!
Köszi,hogy újra a régi a hőmérős topik!Kép

KépKép

KépKép
okr

Szia Apa!
A lakóhely elosztásban nincs meg az összes oldal!
Javítsd ki légy szíves!Kép
Névtelen

Kedves Apa!

A lakóhely topicból hiányzik a vége. Légy szíves rakd vissza a hiányzó témákat.

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Kedves Apa!

Légyszi csináld meg a magzatok kor szerintiben a 2005 őszi topic tápszereseit!!!!

LÉÉGYSZIIIII!!!!!!
Névtelen

Kedves Apa

a lakóhely topicban hiányoznak a V betű utáni témák. légy szíves csináld meg

Köszönettel

Kriszta
szedo

Szia Apa
Nem tudok képet feltölteni az albumomba ,megtagadja a hozzáférést vagy kiírja ,hogy hiba történt a feltöltésben.
Kata
jázmin

Koszonom!!!!!!KépKépKép

Kép
Kép
ancsa81

Apa!

Kéne ujitani a babanetet!Ne érts félre,de sokan elmentek innen,és egyre jobban akadozik az egész,pedig én azok között vagyok,akik nagyon szeretnek ide járni!!!!!
Ne hagyjuk,hogy tönkremenjen!!

Kinga

APAAAAAAAAAAAAAAAA EZ KOMOLY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kinga
skinga

Kedves Apa!

Szerettem volna fotóalbumot csinálni, de amikor bejelentkeztem, akkor azt írta ki, hogy nincs ilyen nick. Próbáltam már kis és nagybetűvel is, ékezet nélkül is, de nem megy. Miért?

Köszi!

Kóbor
kóbor

Idézek egy "kedves"kismamát a 2005 tavaszi kisbabák topikbol.
"továbbmegyek a babanet nagyon jo lenne HA karban lenne tartva, lennének moderátorok és nem lennének
kéretlen reklámok, ill idiota topicok, ill a föoldal uj dolgokbol is állna nem csak reklámbol és ezeréves cikkekböl."
Tényleg nagy gáz van!!Kép

Kinga

Kinga
skinga

Kedves Apa!
Amíg ennyire hektikusan működik a babanet, addig ne az újításokkal foglalkozzatok. Most éppen a szülészetek/kórházak topik témakörei nem láthatóak

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Hello Apa,
kérnék archiválást a " Gyermekek / magzatok kor szerint / 2003. telén született első babások beszélgessünk topicban."

Köszi,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

A Gyermekek / magzatok kor szerint / 2005/2006 téli babák topik nem jön be.
Ha lehet nézzétek meg, mi van.

Köszönöm:

Boeske

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Szia Apa!

Olyan kérdésem lenne, hogy le tudsz e törölni egy képet egy régebbi hozzászólásból (nehogy valaki rossz célokra használja)?

Köszi
Névtelen

Szia, névtelen, kérlek add meg az elérhetőségedet a kiss.andrej@gmail.com cimemre...
apa
apa

Szia apa!

többször is üzentem már emilben, de szóltak, hogy ide írjak inkább: az a problémám, hogy nem tudok a profilomhoz hozzáférni. Már új jelszót is kértem, de azzal sem enged be. Lécci segíts, szeretném frissíteni az adatlapom!
Köszi:
Fény
fény

Szia Fény!
Kérlek írd meg az adataidat a kiss.andrej@gmail.com címre...
apaKép
apa

Szia Fény, legalább egy mailcímet megadhatnál ahol elérlek...Kép
apa
apa

Apa,
a "nagy" szentimrés topikban fordítva vannak az archívok.

vera
kisün

Küldtem emilt apaKép
fény

Sziasztok!

Van arra lehetőség, hogy a BEU nevű felhasználónak elküldjétek egy üzenetet, mert a profiljában nem adta meg az emilcímét. Természetesen nem kérhetem a címet, ezért kérdezem, hogy esetleg tudtok-e továbbítani üzenetet. Nagyon keresek egy ülést (HTS Besafe izi Confort), rákerestem a nevére a google.com-on, és egyetlen találatra itt a társalgóban találtam. Csak tapasztalatairól szeretném kérdezni, ill. megnézni az ő ülésüket, ha még megvan, mielőtt rendelek egyet Németországból. Köszi!
Kati

Szép Napot!

Tejbemami
tejbemami

Szia Apa!
Bocsánat,hogy megint panaszkodom,de a hőmérős topikból rendszeresen eltűnnek a hsz-k.KépKépKépKépNem lehetne vmit csinálni vele,hogy vissza lehessen olvasni?

KépKép

KépKép
okr

Szia Apa!

Szerintem az a gond, hogy valamiért fordított sorrendben kerülnek a listába az új archivok, és mivel mindenki a legalsót nézi megszokásból, úgy tűnik, mintha nem lenne későbbi. Nem lehetne visszacsinálni, hisz úgy logikus, hogy az utolsó alulra kerüljön!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Szia Apa!
Az a gondom, hogy par napja nem tudok kepet feltenni. Hiaba kattintok a Melleklet feltoltes...-re nem tortenik semmi. Nehany nappal ezelott meg megjelent a feltoltes, csak nem kicsinyitettem le elegge a kepet es nem engedelyezte, ekkor a kuldes elhagyasa gomra kattintottam es ettol kezdve jelentkezik a hiba.
Elore is koszi.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Szia Apa!

Az én fentebb említett problémámra (jan.22. 23.23.) nem tudsz megoldást?

Kóbor
kóbor

Köszi Apa a képtörlést.

Csilla & Adri
flames

Szia Apa!

Hogy tudok képet felrakni?Kérlek segíts.A me
lléklet feltöltése nem csinál semmit.
Köszi!
szherika

Apa!

Kataszrófa, hogy milyen lassú itt minden. Nem lehetne valamit csinálni? Az ember azt hinné, hogy jobb lesz, közben egyre rosszabb minden. Egyáltalán nem csodálkozom, hogy van olyan topic ami elköltözött a babanetről.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Apa, nincs változás a profil-ügyben...megkaptad az emilem?
Fény
fény

Kedves Szerkesztő!

A Fotóalbumunk egyikére azt írja ki, hogy üres! Bármit is csinálok! Közben már több mint 1000-en megnézték!!!!
Szükségem van rá, úgyhogy légyszi nézz utána!
SOMAMANÓ: MÁR NAGYFIÚ VAGYOK! című! Várom válaszod: evi.szotak@citromail.hu-ra!
Köszi!

lola77

Sziasztok!
Fény, ma megnézzük...
Lola77, most már működik az albumotok? szerintem rendben van...Kép
apa
apa

Szia APa!

Elkezdtem cd-re kiirni 2002-tol az osszes iromanyomat, dehat csak ugy engedi, ha napi osszesitesig kinyitom a konyvtarat. Nem tudsz valami olyan modszert amivel legalabb havonta tudnam ugyanezt megtenni, mert megoszulok, mire 3 evvel napi bontasban vegzek....

koszike

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Vagyis nemcsak a sajat iromanyomat, hanem az egesz topikot akartam mondani...

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszika, rossz hirem van...
A saját hozzászólásaidat csak úgy tudod kimásolni, ahogy irtad.
Az egész topik pedig mindig ott lesz a Babanet Társalgójában, ezért fölösleges kimásolni.
Üdv, apaKép
apa

Szia APa

Nagyon szomoru vagyok...
Biztos vagy benne hogy meg mondjuk 30 ev mulva is ott lesz? Nem tudom mekkora sebesseggel telnek a helyek a szervereteken, de azert evtizedek adatait nem biztos ,hogy tudjatok, vagy fogjatok akarni tarolni...szoval erted. En oreg koromban szeretnem majd megmutatni a gyerekeimnek miket csinaltak, mondtak, amikor kicsik voltak.
Azert koszi a segitseget.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Szia Apa!

Meg mindig nem tudok kepet feltenni a melleklet feltoltes nem csinal semmit. Tudsz nekem segiteni?

Tcis

Kép

Kép
tcis

Apa,
helyreállt a rend archív-sorrendben, köszi szépen!!! Kép
kisün

Apa!

Engem ignorálsz? Kép

Kóbor
kóbor

Kóbor, a fotóalbumhoz (és a chathez) és a társalgóba külön kell regisztrálni. Az itteni nicket az album nem fogadja el, újat kell készíteni.
Ha nem ezt kérdezted, ne haragudj, de remélem, így megoldódik a gondod.
Kép szia
K.
klara

<font color="ff0000">Szia APA!

Megkérlek, töröld a keres-kínál rovatból a Babakocsi hordozóval topicpól a 2006.január 15-ei 18h 06 perckor írt hirdetésemet! a többit ne, csak ezt az egyet! ok? köszi!</font>
Zsófi
zsofy

Szia Kóbor, ha minden igaz, akkor már megoldódott a probléma (hála Klára észrevételének...). Vagy nem? Kérlek jelezzél...
apa Kép
apa

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?