Új privát üzeneted érkezett!

Nici,
jól van na, úgy értettem a soproniakat, hogy aki el tud jönni, tehát valahol a közelben van! Kép
Gabi nem tud, Reni pedig 2 okból sem! Kép
Ja, és én sem vagyok soproni! Kép Most jutott eszembe! Kép

A babakocsi és a pelenkázólap Moma, minden más (ruhák és egyéb) Tesco. Benéztünk abba a boltba is a buszvégen, tényleg nagyon sok minden van és jó árakon! Ott is lesz majd egy pénzkiadós köröm! Most csak meg akartam nézni, hogy mik vannak, mennyiért.

nadine81

Örülök, ha velem tartanál, addig még kikukkolom a buszokat, hogy mikor mennek úgy kb. fél 2 körül, mert valószínű busszal megyek.

nadine81

Nadin! Most ilyen olcsók a bodyk a Tescoban? Nem is gondoltam volna! Lehet nekem is be kéne nézni! Kép
Én is busszal mennék! Akkor találkozunk valahol a kórház környékén! Oké?

KépKép
nicika

Én is mennék!!!!

Nekem is jó a péntek du. 3/4 5 ig, akkor jön a francia-tanítványom. Kórház előtt kéne találkozni, (vagy inkább a földszinten, büfénél, ilyesmi ha hideg van!)

Mit vigyünk nekik??

Az ágyneműt is a Tescoban vetted?
Nagyon édi cuccok!!

Csúcs verda Nadine!!
Vendég

Nici,
mától vannak akcióban!
Nekem jó a kórház előtt, vagy bent a földszinten vagy a büfében, vagy valahol.

Vero,
tök jó, ha te is jönnél, hárman együtt még sosem találkozott senki, csak hozzám jöttetek! Így meg lennénk már négyen Erikával! Pláne ha még jönni tud valaki!

Mindjárt nézem a buszokat.

nadine81

Tényleg! Mit vigyünk ajándékba?

KépKép
nicika

Nekem olyan buszom van ami 13.25-re érne be Sopronba! Vagy olyan ami 14.14-re! Na?

KépKép
nicika

Nekem 13:43-kor van buszom, ha nem vág át a Kisalföld Volán oldala! Kép Ekkor indul innen, az kb. fél óra alatt van az Aral kútnál. Szóval kb. negyed 3-kor lennék a kórháznál.

Nektek hogy lenne okés?

nadine81

Nemtom mit kéne vinni. Gyümi és ücsi? Vagy hasznosabb dolog? Nemtom. Együtt vagy külön? Nemtom. Én az ilyenekhez mindig is hülye voltam. Kép

nadine81

Akkor negyed hármassal gyertek, egyszerre értek be!

Ajándékötleteket kérünk!
Vendég

Nici,
a negyed 3-as érkezés az neked is jó lenne, ha jól látom. Vero? Legyen az? De természetesen előtte (kb. csüt. délután) megkérdezném Erikát, hogy ha akkor mennénk, az jó-e.

nadine81

közben te is írtál!

Szerintem együtt vigyünk több kisebb dolgot, nem?
pl. ücsi, gyümi, csoki, mittomén vihetünk a picinek is valamit, ami mindig jól jön: kis-zokni,akár kisbody? Nem?
Vendég

És akkor mindenki vegyen maga valamit, vagy közösen szerezzük be az ajándékot? Nekem a 14.15 jó!
Belegondoltatok hogy a mi kis eszmecserénket az Erika majd meglehet hogy elolvassa? Kép

KépKép
nicika

Én mikor mentem be barátnőmhöz, akkor banánt, csokit és alba-birs gyümilét vittem! Kép Vagy esetleg van a kórházzal szemközt egy kis bolt ahol vannak babaholmik! Vegyünk neki valamit amiről mi jutunk eszébe! Akár össze is dobhatjuk rá a pénzt! Na?

KépKép
nicika

Sok kajafélét nem javaslok, mert lecseszik az orvosok vizitkor!
Vendég

Szerintem nem fog megsértődni, ha visszaolvassa!!
Kép Kép
Vendég

Akkor közösen vigyünk egy bodyt, egy zoknit, meg gyümit-ücsit! Na?

KépKép
nicika

Azért kell megbeszélni mert ha viszünk 6 liter gyümilét, tuti lecseszik érte.
Vendég

A legjobb lesz szerintem ha talizunk a kórház előtt és beugrunk a baba vagy élelmiszer boltba! Kép És akkor tuti nem lesz 10 kiló gyümi meg 6 liter gyümilé! Kép

KépKép
nicika

Vero, Nici
jó az ötlet. Inkább együtt vegyük meg, úgy meg tudjuk beszélni, hogy mit.

Nici,
tényleg! Bizti olvassa majd. Ha lesz rá ideje... Kép De az átadás úgyis előbb lesz, mint az olvasás! Kép

Én lassan lépek, mert egész du, itt ültem. Francba. Megígértem magamnak és Dorkának is Kép, hogy fekszem minden nap picit, de ez még nem nagyon jött össze. Babakocsiztam, ruhákat tapiztam, most meg itt ülök régóta. Holnap jövök valamikor.

Sziasztok!

Nadine és Dorka 26+6 Kép

Kép

nadine81

Oké, majd ott találkozunk.
Vendég

Hello!Olvasom,hogy megvan Erikáénál a baba.Ha mentek be hozzá mondjátok meg neki,hogy millió puszit küldök neki innen Kanizsáról meg persze a babának.Szívből gratulálok nekik.Olyan jó nektek,hogy be tudtok egymáshoz menni asszem most irigy vagyok.

Nadine!Nagyon szép a babakocsi és minden amit még vettetek.
Vendég

Erika!
Sok szeretettel gratulálok!

Lányok, sajna nekem a 14.15 nem jó, mert 1/23-kor indulunk az oviba Mártonért és mire mi hármasban kibaktatunk a kórházba ti már hazafelé indultokKép
Ezért adjátok át, hogy én is szeretettel gratulálok és minden jót kívánok nekik!

(Én szülés után bevágtam egy táblacsokit az elsőnél, ne tegyétek!!!!!!!!!!!!, Nercsinek is inkább gyümölcsfélét vigyetek, most nem részletezném miértKép!!)

Ha jöttök a buszvégre babaholmizni akkor nézzetek be hozzánk, itt lakunk 200 méterre!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

„Muzsikával az újszülöttekért!”

Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek…

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért…
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

„A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!”

A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép
KépKép
kelimoni

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.15 19:33-kor.

katus78

Katus! Ez a tea nagyon jó ötlet! Ugye ezeket lehet kapni gyógyszertárban? Melyik akkor a legeslegjobb tea?

KépKép
nicika

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:26-kor.

katus78

Katus! A homeopátiás dolgoknak nincs mellékhatása?

KépKép
nicika

Mikor mentek Nercsihez?Mondjátok ám meg neki,hogy sok puszi.Azt hiszem sajnos mi nyár előtt nem fogunk személyesen találkozni.Kár!
Képzeljétek április 15-én lesz a 10-éves osztálytalálkozóm.Alig várom már van akit 5-éve nem is láttam.Amióta itt élek nagyábból minden osztálytársammal megszakadt a kapcsolat.Néha nagyo hiányoznak azok a régi szép idők.Jó lesz velük újra talizni.
Vendég

"Megérkezett Lara ma reggel 6.50-kor 3570 g és 53 cm. Mindketten jól vagyunk a szülés 6 órán kersztül tartott. Üdv Reni és Lara"

KépKép
nicika

Gabó! Ha minden igaz, akkor holnap délután megyünk Nercsihez! Ígérem átadjuk neki az üzenetedet és a puszikat! Kép

KépKép
nicika

Gratula REni és Lara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Vendég

Gabóca!
Persze, hogy megmondjuk!!!!

Katus!
Engem érdekelnek a homeos dolgok, használom is.
Az állomás patikában vagy egy nagyon aranyos nő Hársné Unger Klára a neve, gyógyszerész és homeopátiában is képzett (homeopata?). Amikor a fiam ekcémája nagyon rossz volt, a homeos bogyó gyógyította meg. Azóta is rendben van.
Segít, ha valami kérdés van, de ha komplexebb, mint az ekcéma volt a babánál, akkor rendelésre is lehet menni. Akkoriban olyan 2000-3000 körül-be került. Amúgy állandó délelőttös...
De persze szívesen fogadok(unk) bármilyen tanácsot Tőled, mert mindig én sem futok hozzá.

Mit szóltok van még egy babanetes soproni baba!!!!
Vendég

Nicika!
A kórház előtt úgyis van patika, majd holnap megvesszük ott a teát együtt. Okés?

Gabóca!
Nyárra már a legtöbb baba meglesz, úgyhogy akkor is szervezhetünk valami talit!!
Vendég

Jaj, most olvastam Nicika a body, zokni, gyümi-ücsis üzeneted. Ha gondoljátok én megyek ma bodyt, nézni a Tescoba, nézhetek egyet nekik. Meg zoknit, aztán a többit megvesszük a boltba + gyógyszertár!
Mit szóltok?
Vagy szeretnétek inkább ti választani?
Hű, de bebonyolítjuk!! Kép
Vendég

Épp most akartam írni,hogy Reni nem igen jelentkezik és látom ott is megvan a baba.Nekik is nagyon sok boldogságot kívánok.Ez olyan jó!!!!Nagyon örülök!

Vero!Az nagyon jó lenne!!
Vendég

Vero! Én azt mondom hogy nyugodtan vedd meg a Tescoban a bodyt meg a zoknit! Aztán majd holnap veszünk hozzá egy teát a patikában, meg esetleg egy kis gyümüt! És így tökéletes is lesz az ajándék csomi! Az ízlésedben én személy szerint megbízok! Kép Aztán a lóvén meg majd megosztozunk! Kép

Úgy örülök Reniéknek! Kép

KépKép
nicika

Megjött a kiskád+állvány, amit a www.babaruhabolt.hu-ról rendeltem! Kép
Szállítást nem is kellett fizetnem, mert 7000ft feletti rendelésnél átvállalják! Kép
Na mutatom a képeket is:
Kép
Kád: 2090ft, állvány:2990ft

Kép
Kép
Kép
Kép
Na és akkor jöjjenek az apróságok:
Kép
Cumi és cumisüveg mosó kefe! A nyelében van a cumi mosó része 390ft

Kép
Fésű-hajkefe szett 490ft

Kép
Tigrises Disney csörgő, de lehet Malackásat és Füleseset is rendelni 490ft

Kép
Disney kanál-villa szett 690ft

KépKép
nicika

Nagyon gratulálok a Reninek, Laranak, és persze az apukának!!

katus78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:27-kor.

katus78

Katus! Sajnálom a picikédet! Szegényke! Az etetéshez nem tudok sajnos hozzászólni!

KépKép
nicika

Sziasztok!! Kép

Reni,
hatalmas gratula neked is, hogy végre karodban tarthatod pici lányotokat!! Kép Sok egészséget, jókedvet, boldogságot kívánok Mindhármotoknak! Kép
Kép

Gabi,
természetesen átadjuk az üdvözletedet Erikának, biztosan nagyon fog örülni neki. Kép
El tudom képzelni mennyire várod az oszt.találkozódat, nekem még csak egy volt, az 5éves, én azt vártam nagyon. Csak néhányan nem jöttek el, de ettől függetlenül nagyon jó volt a hangulat és én baromi jól éreztem magam, nagyot buliztunk! Kép

Katus,
én személy szerint nem ismerem a homeos dolgokat, de csakis jót hallottam erről a dologról! Még az is lehet, hogy egyszer kipróbálom, nem áll távol tőlem a gondolat. Kép

Vero,
ugyan már lehet, hogy későn írok, mert már meg is vetted, de én is azt mondom, hogy igen, vedd meg nyugodtan a bodyt és a zoknikát, ha arra jársz, a többit meg majd együtt holnap! Kép

Mindjárt írok Erikának, hogy holnap mennénk... Kép

nadine81

Katus,
sajnálom a Picurt, biztosan hősiesen tűrte a szurit. Kép Ilyenkor gondolom még a láz miatt is nyűgös, azért nem eszik. Gondolom én... De lement már a láza? Kúpot kapott vagy valamit? Gabi biztosan tud majd neked valami okosat írni, mert ebben még én is rettentően tapasztalatlan vagyok... Remélem hamarosan jobban lesz! Még ma! Kép És így pihenget majd:

Kép

nadine81

Gabo!

Volt egy kis időm beleolvastam a régebbi levelekbe, olvastam a terhességedről, szülésedről, nem lehetet egy szerű.
Levi nagyon aranyos, kis lurkó. Miket tud már csinálni?
Olvastam, hogy volt egy rossz korszak az éjszakákba, amikor óránként felsírt, nálunk 2 hete megy de eddig 3 óránál tarunk, mint a műszer olyan pontos. Lehet, hogy a tejjel van valami.
A költözéssekkel kapcsolatban ugyan ez a véleményem, szüleim, anyósom, barátaink mindenkink 300 km-re vannak, néha nagyon egyedül vagyok, férjem sokat dolgozik, és nem könnyű a babával. Néha olyan jó lenne csak egy fél napra, át tudnám vinni anyukámhoz, hogy nyugodtan intézhessem a dolgom. Szegényeknek is nagyon nehéz, jönnek, ahogy tudnak. Gondolom a te szüleid is ugyan így vannak.

katus78

Lányok! Megvettem a rugit, meg a kiszoknit, és egy helyes kis üdvözlőlapot!
Arra ráírjuk minden babanetes nevét, biztos örül neki!
A rugi fehér, mint amit a Nadine vett, a kis-zokni fehér rózyaszín.
Most mennem kell dolgozni, csak este fél nyolc után érek haza, majd írok mindenkinek akkor!
Puszi:
vero
Vendég

Most mennem kell dolgozni, csak este fél nyolc után érek haza, majd írok mindenkinek akkor!
Puszi:
vero
Vendég

Puszi:
vero
Vendég

Úristen átküldtem 3szor!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.16 19:30-kor.

katus78

Vero! Örülök hogy sikerült bodyt és zoknikát venni! Ügyi vagy!

Katus! A kád 2090ft volt, az állvány pedig 2990ft

KépKép
nicika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?