Sziasztok
Csak annyi időm van, amíg alszik Törpike, ami ugye nála nem sok.
Egyszerűen nincs időm netezni. Amikor ébren van, ami ugye nála közel 12 órát jelent, akkor pörög, nyüzsög, babrálja a számítógépet, reggel is elkezdtem írni, erre közben kikapcsolta a gépet és odalett minden.
Ha pedig hajlandó aludni 30-40 percet, akkor pedig örülök, hogy lepihenhetek én is.
Este pedig Apucim bitorolja a gépet. Így szinte sose jutok ide.
Timika
Hogyne emlékeznénk rád
Örülök, hogy írtál
Írj gyakran!
És tegyél fel képet Fanniról
Eveka
Szegény Marci
, jobbulást neki!
Mondjuk nem értem, hogy egy hányós-hasmenős, egy bárányhimlős és egy meningitises gyerek mit keresett egymás közelében? Melyik volt ez a szuperkórház?
Tamesz
Örülök, hogy simán odaértetek
És gratula a 4 foghoz
Nekünk már 8!!!!! van!!!
Flames
Megkaptam a cikket mail-ben, köszi
, meg is akartam venni, de azt mondta a gyógyszertáros nőci, hogy ameddig szopiztatok addig nem ajánlott
Márpedig én arról a kevés szopiról nem szívesen mondok le, ez az egyetlen ami segít a bealtatásban.
Wiw-re még mindig nem volt időm
, ígérem, az idén még bekukkantok oda is
Visszatérve a hétvégénkre, kikapcsolódásnak szuper volt, de kipihenni abszolút nem pihentem ki magam.
Miután hazajöttünk volt egy szuper éjszakánk, sőt, már egyenesen hiperszuper éjszakánk, este fél 8-tól másnap délelőtt fél 11-ig egyhuzamban aludt Kristóf. Igen, jól olvastátok, 14 és fél órát aludt felébredés nélkül.
(Ettől függetlenül én kemény 4 és fél órát
, na mindegy, nálam már ez a normális
)
Na ezzel 5 évre előre le is tudta az alvást, azóta megint éjszakánként áll a balhé, min. 2-szer ébred és esze ágában sincs visszaaludni. Tegnapelőtt éjszaka pl. hajnali fél 3-től reggel fél 6-ig játszottunk... Miután persze bevágott 2 cumisüveg tápit, meg szétordította magát, meg már a végén is is bőgtem meg kiabáltam, aztán azt mondtam, oké, akkor villany fel és játhatsz. Több se kellett neki.
Húúú, akkor éjszaka piszkosul ideges voltam.
Úgyhogy én már 1000%, hogy csak akkor akarok majd kistesót, ha Kristóf óvodás lesz.
Én a Lipótmezőn kötnék ki most 2 pici gyerekkel.
Jó, jó, fantasztikus dolog pocakosnak lenni, meg szülni, meg pici baba így, pici baba úgy, de én azért erre még nem vagyok kész.
Az én kialvatlanságommal, idegeskedésemmel tuti, hogy extrém koraszülöttként hoznám világra a kistesót, az meg nem hiányzik.
Majd ha lesz legalább egy icipici nyugi az életemben, majd ha éjszakánként legalább 5-6 órát alszom, és majd ha tudok egyszer végre egyedül, nyugiban ebédelni, fürödni, úgy WC-re menni, hogy közben az egyik kezemmel ne Kristóf kezét kelljen fognom. Majd ha egyszer lesz itthon minden nap meleg kaja és nem a nagymamák fognak ránk főzni, na majd akkor jöhet a kistesó.
Tali:
Hát, nem tudom. Annyira gáz minden hónapban egy másfél óra kedvéért feljárni Pestre, mégiscsak oda-vissza 160km, meg benzin, autópályamatrica, nagyon sok.
Persze a kiskanalat vissza kéne adnunk Jucéknak.
Nem tudom. Majd még meglátjuk.
Apucimat nagyon nehéz lesz rávenni.
Még gyorsan feldobok két képet, aztán lepihizek még egy kicsit:
Így szeret segíteni a ruhateregetésben:
Babus