Sziasztok!
Végre egy kis élet!
Dorki, gratula nektek is a bilizéshez! Kaka nálunk is még csak 3x landolt biliben, szerintem ha lehet, akkor inkább a pelusba rakja Boga is.
Na látod, kár volt parázni a nagyágy miatt! Niki tényleg elég érett volt hozzá, ha tetszik neki.
Köszi, elalvás már szuperül megy.
Megérte szenvedni vele egy hétig, mert mostmár este fürdés után irány az ágy, ott megkapja a pizsut, a pelust éjjelre, közben a tejcsit szlopálja a cumisüvegéből. Közben általában kap egy rövid mesét. Mikor elég volt neki a tej, odaadja a kezünkbe, és utána elköszönünk tőle, és kijövünk. Õ minden gond nélkül már az ágyban marad a sötét szobában, és egy idő után elalszik egyedül. Mostanában még szokott énekelni előtte egy kicsit.
Már jó egy hete nem is jön át hozzánk éjjel, bár néha hallom hogy picit sír, de visszaalszik magától. Reggel jön csak, 7 után.
Panu, Brigi, ügyesek ezek a gyerkőcök a beszéddel! Lassan mind dumálni fog már. ZSuzsi, Fancsi is biztos nemsoká elkezdi már.
Brigi, Boga is kapott olyan vonatot, mint Marci és ő is nagyon szereti, bár inkább rúgja, mint tologatja...
és persze bepipul, ha lemennek a sínről.
Addig örülj, amíg Barnusnak nem kell a cumisüveg! Addig szuper a szopi. Remélem nekem is lesz elég tejem majd. Most 25 hetesek vagyunk, szerdán voltunk 4d uh-n, de a kisasszony(!)
nagyon szégyenlős volt, alig mutatott valamit magából. Amúgy minden rendben, nagyjából jól vagyunk, eltekintve attól, hogy néha keményedik a hasam. Szóval hugija lesz Bogának.
Bankban mi volt, minden oké? Barnus hogy viselte az oltást?
Voltatok játszóban? Zsuzsi?
Zsuzsi, egész család megy Olaszba, vagy csak édeskettesben apával?
0
Krisz, ti nagyon ügyesen biliztek, hogy kezdtétek a kimiozdulást pelus nélkül? Én ezt nem nagyon merem még, mert az én csajom nem nagyon szól, hanem inkább egyedül nekiáll vetkőzni és ráül a bilire... Persze általában észreveszem és segítek neki lehúzni a ruháit.
Boga sajnos vasárnap óta betegeskedik, torokgyulladása van. Három napig lázas volt, mostmár csak köhög és az orra folyik, de szerencsére már az is kevésbé. Kanalas orvossággal eleinte szenvedtünk, de már ügyesen beveszi, nem is kell lefogni egyáltalán. Hisztik terén viszont nem nagyon van javulás, gyakran van, és idegtépő...
A másik gáz a kajálás. Szinte nulla, amit eszik. Persze csoki, az mindig kéne, de azt egyszerűen nem kap, amíg nem eszik mást. Nálatok mi újság kaja és hiszti terén?
Andi