Katus,
akkor megértem, hogy milyen dolog lehetett... De akkor most már minden rendben!
Párom eddig úgy áll a bemegyek-nem megyek dologgal, hogy NEM. Valahogy távol áll még tőle ez az egész, erőltetni pedig nem akarom. Habár nem tudom, pontosan mi vár ott rám, én most azt mondom, jó lenne, ha ott lenne velem. De ha ő még az utolsó nap sem biztos magában, akkor ne jöjjön. Nem akarom, hogy rosszul süljön el a dolog. Persze ez csak akkor és ott derülne ki, de ugye ezt még nem tudjuk. Változást látok rajta az első hetekhez képest, lehet, hogy alakul ez még. Ugyan nem mondta (férfi!
), de azt láttam rajt, hogy most nagyon megijedt ő is. Talán jobban, mint én. És ahogy látja már a pocakomon a mozgolódást, lehet, hogy úgy változik majd a véleménye és nem akarja majd kihagyni, hogy ott legyen. Meglátjuk. Eldől.
Nekem Dr. Berkes Sándor a dokim, és eddig elégedett vagyok vele. Teherbeeés előtt is hozzá jártam, maradtam is, mert bízom benne, úgy gondolom eddig mindenre választ kaptam, amit tudni akartam.
Mi Hegykőn lakunk, itt is dolgoztam a termálfürdő gyógyászatán és recepcióján recepciósként. Amúgy vendéglátó és idegenforgalmi sulit végeztem Sopronban. És itt kötöttem ki. Jó hely, szerettem, és úgy gondolom vissza is várnak.
Nekünk még nagyon sok minden hiányzik a babaszobából. Eddig 2 db új és rengeteg kapott ruhánk van. Van zenélő-forgó játék a kiságyhoz, járóka, kád és állvány, fehér és mintás textilpelusok, hordozó, csörgők, fertőtlenítő folyadék, bébiőrző és más apróságok. Ezeket mind kaptuk. Holnap megyünk babakocsit venni, a pelenkázószekrényt és egyéb bútorokat párom készíti majd, ő asztalos. Kiságyat Szombathelyről vesszük majd, ott van olyan egy áruházban, amilyet szeretnénk és nem is drága. 70*140-es, gyermekággyá alakítható és 16.200,- Ft. Igaz matrac nélkül, de veszünk azt is és még így is jó áron vagyunk. És ugye azért rengeteg dolog van még, ami hiányzik, ezen most van időm gondolokodni, mert itthon vagyok. Nézem az árakat, a minőséget és szépen lassan összegyűlik majd minden.
Amica,
jujj, én épp most gondoltam rá nemrég, hogy ki akarom lyukasztatni a fülét és inkább az elején, mint később. De ugye a gyulladás nem minden esetben fordul elő? Remélem...