Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantottam, mi újság veletek.
Én most jöttem haza egy nagy sétáról, délben indultam, körbejártam a várost (Sétálótól Kossuthig) voltam a dm-ben, zöldségesnél, Retroban (nagy leértékelés van, vettem egy tök jó kötött sapkát magamnak, más most úgy sem jön ott rám). Amikor megvettem a sapit, eszembe jutott, hogy 1 éve nem vettem magamnak semmit. Na de majd ha lefogyok
Olyan jó idő van, tök jól esett a mozgás.
Ildi! Örülök, hogy jobban vagy. Nekem Áki 3 hetes korában volt ilyenem, 3 napig voltam lázas, lázcsillapítón éltem hogy tudjak szopiztatni, voltam háziorvosnál is meg nőgyógyásznál is, de egyik sem tudta megmondani, mi a bajom (nem volt csomó a cicimben és nem volt piros a torkom sem). Majdnem rá is ment a szopizásom, de szerencsére vissza tudtam hozni.
Én ma már jól vagyok, már csak picit fáj a cicim, a csomó helye fáj, ahol be volt gyulladva, de ma már rá tudtam tenni Ákost büfizni. De a tejem szerintem nem a régi (a mennyisége), úgyhogy pár napig megint szopiztathatok ész nélkül.
Angi: nálunk még nem volt bébiszitter, és nem is ismerek senkit. Bár Nóra barátnőmhöz jár közös barátnőnk, Zita anyukája (ő nyugdíjas és ráér), lehet hogy vállalna más gyermeket is, nem tudom. Nekem még nem volt rá szükséges, de még lehet. Mindenesetre engem is érdekel a téma.
Kata kérdezted a fügyizést. Most nekem azt mondta a dokinénink, hogy nem kell már úgy húzogatni, mint régen, csak amennyit enged, és úgy kell kitisztítani, nem kell erőltetni a húzogatást. Azt mondta 1-2 éves korukra magától hátramegy majd teljesen, ráérünk akkor foglalkozni ezzel a témával.
Szivi! Milyen az a törpenyúl? Olyan mint az igazi, csak pici marad? Lakásban kell tartani, vagy lehet kint is? Büdi? Virágom nagyon állatmániás, és most hogy nincs cica, kutyát Tibi nem enged, meg semmi más benti állatot sem, mert büdös, és nem tudja elviselni. Szóval ha lehetne kamrában tartani, az jó lenne. Mi szükséges a tartásához?
Most megyek, csinálok gyümisalátát, mielőtt Ákos felébred (elaludt a babakocsiban és kint hagytam a teraszon).
Este még jövök! Írjatok! Sziasztok
(Ezt egyébként 1 órája írtam, csak nem engedte elküldeni)