Sziasztok!
Bocsánat,hogy így eltûntem, de most kezdõdik a macerás idõszak a fõiskolán, meg Kristóf szülinapja is közeleg stb.
Zita, drukkolok, hogy minden rendben legyen. Mikorra igérték az eredményt? Hol csinálták a vizsgálatot? És mi az a magzati echocardiographia? (ez a magzati szívultrahang?)
Gréti, Te mikorra is várod a babát?
Nektek is nagy a pocitok? Nekem hatalmas. Most már nem sokáig bírom hordani azt a kantáros nadrágot (24. héten), amit akkor viseltem, amikor Kristófot szülni mentem a kórházba, pedig akkor is mindenki azt mondta, hogy jó nagy a hasam. Remélem, nem sok a magzatvíz. Úgy emlékszem, hogy a 28. héten van egy újabb Uh, ugye? Már nagyon kíváncsi vagyok erre a kis boxbajnokra, majd kirúgja az oldalam. Nem emlékszem, hogy Kristóf is ekkorákat rúgott volna, de persze már sok mindenre nem emlékszem.
Ti megcsináltattátok (játok) a terheléses vércukor vizsgálatot? Nekem ilyen nem volt Kristóffal, mindenki elfelejtette (orvos és védõnõ is), de én ezt már akkor sem bántam, mert arról is azt hallottam, hogy a nõk egy igen jelentõs százalékánál mutat kóros értéket, és akkor kegyetlenül jön a diéta. Én meg arra gondolok, hogy most jön a sok jó gyümölcs (sok cukortartalommal), végre nem a mesterséges vitaminokkal kell táplálkozni. Nem szeretném, ha letiltanák. Sosem volt baj a vércukrommal, remélem, most sem lesz. Még a legnagyobb melegben sem dagadt a lábam, pedig megmásztam Kristóffal a Gellért-hegyet. Talán ez jó jel. Én annak tenkintem
Majd igyekszem megint gyakrabban benézni!
sziasztok, jó pocakoskodást
Dorka