Új privát üzeneted érkezett!

Borsókás Kép
sosem szerettük. Vidékiek vagyunk mindketten, és nem bírtuk megszokni ezt az életet, gyerekekkel meg jobb egy vidéki kisváros szerintem.
építkezni szeretnénk.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

KiscsillagKép
Nekem Zsebi adta meg ezt a címet, innen töltöttem le.
http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=12381
Csak nem szintén érdekelt vagy?Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
Meglestem. Kép Hát ez elég durván hangzik. Kép
Sajnos érdekelt vagyok. Kép Már az uram is macerál, hogy úgyis azzal kezdik, hogy fogyjak le!!! Kép Ha az olyan könnyű lenne!!!! Tavaly ősszel nekiláttam és egy hónap alatt 10 kg fogytam. Kép Sportoltam is meg alig ettem. Napi 7-800 kcal-t. Csak a depim előjött októberben és visszaszedtem hamar a kilókat is. Ez nálam lelki alapon megy. Kép Sajnos rossz lelkiállapotban nem lehet fogyózni (sem). Így van?? Azért köszi. Elmentettem! Kép Hátha... Kép

Tiko Kép
Azt hallottam, hogy akinek volt inszem lombik elött, azoknak jobban sikerül a lombik. Kép Drukkolok nektek nagyon! Kép Mi még nem voltunk sehol. Főleg azért mert engem 1,5 éve kezelnek súlyos depresszióval, ami mellett szóba sem jöhetett a baba. Kép Most kezdem abbahagyni a gyógyszereket és a doktornéni is nagyon örül, hogy babásodni szeretnénk! Kép Ígyhát holnap lesz a "premierünk" és nagyon izgulunk!!!

Monyo Kép
Három spermavizsgálat? Huuha! Minek annyi?? Egyből nem derül ki ha baj van? Nekünk holnap lesz sper is meg UH is. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag
de kiderül egyből is csak olyan rossz volt az első, hogy mégegyszer meg kellett ismételni, a harmadikat meg mi szerettük volna, mert nem hittük el, hogy ilyen rossz lett a két első :-) de sajnos igaz....
monyo

KiscsillagKép
Szerintem ott nem fogják mondani, hogy le kell fogyni. De csak jobb túlsúly nélkül kismaminak lenni! Engem most ez motivál. A köv. lombikig szeretnék fogyni 8-10 kg-t.

Egy vizsgálat nem vizsgálat, egy lelet nem lelet---legalábbis az andrológusunk szerint. A kiskatonák száma ugyanis változó lehet. A páromnak is volt már 3-4, holnap lesz a következő!mármint vizsgálat!

Holnapra drukkolok!!!!!
Most megyek dolgozni!További szép napot!
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Monyo Kép
Sajnálom! Kép
Na, majd holnap mesélek! Kép

Borsókás Kép
Szerintem sem, olyanok. Kép A párom csak viccelődik ám! Kép Ha mondanák jó nagyot csalódnék. Kép Lehet elmenne az egésztől a kedvem is. Tudom én, hogy kell, nem vagyok hülye!!!
Köszi a drukkot! Kép Váltjuk egymást, én most végeztem a munkával. Kép Holnap jövök! Kép

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!

Ezt az inszem utáni dolgot én is hallottam, de nem tudom mi lehet a magyarázat rá. Remélem mi is ezek a párok közé fogunk tartozni. Kép

Az nagyon jó hír, hgy már hagyhatod abba a gyógyszereket, csak így tovább!!!

Gondolok rátok holnap, aztán majd kérjük a beszámolót. Kép

Tiko

tiko

Kiscsillag! Az én vénám sem jó, tul vékony igy van szétdurran vagy sikerül megszurni de nem jött egy csepp vér sem. Persze ezt elöre hiába mondom, nem hiszik el, aztán nem gyöznek zavartam elnézést kérni. Nekem a csuklonál meg könyöknék a vékony vénák jönnek be, de azt nem szeretik megszurni.

Végre gyógyulok, ha rendbe jöttem fel is keresem a Kaálit mert hallom most sokat kell várni idöpontra. Táblázatot akartam meglesni lett-e Orsi után uj babás, de most nincs, visszaolvasni meg nem tudok. De remélem volt kiért szoritani!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
annyi hírem van táblicsku ügyileg, hogy febr. 20 konzultáció, utána indul a stimu.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

VKOrsi
Hurrá!!! KépKépKép
E-mail???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szép napot!
MIndenki alszik még?
Kép
Vagy belevetettétek magatokat a munkába?

KiscsillagKép
Gondolok ma rád!KÍváncsi vagyok, hogy mentek a dolgok véna-ügyben!

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
Én nem alszom, sőt alig aludtam. Kép Mindjárt indulunk! Kép Juuuj nagyon izgulok!!! Majd jelentkezem!
pusszi Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!

Gondolok rátok, minden rendben lesz, várom a beszámolót!

Tiko

tiko

Lányok!

Lenne egy mindenkihez szóló kérdésem. Én most utrot kaptam, 3x2 db-ot kell használnom az első lombiknál tartunk (csak ha vki nem olvasta volna korábban). A napokban kéne megjönnie (remélem nem fog, mert hétfőn kell tesztet csinálnom), de nem tudom, hogy ha utro-t szedek akkor is megjön-e, vagy csak ha abbahagyom. Mert az inszemeknél volt, hogy duphastont kaptam és attól addig nem jött meg, amíg abba nem hagytam.
Nem tudom, hogy valakinek van-e ezzel kapcsolatban tapasztalata, ha igen, kérem ossza meg velem.

Köszi Kép

Tiko

tiko

KiscsillagKépKép
Remélem ma éjjel már sokkal nyugodtabban fogsz aludni, és bepótolod a mai hiányt! Este későn jövök, várom a híreket!

TikoKép
Én is 3x2 utro-t dugdostam, és sajnos elkezdtem vérezgetni mellette. Rendesen csak az abbahagyása után jött meg, de azért mellette is piroskáztam már.

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!

Köszi az infót! remélem eddig nem az utro-tól nem jött meg. 26. napon vagyok és kb. a 25-27. napon szokott +jönni.

Tiko

tiko

Sziasztok!

Kiscsillag drukkolok nektek!
Sajnos nekem is csak duphastonos storim volt.
Zsebike!
Tetszik az új tábla.KépJó látni a nevem mellett a tényeketKép
Farkasok Juditja!
Eszem ágában sincs más fórumra menni,amikor itt már szinte mindenkit ismerek.Szívesen mennénk talira mondtam a Sanyinak a függőágyat.Erre azt mondta hogy az állatkert kifosztás után is odamegyünk?Kép
Remélem eltudunk majd menni.Mert Sanyinak olyan lett a beosztása........6+2,sajnos alig van itthon hétvégeken.Idén az első szbad hétvégéje február4-5.Ennyit a havi 1 kötelezőről.
Jajj postába kell mennem,azaz visznek,mert úgy fáj a hátam,hogy nem tudok vezetni sem.Majd jövök még.
Sziasztok!
kavicska

TikoKép
Szorítok, hogy valaki/k már ott csücsüljenek a pocidban! Ne aggódj, sikerülni fog!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás,

Nagyon rendes vagy, köszi a bíztatást! Kép

Tiko

tiko

Zsebi! Kép

Kérlek a táblába javítsd át a szülés idejét június 17-re és a nevet véglegesítsd Bogira. Kép

90%, hogy kislányunk lesz! Kép

Norka (18+2)
s_norka

Sziasztok! Mindenkinek jó napot!
Elég pocsék idő van ma, de jó, hogy van egy kis időm írni meló közben.

Kiscsillag!
Szurkolok neked,minden rendben lesz. A kilókról annyit,hogy 1 évvel ezelőtt 54,56 kg voltam, de mióta az orvosom felírt egy hormonkészítményt és tovább szedtem mint kellett volna, szóval azóta sokkal "nagyobb" lettem. Szerencsére sikerült leadnom jó pár kílót. Persze ez lehet attól is hogy már nagyon elegem van.
Az egyik orvos túladagolja a hormont a másiknak nincs szakrendelője ahol fogadni tudna, totál eltünt. Kész ez az egész!

Türelmetlen vagyok, szeretném ha már a Kaáliba lennénk, mert akkor nem érdekelne annyira, hogy 1 év alatt 2 doki ejtett pofára.
Szörnyű!

Mindenkinek sikereket kívánok meg persze kitartást!

Borsókás
Mi még nem voltunk ilyen szakrendelésen, de ha érdekel az eset elküldöm e-mailen.

Sziasztok!
titoknyul

Sziasztok

Kiscsillag
?
monyo

Kiscsillag?????????????????
Óránként bekukkantok mióta hazajöttem és semmi hír rólad.
Kép
süni_renóca

Tiko
Én is kaptam 3*2 utrot, de nekem elindult a pecsételés amikor még szedtem, amikor abba hagytam rendesen megjött. Szerintem mindenkinél más....

kagyló

Kagyló!

Csak érdeklődtem, eddig mindenki azt mondta, mint te Kép
Ti hol tartotok? Nem találtalak a táblázatban.

Icsilya!

Mit mondtak? Egész nap vártam a beszámolódat...

Tiko

tiko

Tiko Kép
mivel kacsolatban mit mondtak... miről kellene beszámolnom?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Tiko
Lassan szúrom magam....Kép

kagyló

TitoknyulKép
MInden érdekel!Jöhet a story!!!

Kiscsillag???
MI volt a KAáliban? MIért nem jelentkezel?

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok Kép

Úgy látom, kicsit átrendeződött a topik az elmúlt 1 héten, amíg nem írtam...

Visszaolvastam végre!

Tiko, Monyo, Titoknyul üdv. Nektek. Kiscsillag is új, de vele már "találkoztunk". Mi lett a vérvételen?

Kriszta Kép
Tudsz már aludni, vagy még mindig boxmeccs megy éjszaka? Ez hihetetlen, hogy nem bírod otthagyni a munkád Kép Azért megértem... de vigyázz magadra és az óriásbabydre! Nem semmi, hogy már egyáltalán nem fér rá az UH képre!

Mka Kép
De izgi! Már csak 3 nap és nyomhatod a Suprefactot! Nekem még több, mint 1 hónap addig, de már nagyon várom! Sosem hittem volna, hogy lehet vágyni a hasszurkálásra! Kép

Lara Kép
Andor jobban van már? Még jó, hogy olyan picike és erre felnőtten már egyáltalán nem fog emlékezni! Persze remélhetőleg már pár hét múlva sem...

Wish Kép
Nagyon bírom a humorodat! Pirikével hogy állsz?

Viki Kép
Jó, hogy megint itt vagy Kép

Orsi Kép
Olvastam a rossz hírt Kép de... azt is olvasom, hogy kb. egyszerre kezdünk Kép
Balatonpartra költöztök? Ez merész! A férjecskéd talál ott munkát?
Mi lett azzal a bizonyos vizsgával? Elhalasztottad, vagy mégsem kell a jogi diploma? Hol tartasz a jogon és hová jársz?
1 hónap alatt képes vagy -8 kg-ra? Én belehalnék!

Lujzika Kép
Gyere többször Kép

Kavicska Kép
A lombik már biztosan sikerül! Jó, hogy nem kell további inszemekkel húzni az időt!

Borsókás Kép
Drukkolok a párod műtétjéhez!

Tiko Kép
Szerintem jó döntés volt a dokiváltás!
Szorítok a babóért!
Te hány éves vagy?
1. lombikod, ugye? Hány manócskát kértél vissza? (bocs, ha ezt már leírtad...)

Nóri Kép
Gratula Bogihoz! Bevallom, én is kislányt szeretnék! (akár 2-t is Kép )

Zsebike Kép
Lécci javíts a táblában 33 évesre. Sajna én tényleg be is töltöttem, tegnap...

Azért remélem, hogy tényleg visszajönnek a pocakos csajok a nem kifejezetten babás témákkal...

Szép estét mindenkinek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni Kép
egyszerre kezdünk? nem is figyeltem. 2 hónap alatt lesz a -8 kg Kép mert még 4 hét van a megbeszélésig (febr.20), utána még 4 hét a fogigátló... na ezidő alatt szeretnék lefogyni.
Jog: dobtam... a római jog nem lett meg én meg nem éreztem azt, hogy ez életem értelme. Sok a felesleges anyag, így nem jött be. Lehet, hogy majd egyszer még nekiugrom, de nem most. Valószínűleg az adótanácsadót megcsinálom, ott tudom, hogy nem tanítanak felesleges dolgot, csak olyat, amit tényleg használ az ember.
A párom munkája Bp-i, de nem kell mindennap jönnie, hetente kb. 2-3 nap. Ennyiszer fel fog utazni, nyáron 2.5 hónapig modelleztük a szitut és jól működött, ezért is merünk belevágni.
Holnap megyek le anyuékhoz, és csüt. lehet, hogy meg is környékezek pár ingatlanost Kép

Nagyon örülök, hoyg végre jelentkeztél te is Kép
Boldog születésnapot!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

NóriKép
Ez most már akkor szinte teljesen biztos!Hurráááááá!!!GRatulálok a kisasszonyhoz!
Két napot módosítottak a várható időponton?Ez az jelenti, hogy nagyobbnak idősebbnek látszott most, mint korábban?

FAnniKép
De jó, hogy újra itt vagy közöttünk!Bíztam benne, hogy nem hallgattál el véglegesen!!!
Szóval friss szülinapos vagy!
Kép
Nagyon boldog szülinapot kívánok neked!

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Fanni!
Nagyon boldog születésnapot!
Kép
Ez szerintem illik hozzád!

A többieknek jó éjt!

Puszi!Kavicska
kavicska

Fanni!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok. És nagyon nagyon örülök,hogy jelentkeztél!

Kép

Nóri!
Javítottam a táblát és uh képet nem kapunk, ja vagy lehet a másikba van átlesek mindjárt. Kép Kép Kép Remélem minden rendben van a kicsivel. Kép

Kiscsillag!
Veletek mi a helyzet?????

Tiko!
Nekem is előfordult, hogy a második lombiknál megjött az utro mellett, de az elsőnél és a harmadiknál semmi jele sem volt.

Zsebi
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok, nagyon szaladós napom volt, így csak most tudok lenni 1 percre, majd pótolok.

Először is csak annyit, hogy Fanni, örülök, hogy visszatértél!

Zsebi, kép sajnos nincs, ez kórházi UH, legtöbb esetben papír sincs a nyomtatóban... de ami késik, nem múlik, 3-4 hét múlva megyünk újra 4D-re, és felrakom. Bogiról annyit kell tudni, hogy egészségesnek tűnik, mint a makk, icipicit kisebb (ezért az átdátumozás), de teljesen arányos,igen mozgékony, 240 gr és a becslés alapján a teljes hossza 19-20 cm.

Ölelek mindenkit és holnap még jövök
s_norka

Sziasztok,

Fanni,
De jó hogy újra itt vagy Kép Nagyon Boldog Szülinapot KépKépKépKép
Hát igen, még 9 nap, de akkor tényleg vége a melónak KépKépKép Leginkább a kollegáim miatt nem írattam rögtön ki magam, meg fizikailag is jól vagyok...szóval kibirom.
Máté szerencsére csak azon a hétvégén volt ilyen izgő mozgó, azóta minden OK vele, bár ma este épp baletton voltunk, és az is eléggé felpörgette Kép

Norka,
Szerintem nem érdemes minden UH után átiratni a szülés időpontját, nekem tényleg minden alkalommal más jön ki, de a végén úgyis kiderül....

Tiko,

Nekem sem jött meg addig amíg a duphastont szedtem, sőt, utána még általában 3 nap kellett neki, szerencsére az utro után már többet nem jött meg KépKépKépKépKép De ez tényleg egyénileg változó, van akinek már közben is megjön...remélem neked nem fog Kép

Bocs, de most nincs már több energiám írni, mindenkinek drukkolok aki akció előtt áll !!!

Kriszta
27+3

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok lányok! Kép
Ne, hari, de tegnap már hulla fáradt voltam és nem volt erőm feljönni. Kép Aranyosak vagytok nagyon, hogy gondoltatok rám!!! Kép Annyira jólesik!! Kép

Monyo Kép
Neked azt javaslom olvasd el a blogom (persze mindenki aki szeretné), mert ott részletesen leírtam mi volt. Itt a lányokat már nem akarom untatni ezzel. Amúgy kérdezz nyugodtan!

Na szóval nem volt vérvétel (majd lesz).
Spermavizsgálat volt. Kép Kép Amin kiderült, hogy apócának ugyan van sok szép katonája 25 millió, de csak kb. 2,5 millió mozog. Kép Szóval lusták a kiskatonák. Kép
Ezért további vizsgálatokra küldtek. Minket is a Szabolcs utcába. Szegény nagyon elvolt keseredve. Kép 1 hónap múlva meg újra megnézik mi a helyzet velük.
Nekem addig kell egy terheléses cukorvizsgálat és egy 2-5 napi vérvétel a hormonvizsgálathoz.
Nagyából ennyi.
Amúgy mindenki nagyon aranyos volt és a Krizsa doki is nagyon szimpatikus!!! Kép Kép Kép

*Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Fannika Kép

Kép

Norka Kép
Gratula a kislányhoz!! Kép Ez nagyon jó hír!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Remélem fürgébbek lesznek legközelebb a kiskatonák!!!
Azedtek valamit? Maca Vibe? Ginseng?
Vagy előbb megvárjátok, hogy mit mondanak a dokik?

FanniKép
Boldog szülinapot!

NóriKép
Gratulálok a kiscsajhoz!!!
Stella

Kép
stella9

Fanni : de jó, hogy újra aktív vagy Kép
Nagyon boldog szülinapot kívánok sok szeretettel !

Hát lányok, remélem az idei tavasz meghozza a baby-boom-ot, ránkférne egy erős kezdés Kép

Zsebi : megadnád a talpmasszíros néni elérhetőségét ? (m.kiralyn@freemail.hu) Köszi Kép

Kiscsillag : ne legyen a párod elkeseredve, lehet, hogy az ismételt vizsgálat már jobb eredményt fog hozni ! Örülök, hogy Mágus szimpi volt Kép)

Húú képzeljétek, vele álmodtam Kép Mégpedig a köv. lombikot otthon csinálta meg és a férjem asszisztált neki. Annyira emlékszem még, a végén megdícsért, hogy milyen szép gyerekünk lesz, mert ő már látta, hogy sikerült KépKép Úgy tűnik elkezdődött tudatalatt a felkészülési szakaszom Kép

mniki

Jó reggelt Kép
Mennyien írtatok tegnap este óta! Kép
Köszönöm a jókívánságokat!
Ma kényeztető programon vagyok, így szaladok tornázni, de majd még jövök!
Hiányoztatok Kép Kép
Puszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jó reggelt!
KIscsillagKépKép
Nem elkeseredni!!!Legalább most már tudjátok mi lehet az ok. TEssék optimistának lenni:ha tudjátok mi lehet az ok, nagyobb az esélye annak is, hogy megoldást találjanak rá az okosabbak!Kép
Egyébként meg az sem biztos, hogy a legközelebbi "népszámlálásnál" is ez lesz a helyzet. Bár szerintem a Szabolcsban előbb kell majd mintát produkálnia, mint egy hónap.MIkor mentek és kihez?
Szóval fel a fejjel!Jó helyen vagytok, lassan kiderül hol a bibi, jöhetnek a babócák!!!!!Kép

NikiKép
Lehet, hogy márciustól már házhoz mennek a dokik???!!!Nincsenek véletlenül látnoki képességeid?KépKép
Azt nem kérdezted meg véletlenül, hogy fiú/k vagy lány/ok lesz/nek?Kép

FAnniKép
Hát persze, hogy hiányoztunk!!!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Stella Kép
Igen, feltétlen megvárjuk mit mondanak. Remélem, hogy jobb lesz legközelebb!!!

Mniki Kép
Köszi szépen! Igyekszik valahogy feldolgozni, de biztos nem könnyű neki (sem). Kép

Bosókás Kép
Próféta szóljon belőled! Kép Remélem én is, hogy hamarosan jönnek azok a kis babócák! Kép
Még nincs időpontunk, de dr. Tóth Andrást ajánlotta Krizsa doki. Ismered? Vagy valaki ismeri őt?? Én most nagyon optimista vagyok amúgy!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Sajnos nem ismerem ezt a dokit. De szerencsére nem az, akitől mi most készülünk eljönni. Ezért kérdeztem csak.
Mért is ne lennél optimista. Eddig is tudtátok, hogy valami nincs rendben, ezért mentetek a Kaáliba. TEhát nem most derült ki ennek a ténye, csak pontosított rajta ez a lelet.
Egyébként nagyon együttérzek a férjeddel, tudom min mentek keresztül. Nálunk szeptemberben derült ki, hogy a párommal van a baj. NApokig letargikus volt. Szerintem most neked kell erősnek lenni, és mellette állni.Nem szabad azt hinnie, hogy a férfiasságán esett csorba. Ebben csak te tudsz neki segíteni.Kép
Ez nem akart ilyen hegyibeszéd lenni, csak tapasztalatból mondom.

B.

Borsi
borsókás

Elmentem dolgozni!Kép
További szép napot mindenkinek!Kép
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás : óó a fenébe, azt tényleg nem mondta, hogy fiút vagy lányt lát-e Kép kénytelen leszek újra álmodni és akkor kifaggatom KépKép

Kiscsillag : tudom, hogy nehéz a párodnak, de elhiszi, hogy ettől ő még "teljes értékű" és tudnak segíteni kisbaba ügyben, akkor biztosan megnyugszik. Idő kell ehhez is, mint ahhoz is, hogy mi is feldolgozzuk ! Kitartás és most az a legfontosabb, hogy nagyon szeressétek egymást KépKép

Stella : hogy vagytok ? Újabb kép a pocidról ?? (akár a babásba is mehet... ) Kép

Talira időpontok ???

mniki

Icsilya!

Bocsi, már megint elnéztem a neveket Kép , de mentségemre legyen, hogy nagyon sok munkám van, azt sem tudom hol áll a fejem, de közben persze titeket is olvaslak és hát néha előfordul, miután még új vagyok, hogy felcseréllek titeket. Kép
Bocsi, bocsi, bocsi. Kép

Fanni!

Köszi a kedves fogadtatást. Kép
Tavasszal leszek 35 éves, ez az első lombik, 6 inszemen már túl vagyunk. Mi kettőt akartunk vissza, de a drnő rábeszélt háromra.
Ha jól látom te is a drnőhöz jársz és lassan jön a 3. lombik. Drukkolok!
Ja és utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kriszta!

Köszi az infót. Kép Neked hány embriót ültettek vissza? És mennyi maradt meg?
(remélem nem kavarok össze senkit senkivel és jól néztem a táblázatot, sajna jellemző rám, hogy elnézem ) Kép

Kiscsillag!

Örülök, hogy meg vagy elégedve. Úgy tudom, hogy ha lusták a katonák, arra van gyógyszer ami felgyorsítja őket. Elhiszem, hogy a párod maga alatt van, én is azon drukkoltam, hogy a párommal ne legyen semmi, mert szerintem a férfiak ezt nagyobb kudarcnak veszik, mintha egy nőnek van pl. elzáródva a petevezetéke. Állj mellette és ezt érezze is, reméljük hamarosan megoldódik a probléma.

Tiko

tiko

Fanni!
Így utólag is Nagyon boldog szülinapot!

Kép

Timi
latimi

Sziasztok Lányok,
én nem voltam itt több, mint egy hétig. Jól kinyaraltam magam és most újult erővel kezdünk neki a 2-ik lombiknak. Jövő héten megyek UH-ra és kezdődik megint a szurkálás.

Wish
Azt olvastam, hogy mégis úgy döntöttél, hogy elkezded most januárban, de pontosan mikor?
Kíváncsi vagyok, hogy hányan leszünk most egyidőben. Viki is elkezdi? Lehet, hogy írta, de most nem emlékszem, nagyon sokat olvastam vissza az előbb. Mka, azt olvastam, hogy te is kezded az injekciózást.

Tiko
Téged még nem ismerlek, neked mennyi a prolactin szinted? A kezdetek kezdetén nálam is erre gyanakodtak, hogy emiatt nem esek teherbe, szedtem is a bromokriptint 3 hónapig, de ugyanolyan magas volt a prolactin szintem mindvégig.

Fanni
Utólag is boldog születésnapot kívánok neked, sajnos nekem is már csak heteim vannak hátra, hogy valóban betöltsem a 33-t. Hát, ezt még leírni is rossz :-)

Icsilya Orsi, amíg nyaralni voltam, többször eszembe jutottál, hogy vajon sikerült-e neked, sajnos nem, pedig úgy drukkoltam :-(
Ja még valami, ahogy olvastam vissza, amit az elmúlt 10 napban írtatok, valami nagyon megmaradt bennem, amit Te írtál, méghozzá amikor a pszihés okokat elemeztétek. Na és ott írtad Orsi, hogy vannak olyan nők, akiknek a tudat alattija küzd az anyaság ellen. Nekem ugyanezek a szavak jutottak eszembe magammal kapcsolatban már hónapokkal ezelőtt, de nem mertem ezt senkivel megosztani, nehogy "bolondnak" tartsanak emiatt.
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?