Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Tücsökmami,Bubek:

Nagyon boldog szülinapot kivánuk Marcinak és Gergőnek!Kép

Ilba:
A fiatalúr nagyon tündéri!Főleg,azokon a képeken ahol alszikKép
Kiváncsi vagyok mit mond a védőnő Beni szopásáról,mitől lehet?

Szorsi:
Beni nagyon aranyos,helyes sapija van!

Gabi:
Remélem jól telt az éjszakátok!
Ird meg ha intéztél valamit a dokinővel!

Kép

Kép
novum

Mamacka,

gratulálok a kis fütyishez és a jó értékekhez! (Énnekem 2 és fél hónapot kellett diétáznom, mégsem volt nagy hasam se előtte, se utána, szóval ne higyj senkinek, a hasad pont úgy jó, ahogy van. Kép)
Most hogy ezt leírtam, kicsit hiányzik is, több hét kellett, mire megszoktam újra pocak nélkül. Sőt, képzeljétek, a kórházban még olyan utó érzésem is volt, hogy rugdos. Éreztem a kis lábát, pedig már két napja megszültem. KépKépKép

Nem Pesten végzett, Kolozsvárra járt, mert erdélyi.
De van még ismerősöm fotó és belsőépítészet szakról is, a 90-es évek elején végezhettek kb.

W.

Kép Kép
Kép
vvolga

Mamacka!
Szoktak olyat is produkálni a babák, hogy a könyöküket emelgetik, mint a kacsatáncban, ilyenkor mindkét oldalon bökdösnek. Láttam UH-n Lívitől, tök ari volt!

MARCIKA! Egy hónapos szülinapodon sok puszit küldünk! Nagyon cukorka vagy!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

BOLDOG 1 HÓS SZÜLINAPOT GERGÕNEK IS!!!! KépKépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Timi,
persze, ha van valami újdonság megírom. Az éjjel nyugis volt.
Nagyon csini Szilvike a gatyóban!Kép

Vvolga,
én pont fordítva voltam, fel sem tűnt, hogy nincs pocim. Rögtön visszaállt az agyam a terhesség előtti állapotra.

GERGÕNEK is boldog szülinapot!Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok lányok, Kép

gyönyörűségesek a babák! Kép

Tegnap voltatok előadáson?
Én a gyerekágyas osztályon voltam a szopison, ti azt láttátok? Szerintem egészen jó volt, egy nagyon-nagyon kedves csecsemős tartotta, megnéztünk egy norvég videot, és utána még beszélgettünk, olyan megnyugtatóan beszélt a szopiról, hogy már nekem sem annyira lila köd ez az egész. Remélem, ha bent leszünk, akkor is kedvesek lesznek és segítenek, ha nem megy. Kép

Megint telt ház volt az osztályon, ott sétáltak a frissen szültek az icipici babákkal (onnan gondoltam, hogy frissen szültek, hogy eléggé "furcsán" sétáltak, kissé szétett lábbakkal...), én teljesen elérzékenyültem.

Kezd nagyon kézzelfoghatóvá válni, hogy nemsokára itt lesz velünk a babánk, de annyira nem várom már, hogy lássam. Kíváncsi vagyok mindenére, hogy nézhet ki, milyen a keze, lába.

Na, annyira belelendültem, hogy ki is mostam ma a pelusokat, és a bodykat, holnap pedig vasalok. Kép
És elkezdek összepakolni is. Kép

Puszi nektek, olvaslak titeket, de sokszor nem tudok hozzászólni, mert még nincs itt velünk a babánk, de hamarosan én is csatlakozhatom aktív anyuciként. Kép

Eszti
35+1
Vendég

Mamacka,

Neked is az Ujvári a dokid, ugye? nekem is mindig ezt mondta,mert engem meg mindenki azzal zrikált, hogy kicsi a hasam. Végül Beni 3,72-vel született és én csak 160 cm vagyok. (Most 57 kg, de terhesség előtt 52 voltam) Szóval a végére jól megnőtt a hasam is, ne aggódj sztem se.
Kép
OKép

Kép

Kép
szorsi

Wolga:
Én is úgy voltam szülés után,hogy néha éreztem,hogy rugdos a baba!Aztán odanéztem magam mellé és hihetetlen volt,hogy ott van Szilvike épen és egészségesen egy nyügi terhesség után!Kép

Minden pocakosnak küldöm ezt a képet!Kép

Kép

Kép
novum

Csajok! Köszönjük mindenkinek a 1 hónapos szülinapi köszöntőt!
Bubek! Kb. mi is így vagyunk mint ti, én már esek kelek a fáradságtól. Mindkét kezemen ínhüvelygyulladás van, valószínűleg a terhesség alatti víztől, úgyhogy alig tudom Gergőt a kezemben tartani. Ma a szülinapján megyünk tanácsadásra. Meg kell kérdeznem a dokinénit hogy normális-e a minden szopi után, sőt szopi közben az elég nagy mennyiségű bukás. Néha megrémít ez a kölyök. Remélem nem reflux. Két szopi között is sokszor köhög, akkor még jön egy kicsi. Amúgy fejlődik, és hát nem hetente 150 g-ot, hanem sokkal többet hízik. Tegnap szopi előtt, kaka után volt 4700 g Lehet, hogy túl gyorsan hízik, az viseli meg? Ja és totál kiütés az arca, meg egybefüggő piros folt. Mintha allergia lenne, vagy ekcéma, csak nem levedzik. Ezért nem is fotózom most.
Üdv.
T.
Vendég

Sziasztok!
Eszti kérdését kicsit kibővíteném! Volt valaki a kórház bemutatkozó előadáson? Érdekelne, hogy mi volt ott, mert ugye mi szopiztunk Kép

Titati 38+0
titati

Titati
Ez a szopi film jobb volt mint a szüléses?
Sajnálom így utólag, hogy nem mentem el, nem ártana kikupálódni szopi ügyben. Mondtak valami olyat ami kifjezetten megjegyzendő?
Én majd remélem még eltudok menni a következőre... Kép
remélem nem lesz teltház amikor mi megyünk...

Gabuska
Akkor lehet Áron is csak táncikált?! ...ahhoz még nem kicsi, hogy ilyen erőteljesen érezzem... márhogy így átérjen?

Szorsi
Igen az Ujvári... azt szeretem benne legjobban, hogy remekül ért ahhoz, hogy elhessegessen minden buta gondolatot... engem nagyon megnyugtat... ha nem tud velünk lenni szüléskor, attól tartok, hogy én teljesen le fogok blokkolni. ja és elolvastam a szüléstörténetedet... külön köszi a dokira vonatkozó kiegészítéseket... Kép Kép Kép Kép
Majd Esztit is kifaggatom nemsokára! Kép

Minden szülinaposnak boldog szülinapot!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Halihó!

Évi is és én is voltunk tegnap a kórház bemutatkozó előadásán. A szokásos nőci beszélt, a főorvos, és a vezető szülésznő. Nem csak a kórházat mutatták be, hanem a főorvos elmondta, hogy a terhesség hatására milyen változásokon megy át a test. Érdekes volt és tetszett az előadás, de sok újdonságot nem tudtunk meg. Nincs olyan nagyon fontos részlet, amit most kiemelnék.
Egyébként mi ez a szopis bemutató, én ugyanis még erről nem hallottam semmit. Ez minden héten van, helyileg hol tartják, ki mondta ezt Nektek? Szóval én erről kérnék egy kis beszámolót, hogy eljuthatok-e még ilyen előadásra?

Amúgy Petra is főként egy helyre rugdos, de néha teljesen máshol is jelentkezik, pedig már tuti, hogy nem tud forgolódni és elvileg már teljesen beállt. Szóval a kis rosszaság minden szervemet eléri és ott is meg tud rugni, vagy belém tud könyökölni, ahol nem is számítok rá. Ilyenkor szépen elbeszélgetünk (kicsit megfenyegetem), de végülis tök jó Kép.

Üdv Mindenkinek
Vuka
39+3

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Novum köszi a képet, annyira édes!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Majd visszaolvasok, most várjuk a védőnénit a 10 hetesemmel Kép, csak megakadt a szemem Vukán.

Vuka,
én 39+5 szültem! Hűűűű, de izgi! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Nálam még semmi jel, Petra teljes nyugiban van odabent (doki néni szerint is). Most elkezdtem takarítani, végülis nem árt, ha tisztaság van mielőtt megérkezik, egyébként meg hátha lesz valami eredménye Kép. De a jövő héten drukkoljatok majd nagyon!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

A dokim azt mondta, hogy a fény nagyon jót tesz a D vitamin képződésnek, és ezt nagyon ajánlják főleg téli kismamáknak.

Bumpy,
jövőhét szerdán megyünk 10-re az alagsorba vizsgálatra. Utána pedig megmutogatja az osztályt és a szülőszobákat az orvos. Meg be szeretne mutatni a szülésznőnek, ha bent lesz vmelyik. Mert most mondta (ma is voltam nála), hogy a Böröndi Zsuzsit meg vmilyen Barbit ajánl. Majd meglátjuk, melyikük lesz bent, és melyikük ér rá. Jó lenne találkozni!!! KépKépKép
Megvan a laborom, minden OK, csak a koleszterinem magas. Ez érdekes, bár asszem még sosem nézték. Az orvos is azt mondta, hogy ezzel nem kell törődni, majd a szülés után visszatérünk rá. Azt hallottam, hogy már az is ronthat az eredményen, ha előtte való nap vmi zsírosabbat eszel. Igaz ez?

Mamacka,
a mi Babucink is szokott olyat művelni, hogy mindkét oldalon rugdos, vagy bokszol. Eddig nekem még keresztben volt, majd meglátjuk, a holnapi 4D UH mit mutat. Bár az utóbbi időben érzek pár rúgást a jobb lengőbordámon is... Nem tudom... egyik ismerősömnek az első babája a szülés előtt 3 nappal fordult meg. Addig keresztben volt. Azt mondja, senkinek nem kívánja azt az érzést. Sem a majd' 4 kilós baba keresztbenfekvését, sem az utolsó pillanatbeli fordulását Kép
Az Elevittől nem hiszem, hogy nagyon megnőne a baba, én egy régebbi vitaminról, a Maternáról hallottam, hogy az viszont kőkeményen hízlalta mind a babákat, mind a mamákat. Minden nap szeded? Én már csak 3 naponta.

HAJRÁ VUKA!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
mancs

Sziasztok!!

Olvasgatlak titeket egy ideje....
Csak egy rövid kérdést szeretnék feltenni.Volt valakinek faros babája és megfordítani próbálták-e? Én most ebben a cipőben vagyok .....

Köszi a válaszokat....
Icu 36
czuli

Mancs!

Ha Barbi akkor szerintem Hajdu Barbi nem? Nekem ő volt a szülésznőm. Õ aranyos, de nem egy kényeztetős fajta. Elég sok magánprogramja van (még nincs gyereke, férje) de ha akkor szülnél, bemutat valakinek akit szükség esetén értesíthetsz. Nekem is volt egy, azt hiszem a Diószegi Évi, ha pont akkor jönne rám a szülés, amikor a szülinapját ünnepli. Persze Gergő kivárta.
Vendég

Tücsökmami mit értesz az alatt, hogy nem egy kényeztetős fajta?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, Mancs,
nekem a Hajdú Barbi sosem volt szimpatikus. A doktornőmnek ő az asszisztense, nekem olyan flegmának tűnt.

Czuli,
nekem faros babám volt, a terhestorna eredményeképpen (na meg rockzene hatásáraKép) fordult meg szerintem.
A neten sok ilyen honlap van, beírod hogy "farvégű" vagy "farfekvéses" és egy csomó címet ad. Én is azokat olvasgattam, de már nem emlékszem ráKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ma ettünk először brokkolit, itt az eredménye:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Brokkolit írtam volna? Helyesbítek: borkkoli.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs,
én a Maternát szedtem már a teherbeesés előtt is, de nem híztam sokat és Bogi sem volt óriásbébi.Kép

Marcus, Gergő,
Nagyon Boldog Szülinapot!
Kép

Jucus
jucus73

Czuli Kép, szia! Mesélhetnél bővebben, hogy mi van veled mostanában, amikor legutoljára hallottam felőled nagyon el voltál havazva, és a másik topicból is eltűntél. Az e-mail címedet elvesztettem, így nem tudtam írni neked, az enyém is megváltozott. Hogy vagytok, mesélj! Kép
Sajnos a faros kérdésre nem tudok válaszolni.

Vuka, én a korosztályos topicban hallottam az egyik lánytól, hogy lesz ez a szopis előadás. Elvileg tán minden első előadással párhuzamban van a gyerekágyas osztály előterében. Tegnap is ott volt. Kevesen voltunk, asszem 6-an összesen. Megnéztünk egy Norvégiában készített videot (ott szoptat a legtöbb anya Európában), hogyan kell helyesen cicire tenni, mennyit, mikor tegyük mellre, mellgyulladás, masszírozás, fejés, szóval egy ilyen általános ismertető, képekkel, technikákkal fűszerezve. Elég modern volt. Utána pedig a csecsemőssel beszélgettünk, nagyon kedves volt, mindenre válaszolt.
Elvileg legközelebb 6 hét múlva lesz, mert akkor lesz megint első előadás, de talán az a tuti, ha megkérdezed az osztályt.
Mamacka, most egy kicsit beparáztam, hogy írtad, hogy nemsokára engem faggatsz majd ki......Kép

Puszi nektek.

Eszti
Vendég

Esztipeszti köszi a beszámolót, akkor erről is lekéstem már.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Kép

Gergő + Marci baba!
Boldog 1 hónapos szülinapot Nektek! Kép

Timi,
hát a védőnéni semmi érdemlegeset nem tudott mondani, sietett, alig tudtam én beszélni (nagy dumás), minden esetre azt mondta, hogy mérjem pár napig, mennyit eszik, van-e elég tej, mert 800 körül kéne ennie. Hát mondtam, hogy tegnap tuti még csak a közelében sem járt. Most mérem meg holnap, de aztán hétvégén Kecskemét.
Kérdeztem arról is, hogy a fejét még mindig nem emeli, azt mondta nem vagyunk elkésve, meg akartam mutatni, hogy mit csinál hason, de persze pont abban a 20 percben aludt az Uraság, mikor ő itt volt. Kép
Szóval okosabb nem lettem. Ma mérünk este meztelen súlyt, ma 10 hetes, minden csütörtökön mérünk. Ja, azt mondta, ha megvan a heti 12deka, akkor mindegy mennyit eszik. Na, este kiderül.

Wolga, Timi
én szülés után is azt hittem, hogy van még hasam, például úgy hajoltam le, mint terhesen, úgy ültem fel az ágyon, aztán mindig ráeszméltem, hogy megy ez már könnyebben is. Kép

Connie,
nekem még mindig nem megy Babafalva, csak a nyitó oldal jön be. Kép
Ötlet???

Icu,
ki az orvosod?
Sajna a faros babóhoz nem tudok hozzászolni, az enyém a 23. héten fordult be. Kép

Gabi,
látom fini volt a boros brokkoli. KépKépKép
Édi! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:
végülis nem kaptál választ arra,hogy miért kapkodja a fejét szopikor?Lehet,hogy más pozicióba kellene szoptatnod!

Gabi:
Voltatok sétálni ilyen hidegben?
A brokkokira,mint főzelék nem is gondoltam!Kép
Tettem félre egy pár ruhát Livinek!Ha valamikor ráértek megint talizhatnánk!

Lányok!

Nálatok is járt már fényképész?Állitólag a kórházból kapták a cimet meg.Én elküldtem a csajt,mert nagyon drágán készit kevés képet.

Kép

Kép
novum

Timi,
hát nem mondott semmit. Kép
Sokáig fekve szoptattam, nemrég váltottunk az ülésre mert úgy is ezt csinálta és akkor úgy nézett ki bejön így ülve ...

Fényképész? Még nem jött. Nekem nem is kell, hogy jöjjön.
Vagy szerintetek kevés kép van fent Beniről??? KépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
Én Benim is lerángatj a fejét szopi közben. Én arra jutottam, azért, mert túl erősen jön az elején a tejcsi és nem tud olyan gyorsan nyelni.
Emlékszel, hogy mondtam, hogy kaptunk egy csomó sapit karácsonyra. Csináltam képeket Beni "legnagyobb" örömére. Mindjárt felrakom.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Íme a sapik:
Kép

Ez egy angol focicsapat drukkersapija Kép

Ebben úgy néz ki, mint egy is pénzváltó Kép

Ez a kedvencem:
Kép

Kép
OKép

Kép

Kép
szorsi

Szorsi a lélegzetem is elállt, annyira jók ezek a képek. Beni egyszerűen fantasztikus, az arcára van írva mennyire "örül" ezeknek a sapiknak. Nekem is a gyengéim közé tartozik, és a szüleim is most vettek párat a Tescoban, azt mondták nem tudták otthagyni, csak nekem még nincs kin bemutatni. Addig is gyönyörködöm ezekben a csodás alkotásokban Kép.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
Közben Beni méltatlankodva morgott is Kép
A legelső kép készült legutoljára, akkor már a kezeit is rázta mérgében.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Kár, hogy nem lehet hangos képeket felrakni Kép
Egyébként nem is a legelső képen néz ki a legmorcosabbnak. Annyira kifejező arca van, édesen tud csücsöríteni Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Timi,
a hideg nem volt gond, csak a szél, amit az ablakon kinézve nem láttam, csak a Postáról visszajövet kezdett gáz lenni. Majd' elvitt minket. Közben Lívi békésen aludt a kocsiban.
Oké, már csak a jövő hét jó nekünk, de még nem tudom melyik nap. Majd egyeztetünk.

A fotós nálunk is volt kb két hónapja, egy erőszakos, pofátlan kiscsaj! Õ nézett hülyének, amiért nem rendeltem képeket az itthoni több ezer mellé. Azzal jött, hogy azok biztos jók lesznek, erre mondtam neki, hogy megmutatom a mieinket, azok sem lehetnek rosszabbak. Na, erre felpattant és elhúzott.

Szorsi, Ilba,
Ha az elején nagyon jön a tej, egy picit fejni kell szopi előtt.
Nagyon jók a sapik, én is imádom őket!

Na megyek, úgy látom, a férjemnek elkél a segítség. Mellesleg Lívi másodszorra hánnya össze magát fürdés után...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Köszönjük szépen a szülinapi köszöntéseket. Képmondtam Marcinak mennyi jóbarátja van a netenKépKép, hát, annyit mondott, , hogy "geee". Gondolom ez azt jelenti, hogy EZ TÖK JÓ!!Kép

Ma már egy kcist visszavett a nyűgiből, de azért ma sem volt az igazi. Közel sem alszik annyit, és olyan jól napközben, mint az első két hétben... Nem is eszik oylan vadul, egy ciciből 60-70 grammot szopizik, utána feladja, mert nem jön már olyan erősen. Olyankor váltunk cicit. De annyira azért nem örülök ennek, jobb lenne ha kiszippantaná az egyikből mindet. de ha ezt várom meg, akkor estig szopizhatunk. KépKép
Ja és 3 óra elteltével elkezd fájni a cicim, mert most éppen a 2 órás ciklusait éli. Éjjel meg húzza a lóbőrt, és alszik vagy 5 órát egyhuzammban. Utána meg olyan mohón eszik, iszik, hogy alig győzöm a szájába dugni a cicit.

Szóval most egy kicsit elfáradt anya, mert Marcizott, vasalt, meg mosott ma, és napközben is kéne egy órácska pihi, hogy normalizálódjak. De ez ma elmaradt. Na sebaj, majd holnap biztos jobb lesz a pocak.KépKép

Ma mi sem mentünk sétálni, mert nagyon fújt a szél, és Marci is nyűgi volt.

Mégegyszer köszönjük a köszöntéseket, cserébe küldünk nektek magunkról. KépKép
Kép
Ha nem jött még meg Marci taj-kártyája, akkor telefonálgassak az OEP-nek???

Kép
----------------
B&M
bubek

Tücsökmami,
mit jelent az, hogy nem egy kényeztetős fajta? És ha én ezt a Barbit fogadom fel szülésznőmnek, és pont nem ér rá, akkor be se jön? Kép Ez elég érdekes... Majd meglátjuk, ki lesz végül.

Szorsi,
olyan édes a Beni ezekben a sapikban, hogy meg kellene zabálni KépKép Hol vetted őket?

Lányok,
most a jövőhét elejéig nem leszek, úgyhogy csínján a hozzászólásokkal, ne kelljen milliónyi archívot visszaolvasnom KépKépKép Persze ez csak vicc volt. Kedden aztán megpróbálom felrakni a 4D-s képet. Holnap fél 10-re megyünk Kép

Jó hétvégét mindenkinek Kép

Kép
mancs

Bubek,
Marci ásít vagy rádkiabál? KépMi voltunk sétálni, a szélcsendes utcákban nagyon jó volt. Ott csaqk a napot lehetett érezni.

Lányok,
Van még pár tavalyi Dm-es pontom, ha valakinek hiányzik 1-2 pont, szívesen odaadom. Január 31-ig lehet beváltani a kuponfüzetet. (Nekem nem kell, mert teli is van még)

Ilba,
A hason fejtartást úgy gyakoroltuk Benivel, hogy felgöngyöltem egy kis pokrócot és a mellkasa alá raktam. Egy gyógytornász javasolta.
Kép
Kép

OKép

Kép

Kép
szorsi

Mancs,
Úgy tudom, tesóm turkálta némelyiket. Kettőt pedig anyutól kapott karira, Szegeden vette egy bababoltam.
OKép

Kép

Kép
szorsi

Sziasztok!

Újra itt. KépKépKép
Beni ma visszavett a nyűgiből, egész jó napunk volt. Kép

Mi is voltunk sétálni, sikerült Konakiont vennem. Nem értem. Már az előzőt is nehezen kaptam meg, a kerület gyógyszertárait kellett végigtelcsizni, végül a lakótelepen egy ház aljában lévő piciben kaptunk csak, mindenütt azt mondták, hogy hiánylistán van. Erre ma lemegyek a gyógyszertárba, ami tőlünk 1 perc, hiánycikk még mindig. Na mondom Anyósomnak (őt is megsétáltattam a szélviharban Kép), menjünk el a pici gyógyszertárba. Bemegyek, kérdem félszegen, hogy Konakion, erre tök hülyén néz a csaj, hogy persze van. Õ nem hallott arról hogy hiánycikk lenne. Most akkor ki a hülye???

Orsi,
hát ez a satyi sorozat!!! Baromi édi Beni!!!! KépKépKép
A pénzváltóson férj uram nagyon nevetett. Kép
Isten tartsa meg jó képfelrakó szokásod!!! Kép
Köszi az ötletet, holnap kipróbáljuk!

Bubek,
pihizz azért, szükséged van rá!
Ha nem jön meg a TAJ kártya ne aggódj, Beni is majd 2 hónapos volt, mire megjött (persze azért rájuk csörizhetsz), csak arra vigyázz, ha bármi orvoshoz kell mennetek, akkor már kelleni fog a TAJ száma. Mi is az OEP-től kapott igazolással mentünk csípőszűrésre, mert még a kártya nem volt meg. De ezt korábban már le is írtam.

Szorsi, Évi
voltatok együtt sétálni?

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek,
Mi is ezzel az igazolással mentünk csípőszűrésre, úgyhogy ne aggódj!

Ilba,
Voltunk sétálni Évivel. Olyan édes a nagy pocakkal. Jött velünk még egy anyuka a 9 hónapos kislányával. Sztorizgattunk a szülésről, kórházról stb. Már nagyon várjuk Dóri babát, hogy a babkocsiban figyeljen! Nem vittem fényképezőt, nem voltam olyan szemfüles.
Csináltam képet ahogy Beno játszik a lógós játékjával. (Olyasmi mint a tiétek) Karira kapta tőlünk. Kép
OKép

Kép

Kép
szorsi

Orsi,
na, ezt már szeretjük! Beno fotók. Kép
Én is mindig betakarom a lábát, úgy jön-megy a cúg a földön nálunk. Kép
Következő sétáról is kérünk szépen képeket!!!

Láttátok az időjárás jelentést? Mit csinálunk a 4 fal között, ha tényleg ilyen mínuszok lesznek???

Ja, kaja ügy: védőnéni szerint 800 körül kéne ennie, ma mértem nappal, kb. 700 körül kajált, az éjszakai csak sacc. Mondjuk nem hittem, hogy ennyi is összejön. És 18dekát hízott 1 hét alatt. Ami ugye nem rossz, hogy mitől hízott, azt nem tudom, de eddig kényeztetett minket a heti 40dekákkal, csak ezért "aggódom". Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!
Úgy látom, megint meg kell fenyegesselek a virtuális popónrúgással! Ezek csak könyvadatok, a gyerekek meg gyerekek. (Ezt most jól megaszontam...) Amíg egészséges, márpedig az, addig ne parázáááál! Mett akkor ennyi erővel a heti 40 dekán is aggódni kellett volna, mert az sem a szabvány.
Amúgy meg Lívi sem eszi meg a korának megfelelő mennyiségeket sem a tápszerből, sem anno az anyatejből, és úgy látom, még él. Várjál, azért benézek rá... (Na jó, ez rossz vicc volt. Fujjj.)
Szóval léccci-léccci ne izgulj, inkább dagadjon a mellkasod egy ilyen szuper kisfiú anyukájaként!

A tápszeres topikunkban is írták, hogy hiánycikk a konakion a patikákban. Meg azt is írta valaki, hogy a gyerekorvos megtiltotta, hogy banánt adjon a babájának, mert valami rovarölővel permetezik, ami hazavágja az immunrendszert, és ami más országokban már be van tiltva. Jó, mi?! Ha ez tényleg igaz, akkor miért nem ezzel van tele a híradó Marsi Anikó terhessége helyett? Tök jó, most nem merek adni banánt Lívinek, pedig imádja.

Mi lemegyünk, ha nem lesz szél. -8 fokig nyugodtan ki lehet vinni a babákat.

Szorsi,
tök jó, hogy találkoztatok Évivel! Valamelyik nap (talán hétfőn) integettem Nektek, elmentünk a lakópark mellett kocsival. Ugye abban laktok, ami mellett park van két templommal, mögötte meg a csúnya kék sztk.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Látom Gabus korán keltél?Livivel minden rendben?
Hát ez a banántéma nem jó hir!!Kép
Még nem is irtam,hogy múltkor a tanácsadáson volt egy anyuka aki büszkén mesélte ,hogy a 3 hónapos gyereke már töltött káposztát evett,mert a tápszert nem fogadta el,igy úgy döntött megkinálja egy kis hazai izzel.
A kisfiú most 1,5 éves,semmi gond vele.Javasolta,hogy Szilvinek adjak epret,mert ebben a korban a fia nagyon szerette!!!!!
Na mit szoltok?

Ilba:
Csak nyugi!!!Inkább kapcsolodjatok ki Kecskeméten,Beni annyit eszik amennyit kell!
A fényképész olyan 4 hónapos kor körül keresi fel az emberkéket.

Szorsi:
Ezek a sapkás képek nagyon tündériek!

Mi is lemegyünk ma ,mert Szilvi csak akkor tud jókat aludni,ha levegőn van.Tegnapi nap rémálom volt!!

Kép

Kép
novum

Jó reggelt!

Gabi,
jelentem eltaláltál, csak kicsit elcsúszott, mert a hátam fáj, majd leszakad. KépKépKép
A banános hozzászólást tegnap én is olvastam, és mikor? Mikor egy banánt tömtem magamba. Azért megettem. Kép
Szerintem mi is megyünk sétálni, innen bentről úgy tűnik, most nincsen szél. Kép

Timi,
nálunk ma pörkölt van, az is fini magyaros, ha Beni nem akar szopizni, adok neki azt, ok? KépKépKép

Na most megyek, felébredt a kis manóm!

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka, Mancs!

Hogy fogalmazzak, másképpen Barbiról? Inkább kicsit laza csaj. Semmiképpen nem nevezném negédesnek. Igaza van Gabuskának, el tudom képzelni, hogy nem mindenkinek jön be a stílusa. Valóban egy kicsit flegma,olyan vagányul. Nekem őt a Böszörményi Bea ajánlotta, mert ő nem vállalt el a családja miatt, meg hogy karácsony közelében voltam kiírva, így aztán nem volt sok választásom, és végül is semmi bajom nem volt vele, sőt. De az is igaz, hogy inkább az orvosom tevékenykedett körülöttem. Egyébként az én dokinénim azt mondta, hogy egyáltalán nem szükséges szülésznőt választani, csak ha ragaszkodom hozzá. És máshonnan azt hallottam, hogy a választott szülésznők hajlamosak siettetni a dolgokat (ugyebár ők a saját munkaidejükön kívül állnak rendelkezésedre, és lehet hogy épp egy 12 órás éjszaka után 1-2 órával kell visszajönniük a te további 12 órás vajúdásodra)Míg a beosztott, csinálja a dolgát. Szóval nem tudom. Én meg voltam vele végig elégedve, de nem vagyok benne biztos, hogy másodjára akarnék-e egyáltalán szülésznőt külön. Egyébként, igen, ő előre szól, hogy melyik napokon nem ér rá (csak fontos programokat nem mond le, pl. ha elutazik, vagy 30 fős meglepetéspartyt szerveznek neki a szülinapjára pl.) és ha épp akkor szülsz, akkor bizony nem ő fogja végigkísérni, hanem vagy az ügyeletes, vagy az akit arra az időre bemutat neked, hogy esetleg helyettesíthessen.
Remélem most nem nagyon bizonytalanítottalak el benneteket. Próbálkozzatok esetleg a Diószegi Évivel, nekem ő volt az ő helyettese és már ránézésre is szimpi volt, de amúgy nem ismerem.
Vendég

Tapasztalt Anyukák!

Help! Nektek mennyit bukik a babátok? Amit mi produkálunk az már csúcs. Már másodjára kell a hálószobai szőnyegünket kimosni. Dokinéni azt mondja ez nem reflux. Bődületes mennyiségek. Lassan újra mérni fogom mennyit eszik, mert ha ennyit kitaccsol, és még így is gyarapszik... És olyan csúnya kiütéses a pofija. Nem tudom fényképezni sem. Hintőporozom, de sokat nem ér. Tudom, hogy a tejemtől van, de mit kellene másképp csinálnom, és egyáltalán ez mikor múlik el?Kép
Vendég

Timi,
köszi, jól van!Kép 6-kor keltünk, de 7-kor viszaaludtunk, én csak eddig, a többiek még alszanak.

Unokatesóim vidéken is már 3 hónaposan ették a szalonnás kenyeres katonákat! Akkor jópofának tűnt, de most már máshogy látom...

De azért ugye jól van a kis szomszédasszony?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szülésznőválasztás!!:

Nekem Diószegi éva volt a szülésznőm,nem választottam,ő volt az ügyeletes.Meg voltam vele elégedve,óránként benézett,ha szóltunk neki jött azonnal.Tudom ajánlani!
A Barbi nem egy szőkehajú vékony csaj?

Kép

Kép
novum

Tücsökmami,
tejallergia? A kiütések miatt gondolom. És mikor bukik? Rögtön kaja után vagy később? Mert ha később, akkor az nem olyan sok, mint amennyinek látszik, mert van benne már egy csomó nyál meg emésztőnedvek.
Jobbulást!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Timi,
nem, Barbi nem vékony és nem szőke. Kép Mondjuk nem is dagadt, olyan normál. És általában copfja van.

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?