Sziasztok!
Kriszti, Sziszi!
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!
Sziszi!
Mennyi ideig áll el az anyatejcsi a mélyhűtőben? Mert nekem még az elejéről is vannak, azaz, amik 6-7 hónapja már a hűtőben vannak. Azok is jók még?
Fejni már nem fejek, teljesen beállt a kereslet-kínálat elvre a cicim. Ami lecsurog az egyik cicimből, míg a msáik cicimből szopizik, azt tudnám összegyűjteni esetleg, de már ezzel sem bíbelődöm.
BalaBaba lelkem mintha egy kicsit válogatós lenne. A bébi ételek közül vannak kedvencek, amikkel akár egy egész üveggel benyomunk, de vannak, aminél egy kanál után öklendezésbe kezdett, s fejrázással a tudtomra adta, hogy az neki nem kell.
Úgyhogy nem egyszerű, de csak-csak sikerül szép lassan bevezetni majd az új ízeket is.
A két alsó fogacskánk van kint, felül pedig most nyomulnak kifele ezek a fránya fogak. Nem éppen nyugodt éjszakákkal megajándékozva minket. Van hogy négyszer kelünk, s szopizunk. EZ az egy, ami megnyugtatja ilyankor. Még jó, hogy cicizünk még. A barátnőmék elég korán tápszeresek lettek, s most igen csak kínlódnak éjszakánként, hogy hogyan tudnák visszaaltatni a leányzót.
Íme egy kép a két kis fogacskánkról:
Tegnap felfedeztük, hogy milyen jó kúszni, s egyre gyorsabban eléri a kiszemelt dolgokat
Bekúszunk mindenhová, ahova nem kéne, s utána pámikba esünk, hogy "Most hogy fogok innen kijönni?" "Anya gyere!!!"
Amire Te gondolsz, az a villám olvasás, s az is elsajátítható, s állítólag tényleg működik. Anno gondolkodtam én is rajta, de elszállt a lelkesedés, pedig biztos jól alkalmazható tanulásnál.
Az agykontroll nekem a pozitív gondolkodás területén segített sokat. Azaz pontosabban a negatív gondolatok kisöpréséhez. Hiszen:
"Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaid!
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteid!
Ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaid!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemed!
S ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!"
(Frank Outlaw)
S hogy mire jó még az agykontroll?
- a stressz levezetése
- alvászavar megszüntetése
- ébresztőóra nélküli, időzített ébredés
- élénkítőszer nélküli felfrissülés (pl.: autóvezetéskor)
- a fejfájások 90 %-nak (migrén is) elmúlasztása
- a minket foglalkoztató kérdések megválaszolása
- memória fejlesztés
- gyorsabb és hatékonyabb tanulás
- A jó döntéshozatal megkönnyítése
- céljaink elérése
- magunk és szeretteink gyógyulása
- a fájdalom és a vérzés gyors uralása
- szokásaink akaraterő és kínlódás nélküli megváltoztatása
- mások szavak nélküi megsegítése (tudatunkkal)
- intuíció rendkívüli fokozása
...
(A tanfolyami segédlet ennyit hoz fel példának, de még nagyon sokmindenre használható.)
Zsóci!
Nagyon ügyi vagy! S ha tényleg ez lesz a szülinapi dátum, akkor megemelem a kalapomat
Puszi mindenkinek: Timi