Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Tontica! Édi-bédi a kicsike

MOnyóka!
Mi már beszélgettünk a másik topicon. Akkor ezekszerint azóta megjött. Akkor ez neked is maratoni ciklus volt.
A wunschkinder oldalán a főlapon van egy olyan, h temperaturkurve. Arra klikk. Aztán a
"zu ihrer temperaturkurve"-ra katt és ott kérsz egy "neue temperaturkurve"-t.

Én nem tudok most belépni.Ezer éve nem jártam ezen az oldalon
Vendég

Kriszti!Kép
Jól jönne már egy ilyen fertility-s "gratuláció"!
Kép

Szilvi!
Nekem is Closty-t írt fel az orvos, amiből a hét elején szedtem be az utolsó szemet. Ezzel egyidőben elküldött hormonvizsgálatra.
Csütörtökön pedig megyek tüszőnézőbe vissza az orvoshoz.
Én is féltem kicsit megkezdeni a gyógyszer beszedését, de most nagyon bízom benne!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Monyoka: Kép
Nem sikerult felrakni meg a kepet?
A Wunschkindert en sem ertem igazan ugyhogy nem tudok segiteni de szerintem a fertylity sokkal jobb. Kép
En 26 es fel Kép vagyok.
4 eve vagyunk egyutt, 3 eve elunk egyutt, meg nem hazasodtunk ossze de csak a lustasagunk miatt Kép koran kezdtunk gyerekgyartasba de megerte Kép mi is majusban lattunk neki es karacsonykor sikerult. Kép
Kivanom hogy Nektek is sikeruljon minnel elobb! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Zsóka
Meglesz az hamarosan,ne félj!!!!!!!!!!!Csütörtökre egy mega tüszőt kívánok,ami szépen meg is reped majd!!!!!!!!!!KépKép

Tontica
Nálatok milyen az időjárás?Itt esett némi hó,és kutya hideg vanKépUtálom!Mikor lesz már +30 C????
Nagyon kíváncsi vagyok a holnapi hődre!Kép

Monyoka
Na,sikerült?

Ildi
Veled mizujs'??Vizsga hogyan sikerült??
Én csütörtökön beszambázom a volt középsulimba,és megkérdem az érettségit.Nagyon nem fűlik pedig a fogam a tanuláshoz,de muszáj lesz!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszta

Ugyan ,szt hiányolni fog a fertyKépKép!Csak tartanánk már ottKépKép!

Bali

Ja,én is most láttam a Wunsch-on,hogy be lehet írni a teszteeredménytKép...de arra már nem volt erőm,marad a sima görbeKép!
Hogy vagy?Kép

Tücsök

Dobom a képet,ha minden igaz,akkor látszik rajta..legalább is amennyire én tudomKép!
Szt az a hősesés még nem vészes,ha jól láttam a görbédetKép.Majd nézd csak meg az enyémet!

Tontica

na jó,nekünk lehet nyafizniKép.Persze,tudom én,milyen,amikor az embert belülről majd megeszi a feneKép!Én is ilyen voltam,de ki kellett várni az időt...A kép tutiKép!

Na,enyém görbe nem olyan 3 fázisú,mint Besztié,mert nekem a 3. fázisban szt lejjebb volt a hőmKép!

Itten van.lehet csemegézniKép:

Kép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Anyapoc
Hát én nem tudom megnyitni!KépPedig szeretném ámKép

Tontica
Tényleg,nem tudom írtam-e,de szuper a kisfiad,így csokisan!Mi mindig így nézünk kiKépKépNo,jó lányban képzeld el a dolgot.

Ma nézzétek el,de nem vagyok képben.A gyerek éjszaka megint nem aludt,vendégeink voltak délután,és ismét kettesban éldegélünk.Szóval lefáradtamKépKép

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc!
Õrület,az előbb ez nálam még meg sem jelent!!!!KépBocsika!

KépKép

KépKép
okr

Szia Monyóóóó!
Üdv ,itt bár én mostanában elég ritkán vagyok, mire átfutom, már írni nincs erőm.

Timocska!

Részvétem.

junko
Vendég

Hat, Anyapoc a gorbed alapjan meg en is remenykedhetek. Kép

Kriszti Kép Ossze kene hozni a gyermekeinket. Lehetnenk komaasszonyok. Kép
En is kivancsi vagyok a holnapi homre, lehet hogy most lesz a 2. pe-m a ciklusban. Kép
Itt olyan a tel mint otthon az osz, vagy talan egy kicsit melegebb. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Jó,akkor a tengerparton találkozunk!!!KépKépKép
A következő gyerkőcöket úgy csináljuk,hogy nálatok lányka,nálunk fiú,és akkor már őket is összehozzuk egyúttal.
Duplán komaasszony!!!!!KépKépJó ötlet,ugye?

KépKép

KépKép
okr

Okr,

Igazából még nincs egy éve, hogy próbálkozunk, és még a szoptatást is nemrég hagytam abba. De mivel 2 doki már elhajtott emiatt, ennek az újnak azt mondtam, hogy egy éve próbálkozunk. Igazából egy hormonvizsgálatot jobban szerettem volna, mint egy Closty receptet, pont a szoptatás miatt.
Hőmérőzni nem szoktam, mert pici lányom mindig más időpontban kel, és azt gondoltam, hogy azt mindig ugyanabban az időben kell csinálni. Szerintetek az jó, ha egyszer 6-kor, egyszer kilenckor mérem? Merthogy nagyon irigy vagyok ám a görbéitekre! Kép
Megvan még az a prolaktin csökkentő homeo-s szered, amit írtál a másik topikban?

Bali! Nálunk férjuram ugyanígy reagált az első babára anno, pedig akkor is próbálkoztunk pár hónapig, amíg összejött! Egyszerűen megijednek, majd megszokja a gondolatot, ne félj! Adj neki időt, elvégre ilyenkor átfut az agyukon, hogy mennyire megváltozik az életük. De biztosan a tenyerén fog hordozni, pláne, ha már biztosak lesztek benne, hogy pocaklakó van!

Kép
Kép
szilvih

KépaSSzem sikekerul .)
ezek vagyunk mi.Sasa es GAbi

Kép
monyoka

Sziasztok!

Monyoka, Tontica!
Szuperek a képek.

Anyapoc!
Köszi a görbét! Szebb, mint az enyém!

Nekem viszont nincs ilyen szuper híren: újra csökkent a hőmérsékletem. Nem értem: még nem kéne megjönnie, és ha meg is jönne, nem hirtelen kellene leesnie?

Mesi

Azért dobok egy görbét!

Kép

Mesi

Kép
tücsök13

Szilvi
Sajnos már nincs meg a Mastodynon.Elkelt szinte másnap.
Lehet kapni a gyógyszertárban vény nélkül Agnus Castus homeos bogyót,ill. Premens cseppeket ezek is a prolaktin szintet csökkentik.Ajánlom neked!
Mindenesetre valóban jó lenne egy hormmonlabor!!!
Körzeti orvos is elküldhet,sztem próbáld meg ott is!
A hőmérőzés valóban úgy jó,ha uabban az időpontban csinálod minden nap.Esetleg,ha felhúzod az órát a legkorábbi kelős időpontra,úgy nem jó?Alhatsz attól tovább,hogy közben mérsz egyetKépKépHa digitálissal méred,az sem baj,ha hőmérővel alszol,mert nem törik elKép

Monyoka
Szépek vagytok!Grat!

Angyal
Szerda van!Merre vagy????

A hőm ma leesett,pedig már azt hittem fentebb megy,és megvolt a p.é..De nem.A Jónás szerint ma kéne legyen,hát majd kiderül!KépMindenesetre péntekig nem lesz akció,férj hiányábanKép
Ildi-neked is mára jelzett a Jónás- hőd????

Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok lányok!

Most rohannom kell, csak valaki kérte a görbém... Itt van, de azért persze minden reggel aggódom, hogy mégis csak leesikKép Szombaton tesztelek újra, a páromban addig él a remény, hogy tévedtem... Teljesen készen van idegileg, össze-vissza beszél...Örjöng (önző vagy asszony,stb...), aztán elszégyelli magát,bújik és azt mondogatja:"örülök, csak váratlanul ért" ...úgyhogy most várunk és én nagyon ideges vagyok, de nem tudom igazából, mitől is.....

Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok, megérkeztem! Kép

A négynapi hsz-eket inkább csak átgörgetni tudtam... Kép

Ha jól látom Balinak lehet gratulálni? Kép

SZia Kriszta! Kép

Történt valami a topicon, amiről feltétlenül tudnom kell??? Kép

Üdv Monyó itt is! Kép

angel37

Sziasztok!

Kriszti itt vagy még? Írhatok neked priviben? El vagyok kenődve nagyon.
Vendég

Angel ment neked is levél.
Vendég

Szia Tlidi!

Mi a baj? Kép Titok?

Ja, a múltkor megadtam a mélcímem, úgyhogy ha gondolod...Kép

angel37

Nagyon szepek vagytok!!!! Kép
Most enram is ramtort a hazasodhatnek. Kép
De majd ha sok penzunk lesz. Kép

Tucsok: Kép ???
Par nap mulva meglatjuk mi lesz a gorbedbol. Kép

Kriszti: Kép
Vedd ugy hogy meg vagytok hivva!!! Gyertek ki nyaron, akar utanunk is johettek kocsival valamikor augusztusban megyunk es jovunk. Kép

Bali: Kép
A gorbed szuper, egyerteluen babas gorbe, miert varsz szobatig? Mar eros csikok lennenek!
En nem ertem a ferfiakat neha, mi nok onzoek vagyunk de az nem onzosseg hogy en nagyon akarok o meg nem es igy az o akarata ervenyesul. Szerintem ez ugyanugy onzosseg, valahol a ket fel akarata kozott kellene megtalalni a megoldast.
A ferjed majd lenyugszik ahogy latja novekedni a pocakod. Kép

Tlidi: Kép
Mi a baj? Kép
Titkos?

Ime a 24napos ciklusom:mindig 36,8-on jon meg.
Kép
Kép es Kép ilyen ambivalens erzesek vannak bennem.
Meg egy ciklust vegigviszek aztan utazunk haza egy honapra, otthon tutti nem fogok homerozni. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok.

Kriszti koszi szepen a segitseget,igen sikerult a nemet oldalon regisztralni,es tablam is van,komoly egy ertekkel.Ma megprobalom a fertit mert az szimpibbKép

angel,ide is csatlakozta, mert kezdem a homerozest.

Lanyok ma megmertem a hom es 36,8 lett.Ez nekem ilyenkor nagyon magas,szerintem,nektek nem ilyen a 6ik napon.Beteg nem vagyok.

Kép
monyoka

tontika.A hazasag szerintem egy csodas erzes.Nagyon elveztem az egesz eskuvot.Allandoan hulyultunkKép
Mi ilyen kis vigyorekszek vagyunkKép
ja,nalunk csak a szuk csaladi kor volt ott.60 szemely.A szuleinknek nem volt tul sok penzuk es igy ezt valasztottuk,de jol dontotunk.Nagyon szep emlekeim vannakKép

bali.szia.Nem akarok mar rogton okoskodni itt az elejen,de nem ertem a ferjed.O is tudta hogy hogyha nem vedekeztek akkor elobb utobb babas leszel.Teljesen megertelek hogy nem esik jol a ferjed viselkedese.Most egyutt kellene oromkodnotok.Szerintem is megijedt a ferjed,de biztos hogyha felfogja hogy apa lesz.orulni fog nekiKép

Kép
monyoka

Angel ment a mail.

Lányok semmi komoly csak engem is útólért a kiborulás, sírás meg ilyenek. És ki akartam önteni a szívem.
Vendég

Ildi
Várom a mailt!KépMár meg is néztem a citromailt,de még nem küldtedKépÍrj!!!

Angyal
De jó,hogy újra vagy!KépMíg távolt voltál remélem vacsizgatattok rendesen!!!

Tontica
Sajnálom,hogy megjöttKépPedig olyan jól nézett ki a kiugró hőd,hogy már bizakodtamKép
Köszönjük a meghívást!Nyár elején még visszatérünk rá,jó?

Bali
Nem is tudom,mit mondjak,vígasztalót nekedKépLehet,hogy tényleg váratlanul érte,és időbe telik míg feldolgozza.Azt hiszem szeretett volna még "dolgozni "rajta.Vagy talán fél,hogy újra át kell élnetek az álmatlan éjszakák,és a teljes lekötöttség éveit.Gondolom a 7 éves gyeremeketekkel már lehet menni ide-oda,és ha szórakozni akartok is könyebben megoldható.Sztem üljetek le,és beszéljétek ezt át.KépEnnél jobb tanácsot adni nem tudok!

Monyoka
Várjuk hát a görbéket!!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Jajjaj, mindent összekavartam! Gergő az előző kapcsolatmból született, 7éves, a párommal 6 éve járunk, de csak másfél éve szánta rá magát az együttélésre, de Gergőt nagyon szereti...Hozzáteszem álomszerű a gyermek, soha nem volt vele semmi gond, nem hisztis, okos, kultúrált stb. Másfél évvel ezelőttig kettesben éltünk, klassz volt... Ettől függetlenül egy éve megbeszéltük, hogy most jöhet a baba... nyáron vettünk lakást, leszoktam a bagóról, szedem a magzatvédő viatmint, regisztrálok a hőmérőzős topicba és másról sem beszélek 3 hónapja, és ilyen mondatok hagyják el a számat: "Gyere drágám, gyerekcsinálós nyákom van!"....és jön...
Erre ő: "öööö....ez váratlanul ért! Tudjátok, iagzából csak az bánt, hogy megismételhetetlen, és egész életemben emlékezni fogok rá...Kép
és egyébként sem értem mennyivel kevésbbé önző, ha ő mondja meg nekem, hogy pl. 35 évesen csücsüljek otthon 3 évet és hagyjam ott a munkám, mert neki ez így felel meg........
Jajjj, boccsiiiiiii! Befejeztem!
Lányok! Nem nagyon írjuk, hogy ki hol tart... Javaslat? Vagy csak nehéz követni? Kép

Livi

bali78

Vegre van topik!!! Hurra!!! Kép
Faj a hasam! Kép

Lehet hogy Te is ilyen "meleg" vagy mint en, magas az alaphomersekletunk. Kép
Mi megbeszeltuk hogy Mo-on akarunk osszehazasodni es jonnenek ki a parom rokonai igy alaposan meg kell szervezni de most se ido se penz se kedv. Kép
Amugy szerintem a gyereknel jobban semmi nem kot ossze minket. Kép

Tlidi: Kép
Hat depis hullamvolgyeim nekem is vannak, elmulik!!! Kép

Pont olyan a parod mint a hugome. Kép
Mar egy eve nem vedekeztek, tul voltak egy vetelesen es megsem kapott eszbe a gyerek, hogy hat vedekezni kene. Kép
Most mar elfogadta a megvaltozhatatant. Te is fogadd el hogy a ferjed ilyen es kesz. Kép Te legy boldog!!!

Anyapoc: Kép
Mizujs?
Te pedagogus vagy igy biztos tudsz segiteni, ki szamit evvesztesnek? A fiam szept. 8-an szuletett.

Bali: Ha akarod en csinalok egy tablazatot ahogy tudok, de febr. 15 es marc. 15 kozott nem leszek, valakinek at kell vennie addig.

Mit szoltok?

KépKép
KépKép
tontica

Szia Tontica! Kép

Itt is el volt tűnve egy csomó topic...

Bocs, hogy belepofázok, de épp a múlt héten mondta egy kisgyerekes barátnőm, hogy május 31. az évvesztesség határa!

Miért fáj a hasad?

angel37

Tontica!
Jóóóóóóóóó....,és át is veszem egy hónapra, ha biztosan nem haladja meg szellemi képesságeimet Kép,Kép

Livi

bali78

Sziasztok!
Yoko megint akcioban!!
Errol-arrol csak reg.utolso!
Ez egy idiota!!!!!Bocsanat!!!

Kép
Kép
ancsa81

SZia Ancsa! Kép

Megyek meglesem miket beszél Ms. Lennon!

angel37

No comment Kép
Ráadásul egy olyan topicba szól, ahol 2005 februárban volt mozgás utoljára...
Szerintem valaki idétlenkedik, és összevissza beszól, de hát még csak nem is vicces, hogy jót szórakozzon magában! Szánalmas!

angel37

Du nem volt topik!Képlátom másnál sem!

Tontica
A tábla jó ötlet,nagyon vájuk!!!Hazajöttök februárban?
A mi gyermekink már igencsak évvesztesek!!!

Angyal
Írj már légyszi' magadról!Mi történt,míg nem voltál?

Bali
Adj még neki egy kis időt!Meglátod ő lesz a leggondosabb Apa a világon!Nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++

Ildi
Mail ment!Remélem már minden O.K!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Angel!

Helló!Kép Teljesen egyetértek, mesélj már végre!!!

Livi

bali78

Sziasztok!

Tontica!
Gondolom, azért vár várod, hogy hazagyere egy kicsit. Kép Meg a szüleid is biztos várják már a nagylegényt. Ezek szerint itthonról nem fogsz tudni jelentkezni. Kép. A tábla jó ötlet. Szerintem mindannyian nagyon megköszönnénk, ha megcsinálnád.

Bali! Én biztos vagyok benne, hogy a férjed lesz a legjobb apa a babó számára. Beparázott és ennyi. Nagyon-nagy dolog ám ez! Lehet, h én is megijednék, ha babás lennék, hogy mi lesz most ezután, hogy fogok tudni róla gondoskodni meg ilyenek. Szerintem a férjed ijedtsége is hasonló, az meg hogy szóvá is tett csak a kapcsolatotok mélységét erősíti. Szerintem ez akár lehet természetes is. Nem szabad ezért haragudni rá.

Kriszti! Hát még nincs rendben minden. Miért pont velem történik ez? Nagyon idegesítenek ezek a hosszú ciklusok. Sokkal jobb lenne, ha mondjuk 26 napos lenne. Nagyon keveset lehet próbálkozni és ez engem idegileg kiborít. Szerintem nálam nem lesz mostanában pé. Asszem holnap mérek egy hőt mert nagyon kiváncsi vagyok, hogy merre kószál a rosszaság.
Vendég

Ildi!
Tessék méregetni szorgalmasan.Egyébként p.é. nálam sincs.Már majdnem azt hittem vasárnap volt,de ma megint leesett a hőm.Pedig tojásfehérje már annyiszor volt ebben a hónapban,hogy 7-es ikreim elhetnének akár!Kép

KépKép

KépKép
okr

Nekem a nyák sem az igazi! Nem olyan sok és nem is nyúlos, hanem inkább hol ragacs, hol víz. Azért nem mértem mert semmi értelme nem lett volna sokszor mert 1-kor feküdtem és 3 kor keltem. Ez volt kb. 4*szer.Az ilyen napok után meg olyan hulla voltam, hogy nem volt erőm felkelni fél hatkor mérni. Tudtam, h ez lesz ebben a hónapban. Ezért is nem kezdtem a clostit. Ja csináltam egy lh-t, ami negatív lett. Mármint volt tesztcsík csak nem olyan erős. Ez az egy volt már csak, úgyhogy holnap nem tudok már csinálni, pedig kíváncsi lennék, erősödne-e holnapra.
Vendég

Szerintem nekem nem fog bejönni a Jónás!
Neked?
Vendég

Ildi
Az első napja már tutira nem jó,pedig eddig bejött!KépNa de 22-ig még van egy pár nap,nemde?!
A vizes nyák is jó,a ferty szerint,ő arra ia zöld pontot ad!Kép

A következő ciklusban én elkezdem a tri-regolt.Majdcsak helyreráz egy kicsit.Legalábbis az előzmények ismeretében ez várható!Kép

KépKép

KépKép
okr

De szerintem mást ne szedjél. De ebben valszínű a doki is meg fog erősíteni. Felesleges bromót vagy bármi mást szedned, hiszen a gyogyi alatt tuti nem lesz magas a prolaktinod. Szeritem jó lesz. Csak legyen hozzá türelmed. Mert tudod akkor 4 hót végig kell vinni. A clostival nem próbálkozol előtte?

Mire érted, hogy "eddig bejött"?
Vendég

Arra,hogy nekem eddig a hő szerinti pé,a Jónás által jelölt első termékeny napra esett.A múltkor visszanézegettem!Kép

Majd megkérdem a dokit,hogyan csináljam.Nem olyan hosszü aza a4 hónap!Tekintve,hogy addig tuti nem esnék teherbe.Február már az 1 éves évforduló leszKép

KépKép

KépKép
okr

Kép
Igy gondoltam ezt a kep dolgot, szerintem tok jo latni az arcokat is de ha valaki nem szeretne akkor legalabb egy kis figurat rakjunk a neve melle, nem? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

Ez nagyon klassz!!!!!!!!!! Küldtem egy képed email-ben, de nem kicsinyítettem le... megtennéd? Bocsi...Kép

Livi

bali78

Hű Tontica, ez nagggyon profi! Kép

Tegyél mellém egy kis figurát, ezek után simán rádbízom!Kép A korom helyére nem lehetne egyet?

angel37

Angyal: Kép
Valassz! Kép
Szerintem annyira szepek! Kép

KépKépKépKépKépKép

Nagyon edes a kep, mar be is illesztettem, majd felrakom. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

Nagyon szupi lett!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
De jó,hogy ismét van topikunk!Kép

<font color="119911">Tontica
Szuper jó a tábla!!!Ügyes vagy!!!
</font>
Küldök egy képet mailben,a nevem elé.

KépKép

KépKép
okr

Lányok! Miért van két hőmérős topik? Melyikbe írjak?

KépKép
eszterke80

SZiasztok!

Tontica,
köszi! Kép
Jaj nem is tudom... legyen az első!!! Kép

Eszterke,
ebbe! Kép

angel37

Akkor ide is átmásolom!

Kamilla!

Bocsi, hogy belekontárkodok, de láttam a másik topicban, hogy a Szent Imrében akarsz szülni. Én is ott szültem, és ha végre terhes leszek, akkor megint ott fogok.
Ha dobsz egy email címet, kb 12 orvos telcsiszámát el tudom neked küldeni, onnan aztán csemegézhetnél.

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Mi van lanyok? Senki sehol?
Mi most jottunk meg a meheszkedesbol.

Kamilla: nem jott meg meg?
Keditke: mi van Veled?
Kriszti: pe?
Bali: ferjed? Kép
Pittypalaty: ?
Ki hol tart? Nem kuldtok adatokat. Kép
Mostanaban kinek kell drukkolni?

En nagyon remenykedem hogy ez a ciklusom szuper rovid lesz, minnel elobbi pe-vel mert a menzeszem kemeny 3 napig tartott. Kép

Angyal: jo valasztas, bar nekem a 4. a favoritom. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?