Sziasztok!
Ezer éve nem írtam én sem...
Zsófi,
örülök, hogy itt is összefutunk.
Tibicsoki,
mi a 2 hónapos oltást még a régiből kaptuk, a 3 hónaposra úgy döntöttem, megveszem az újat. Igy csak 1 szurit kap, remélhetőleg az oltás utáni reakció is enyhébb lesz, legalábbis még mindenki csak jót mondott róla,
Dominik tegnap (PÉNTEK 13!) volt 3 hónapos. 6710g, 61cm, 40cm-s fejkörfogat és lemértem a talpacskáját, 10cm.
Képzeljétek, kibújt ici-picit alul a bal első fogacskája!!!!! Hát, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar. Edinek 5 hónaposan, Martinnak 4-5 hónapos kora között jött az első. Igaz, Domi több mint egy kilóval több volt születéskor a tesóinál.
Rengeteget mosolyog, hangosan is nevetgél, szoktunk "beszélgetni", tök komoly tud lenni olyankor. Most a kis ökle szinte teljesen a szájában, folyik a nyála ezerrel.
Néha Vigyori golyónak hívom Õt.
Forgolódni még nem akar és hason nem igen szeret lenni. Csak december eleji képem van, az is mobillal, úgyhogy nem túl jó sajnos.
Vantal,
nagyon szép Erik!
EzVicc!
ki az a futóműves dokibácsi?
Mi is Kispestre megyünk ortopédiára majd 27-én, ha belefér a kardiológia után még.Ha nem, lehet, h. utána való szerdán, mert akkor egy olyan doki rendel, akinél lehet időpontot kérni.
Dóri,
bekerülhetnék én is a táblázatba????
Most ennyit tudok írni, nem tudtam még visszaolvasni.
Üdv mindenkinek