Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Gratulálok Domihoz, tündéri szép baba.
Nagyon meghatóak voltak az utolsó soraid Kép

Szilva a megint megjött-ből

Kép
Kép
szilva069

ÁgiKép
Nagyon szép baba!!!!!
Szerintem is kezelgesd tovább alkohollal és hintőporral is. Azért még ne ázzon a vízben, amíg be nem gyógyul teljesen. Ha rácsurog az nem gond,de gyorsabban begyógyul, ha nem ázik fel.
Lujza
lujza

Orsi! nagyon-nagyon sajnálom. Kép Fel a fejjel! Te minden reggel csináltál tesztet?
Lora! köszi a cimet, vmikor irok. Kép
Ági! nagyon szép a történet, és Domi is csuda édes! Kép Remélem még velem is történik egyszer csoda.

Andi
andi28

ÁgiKép
Én is nagyon gratulálok, írtó szép ez a fiúcska!!!
Megérintett a történeted, remélem hamarosan majd mi is átélhetünk hasonlót vagy legalábbis idén már pocakosodunk!!!Kép

Manda a megint megjöttből

manda

ÁgiKép
Nagyon édes a nagyfiú, és hatalmas baba. Az enyémek kb a felük voltak.KépKép

Andi28Kép
Nem jártok kivizsgálásra ? Vagy már megvolt minden ? Ne izgulj, ami egyszer sikerült az fog másodszor is!

Cat

Cat
Kép
cateye

OrsiKép
Nem baj,legközelebb úgyis sikerül!!
És a jogi diplomád kiosztásán már úgyis legalább 5-en lesztek!Kép

KépKép
KépKép
kirri

Mégis úgy döntöttem, hogy bemásolom a szülés történetet!Kép

Botond születésének története
/2005. december 21./

December 20-án este már úgy feküdtem le aludni, hogy enyhén fájdogált a hasam. Éjszaka többször felébredtem arra, hogy görcsölök, de nem tudtam mérni a görcsök közti időt, mert mindig visszaaludtam. Az éjszaka folyamán többször voltam wc-n, és akkor láttam, hogy folyamatosan távozik valami rózsaszín nyák - gondolom a nyákdugesz lehetett.
Reggel, mikor felkeltünk, mondtam a páromnak, hogy szerintem 1-2 nap és szülünk, mert éjszaka szerintem jósló fájásaim voltak.
Az ördög nem alszik, ezért úgy gondoltam felhívom Julcsit, a szülésznőmet, hogy mi a véleménye a történtekről, de előtte nekiláttam reggelizni, gondolván, ha mégis be kell menni, akkor ne üres gyomorral menjek.
Épp a reggelim felénél tartottam, amikor jött megint egy görcs, és először egy nagyon pici folyadék, aztán hirtelen pukk, és elöntött a magzatvíz!
A sógorom ült velem szemben az asztalnál, nagy kerek szemekkel ránéztem, és közöltem a tényt, hogy akkor most indulunk szülni!
Szóltam a Páromnak is, akit megnyugtattam, hogy nem kell kapkodni, nem fog most azért mindjárt kipottyanni belőlem a gyerkőc!
Szépen átöltöztem, addig Apuci levitte a cuccomat a kocsiba, és indulás!
Közben felhívtam Julcsit, hogy akció van, indulhat! Mondta, hogy negyed óra és a Klinikán találkozunk!
9 óra körül értünk a szülőszobára, miután közöltem a tényeket, megkaptam a csini intézeti hálóingemet, majd jött az ügyeletes doki, aki megvizsgált - háromujjnyira volt nyitva a méhszáj.
Hívták a dokimat is, aki egy műtétről robogott hozzám.
Amikor elkezdték felvenni az adataimat, akkor derült ki, hogy bár már hetek óta mindent módszeresen összekészítettem, a nagy izgalomban az összes iratomat, orvosi papíromat otthon felejtettük. Így Apa rohanhatott haza érte!
Mire végeztünk az adminisztrációval, Julcsi is megérkezett, onnantól kezdve már csak ő foglalkozott velem. Megkaptam a glicerines kúpomat - beöntés helyett, hát sokkal empatikusabb módszer, az biztos! Utána letusoltam, és birtokba vettük az apás szülőszobát. 10 óra volt ekkor.
Eleinte nem voltak vészes fájásaim, nyugodtan sétálgattam a folyosón, néha meg-meg álltam.
Egy kis idő múlva rám tették a ctg-t. Ehhez vissza kellett mennem az ágyra, de az nem igazán volt kényelmes - mert ekkor már jöttek a keményebb fájások -, ezért a zsinórokat kicselezve átültem a gumilabdára. Hát az valami szuper! Tényleg nagyon klasszul levette a terhet a derekamról, sokkal elviselhetőbbek voltak a fájások.
Közben Julcsi elmagyarázta, hogy tudom hatékonyan használni a fájdalomcsillapító gázt, így innentől kezdve a fájások kezdetekor lelkesen szipákoltam!
Közben sajnos romlott Boti szívhangja, arra gyanakodtunk, hogy nyomhatja valahol a köldökzsinórt, ezért vissza kellett feküdnöm az ágyra. Ez elég rossz volt, mert hanyatt fekve nagyon fájt a derekam. Megpróbálkoztam az oldalamra fordulni, a jobb oldal bejött, úgy nem romlott a szívhang.
Közben jött a dokim is, megvizsgált, szépen tágultam, de a néha romló szívhang miatt az oxitocin bekötése mellett döntött. Ez meg is történt fél 12-kor.
Hát az oxitocin tényleg kemény anyag, mert kb. 3 perccel a bekötése után nagyon erős fájásaim lettek, kb. 1,5-2 percenként. Olyan erővel nyomtam az orromra a maszkot, hogy megfájdult az orrcsontom. Emellett szegény emberem kezét markolásztam iszonyatos erővel - biztos emlegetett pár napig!
Az erős fájások miatt a félig elfogyasztott reggelim úgy döntött, hogy nem marad bent tovább - kidobtam a taccsot.
1 óra körül megint megvizsgált a doki, akkor már 6-7 ujjnyira tágultam. A doki ekkor jóslásba bocsátkozott: azt mondta 3 óra körül kibújik Boti.
Kb. 10 perccel azután, hogy ezt kimondta, mondtam a Julcsinak, hogy valahogy másképp fáj, nem vagyok benne biztos, de mintha nyomnom kéne.
Megnézte a méhszájat Julcsi, mondta, hogy szépen tágulok, de még nem tűnt el a méhszáj, ezért még nem szabad nyomnom - vissza kell tartanom.
Innentől kezdve nagyon hasznosnak bizonyultak a tanult légző gyakorlatok (bár már hamarabb, a fájások alatt is hasznát vettem), mert megállni, hogy nem nyomjak őrült nehéz volt. Kb. 3-4 fájást vészeltem így át, amikor mondtam Julcsinak, hogy most már tényleg nem bírom. Ekkor megnézett, és le is döbbent rendesen, mert eltűnt a méhszáj, szaladt a dokiért.
Pillanatok alatt visszaértek mellém, megnézett a doki is, és végre megkaptam az engedélyt - lehetett nyomnom!
Kb. 4 vagy 5 toló fájásra (ebben nem vagyok biztos) kibújt Botim fejecskéje. Már akkor kitisztította neki az orrát és a száját Julcsi.
Ezután még két nyomással 13.55-kor kibújt teljesen Boti! KépKépKép
Rögtön a pocakomra tették, nem sírt, csak nyögdécselt a drágám, és hunyorogva vizslatta az arcomat. Betakartak minket, és pár percig így maradhattunk összebújva. Soha nem felejtem el ezt az érzést, ahogy az Õ kis puha, nedves nagyon meleg teste az enyémhez ér! Nagyon megható volt!
A büszke apucinak a nagy meghatódás közepette volt annyi lélekjelenléte, hogy előkapja a fényképezőgépet, és csináljon pár fotót a mi kis csodánkról!
Ezután Apuka elvághatta a köldökzsinórt, majd elvitték a drágámat méricskélni és fürdeni.
A doki ránézésre 4 kiló körül saccolta Botinkat, de kicsit tévedett, mert "csak" 3680 g és 52 cm lett.
Bár sokan mondták, mégis hihetetlennek tűnt, hogy amint kibújt a Kisfiam, minden fájdalmamat mintha elvágták volna. Csak a fáradtság maradt, de az meg nem érdekelt, mert hihetetlenül boldog voltam, szinte eufórikus hangulatban voltam.
Az sem érdekelt különösebben, hogy a lepény nem akart megválni tőlem magától, ezért rövid altatásra volt szükség, hogy kiszedjék belőlem.
Míg az aneszteziológust vártuk, tök jó hangulatban eldumcsiztunk négyesben: a doki, Julcsi, a párom és én. Közben visszahozták nekünk Botit is, így az altatás előtt még jól megszeretgethettük őt is.
Miután felébredtem olyan kipihentnek éreztem magam, mintha legalább 8 órát aludtam volna. Mondtam is a páromnak, hogy milyen jót aludtam, erre ő közölte, hogy gondolta, mert a folyosón hallotta, hogy horkolok!! No comment. Kép
Ezután még 3 órahosszáig a szülőszobán kellett maradnom, de már végre kaphattam inni (iszonyú szomjas voltam), és enni (Robi meg iszonyú éhes volt), és ott volt velünk Botika is.
Ez a 3 óra nagyon gyorsan eltelt, de gyanítom, hogy néha bealudtam - de erre nem emlékszem kristály tisztán.
Hát így történt a gyönyörű kisfiunk világra jövetele!
Egy csodaszép terhesség után sikerült úgy szülnöm, ahogy megálmodtam!
Számomra csodálatos, feledhetetlen és megismételhetetlen élmény marad!

KépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
zituska28

ZitusKép
Olyan jó volt olvasni Boti baba születésének történetét!!!!! KépKép
lujza

LujzaKép
Örülök, hogy tetszett!Kép

Úgy néz ki, sikerül képet is mellékelnem a történethezKépKép

Kép

Kép
Kép
zituska28

ZitusKép
Egy élmény volt olvasni!KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Zituska28
Gyönyörűűűűűű!!!!Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

CatKép KagylóKép
Köszi!KépKépKép

A nagy sztorizgatásban meg elfelejtettem:
ÁgiKép
Domi baba csodaszép!!!KépKépKép

Kép
Kép
zituska28

Orsi Kép
Úgy sajnálom Kép Kép Kép

Zitus, Ági Kép
Olyan jó volt olvasni a szülés-sztorikat Kép

Cat Kép
Képzeld, apa kapott karácsonyra gps-es pda-t, ugyhogy megyünk majd kincsvadászni. Kép
Van valami olyan tuti tipped, ami közel van Petshez, babakocsizni is lehet és nem nagy a szintkülönbség (apa nem szeresse hegyremászósat), vagy nézelödjek a geocaching.hu-n?

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Ági Kép Zitus Kép
gratulálok Nektek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági, Zitus: Jó volt olvasni BenneteketKép A fiúk pedig gyönyörűekKép

Orsi: Kép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

ZituskaKép
Nagyon szép a te történeted is és olyan jó érzés volt olvasni! Gratulálök nektek!!! Szép kisfiú!

Manda

manda

Orsi Kép sajnálom, hogy nem sikerült, de szép lett volna ha ez is elsőre sikerül. Kívánom, hogy a következő igazi terhesség legyen, látod minden esélyetek megvan rá, mert azért ez is sikerült csak valamiért meggondolta magát. Milyen beavatkozás, bogyó Uh kellett a mostani beültetéshez? Kellett egyáltalán valami? Ugyanúgy megviselt mint a sikertelen inszemek vagy könnyebb volt lelkileg? Bocs nem vájkálni akarok csak tényleg érdekel, hogy élted meg.

Olyan jó volt olvasni a születéstörténeteket, komolyan gondolkodom rajta, hogy bár Balázs császár volt és 4,45 kg, de ha a köv gyerekem 4 kg alatti lenne és irányba be is állna akkor megtapasztalhatnám-e a szülésélményt....
Erika
hurki

Orsi: a papírforma szerint a biokémiai után nagyon nagy az esélye egy egészséges terhességnek - nálunk bejött. Szorítok a következőhöz!

Zituska, Ági: gratulálok a gyönyörű babákhoz - jó volt olvasni a történeteket!Kép

Cat: gyere, amikor csak kedved van!Kép

Bea: nekem teljesen jó bármi, előreláthatóan nincs túl sok programom Kép Várunk!

Jovi: tejügyben hamarosan hívlak!

Ádám egy cuki zabagép: itthon 10 nap alatt fél kilót (!) hízott, úgyhogy már 3 kilós "hatalmas" baba. Holnap kellene a kiírás szerint megszületnie, de nagyon örülök, hogy már 3 hete velünk van. Mindjárt megpróbálok képet feltenni, ha nem sikerül az albumjában vannak frissek:

http://kep.tar.hu/troja/50195347#2

Virág

KépKép
virág33

Erika Kép
nekünk nem volt inszemünk Kép és nem vájkálsz.
Alapvetően valami miatt volt egy érzésem még a vérvétel előtt, hogy nem biztos, hogy minden OK. nem tudom miért, talán női/anyai megérzés. Így igazán nem mondhatnám, hogy padlóra vitt. Igen, bőgtem és vezettem egy órát a városban, de nagyjából ennyi. Ezzel talán el is múlt.
Persze bennem van még a rossz érzés, de szerenécsre félsz nincs attól, hjogy a köv. nem sikerül, mert megpróbálom elfogadni, hogy oka volt annak, hogy így alakult.

csajok Kép
mindenkinek köszönöm a kedves szavakat Kép szerencsére én már jobban.

kicsi időt hagytam magunknak. febr. 20án megyünk konzultációra a kaáliba, tehát sacc/kb. fogigátval együtt olyan ápr. környékén lehet a transzfer/punkció és egyéb nyalánkságok.
addig a pasik is nőnek, és én is lefogyok kicsit Kép vissza a versenysúlyhoz! most ez a cél Kép

puszi Nektek,
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág Kép
áruld már el mi a recepted??? te olyan szuperül nézel ki, hoyg csuda... komoylan.
Nekem lassan 1.5 évesek a gyerekeim és most jutottam el oda, hogy normálisan hagyom el a lakást, ha elmegyek... hogy csinálod.
Egyébként Ádám valami fanatsztikusan gyönyörű baba! annyira szépek vagytok!!!

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

2szer ment el.... így ide nem írok most semmit Kép

jah, MEGYEK SÍELNI Kép Kép Kép 3 napra, apukámmal Kép anyu bevállalta a pasikat, párom dolgozik Kép
úgy várom Kép

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat! Febr. elején kezdjük a kivizsgálásokat. Kép vagy inkább Kép Párom reménykedett nagyon, hogy erre már nem kerül sor, de tegnap megint megjött. Kép
Orsi! Jó pihit! Kép
Zituska! Nagyon szép volt a történeted. Kép

Andi
andi28

Andi28Kép
Drukkolok, hogy mihamarabb meglegyen a bibi, amit orvosolni tudnak. Tapolcára mentek ?

HurkiKép
A 2. babák áltakában nagyobbak mint az elsők, de azért tényleg jó lenne azt is megtapasztalni, hogy milyen szülni természetesen.

Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi
Sajnálom, de a következő biztosan sikerül. Kép

Kép

Kép
pkagi

Orsi, én is Kép, sajnálom,hogy most nem sikerült..
Kicsit tudatlan vagyok, de mi az a biokémiai terhesség? Úgy nagyjából sejtem, de pontosan mit takar ez? És Virágnak legyen igaza, a következö ezután biztos sikerül!!

Virág, csatlakozom ORsihoz, tényleg nagyon szép vagy maminak, és Ádámod meg babának!! Jó kis páros vagytokKép

Szüléssztorikat elolvastam, és a képeket is megnéztem. Minden szülés egy nagy csoda...Nekem az volt, mondjuk sokat segitett a dologban, hogy pikk-pakk meg volt mind a kettö.
Dani 2 nap múlva 7 hónapos, most már hosszú perceket tölt négykézláb, kutyázva hintázik, és nagyon fontolgatja a mászást....Kúszni is már kukacmódon kúszik, popsit fel az égbe és úgy megy tovább.
2 napja kóstolgatja a husit, és roppantul izlik neki, végre valami rendes kajaKép

Most ennyi,megyek

Barbi

Kép
Kép
barbi

Lányok Kép
Mennyi az a hízás, ami mondjuk egy hét alatt jó?

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
korai szakaszban 150 gr a minimum, de bármi lehet, kis súlyú babák akár fél kilót is híztatnak 1 hét alatt.
de a hízás ált. 2-3. hónap körül kezd már lassulni. Én azt mondom, hogy sokkal fontosabb az, hogy megfelően fejlődjön mozgásilag, kiegyensúlyozott legyen, mint a grammos hízás.

Barbi Kép
amikor elindul valami, de végülis baba nem lesz belőle. Ált. ilyenkor a beágyazódásnál hibádzik valami.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, jó hogy nem viselt meg, ez nagyon fontos, és az is, hogy jól kibőgted magad. Drukkolok a következőhöz.

Mi is megyünk síelni. Ugyan reménykedek hogy hátha most a 2.igazi próbálkozásunkkor sikerül, de azért most nem fogok ismét semmit csinálni ki tudja meddig, hogy hátha sikerül, így fürjecske kariajándéka egy (4 napos síut), Balázs mamira marad mi pedig kilazuljuk magunkat. MOst fogom először 1 napnál tovább nem látni (hű de pocsékul fogalmazok ma), remélem jól viseli majd (és én is Kép)
Andi sajnálom Kép
Erika
hurki

Orsi köszi!

Megmondom őszintén nem minden nap mérem.
A kórházból 3750 jöttünk haza hétfőn. Ma 4110 gramm, Ugye ez nem sok hízás? Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
teljesen normális Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat! Nem, Győrbe. Költöztünk, ez most közelebb van. Kép Szurkolást koszi!

A.
andi28

Szép estét mindenkinek!

Csak egy rövid bekukk, mert majd beszakad a hátam, a cégnél is egész nap a gép előtt ültem, sajna dolgoztam Kép és nem a Babanetet nézegettem. Ha nem is írtam az utóbbi időben, azért olvasgattam ám...

Köszi mindenkinek, aki hozzászólt a kiságy-témához, megosztottam férjecskémmel is a véleményeket, és végül úgy döntöttünk, hogy Juci marad egyelőre a rácsoságyban, Prücsöknek pedig vettünk egy másikat. Ebben közrejátszott egy alkalmi vétel is: egy kombi (később ággyá alakitható) kiságyat vettünk 8 ezer pénzért, kókuszmatracostulKép.
Rólam még annyi, hogy 9-én voltam a 20. hetes genetikai UH-n, minden OK, tök egyértelműen látszott, hogy fütyikeKép van a lába között! Már csak valami jó nevet kéne találni neki... Ma este Jucinak is megrugdosta a kezét, képzelhetitek, leányzó mekkorát nézett!

OrsiKép
sajnálom, hogy most nem sikerült, de a tavasz a virágokkal együtt biztos meghozza a babákat isKép

VirágKép
Ádám tényleg csudaszép (megint megmutattam páromnak, ő is odáig volt), és Te is klasszul nézel ki!

Bocsi, akinek most személyesen nem írtam, de megyek, mert Prücsök megint az ágyékomban dorbézol, nem valami kellemes így ülniKép Még teszek fel egy pocakképet meg egyet Juciról, aztán húzok a fürdőbe...

Puszi Mindenkinek!

Rita
knérita

Az ígért képek (már ha az ámítástechnikaKép is úgy akarja)

Pocakom 20 hetesen (jó nagyKép, meglátszik az első harmados, hányinger elleni folyamatos evés), de azért rá lehet fogni babóra is, hogy nagyobb, mint Juci volt ennyi idősen, meg hogy fiúKép, meg hogy második baba...
Kép

Juci karácsonyi ajándékaKép, azóta is vagy pelenkázzaKép vagy etetiKép szegény Katababát
Kép
Kép

Jóéjt!

Rita+Prücsök
21+4
knérita

RitaKép
szép pocakKép

Zituska, ÁgiKép
nagyon édesek a kis picurokKép

CatKép
valóban sokat nőtt, igen még szopizik, de már hétvégén néztünk etetőszéket, kb.2 hét múlva elkezdjük a gyümilevet. Az esti 250 gr-os igényét már nem bírom lekövetni, akármit is csinálok.

Lányok, dicsekednék: ma voltam Virágnál, és megnéztem Ádám babát (meg persze az anyukáját). Nem is tudom mit írjak, annyira édes kis manó, legszívesebben megzabáltam volna. Pocakon aludt, és álmában mosolygott. Szerintem tiszta apja, a szeme viszont a mamájáé, bár nagyon nem nyitogattaKépKép
Hát Virágról meg csak annyit, hogy ha nem tudnám, hogy 3 hetes gyerkőce van, meg nem mondanám, hogy most szült.Kép(Bezzeg én versenyezhetnék Rita 20 hetes pocakjával)

Bea

Bea
regibeus

VirágKép
Egyszerűen GYÖNYÖRÛEK vagytok a képeken!Annyira szép Ádi baba!

OrsiKép
Érezzétek jól magatokat a síelésen!
K.

KépKép
KépKép
kirri

VirágKép

Tényleg nagyon szépek vagytok!KépKépKép
Hogy csinálod, hogy ilyen jól nézel ki???Kép Az én manóm is egy angyal, mégis a karikákat nem tudom eltüntetni a szemel alólKépKép
A hasméret kérdést meg ne is firtassukKép

OrsiKép
Jó sielést!Kép

ÁgiKép
Jó nagyot nőtt a picúrod!Kép
Botim vasárnap volt 4120g, ő 20 dekát hízott 1 hét alatt!Kép

Puszi,
Zitus

Kép
Kép
zituska28

VirágKép
Ez tényleg nem ér, hogy egy 2 hetes babával bodorított hajjal és talpig sminkben, halál kipihent arccal villogsz! És le merem fogadni, hogy a lakás is csillog-villog a tisztaságtól!KépKép Az enyémek már 15 hósak, de még mindig nem érem utól magam, pedig már fejnem sem kell.Kép Számolj már be a titokról: szolgák hada, házhoz járó fodrász-kozmetika-csecsemőgondozó.KépKépKép

Jövő héten átugrom valamelyik nap, ha nem zavarok, kilesem a titkot!KépKép

BeaKép
Milyen etetőszéket vesztek ?

HurkiKép
Jó pihenést, aztán csavard ki Apát rendesen.KépKép

ZitusKép,ÁgiKép
Gratula a hízogató csöppségekhez! Ne parázzatok a hízáson, már utólag tudom, hogy tök felesleges, mert minden babának egyéni üteme és alkata van!

Cat

Cat
Kép
cateye

Hello lányokKép
Csak gyors bekukk.

Virág, Zitus, ÁgiKép
Mégegyszer nagy gratu és irigy, hogy már túl a szülésen. Gyönyörűek vagytok mindannyian, kicsik és nagyok Kép

OrsiKép sajnálom.
Jó síelést és Andinak is Kép

Magunkról: utolsó 2 vizsgálat szerint (2 hetente járok most), nem nyíltam tovább és Arni szerint szépen tartja magát a méhszáj.
Még jövő hétre elengedett a nagyszülőkhöz, úgyhogy megint megyünk pihizni.
Sajnos a gombát a 10 Klion kúp nem irtotta ki, úgyhogy most másik fajtát kaptam.

Én ma vagyok 32+5 és bár nagyon kímélem magam, azt érzem hogy ahogy telnek a napok egyre "bátrabb" vagyok. Apa tegnap rám is szólt este, hogy mit készítgetek én vacsorát, nekem feküdni kell.
Bár az az igazság, hogy kb napi 21-22 órát tuti vizszintes helyzetben töltök, mire megjön öcsike, már annyi erőm sem lesz, mint egy légynek.
De nem panaszkodom, csak számolom a napokat és bízom benne, hogy 36-ig kihúzzuk, ami február 10-i számomra csodadátum.

Schöpfis csajok.
Emlékszik valaki, hogy volt-e automatikusan babának vércsoport meghatározás szülés után?
Tétényiben nem volt, az biztos.

AlenaKép
Köszi a sok infot, Ágival találkoztunk, nagyon szimpi, talpraesett.
Legközelebb 35-ben kell mennem ctg-re és akkor fogja megmutatni a szülő és fizetős szobákat is.

Na, dőlök.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Zituska, Ági, Virág Kép
Csodaszépek a babák. Elnosztalgiáztam kicsit. Jó lesz majd megint ilyen pici babát dédelgetni.Kép

Orsi Kép
Sajnálom.Kép

Edit Kép
Hihetetlen, hogy már a 32. hétben jársz. De jó, hogy nem nyíltál tovább.
Igen, automatikusan volt vércsoport meghatározás a babának. Rögtön megtuduk, hogy nem csak a külseje, hanem még a vércsoportja is az apjáé.Kép
Örülök, hogy szimpi volt Ági.

Mi jól vagyunk. Kezdenek múlni a rosszullétek. Ma már kifejezetten fittnek érzem magam. Megvolt a 12. heti UH. Baba rendben, nagyon édesen ugrándozott. Jó volt látni, rögtön beleszerettem.Kép

Puszi, Alena
13+2

Kép
Kép
alena9

HalihóKép

Csak egy gyors helyzetjelentés rólunk:
Bercikém 8hetes korára elérte a születési hosszát!KépKépKép (Papíron 53 centivel született, valójában 47 volt)A súlya pedig? Leírni is megmosolyogtatóKép 4750g. Új képek még mindig itt:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/b_rajkai/my_photos

Pusza:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovika!

Lehet, hogy nem jól emlékszem, de nem neked voltak véralvadási problémáid?Ha tévedek, elnézést!
Crys
crys74

Orsi Kép nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült. És ezerszer jobban drukkolok majd tavaszra!

Gyönyörűek a babák! Gratulálok minden kismaminak! Tényleg mind csodababa, biztosan azért ilyen szépek! KépKépKépKép
A születéstörténetek is nagyon meghatottak, remélem a miénk is ilyen szép lesz.

Sajnos nem nagyon tudok jönni, de minden rendben, holnap megyek 12. heti UH-ra. Próbálok este bejelentkezni. Az hányinger és a hányás elmúlni látszik, kezdek megerősödni, úgyhogy nem menekültök.

Sok puszi
Noémi Kép
11+6
Vendég

Sziasztok!

Végre sikerült behozni magam. Végigolvastam Zitus és Ági szüléssztoriját és megcsodáltam a képeket.
Nagyon tetszett minden és csak gratulálni tudok mindannyiótoknak!

EditKép
Örülök, hogy veled minden rendben és nem nyíltál tovább. Drukkolok a csodadátumig Kép!

Velünk minden rendben. A fiúk szépen fejlődnek, csak valahogy nem akarják megtalálni a helyüket. Hetente más-más pozíciót vesznek fel.
Most Olivér medence, Botond pedig harántfekvésű volt (egy hete mindketten koponyavégűek voltak).

No, mindegy van még idejük forogni, bár helyük már nem igen.

NoémiKép
Örülök, hogy minden rendben. Szerintem a 12. hét ztán csak úgy futnak a hetek, majd meglátod!!!
Pusza
Stella
28+0

Kép
stella9

Edit Kép
Nincs a Schömpfiben a babáknak vércsoportmeghatározás, sőt nekünk még erre a kötelező hasi és koponya uh-ra is vissza kell mennünk, úgyhogyha egy módotok van rá, akkor intézzétek el abban a pár napban amikor bennt vagytok a kórházban.
Én fizetős szobában voltam a 3. emeleten és nem bántam meg. Nem is tudom, hogy keltem volna fel császár után az első emeleten lévő ágyból.

Noémi Kép
Mindjárt 12. hetes leszel? Hogy telik az idő. Kép

Jovika Kép
Csudi aranyos gyerkőc! Kép

Kép

Kép
pkagi

Pkagi Kép
Érdekes, amit írsz. Nekünk megcsinálták a vércsoportmeghatározást kérdés nélkül, rá is írták a baba zárójelentésére. Nektek nincs rajta? A hasi és koponya uh-t szintén. Ezek szerint mindig változnak a dolgok? Majd figyelek akkor én is, hogy minden meglegyen míg bent vagyunk.

Alena

Kép
Kép
alena9

ÁgiKép,ReditkeKép,AlenaKép
Minket is úgy engedtek ki, hogy a babák záróján rajta van a vércsoport meghatározás, egy teljes vérkép, és a koponya és hasi UH eredménye is. Mindezt automatikusan, semmi külön kérésünk nem volt.

Cat

Cat
Kép
cateye

Mindenkinek köszönjük a sok kedves dícséretet!
Ami a kinézetemet illeti, úgy csinálom, hogy közben nem érek rá babanetezni!KépKép

Cat, Orsi: komolyra fordítva a szót, ikrek mellett én sem így festenék, hanem már kényszerzubbonyban rohangálnék. Minden tiszteletem az ikres/többgyermekes anyukáké.
Meg hát legyen már valami hasznom abból, hogy kozmetikus vagyok - a 3 perces smink mindig belefér!Kép

Cat: gyere!

Schöpfis lányok: nekünk, mint legfrissebbeknek sem vércsoportot sem koponya- és hasi ultrahangot nem csináltak!

Megyek megetetni Ádámot, aki csak kerekedik, kerekedik.
Virág

KépKép
virág33

Virág Kép
azért ezt a 3 perces smiktrükköt tanítsd meg egyszer nekem... merthogy nekem 10-15 perc, mire készen vagyok Kép most már belefér ez a reggelbe, de régen nem fért Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat, Alena Kép
Változnak az idők úgy látszik.
Nekünk torokváladékot vettek le és anyagcsere vérvételt csináltak, de azt mondták csak akkor értesítenek ki ha valami baj van. Ennyi.
Na meg kapott egy oltást.

Kép

Kép
pkagi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?