<font color="ff6000">Sziasztok!
Miriama!
Ne legyél rossz kedvű!!!!!
Írd ki magadból.
Mielőtt elküldöd, kijelölöd, jobb gomb, másolás. Így ha el is tűnik, újra be tuod illeszteni, és újra próbálni. Én mindig így küldöm el az üzeneteket. Különben nekem is már sok elszállt volna.
Tényleg jobb, ha kiadod magadból!!!!
Szóval a mai kórházi látogatásom:
Reggel 7-kor odamentem, de várni kellett egy jó 20 percet a ctg-re, mert volt 3 vagy 4 (nem is tudom már) kismama, akinek beindultak a fájások. Nem semmi. Ma délelőtt tuti tele volt a vajúdó, meg a szülőszobák... Õk természetesen beelőztek, hiszen nekik fontosabb. Ezzel nincsis semmi gáz. Tele volt óriási táskákkal a ctg előtti helység.. Utánuk következtem én. Felraktak ctg-re, közben megérkezett a dokinénim is. Megvizsgált még egy lányzót, aki hozzá tartozik, utána megnézte a ctg-met, és azt miondta, hogy milyen rendes gyermekem van. Kérdeztem, hoyg miért, erre az volt a válasz, hogy mert gyönyörű ctg-t rajzolt nekem. Persze én még ekkor nem láttam a ctg-t, így nem tudtam, mi neki a gyönyörű. Az, hogy vannak rajta fájások, csak én nem annyira érzem, vagy az, hogy nincsenek. Majd kis idő múlva letépte, közben kérdezte, hogy állok a fájásokkal. Mondtam, hogy az egész hétvégén voltak. Sőt tegnap már egy összefüggő görcsvolt a hasam alja, és ehhez jöttek néha hozzá bónuszban a többi fájdalmak hol itt, hol ott. De amikor étálni kezdek, alig haladok tyőúklépésben mínusz 2 métert, máris a hüvelyemben olyan erős feszítés nyomás, szúrás van, hogy meg kell állni, pihenni, mielőtt tovább megyek. Mondta, hogy akkor megvizsgáljuk a méhszájat. Oké. Megvizsgált, és mondta, hogy talán egy picit változott csütörtök óta, de még mindig inkább egy ujjnyinak mondaná, mint kettőnek. Kérdezte, merre lakom, mennyi idő alatt érek be, mondtam, hogy békás, 15-20 perc, erre azt mondta, hogy akkor még szabadon távozhatok. Ez elgondolkoztató. Ha messzebbről jönnék, nem engedett volna el, vagy mi? Jajjjajajaj. Kérdeztem, hogy mi az az állapot méhszájilag, amikor már nem enged haza. Mondta, hogy hateljesen el van simulva, és bő 2 ujjnyira nyitva van. Hát ez húzós. Nekem már teljesen el van simulva, de "még csak" bő 1 ujjnyi. Szal nem kell sok, hogy bent tartson. Mondta még, hogy sétáljak nagyokat, hogy beinduljon. Meg rákérdeztem, hogy ha nem indul be, akkor mikor kell befeküdnöm? Erre azt mondta, hogy a jövő hét elején. Hát ugyebár nem akarja kivárni a terminust, az pedig nekem 26.-a, jövő csütörtök.... De ha semmi sincs, azért még most csütörtökön vissza kell mennem CTG-re, meg vizsgálatra.
Vérnyomim rendben van. Bár hozzám képest picit magasabb (110/70), de ilyen szokot néha lenni. Biztos a sok izgalom a hírek miatt....
"Röviden" ennyi.
Én már nagyon be vagyok sz...va.
Szilpa
38+5</font>