Sziasztok !
Tiko és Titoknyúl : üdvözöllek Benneteket !
Tiko : Hmm, Szmatival volt nekem is egy furcsa találkozóm (helyettesített) és bizony akkor mondtam is a lányoknak, milyen jó, hogy nekem a Krizsa doki az orvosom.
Intézeten belül lehet váltani, többek megtették már, ezzel nincs gond szerintem. Ráadásul Ti jól választottatok, a doktornőről is csak jókat hallottam !
Ne izgulj, a pocid változó erősséggel fájhat, görcsölhet, akár végig.
Valóban sok folyadékot és fehérjedús táplálkozást javasolnak
Kavicska : de örülök, hogy végre új reményekkel vagy tele ! Annyira emlékeztet ez a mi első lombikunk előtti időszakra ! Nekem megváltás volt, hogy kb. 1 és 1/2 év, de össz. 2 inszem után
mehettünk lombikra. Kívánom, hogy neked sikeres legyen az első
Orsi : biztos eljön az idő, amikor újra belevágtok, hiszen még nagyon fiatal vagy és a fiúk mellé jól jön(nek) a csaj(ok)
Reméljük a barnázásod már jele a mensinek !!
Lányok, ami a babás-nem babás kérdést illeti, én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy komolyan nem zavar, ha babás dolgokról hallok itt nálatok. Tudom, hogy sokan ezzel nem így vagytok, ez természetes. Mindenesetre jó lenne, ha a babások itt is maradnának, mi pedig, amikor kedvünk és időnk van megnézhetjük őket a babásoknál
Nóri : aranyos vagy, hogy kiegészítetted, de anélkül sem értettem volna másként
Zsebikém : elkérhetem a masszőr-lélekbúvárod elérhetőségét ?
Ma megyek egy nőcihez, de azt hiszem máshoz is szívesen ellátogatnék
Ami a cikket illeti, hát nem is tudom.. Szép lenne, ha így működne, de amíg a TB 5 finanszírozott lehetőséget ad, addig bizony nehogymá' lekorlátozzák a lehetőséget.
Ez a tendencia reméljük még sokáig nem ér el Bennünket...
Hétvégén sok minden letisztult a fejemben, szerencsére a férjemmel sokat tudtunk beszélgetni.
A munkahelyi dolgok miatt viszont erős a kísértés, hogy még idén legyen baba
Remélem pénteken Mágus nem akad ki nagyon, hogy nem kezdtem el a fogigátlót
de majd valahogy meggyőzöm, hogy jól tettem.
Apropó, ma vagyok a 10. napon és elkezdtem a Babymarkkal nézni van-e pém. Remélem a napokban lesz kétcsíkosom
A talinak én is örülnék, nekem elvileg mindegy, hogy hétvége, vagy hétközben
Tényleg jó lenne már megismerni benneteket !