Új privát üzeneted érkezett!

Farkasok!

Ne aggódj, én tutira nem megyek el erről a topikról. Gondolom, a többiek sem. Engem le sem lehet vakarni. Én is úgy gondoltam, hogy továbbra is mennek a talik.
Akkor is randizunk, amíg nincs baba, és akkor is amikor már van baba.

Nekem is nagyon jó, hogy ennyi barátra, lelki társra rátaláltam. Ti segítettetek abban, hogy ne legyek depressziós.
Ezt sosem felejtem el.

Timi
latimi

Szia Farkasék Juditja!!!
imádni való vagy!!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Tiko Kép
első lombikra sikerültek a pasik, és 3 embriót kaptunk vissza.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Farkasok Juditja!
Lehet hogy most meg én nem leszek népszerű, de szerintem azért mert Lujzika napi dolgai mellett nem feltétlenül tud jönni azért nem kell elítélni mert van egy véleménye amit le is írt.
És azért neki sem egyszerűen jött össze a baba,szóval megjárta ő a hadak útját.
Ez az ő véleménye volt amivel természtesen nem kell egyetérteni ha valakinek nem tetszik. Kép
Bocsi hogy belekotyogtam, de ezt már én sem bírtam ki szó nélkül!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Icsilya!

Wooow! Akkor te a szerencsések közé tartozol. Kép
Nemsokára kiderül,hogy én hová.

Hány babát szeretnétek most?

Tiko

tiko

Tiko Kép
min.1 babát Kép max. 2-t Kép
de majd meglátjuk, hogy alakul.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hú Csajok, parázs vita... Én is maradok, ne izgulj Farkascsajszi! Kép
És ha már felvetődött a találkozás ötlete, mit szólnátok egy talihoz? Azért sem mehetek el a topikról, mert akkor ki szervezné a talikat? Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Icsilya!

Hűha, merészek vagytok! Kép

Nincs vmi jó napom, ill. délutánom. Korábban is írtam, hogy fájogat a hasam. Délelőtt nem volt semmi bajom, de délután elkezdett fájni, szurkál. Most fekszem, nem merek semmit csinálni, megijedtem. Kép
Nem tom mi lehet, bár lehet, hogy ez természetes.

Tiko

tiko

Farkasok Juditja! Kép

Való igaz, van egy gyönyörű babám, de ha megnézed a táblázatot, azt is láthatod, hogy az 5. beültetésünk sikerült. Sőt, ha egyszer lesz időd, és persze csak ha érdekel (bár a hozzám intézett dörgedelem után ebben nem vagyok biztos Kép) a 2004. szeptember 29-i napon olvashatsz rólam egyéb "nyalánkságokat" is! Ha a helyedben lennék, én biztos elolvasnám, aztán kicsit átgondolnám, milyen is az a sima babásodás!

És valóban, nem sokat írok ide, és akkor sem a babámról, hanem csak olyankor, ha esetleg valakinek segíteni tudok! Kép

De igazad van, semmi közöm hozzá, ki hová ír, és már nagyon megbántam, hogy leírtam az "ötletem"! KépKép

Többet nem fogok zavarni, ígérem! Kép

Kriszta/L.

Kép
lujzika

Farkasok
Nem szeretnélek megbántani, de el hamarkodottan írtad amit írtál.
Lujzika
Én szívesen látlak, és tudom min mentél te is keresztül, emlékszem még rád, és most utolag azért elolvastam amit írtál.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Lara!
Szerintem nem az a baja itt senkinek, hogy a pocakosok itt vannak (legalábbis én ezt így látom) hanem a "baj" ott kezdődik, hogy az hogy éppen ki milyen babakocsit vesz azt tényleg meg lehet beszélni a babás topikon. Én még emlékszem mikor Te voltál babás soha nem írtál arról hogy milyen babaruha kéne és hogy milyen babakocsit vesztek csak ha valaki konkrétan érdeklődött.
Sőt még én arra is emlékszem hogy magadtól még a terhességről sem beszéltél csak ha mi kérdeztünk, azt hogy orvoshoz mikor mész azt is mindig külön megkérdeztem és akkor írtad csak meg. Szóval szerintem itt ezek az alap problémák.
Senkit nem zavar hogy írnak (sőt örülök neki) csak tényleg a babaruha kérdés amit Fanni is említett.

Sajnálom hogy az ominózus vita óta Fanni sem ír, de bízom benne hogy Fanni is és Lujzika is velünk marad.

Szerintem itt el kéne fogadni mindenkinek a másik "másságát" más a véleményünk más az érdeklődési körünk, de mégis a gyermek utáni vágy összeköt minket. és tény és való az életben annyi fájdalom ér minket itt legalább legyünk meg egymással szeretetben hisz "csak" egymásra számíthatunk. Oly sok szép és kevésbbé szép napot megéltünk már együtt ne érgesedjen el a helyzet.

Senkit nem megbántai szeretnék csak leírtam a véleményemet!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tali... HAJRÁ HAJRÁ HAJRÁ!!! Kép
lehetne megint a tranzitban? nagyon jó volt ott a forrócsoki Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi,
tudom ám, hogy hogyan gondoltátok, csak próbáltam lazára venni. Kép Én nem akartam beleszólni a vitába, azért nem írogattam/írogatok sokat magamról/magunkról, mert én is ugyanebben a cipőben jártam, a Holdra kívántam minden terhes és gyerekes n&őt. Ha viszont kérdeztek, nagyon szívesen számolok be mindig arról, hogy vagyunk. És ha jól emlékszem Unique-tól is kérdeztétek, milyen kocsit vett, természetes, hogy válaszol a kérdésre. Lehet azonban, hogy tapintatosabb lenne pl. az ilyen képeket albumba betenni és akkor az nézi meg, aki akarja és akit érdekel. Én is így tettem annak idején. De szerintem kár is ezen vitatkozni, klassz, hogy itt vagyunk együtt, és nem lenne jó, ha valaki egy ilyen hülyeség miatt lemorzsolódna.

Lara

KépKép
lara77

Tali, Tranzit, időpontokra kérek szépen javaslatokat! Vagy csináljak tali-táblát?

Lara

KépKép
lara77

Lara Kép
nekünk úgy nagy általánosságban minden héten szerda és csüt. nem jó. Ezen kívül bármi.
De gondolom hétvége lenne, ahogy a múltkor is volt?

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lara!
Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkaslány! Kép Hozod a stílusod Kép És jól esik a harciasságod, bár néhol kicsit erősek az írtak. Én magam nem gondoltam, nem éreztem, hogy amikor azon a napon a babaruha téma fennállt, az annyira kiborít sokakat, hiszen én is megéltem a PCO-sokkal azt a helyzetet a kis saját fórumunkon, hogy lassan már sorban mindenki terhes lett körülöttem, csak én maradtam babátlan kisebbségben, és mégis elviseltem, amiről beszélnek. Sőt, az a két lány, akik legközelebb álltak hozzám és találkozgattam is velük, előttem lett terhes, fél év különbséggel. Higgyétek el, kemény volt, hogy nekem az örökbefogadás gondolatával kellett már barátkoznom, az egyikük éppen megszülte a kislányát, a másik félidős pocakkal rohangált. És milyen jó, hogy nem vadítottam el őket magamtól, mert most ők adják nekem a tanácsokat. Kép Ez egy olyan gondolat, amit egyébként Farkaslány vetett fel, és én is ezt gondolom. Mert itt kicsit olyan néha az alaphangulat, mint ha halálraítéltek lennének itt babaügyileg - és akkor meg is értem, hogy még a babaruha-beszerzés dilemmája is elviselhetetlen - , holott mindenki előbb-utóbb babás lesz... hiszen erről szól ez a topik, nem? Ugyanakkor viszont éppen azok után, hogy "kiborult a bili", és fogni voltunk kénytelenek az "üzenetet", a babakocsi téma felhozása valóban nagyon szerencsétlen dolog volt, de talán ennek is lehet a magyarázata, hogy Unique nem napjában többször téved ide, így kissé lemaradt a közhangulat alakulásáról. Vagy nem tudom. És bevallom, ez a lépés már tényleg engem is idegesített. Nem ide való téma, és kész, itt leszünk 2 címmel lejjebb másik topikban, ezeket a már túlzottan spéci dolgokat ott is meg lehet beszélni és akármikor megtalál minket még csak reménykedő is! Higgyétek el, jobb így mindenkinek!

Zsebi! Fannival váltottunk privát levelezést igazság szerint, és azt írta az utolsó levelében, hogy kiszáll. Kép Írtam neki, hogy nem értek vele egyet, mert neki nagyobb szüksége van most erre a közösségre. Remélem, meggondolja magát.

Norka (18+3)
s_norka

Lara!

Nekünk a hétvége jó a talira. A Tranzit nekünk is megfelelne, nagyon jól éreztük magunkat.

Timi
latimi

Javítok: nem csak ÉN maradtam babátlan kisebbségben (sajnos pl. Mniki még oda tartozik, Almodo most lett zebrás), hanem a hangsúly más, CSAK én maradtam babátlan kisebbségben.
Nehogy félreérthető legyen. Kép
s_norka

Kép
Kép

Nóri!
Ez a TE maradtál egyedül dolog ismerős. Ezen a topikon annó amikor elkezdtem 2004 nyár végén írni akik akkor velem kezdtek már mind babások (akikről tudunk) csak én maradtam a végére. Szóval valóban szívszorító ez az érzés ha az ember belegondol. Kép

Eldugultam!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok
Én szívesen olvasom, hogy ki milyen ruhát vagy babakocsit vett. Hiszen már jó ideje együtt vagyunk, mégha én is pár hónapra eltüntem. De minden nap olvastam ki mit írt. Örülök a babásoknak,és együtt érzek mindenkivel aki mindent megtesz azért, hogy pocaklakója legyen.
Volt idő amikor kiborultam ha babás képet láttam, aztán rájöttem arra, hogy miért másokat bántsak azért ha nekem még várnom kell, hiszen senki nem tehet arról, hogy az élet kinek milyen sorsot szánt.
Szívesen meghalgatom pl.: VKOrsi, Zseboroszlán, stb. Akik már régota itt vannak, és tényleg olyan tanácsokat kaphatunk tőlük amiket érdemes megfogadni, vagy megtartani. Én is láttam, hogy több féle forum van, ha el kap a vágy, hogy babát lássak :igen is megnézem a képeket! Kép Ha egy szép babát látok jobban hajt, hogy ne adjam fel.Szerintem segítünk továbbra is egymásnak, és bántsunk senkit sem, bánt minket az élet....

kagyló

És ne bántsunk senkit sem, bánt minket az élet...
Bocsi, javítottam.

kagyló

LányokKép
MOst értünk haza a szüleimtől. Sajnálom, hogy megint van újabb vitatéma, ami szinte ugyanaz, mint az előző.
Õszintén szólva, én egyetértettem a Lujzika pénteki hozzászólásával. De mivel én még a sebeim nyalogatásával vagyok elfoglalva, elfogult vagyok a témában. Ezért is nem írtam le.
FArkaslány!Szerintem kicsit erősre sikeredett, amit írtál Lujzikának. Pláne úgy, hogy tudjuk miken mentek ők is keresztül addig, míg babájuk születhetett.
Lujzika!Én nagyon szeretném, ha máskor is jönnél!Kép
Pocakosok, babások! NAgyon jó, hogy itt vagytok velünk. CSak most túl sokan vagyunk túlzottan érzékenyek!KépKép
Fanni!
GYere te is vissza!Még az időnkénti vitákkal együtt is sokkal jobb együtt, mint a topik nélkül.

Most már megyek tévézni! Jó éjszakát!
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Farkasok, Kagyló Kép
Édesek vagytok, nagyon köszönjük ( a babások nevében isKép)
Ezt a kérdést én már többször felhoztam itt, nem tudom, ki mennyire emlékszik rá Kép Akkor mindig azt a választ kaptam, hogy maradjunk, mert itt a helyünk nekünk is. Viszont ha van már több ember is, akit ez bánt, akkor maradok de a nagyon babás témákat a babás topicba írom. Így az, akinek erőre van szüksége, ott el tudja olvasni Kép
De semmiképp nem hagynálak itt Benneteket, mert szeretek itt lenni Veletek, annyit segítettetek nekem és olyan sok erőt adtatok... Szóval maradok is meg nem is Kép

FarkasokJKép
Köszi a babakocsis dolgot Kép Már én is megbarátkoztam vele Kép Tudom, hogy szereted olvasgatni ami velünk történik. Most pl. megsúgom, hogy fontos infókat írtam a babás topicba a babaruhák és egyéb kellkékek témaköréhez Kép

Puszi

Unique
29+3

KépKép
unique

UniqueKép
Azt hiszem, te leírtad az optimális megoldást. CSak a nagyon babás témákat írjátok meg a másik topikra, ti maradjatok itt!
Én gyakran olvasgatom azt is. Persze nem az elmúlt 2 hétben.
Borsókás

Borsi
borsókás

BorsókásKép
Köszi, jó, hogy Te is így gondolod Kép

KépKép
unique

Kagyló Kép, Zsebi Kép, Borsókás Kép

Köszi Kép

Többiek Kép!

Ha mégegyszer elolvassátok az ominózus hsz-emet, én is csak annyit írtam, hogy a babacuccokat (pl. babakocsi, ruha) kéne a babás topikba feltenni Kép Pedig higgyétek el, engem zavarnak legkevésbé a babaruhák Kép
Ez utólag tőlem már hülye magyarázkodásnak tűnik, de valóban bánom, hogy egy már jól összeszokott kis társaság életébe próbáltam beleszólni (ha hiszitek, ha nem, jó szándékkal Kép) KépKép!

Továbbra is drukkolok mindenkinek! Kép És most már tényleg eldugulok! Kép

Kriszta/L.

Kép
lujzika

Jó reggelt, szép hetet mindenkinek! Kép
Üdvözlet az újaknak! Kép
Huu, megint termeltetek rendesen a hétvégén. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsebi Kép
A vérvétellel "csak" annyi bajom van, hogy nekem sajna nincs vénám. Kép Vagyis nem találnak és mindig bekékülök, zöldülök meg rosszul leszek. Főleg ezektől a vákumos tűktől. Gondolhatod ha össze-vissza szurkálnak és nincs véna sehol!! Nem jön a vér. Kép
Még azt akartam kérdezni, hogy masszirra hova jársz? Ha publikus írd ide, ha nem küld el a mail címemre. Köszi. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok
Tiko
mi is Kováts doktornőhoz fogunk járni, és ahogy olvasom meg vagy vele elégedve, már nagyon várom az első találkozót, remélem hasonló jókat fogunk tapasztalni.
monyo

Lányok!
Ennyit írni!!!!!

Csak szemezgetni tudtam a hozzászólásokból Kép!

OrsiKép
A fagyi nem számít stimunak, pláne a fizettétek. A következő ciklusban jöhet az újabb fagyi, vagy a "rendes" stimu, vagy ha a Te dokidnak úgy tetszik a fogigátló!

A fogogátlós protokolod van, akkor szerintem nyugodtan kezdheted, mert lesz egy egész hónapod a feltöltődésre.

Nekem két egymás utáni fagyis kudarc után 2-3 hét kellett (de az nagyon), utána már alig vártam a kezdést!!!

Lányok!
Én nem szeretnék átmenni a babásba!!!!! Max. visszafogom magam és nem áradozok a pocaklakókról, de itt akarok lenni és követni (amennyire tőlem telik) az eseményeket!
És ha hiszitek, ha nem szerintem nekünk, pocakosoknak is szükségünk van mindannyiótokra és ha éppen úgy alakul, jó, hogy tudunk tanácsokat adni és meg tudjuk osztani a tapasztalatainkat!

Szóval, csatlakozom Judithoz! A topikon töltött időt, nem futó kaladnak szántam Kép!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Szép hétfőt mindenkinek!
Kép
KiscsillagKép
Nem attól kékülsz be, mert nem szorítod elég hosszan a gézlapot a szúrás után?Nekem akkor szokott ez történni. NE aggódj, fognak neked vénát találni!Ügyesek a Kaális nővérek, megoldják.
MIkor is mentek konzultálni?Nem 20-a körül?

TikoKép
Én Szmatona dokihoz járok,és nagyon meg vagyunk elégedve vele. Szakmailag és emberileg is.
De ha te nem így vagy ezzel, nagyon jól tetted hogy váltottál. Szerintem itt szakmailag mindenki jó. Velem Kováts dr-nő csak a terhességi vérvétel negatív eredményét közölte egyszer, más kapcsolatunk még nem volt. Akkor is szimpatikusan csinálta a dolgát, már amennyire én akkor erre figyelni tudtam.

Borsókás

Borsi
borsókás

Végigolvastam a reakciókat, amelyek egy kémia órába is beleilletek volna!

Lujzika,
Ne haragudj ha megbántottalak, nem direkt volt csak 2 napja evett a frász és most meg egész éjjel csak forgolódtam mert talán tényleg túl direktbe írtam. Megkövetlek Téged! Ne haragudj!

Egy valamire azért rájöttem nem biztos, hogy aktív topiklakó szeretnék lenni!
Átmászok a babás fórumra! Tény, hogy ide is benézek majd de talán túl magasztosan hangzik de túlnőttem ezen a témán. Talán a lélekbúvár néninek köszönhetően túl bátran vállalom fel a véleményemet, de még mindig jobb mintha állandóan a kompromisszumokat keresném vagy magamban puffognék ha valamivel nem értek egyet!Most megtanulom egy kicsit finomabban kifejezni a véleményemet!

Fannikám,
Remélem azért olvasó módban vagy és tudsz majd jönni a talira! A telcsi számom bízom benne, hogy megvan és tudunk érintkezni! E-mail a profilban!

Lara,
Ha lehet, akkor a hétvégét preferálnám, a Február 13-19 közti hét egyáltalán nem jó, illetve a mostani hétvége! Remélem a talin tudok találkozni Veletek(LAráék, Latimik, Fannik, Snorik, Kriszták, Wishek, Kavicskáék, Icsilyáék, Woodiék?)és még azokkal akik szívesesn eljönnek, fiúk remélem ti is eljöttök! Sankó szerintem még megvan a hálóágy!A Tranzit szerintem is szuper hely, bár lehet, hogy kell vinnünk játékot, mert a múltkor elhoztuk mindhárom bábot! Kriszta anyósod csinálja már a többi állatkerti topikállatot?
Remélem Andor már nem kakil citromot és még talán a tejed is visszajött!

ui.: Sajnálkozásnak semmi helye esetemben, boldog voltam hogy itt lehettem, és megismertelek benneteket!

Puszi Farkasok J

ui.: Krisztián lehet, hogy ír majd hiszen helyette nem nyilváníthatok véleményt.

Kép
farkasok

Sziasztok lányok!

Köszi a kedves fogadtatást. Mint látjátok elég új vagyok, nem igaán tudok hozzászólni a témákhoz. Meg el is vagyok foglalva a helyzetemmel, kezdek izgulni, közeleg a teszt ideje. A hasam meg fájogat. Kép

Monyo!

Szerintem jól választottatok, nekem is úgy ajánlották a drnőt és tényleg nem bántam meg. Ha még mindig a Szmatona drhoz járnék, sehol sem tartanék.
Mikor mész a drnőhöz?

Borsókás!

Nem vagyunk egyformák, nekem valamiért nem jött be a doki. Ill. hogy miért, azt fentebb leírtam.

Tiko

tiko

Borsókás Kép
Sajnos nekem tényleg nincs vénám, nem azért kék mert nem szorítom. Kép Van, hogy már az összes nővér végigpróbál és a végén hívnak még egyet valahonnan. Kép Szörnyűséges rémálom és kínszenvedés nekem!
Nem, nem 20-a. Hanem hooooooooolnaaaaap!! Kép Kép Juuuuuuuuuuuuuuuj!!! Teljesen beleborzongok még a gondolatba is. Kép Nagyon félek!!! Kép De nagyon várom is már! Kép Kíváncsi vagyok nagyon, nagyon!! Kép Izgulok!! Kép
Majd gondoljatok rám! Kép

*Kép

Kép
Kép
kiscsillag

TikoKép
Azt azért nem hiszem, hogy Szmatonával sehol sem tartanátok még most sem. De biztos, hogy jól tettétek, hogy váltottatok. Nem is akarlak meggyőzni róla, hogy tévedsz. HA elbizonytalanodsz a dokid hozzáértésében, és van lehetőséged azonnal a váltásra, szerintem is meg kell tenni. Mi is ezen vívódunk hetek óta az andrológusunk miatt. Tudom, mit érez ilyenkor az ember.
A hasfájás sajnos jelenthet hideget és meleget is. Ne add fel, reméljük, hogy végre már célba értek. MIkor kell tesztelned?

FArkaslányKép
Úgy érzem, megbántódtál az ellenvélemények miatt. SajnálomKép

Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok !

Tiko és Titoknyúl : üdvözöllek Benneteket !

Tiko : Hmm, Szmatival volt nekem is egy furcsa találkozóm (helyettesített) és bizony akkor mondtam is a lányoknak, milyen jó, hogy nekem a Krizsa doki az orvosom. Kép
Intézeten belül lehet váltani, többek megtették már, ezzel nincs gond szerintem. Ráadásul Ti jól választottatok, a doktornőről is csak jókat hallottam !
Ne izgulj, a pocid változó erősséggel fájhat, görcsölhet, akár végig.
Valóban sok folyadékot és fehérjedús táplálkozást javasolnak Kép

Kavicska : de örülök, hogy végre új reményekkel vagy tele ! Annyira emlékeztet ez a mi első lombikunk előtti időszakra ! Nekem megváltás volt, hogy kb. 1 és 1/2 év, de össz. 2 inszem után Kép mehettünk lombikra. Kívánom, hogy neked sikeres legyen az első KépKép

Orsi : biztos eljön az idő, amikor újra belevágtok, hiszen még nagyon fiatal vagy és a fiúk mellé jól jön(nek) a csaj(ok)KépKép Reméljük a barnázásod már jele a mensinek !!

Lányok, ami a babás-nem babás kérdést illeti, én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy komolyan nem zavar, ha babás dolgokról hallok itt nálatok. Tudom, hogy sokan ezzel nem így vagytok, ez természetes. Mindenesetre jó lenne, ha a babások itt is maradnának, mi pedig, amikor kedvünk és időnk van megnézhetjük őket a babásoknál Kép

Nóri : aranyos vagy, hogy kiegészítetted, de anélkül sem értettem volna másként Kép

Zsebikém : elkérhetem a masszőr-lélekbúvárod elérhetőségét ?
Ma megyek egy nőcihez, de azt hiszem máshoz is szívesen ellátogatnék Kép

Ami a cikket illeti, hát nem is tudom.. Szép lenne, ha így működne, de amíg a TB 5 finanszírozott lehetőséget ad, addig bizony nehogymá' lekorlátozzák a lehetőséget. Kép Ez a tendencia reméljük még sokáig nem ér el Bennünket...

Hétvégén sok minden letisztult a fejemben, szerencsére a férjemmel sokat tudtunk beszélgetni.
A munkahelyi dolgok miatt viszont erős a kísértés, hogy még idén legyen baba KépKép
Remélem pénteken Mágus nem akad ki nagyon, hogy nem kezdtem el a fogigátlót Képde majd valahogy meggyőzöm, hogy jól tettem.
Apropó, ma vagyok a 10. napon és elkezdtem a Babymarkkal nézni van-e pém. Remélem a napokban lesz kétcsíkosom Kép

A talinak én is örülnék, nekem elvileg mindegy, hogy hétvége, vagy hétközben Kép Tényleg jó lenne már megismerni benneteket !

mniki

Borsókás!

Így, hogy én már túl vagyok a váltáson, azt ajánlom nektek,ha már gondolkoztok rajta,akkor meg kell tenni, mert ott már megrendült a bizalom.
Szerinted rákérdezzek a drnőnél a hasfájásra?
Pont egy hét múlva. De én a transzfer óta érzem ezt, de az utóbbi napokban egyre többet.

Lárom a 2.lombiknál jártok, az elsőnél mi történt?

Tiko

tiko

KiscsillagKép
Húúúú, az mindjárt itt van!Kép
Félned egyáltalán nem kell! Hidd el, hogy ez a hely tényleg teljesen más, mint az eddig megismert Eü-i intézmények. Legalábbis nekem rögtön ez volt az érzésem. Már az első konzultáció után éreztük, hogy megtaláltuk a megfelelő helyet. Nem akarom beléd beszélni, holnap majd meglátod magad is.
Mindketten mentek, ugye? Hányra van időpontotok?

Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

TikoKép
hasfájás:Én itt az okosabb, tapasztaltabb lányoktól úgy tudom, hogy ez normális velejárója ennek az időszaknak.
Vagy ezért, vagy azért, de többnyire mindenkinek fájdogált a hasa. Nekem is. Tehát én nem hívnám ezért a dr-nőt.
dokiváltás:Nálunk annyiból nehezebb a döntés, hogy mi "csak" a doki stílusától vagyunk nagyon kiakadva. Sajnos szakmailag csak jókat hallottunk róla, és nem is tapasztaltunk rosszat. A párom herevisszérsérv műtét előtt áll. Úgy döntöttünk, hogy mivel szakmai kifogásunk nincs, a műtétet még ezzel az orvossal csináltatjuk. De utánna keresünk másikat.
Mi rögtön lombikkal kezdtünk, nem volt inszem. A stimu után 11 petesejtet szívott le a doki, ebből 8 volt érett.
7 termékenyült meg, hármat ültettek vissza tavaly dec. 23-án.
SAjnos egy sem tapadt meg.Kép

NAgyon szorítok, hogy ti sikeresebbek legyetek!

B.

Borsi
borsókás

Tiko,
jan. 30-án megyünk először Dr. Kovátshoz. :-)

Kiscsillag,
ugye nem felejtettél el, várom a beszámolót :-)
ne izgulj :-)
monyo

Kiscsillag!

Csatlakozni tudok Borsókás véleményéhez, tényleg nem kell félned, nagyon kedvesek és figyelmesek, egész más,mint pl. az sztk. Kép
Kíváncsian várom a beszámolódat, hogy mit mondtak és mi a véleményed.

Borsókás!

Köszi az infót, én csak azért aggódtam, mert akik vannak az ismeretségi körömben és lombikosok, ők azt mondták nem éreztek semmit. Arra is gondoltam,hogy pszihés is lehet, mert ha belemerülök vmibe, akkor már nem is érzem. Kép
Mindenképpen nehéz a dokiváltás dolog, de mindig azt kell csinálni, amit úgy érzel nektek a legjobb. Semmi más nem számít.
Párodat mikor műtik?
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, na majd a következő már sikeres lesz, én drukkolok.

Köszi a szorítást, ránk fér!

Monyo!

Remélem pozití tapasztalaitok lesznek.

Tiko

tiko

Lányok Kép
azért jó ez a bátorítás, de ha valakinek nincs vénája, akkor az nem az sztk-n múlik, hogy meg tudják-e szúrni.
Kiscsillag Kép ha tényleg vénás gondjaid vannak, az nem jó, de bízzunk benne, hogy ott a kaáliban is van 1-2 öregróka, aki eltalálja a vénád.

Rólunk: szerencsére rendesen megjött, igaz iszonyú hasfájás kísérte (normál esetben ilyen nem szokott lenni).
Időpontot úgy kértem, hogy nem azonnal. Tudom, hogy kérhettem volna, de most tényleg le szeretnék fogyni, hiszen egy ikerterhességnek Kép Kép Kép tényleg nem vághatok neki ennyi plusszal Kép
tehát február. 20. 10.00 óra Kép akkor megbeszélünk, utána ciklusban fogigátló.

Nem érzem, hogy hajtana a tatár, de ha már így alakult, hogy ez az 1-2 hónap ide vagy oda tényleg nem számít. A fiúk is csak nőnek addig, remélhetőleg megtanulnak fel-le menni a lépcsőn, hogy ne kelljen állandóan cipelni őket.
Így ha számolom, akkor febr. végén elkezdem a fogigátlót, márc. közepe/vége indul a stimu. Ápr. közepe felé lehet a punkció és transzfer. Baromi messzinek tűnik Kép Kép
no, de sebaj, szerintem jó lesz ez így Kép

meg az is azért járt a fejemben, hogy ha így kicsit később lsz, akkor addigra talán már elköltzünk Pestről, mire a tesó megszületik, és nem újszülöttel kell cuccolni...
rá kellene állnom a telekkeresésre Kép

puszi mindenkinek,

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Monyokám Kép
Hát, persze, hogy nem felejtettelek el!!! Kép Itt izgulom halálra magam!!! Kép Nektek megvan már minden vizsgálat amit megakartál csináltatni? Nemsoká itt a Ti időtök is ám!! Kép Na sebaj, legalább holnap sokáig alhatunk (ha tudok egyátalán majd aludni). Kép

Borsókás Kép
Igen ketten megyünk. Egyedül nem is mernék elmenni. Kép Annyi vér nincs a pucámban!!! Kép Pedig tudom ám, hogy kedvesek és aranyosak és mindenki jót akar, de akkor is. Én félek!!! Kép
Megkérdezhetem Nektek miért nem volt inszem???

Tiko Kép
Köszi szépen! Én is rettentesen kíváncsi vagyok már! Kép Ti hol tartotok pontosan??? Most előről kezdtétek az inszemet?? Vagy lombik???

Orsi Kép
Azért nagyon jólesik a bíztatás!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

TikoKép
Úgy néz ki, hogy jövő héten szerdán lesz a műtét. Holnap kell még vérvételre, meg EKG-ra menni és csinálnak egy kiskatona-számlálást is. Aztán kedden este befekszik, és másnap műtét. Aggódom miatta elég rendesen!!!

OrsiKép
Ez a helyes hozzáállás! Előre az újabb ikerpárért!KépKép
Most én is úgy érzem, hogy lehet hogy nem 3 hónap múlva kellene újra kezdeni. HA kibírom, ki kellene várni, mi változik a műtét után.(Nem nagyon bízom magamban!!Kép)Hátha befigyelne egy spontán babácska!Kép
Mit tervezel fogyás ügyben? Én ma kezdtem el a 90 napos diétát!Nem akarom bálnaként kezdeni a kismamaságot!
Kép
Merre szeretnétek költözni?

Borsókás

Borsi
borsókás

KiscsillagKép
Nálunk nagyon kevés kiskatona áll bevetésre készen. Annyira kevés, hogy az inszemet meg sem próbáltuk. HA jól tudom, min. 10 mió halacska kell az inszemhez. A páromnál kevesebb van. Kép
Ennek lehet oka ez a herevisszér-tágulat is, amit a jövő héten műt a doki. Elképzelhető, hogy valamennyit nő is a spermaszám általa. Persze nem lesz 20 mió, de mindenesetre több esélyünk lesz a spontán babára, mint így.

B.

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
Kép ezt a 90 naposat én is néztem, de aztán végülis a Kcal számlálós kiegyensúlyozott étrend mellett döntöttem. Tehát kb. 1200 Kcal (kevés szénhidrát, du. szinte semmi, sok zség, sok fehér hús, tejtermék), szerdától elvileg tornával fűszerezve.
a cél -7-8 kg.
Költözés: alapvetően innen el Kép de a balaton partjára megyünk valószínűleg, így bele is csapok a telekkeresésbe.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kiscsillag
megvan 3. és 21. napi vérvétel és az elmúlt héten az 5. napi ultrahang és most pénteken a 12. napi ultrahang, megnézi a doki, hogy van-e érett petém, megvan a rákszűrés, hiányzik a hepatits és a hiv teszt és clamidya teszt. A páromnál 3 spermavizsgálat volt és még neki sincs hepatitis és hiv teszt ennyi :-)...
monyo

OrsiKép
Nem győzném így számolgatni a kalóriákat, olyan össze-vissza élek, és dolgozom.
Én kb. -8-10 kg-t tűztem ki célul.Ez elvileg 2 hónap ezzel a diétával.Remélem kibírom addig, és nem győzedelmeskedik a kényelmesség az elszántság felett!Kép
Meguntátok a nagyvárost? Nem csodálom!Építkezni fogtok? Sok szerencsét és türelmet a keresgéléshez!
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
Elküldenéd a 90 napos diétát a címemre??
Köszi előre is!! Kép

*Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!

Mi túl vagyunk 6 inszemináción (egyikünknek sincs semmi baja, ill.nekem picit magas a prolaktinom), és most tartunk az első lombiknál. Pont 1 hete volt a transzfer, jövő hétfőn kell tesztet csinálnom. Mit mondjak,már eléggé foglalkoztat a dolog. Kép
Ezt mi mind a Kaáliban csináltattuk, az inszemeket a Szmatona drnál, a lombikot meg már a drnőnél.
És ti hol tartotok? Voltatok már valahol a Kaáli előtt?

Borsókás!

Én is izgulnék a helyedben, de nem lesz semmi baj, majd sokat gondolunk rátok!

Tiko

tiko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?