Sziasztok!
Nem tudom mi van velem, mostanában az esti szopizás közben annyit gondolok Molli születésére, olyan jó újra "átélni".
Lehet, hogy csak azért, mert az egyik nagyon jó barátnőm kismama és vele szinte újra átélem a kismamaságot, nem tudom
De jó nosztalgiázni.
4D-s UH: van ám a megyei kórházban is kb. május óta, ugyanott ahol a sima uh.
Fény
Fogyni nekem is jó lenne, úgy volt, hogy jan-tól elkezdek csak úgy lightosan fogyizni, de félek nehogy a tejcsi rovására menjen. Igaz Beninél is fogyiztam mikor már 10 hós volt, le is ment 10kg és a tejcsi sem lett kevesebb, de most valahogy olyan nehéz nekikezdeni. Pedig ha nyáron össze akarjuk hozni hármaskát muszáj, nem merek ilyen súllyal nekivágni egy újabb terhességnek.
Emese
Ádám mennyit nőtt szeptember óta. Nagyon nagyfiú már
Csacska
Biztos, hogy jó dolog a fogadott szülésznő, én is szerettem volna, de pl. a megyeiben nem lehet fogadni ill. lehet, de csak azok közül akik épp bent vannak
Milyen netetek van, hogy csak ennyibe kerül?
Nem kell bocsánatot kérni a belekotyágásért
gyere és írjál nekünk jó sokat
Tokajkincse
Megkérdezhetem, hogy miért akarsz ilyen hamar menni 4D-s uh-ra? Csak azért, mert nincs itthon a dokibácsid vagy a "mozizás" miatt?
Ági
Szia
Persze, hogy emlékszünk rád
Bár látom, hogy mostanában inkább Babaszobázol
Bárányhimlő elleni oltáson nem gondolkoztál? Én be akartam adatni Beninek, de dokinénik nem adja be
De azért még nem adom fel.
Muffin: nekem eddig még mindig sikerült, nem tudom, hogy mi lehet a gond. Igaz, hogy légkeveréses a sütőm, abban elég nehéz elrontani a dolgokat
Olcsón én még nem találtam muffinpapírt. Eddig mindig 7-800Ft körül vettem.
Rebeka már milyen nagylány.
És már a haja is egész nagy
A Mollié is nagyon lassan nő. Mindenki azt kérdezi, hogy hol a haja? Levágtuk?
Ettől a falra tudok mászni
Itt még mindig ingyen van 10 kép előhívása
Ditta
Pici fiad nagyon édes
Gyerekszoba kész lett? Én pont ma mondtam Lacinak, hogy tavasszal ki kéne festetni a két nagyszobát, de nem nagyon lelkesedett
Voltunk ma szánkózni a gyerkőcökkel Görömbölyön és képzeljétek két roma csapat összeverekedett a pályán, így gyorsan eljöttünk
Bosszantó, hogy már ilyen helyre sem tud nyugodtan menni az ember.
Puszi mindenkinek, Panka